koczisss Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 31.08.06, 12:05 Obwodnica Wasilkowa, którą blokujecie, a nawet nie wiecie dlaczego! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3584891.html Tu trzeba coś robić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 31.08.06, 12:13 A ile z takiej kopalni można kasy wyrwać! "Ekologi" wsiech stran sojedniajties. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 31.08.06, 12:14 Otóż pewnie kopalnia już z funduszu pracowniczego, czy jakiegoś innego dolę odpala, co by nie protestowali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wÓj Głupole ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:35 > Otóż pewnie kopalnia już z funduszu pracowniczego, czy jakiegoś innego dolę > odpala, co by nie protestowali:) Jak zawsze, przygłupy piszą swoje żałosne wywody. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Głupole ..... 31.08.06, 15:52 No to "mądry" człowieku, dlaczego Twoi bracia w wierze, a przepraszam w głupokowatych pseudoekologicznych przekonaniach nie płaczą nad marnym i przesądzonym już losem tych jezior?! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Głupole ..... 31.08.06, 16:21 A kogo obchodzi fakt, że jakieś jezioro jest o 3 metry płytsze? Były trener a dzisiaj poseł Samoobrony pan W. zwykł mawiać: "Kasa, misiu, kasa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wÓj Re: Głupole ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:00 koczisss napisał: > Święte słowa! Jak te o tym, by się zająć łabędziami w Toruniu. Głupie jak i reszta waszych mądrych wywodów. Pamiętasz Kocziss . Wypatrujesz takich obrazków, by je tu zamieszczać wg. swojego uznania, czym to ma się ekolog zajmować. Praca od TT, czy samodzielna głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Głupole ..... 31.08.06, 23:59 A co, niewinne łabędzie już nie są warte obrony? Panika była, łabędzie wymordowali, a wy cicho siedzieliście! Bo sami, dupki baliście się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wÓj Re: Głupole ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 00:39 > Bo sami, dupki baliście się! Czego ! A ty kiwnąłeś palcem w buciku. Innych wysyłać Chamie. A sam zafajdanym tyłkiem nie ruszysz. Siedzisz tylko przy klawiaturze i wąchasz smród własnych gaci. Pan student ochrony środowiska. A nic nie potrafi poza zawracaniem dupy innym. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Głupole ..... 01.09.06, 00:59 Ja nie okrzyknąłem sie "ekologiem", a Wy! I powinniście pokazać, że naprawdę do czegoś dobrego możecie się przydać! Ale nie, Wy tylko potraficie blokować i nic więcej! Wyjaśnij mi, dlaczego zablokowaliście budowę obwodnicy Wasilkowa? Pytam już od około tygodnia i nikt nie raczy odpowiedzieć! A studentem byłem, już mam to za sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: Głupole ..... IP: 195.177.196.* 31.08.06, 21:24 Gość portalu: wÓj napisał(a): > Jak zawsze, przygłupy piszą swoje żałosne wywody. o odezwał się jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... IP: 195.177.196.* 31.08.06, 21:23 bogata kopalnia ,więc moża da sie cosik uszczknąc z jakiejś "analizy" środowiskowej... Odpowiedz Link Zgłoś
dodu Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 01.09.06, 01:55 Vladzie. Koczisss był kiedyś miłym człowiekiem. Jednak jego obcowanie z firmami budującymi drogi i byćmoże materialny kontakt z przedsiębiorcami zainteresowanymi przebiegiem VB przez Białystok (np nowy salon AutoBreczko musiał kosztować majątek) wpłynęły na jego niezalezność. Czyżbyś ty także zatracił już zdolność obiektywnego postrzegania świata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... IP: 195.177.196.* 01.09.06, 20:35 dodu napisał: > Vladzie. Koczisss był kiedyś miłym człowiekiem. Jednak jego obcowanie z firmami > budującymi drogi i byćmoże materialny kontakt z przedsiębiorcami zainteresowan > ymi przebiegiem VB przez Białystok (np nowy salon AutoBreczko musiał kosztować > majątek) wpłynęły na jego niezalezność. Czyżbyś ty także zatracił już zdolność > obiektywnego postrzegania świata? > !!??.... tak do tego zabiłem jezusa i roznoszę tyfusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:40 > lność > > obiektywnego postrzegania świata? > > > !!??.... tak do tego zabiłem jezusa i roznoszę tyfusa Trzeba tak głupawo. vlad palanciejesz! ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 01.09.06, 22:29 > Vladzie. Koczisss był kiedyś miłym człowiekiem. Jednak jego obcowanie z firmami > budującymi drogi i byćmoże materialny kontakt z przedsiębiorcami zainteresowan > ymi przebiegiem VB przez Białystok (np nowy salon AutoBreczko musiał kosztować > majątek) wpłynęły na jego niezalezność. Czyżbyś ty także zatracił już zdolność > obiektywnego postrzegania świata? :-))) się uśmiałem więcej takich durnot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:37 > > majątek) wpłynęły na jego niezalezność. Czyżbyś ty także zatracił już > zdolność > > obiektywnego postrzegania świata? > :-))) > się uśmiałem > więcej takich durnot! O ! Obudził się wilk forum ! I warknął. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 01.09.06, 22:35 Ale się mylisz, nawet nie wiesz jak bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś