elena4 13.02.08, 18:00 Jarek triumfalny wjazd na kasztance zrobi. A że PIS będzie miał większość parlamentarną poradzi sobie ze wszystkim. Zacznie wreszcie reformy, a Żulnalisty pękną z wysilku od rejwachu jaki będą czynić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 18:07 Nie znasz się na zachowaniu osłów,one tak skutecznie wierzgają;-) No i historyczne są to stworzenia;-) elena4 > Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 18:10 Ale mnie nie o takie osły chodziło, a po za tym, i tak mnie zaraz na oslą, nomen omen przeniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga "jarek triumfalny wjazd na kasztance zrobi" :-))) 13.02.08, 18:03 :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe "Zacznie wreszcie reformy" ? 13.02.08, 18:09 obiecał że następnym razem już na pewno będzie reformował? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: "Zacznie wreszcie reformy" ? 13.02.08, 18:12 Po prostu góra będa nasi. I na nic będą gotowce pisane przez mądrołków do wszystkich gazet europejskich i swiatowych. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 18:12 ach te majaczenia.po trawce??czy tylko gorzałeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 18:14 Sorry nen, z uzywek tylko Marlboro i kawa. Oj będzie wreszcie pogoda, bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 18:50 Jak myślicie, czym zajmie się nowy rząd Jarosława Kaczyńskiego w pierwszym rzędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:01 elena4 napisała: > Jarek triumfalny wjazd na kasztance zrobi. Rany! :-))) Dawno sie tak nie obsmialam, na sama mysl o wjezdzie kaczki mniejszej na chabecie do sejmu. Normalnie turlam sie ze smiechu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:04 Ty się nie smiej, ty sie bój :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:06 Czy wedlug was pisiorow, zycie w Polsce musi opierac sie na strachu? Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:08 A czemu nie? Teraz też strach. Się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.artysta.piotr.rubik Będzie pięknie - napiszę o tym Oratorium! 13.02.08, 19:07 Wszyscy pękną z zachwytu nad genialnością moich harmonii! I jakie smaczne subdominanty do tego użyję! Po prostu jestem Genialny, tak jak Prezes Jarosław Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Będzie pięknie - napiszę o tym Oratorium! 13.02.08, 19:09 No ja cię nie znam. I niech tak zostanie. Ja już piszę poemat. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ja mogę obrazek namalować 13.02.08, 19:11 Taki wodny - akwarelkę. Będzie na nim wyobrażony Kaczyński Jarosław na kucyku przed swoim domkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ja mogę obrazek namalować 13.02.08, 19:12 I woda u jego stóp. Wspaniale. Ale Timeo Danaos.... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Ja mogę obrazek namalować 13.02.08, 19:13 Myślisz, że potop nastąpi w jego ogródku? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ja mogę obrazek namalować 13.02.08, 19:15 Nie po prostu Jarek z triumfującą miną oprze swoją nogę na wodzie.wodzie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Ja mogę obrazek namalować 13.02.08, 19:16 Zapomniałam, że on po wodzie chodzić umie. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ja mogę obrazek namalować 13.02.08, 19:17 No to to nie. Nie przeinaczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie przeinaczam. 13.02.08, 19:18 Oparcie stopy na wodzie to nic innego, jak chodzenie po niej. Zmów teraz ładnie do Jarosława paciorek, zrób siusiu i lulu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Ja mogę obrazek namalować 13.02.08, 20:16 woda.woda napisała: > Myślisz, że potop nastąpi w jego ogródku? Ta kaluza kolo nogawki, to napewno nie jest woda... Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte A czy Jarek aby na pewno umie jeździć konno? 13.02.08, 19:14 jeśli nie, to niech lepiej zacznie pobierać lekcje głupio by było, gdyby źle wsiadł, albo bał się potężnego zwierza, albo wręcz, nie daj Bóg, zleciał z chabety na oczach tak go wyczekujących obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: A czy Jarek aby na pewno umie jeździć konno? 