Dodaj do ulubionych

"Ekolodzy" tu jest problem, a nie...

31.08.06, 12:05

Obserwuj wątek
    • koczisss Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 31.08.06, 12:05
      Obwodnica Wasilkowa, którą blokujecie, a nawet nie wiecie dlaczego!
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3584891.html
      Tu trzeba coś robić!!!!
      • skoropis Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 31.08.06, 12:13
        A ile z takiej kopalni można kasy wyrwać! "Ekologi" wsiech stran sojedniajties.
        • koczisss Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 31.08.06, 12:14
          Otóż pewnie kopalnia już z funduszu pracowniczego, czy jakiegoś innego dolę
          odpala, co by nie protestowali:)
          • Gość: wÓj Głupole ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:35
            > Otóż pewnie kopalnia już z funduszu pracowniczego, czy jakiegoś innego dolę
            > odpala, co by nie protestowali:)
            Jak zawsze, przygłupy piszą swoje żałosne wywody.
            • koczisss Re: Głupole ..... 31.08.06, 15:52
              No to "mądry" człowieku, dlaczego Twoi bracia w wierze, a przepraszam w
              głupokowatych pseudoekologicznych przekonaniach nie płaczą nad marnym i
              przesądzonym już losem tych jezior?!
              • zewsi Re: Głupole ..... 31.08.06, 16:21
                A kogo obchodzi fakt, że jakieś jezioro jest o 3 metry płytsze?
                Były trener a dzisiaj poseł Samoobrony pan W. zwykł mawiać: "Kasa, misiu, kasa".
                • koczisss Re: Głupole ..... 31.08.06, 16:40
                  Święte słowa!
                  • Gość: wÓj Re: Głupole ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:00
                    koczisss napisał:

> Święte słowa!
                    Jak te o tym, by się zająć łabędziami w Toruniu. Głupie jak i reszta waszych
                    mądrych wywodów.
                    Pamiętasz Kocziss .
                    Wypatrujesz takich obrazków, by je tu zamieszczać wg. swojego uznania, czym to
                    ma się ekolog zajmować. Praca od TT, czy samodzielna głupota.
                    • koczisss Re: Głupole ..... 31.08.06, 23:59
                      A co, niewinne łabędzie już nie są warte obrony?
                      Panika była, łabędzie wymordowali, a wy cicho siedzieliście!
                      Bo sami, dupki baliście się!
                      • Gość: wÓj Re: Głupole ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 00:39
                        > Bo sami, dupki baliście się!
                        Czego !
                        A ty kiwnąłeś palcem w buciku. Innych wysyłać Chamie. A sam zafajdanym tyłkiem
                        nie ruszysz.
                        Siedzisz tylko przy klawiaturze i wąchasz smród własnych gaci.
                        Pan student ochrony środowiska. A nic nie potrafi poza zawracaniem dupy innym.
                        • koczisss Re: Głupole ..... 01.09.06, 00:59
                          Ja nie okrzyknąłem sie "ekologiem", a Wy!
                          I powinniście pokazać, że naprawdę do czegoś dobrego możecie się przydać!
                          Ale nie, Wy tylko potraficie blokować i nic więcej!
                          Wyjaśnij mi, dlaczego zablokowaliście budowę obwodnicy Wasilkowa?
                          Pytam już od około tygodnia i nikt nie raczy odpowiedzieć!
                          A studentem byłem, już mam to za sobą!
            • Gość: vlad79 Re: Głupole ..... IP: 195.177.196.* 31.08.06, 21:24
              Gość portalu: wÓj napisał(a):
              > Jak zawsze, przygłupy piszą swoje żałosne wywody.

o odezwał się jeden
      • Gość: vlad79 Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... IP: 195.177.196.* 31.08.06, 21:23
        bogata kopalnia ,więc moża da sie cosik uszczknąc z jakiejś "analizy"
        środowiskowej...
        • dodu Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 01.09.06, 01:55
          Vladzie. Koczisss był kiedyś miłym człowiekiem. Jednak jego obcowanie z firmami budującymi drogi i byćmoże materialny kontakt z przedsiębiorcami zainteresowanymi przebiegiem VB przez Białystok (np nowy salon AutoBreczko musiał kosztować majątek) wpłynęły na jego niezalezność. Czyżbyś ty także zatracił już zdolność obiektywnego postrzegania świata?
          • Gość: vlad79 Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... IP: 195.177.196.* 01.09.06, 20:35
            dodu napisał:
            > Vladzie. Koczisss był kiedyś miłym człowiekiem. Jednak jego obcowanie z firmami
            > budującymi drogi i byćmoże materialny kontakt z przedsiębiorcami zainteresowan
            > ymi przebiegiem VB przez Białystok (np nowy salon AutoBreczko musiał kosztować
            > majątek) wpłynęły na jego niezalezność. Czyżbyś ty także zatracił już zdolność
            > obiektywnego postrzegania świata?
            >
            !!??.... tak do tego zabiłem jezusa i roznoszę tyfusa
            • Gość: waran Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:40
              > lność
              > > obiektywnego postrzegania świata?
              > >
              > !!??.... tak do tego zabiłem jezusa i roznoszę tyfusa

Trzeba tak głupawo.
              vlad palanciejesz! ??
          • nekroskop88 Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 01.09.06, 22:29
            > Vladzie. Koczisss był kiedyś miłym człowiekiem. Jednak jego obcowanie z
            firmami
            > budującymi drogi i byćmoże materialny kontakt z przedsiębiorcami zainteresowan
            > ymi przebiegiem VB przez Białystok (np nowy salon AutoBreczko musiał
            kosztować
            > majątek) wpłynęły na jego niezalezność. Czyżbyś ty także zatracił już
            zdolność
            > obiektywnego postrzegania świata?

:-)))
            się uśmiałem
            więcej takich durnot!
            • Gość: waran Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:37
              > > majątek) wpłynęły na jego niezalezność. Czyżbyś ty także zatracił już
              > zdolność
              > > obiektywnego postrzegania świata?
              > :-)))
              > się uśmiałem
              > więcej takich durnot!
              O ! Obudził się wilk forum !
              I warknął.
          • koczisss Re: "Ekolodzy" tu jest problem, a nie... 01.09.06, 22:35
            Ale się mylisz, nawet nie wiesz jak bardzo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka