Gość: admin musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:57 admin musi odejść kto za - bardzo proszę te 10 osób z kregów admina co totalnie zdominowały forum swoimi bzetami by się nie dopisywały wiem że wam jest dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow.zewsi Re: admin musi odejść 10.08.06, 12:13 Jeśli już powstał taki wątek to ja może kilka słów od siebie napiszę: Żądam odejścia z partii tow. Bronsztajna!!! Dość już mamy jego metod! Bonsztajn musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: admin musi odejść 10.08.06, 13:02 Te forum nie ma swojego własnego moderatora. Admin ma oprócz tego forum ma też kilka innych. Ciekawe kto jest z "kręgu admina"? To chyba te Warszawiaki, co tu pisują:) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: admin musi odejść 10.08.06, 13:16 Nie uświadamiaj nieuświadomionego. Niech tkwi w błogiej nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: admin musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=46621444 wiemy kami wiemy obrońco uciśnionych adminów .... przeodważny ryzerzu co nie obawia sie logować .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: admin musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:35 i wiadomo , a proszono ..... wiemy wiemy wam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś