Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:24 Zaistalowałem Torrent Storm. Jak zacząć szukanie i ściaganie pliku w tym programie albo w BitTorrent? Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: Torrent 23.03.05, 23:25 czemu wszyscy dzis tak hurtowo o tych torrentach? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=22019796&v=2&s=0 Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Torrent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:28 Fajnie ściąga ten torrent ale nie po to go instalowałem żeby teraz zapi... po całym intenecie zeby znależc odpowiedni plik który chce ściągnąć. POwinna byc wyszukiwarka tego co chce ściągnąć! Czyli ogólnie - beznadzieja. Link Zgłoś
mini999 Re: Torrent 24.03.05, 11:53 W naturze jest tak jak jest, a nie jak sobie wyobrażamy ! Ale nawet do torrentów są wyszukiwarki - niezależne programy, tylko rusz paluszkami na klawiaturze , a nie opowiadaj że jesteś beznadziejny! PS Z dostawą do domu to możesz mieć tylko POLICJĘ ! Link Zgłoś
neder Re: Torrent 24.03.05, 12:20 w p;odanych przeze mnie linkach były między innymi własnie wyszukiwarki... jest ich kilka. mini999 napisał: > PS > Z dostawą do domu to możesz mieć tylko POLICJĘ no nie przesadzaj - jeszcze parę rzeczy by się znalazło:) ( i to jak najbardziej przyjemnych) Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Torrent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:38 Faktycznie wyszukiwarki ułatwiaja sprawe. To wszystko zaczyna mieć ręce i nogi :) Link Zgłoś