13.02.08, 19:16 Nie bój żaby, jak nie umie to się nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: A czy Jarek aby na pewno umie jeździć konno? 13.02.08, 20:19 elena4 napisała: > Nie bój żaby, jak nie umie to się nauczy. Tajest!! Bystry jest chlopak to w mig sie nauczy! www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:20 Nikt nie chce poprzypuszczać czym Jarek zajmie się w pierwszej kolejności? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:21 A co tu przypuszczać? Montowaniem koalicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:24 Żadnej koalicji nie będzie. Tym razem będą większością w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:24 elena4 napisała: > Nikt nie chce poprzypuszczać czym Jarek zajmie się w pierwszej > kolejności? w pierwszej kolejności zrobi wicepremiera z Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:27 Nie na temat. co zrobi w pierwszej kolejności? Ma ktoś jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:51 elena4 napisała: > Nie na temat. > co zrobi w pierwszej kolejności? Ma ktoś jakiś pomysł? Kupe i to taka rozwolnioną. Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Trolluj zdrowa 13.02.08, 19:27 Aczkolwiek, widzi mi się, cierpisz na przypadłość tego pana: www.thelooniverse.com/books/munch2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Trolluj zdrowa 13.02.08, 19:30 Ja baronówna Munchausen? Pogięło cię. Przy pierwszej próbie kłamstwa bym się zaplątała. A i mniemania zbyt wielkiego o sobie nie mam. No ale jak to lepkie łapki. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 19:49 No to Jarek. First things first. Na początek łapiesz sie za konstytucję. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 20:22 Ja wszystko rozumiem. Ja nawet wiązankę taką rzucic umiem, że az w pięty idzie. Ale wszystko ma swoje granice. Wśród wypowiadających się w tym wątku zamiast dowcipów, przedszkolny naturalizm. Jak nie kupa to siusiu. Ludzie, z kim ja pracuję? Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 20:27 Aaaaa ... to ty teraz pracujesz, bo my tutaj w ramach relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Jeszcze będzie pięknie. 13.02.08, 20:34 A wiesz Ty co to jest "sentido del humor"? ddb2 > Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 12:58 Tak jak powiedziałam Jarku, najpierw konstytucja, gdzie na początku jak byk stanie, że to IV Rzeczpospolita, a reszta będzie podstawą do takich zmian, aby w moim kraju bylo wreszcie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:01 Wg Ciebie jest nornalne okradanie Panstwa przez Kaczynskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:05 Jarku!! Wrocisz i doprowadzisz w końcu do tego, że miejsce człowieka zajmie człowiek, a smieć wróci na swoje miejsce. Tak jak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
slamsikowa Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:06 elena4 napisała: > Jarek triumfalny wjazd na kasztance zrobi. chyba na swoim kocie i odwroci kota ogonem.nawet nie zauwazysz kiedy te slepka wypatrza winnych jego impotencji naprawy tego co bedzie obiecywal w akcji wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:15 Spokojnie. Jak Jarek zawiedzie, swoje sympatie przerzucę na jakąś partię narodową, bo mam nadzieję, że taka powstanie w końcu. Jeśli Jarek okaże się za krótki, zawsze przecież może wyłonić się jeszcze jakiś prawdziwy polski lider. Ktoś nowy i nieskompromitowany. Narazie jednak nadzieje pokladam w Jarku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:18 Dziwne, ze popierasz partie bylych czlonkow PZPR, PRONcia, ZSyPu i innych komunistycznych organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:21 A kogo ma popierać? Prawdziwy Polak to przeciez Piasceki i starszy Giertych :) Odpowiedz Link Zgłoś
