rojust 20.08.06, 15:56 Powiem szczerze, mam troche kasy, szukam pomyslu, chcialabym otworzyc cos w Białymstoku, czekam na propozycje, czego Wam tu brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duch_zenona Re: szukam pomysłu 20.08.06, 16:22 najlepiej wyierz branżę, w której jesteś rzeczywiście dobry lub masz w tym kierunku wykształcenie albo przynajmniej się na tym znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawelin Re: szukam pomysłu IP: *.neto.pl 20.08.06, 16:27 Radzę zająć sie gastronomią. W zasadzie dużo tego w białym ale tak naprawdę to nic rozsądnego tutaj nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pniewiak Re: szukam pomysłu 20.08.06, 16:30 Obecnie furorę robią sklepy z używanymi meblami z Holandii. Zagłębiem takim jest Czacz w wielkopolsce. Gro ludzi otwiera sklepy w miastach biorac towar od nich. Dostawy mają co piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: szukam pomysłu 20.08.06, 16:35 1/.Produkcja anten wi-fi. Prosta rzecz a za kilka miesięcy będą schodziły jak ciepłe bułeczki. 2/. Sklep z routerami, range extenderami i wszystkim co związane z radiowym internetem. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: szukam pomysłu 20.08.06, 17:08 a ile masz kasy...? chyba nieduzo..! bo gdys miala duzo , to bys sie nie pytala...? bys wiedziala..! rojust napisała: > Powiem szczerze, mam troche kasy, Odpowiedz Link Zgłoś
rojust Re: szukam pomysłu 21.08.06, 15:42 pieniadze nie stanowia tu problemu, chodzi o to ze jestem tu tzn w Białymstoku nowa, nie znam rynku, dlatego pytam, wyksztalcenie mam ekonomiczne, mam kilka pomyslow ale chce znac opinie mieszkancow, dodam tez ze jestem kobieta (ale to chyba wynika z pisowni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: szukam pomysłu 21.08.06, 17:26 Za niecały rok w Białymstoku powstanie sieć internetowych nadajników radiowych. Ponieważ tylko najnowsze komputery (przeważnie laptopy) mają wbudowane anteny wi-fi umożliwiające odbiór internetu drogą radiową, zapotrzebowanie na różny sprzęt typu anteny wi-fi, routery, extendery, replikatory, adaptory PCI, itd będzie olbrzymie. Internet za darmo i przy niewielkich nakładach szybki jak pershing. Pojawi się bardzo duża grupa konsumentów. Jeżeli niechcąco zmieniłem ci płeć, to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
shava Re: szukam pomysłu 21.08.06, 20:37 Otwórz sklep H&M a rzucą się tam cały Białystok,gwarantuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aldonab1960 Re: szukam pomysłu 21.08.06, 21:22 Załóż dobrą uczelnię ekonomiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zidi1 Re: szukam pomysłu IP: *.elpos.net 22.08.06, 05:39 mam doświadczenie w konserwacji starych tkanin,tj.gobelinów,makat, kilimów ,szat liturgicznych,itp. Załóżmy wspólnie pracownie konserwatorską Odpowiedz Link Zgłoś