Gość: grzesol IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 14:59 Ale szczerze,ja nie miałem a szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maverick Re: KTO MIAŁ KOWALCZYKA W SKŁADZIE ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 16:54 Ja mialem go kupic, ale ostatecznie zmienilem zdanie :-(. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelus Re: KTO MIAŁ KOWALCZYKA W SKŁADZIE ? IP: *.chello.pl 10.04.03, 14:15 ja go mam:)heheheh.i całą obronę Dospelu.heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C. Re: KTO MIAŁ KOWALCZYKA W SKŁADZIE ? IP: *.chello.pl 09.04.03, 16:55 Ja w ramach wczesniej przemyslanych zmian w skladzie po poprzedniej kolejce pozbylem sie zawodnikow gks (tkocz, bala, bojarski, kowalczyk, yahaya). Troche zaluje, ale tak mialo byc. Zreszta nie jest powiedziane, ze nie zapunktuja ich zastepcy. A chlopaki, mimo zwyciestw, zdobywali bardzo malo punktow, wiec rozczarowali mnie mimo wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: KTO MIAŁ KOWALCZYKA W SKŁADZIE ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 02:05 Aja mam Kowalczyka i bardzo sie cieszę tym bardziej że zrobiłem kapitanem Kompałę. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirekmil Re: KTO MIAŁ KOWALCZYKA W SKŁADZIE ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 09:41 ja miałem i mam nadal bo obrona GKS (G)ospel:-) to Podstawa !!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svfsf Re: KTO MIAŁ KOWALCZYKA W SKŁADZIE ? IP: 194.181.155.* 10.04.03, 10:15 mam go od początku bo obrona GKS jest najlepsza... Odpowiedz Link Zgłoś