slamsikowa Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:31 woda.woda napisała: > A kogo ma popierać? > Prawdziwy Polak to przeciez Piasceki i starszy Giertych :) > prawdziwki to ja spotykalam tylko na grzybobraniu.czasem jakis szatanik sie pod nie probowal podszyc. moze elenka poda tu przepis jak rozpoznac prawdziwkowego polaka. po gloszonych haselkach? polska dla prawdziwkow? trzeba wymyslic jeszcze haselka dla robaczkow,zeby tych prawdziweczkow podstepnie nie podgryzaly Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:25 No ale tu skupili się ludzie najprzyzwoitsi. I niestety nie mają alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:26 Kto niby? Kaczynscy - spece od krecenia lodow? Towarzysze z PZPR, PRON,ZSP, ZSMP? Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
slamsikowa Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:21 elena4 napisała: > Spokojnie. Jak Jarek zawiedzie, swoje sympatie przerzucę na jakąś > partię narodową, bo mam nadzieję, że taka powstanie w końcu. kochana elenko.czy partia narodowa bylaby gwarantem narodowej madrosci i uczciwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:36 Na to byla szansa przez ostatnie dwadzieścia lat. Jeśli Jarkowi nie wyjdzie, to zostanie tylko miejsce na zemste i odwet. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:38 Gosciu odszedl na smietnik historii. Ale wczesniej niezlych lodow nakrecil, oj niezlych razem z towarzyszem Jasinskim. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:45 Nigdzie nie odszedł, a lodów jak mi się zdaje nakręcil najmniej. Zamiast na rezydencje we szwajcarskich Alpach, to, co uratował kiedy inni na potęgę szabrowali, przeznaczył na zabezpieczenie pozycji swojej formacji politycznej. Prawda jaki idiota? Jarku!!! Jesteś najuczciwszy z nich wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:49 No prosze, Jarek jest cudowny bo robil walki na potrzeby swojej partii. Po prostu brak slow aby ocenic twoja glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
slamsikowa Re: Jeszcze będzie pięknie. 14.02.08, 13:40 elena4 napisała: > Na to byla szansa przez ostatnie dwadzieścia lat. > Jeśli Jarkowi nie wyjdzie, to zostanie tylko miejsce na zemste i > odwet. chwileczke,kochana elenko.a gdzie ten prawdziwkowy chrzescijanski akt wybaczania grzesznikowi?to grzech trza nienawidziec a nie niewinnego grzesznika.zemsta?czy to przystoi wyznawcom boga milosierdzia?odwet?czy przystoi dzieciom matki bozej? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Czy zemsta Eleny 14.02.08, 13:43 będzie miała coś wspólnego z "Zemstą" Fredry? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Czy zemsta Eleny 14.02.08, 13:54 Woda ty nie szalej. Ja po prostu staram się przewidziec procesy społeczne. To co się dzieje dobrze się skończyc nie może. Na siłę robiliście z Kaczora faszystę. Ale kiedy przyjdzie taki prawdziwy faszysta, to może być tak jak w tej bajce, w której bawiono się strasząc innych nadchodzącym wilkiem. A ja wam wtedy powiem "a nie mówilam"? I pójdę na tego faszystę zagłosować. Jak Boga kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
slamsikowa Re: Czy zemsta Eleny 14.02.08, 13:57 elena4 napisała: >I pójdę na tego faszystę zagłosować. Jak Boga kocham. ty elenka chyba boga w sercu nie masz.na faszyste chcesz glosowac? a bog go popiera?czyzby bog tez byl faszysta? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Czy zemsta Eleny 14.02.08, 14:01 Bóg sie może znowu okazać zbyt daleko. A ludzi do muru przypierac nie wolno. Dlatego ja czekam Jarka jak zbawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Czy zemsta Eleny 14.02.08, 14:04 > Dlatego ja czekam Jarka jak zbawienia. A czekaj sobie, nawet do końca swoich dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy zemsta Eleny 14.02.08, 16:32 Elenka czeka Jarka jak zbawienia tylko czekać jak go Mesjaszem ogłosi.) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda "Jestem Papkin, lew Północy" 14.02.08, 13:58 Tak Eleno swoją zemstę zatutułuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Eleno nie pij, nie "wziewaj", nie przypalaj! 14.02.08, 13:46 Idz do terapeuty, za ktorego ja, jako podatnik ci chetnie zaplace, gdyz mnie zal zdejmuje, jak czytam co wypisujesz biedna Eleno:( Odpowiedz Link Zgłoś
slamsikowa Re: Eleno nie pij, nie "wziewaj", nie przypalaj! 14.02.08, 14:00 marouder.eu napisał: > Idz do terapeuty, za ktorego ja, jako podatnik ci chetnie zaplace, gdyz mnie za > l > zdejmuje, jak czytam co wypisujesz biedna Eleno:( a tak po prawdzie to do terapeuty powinien chyba udac sie co najmniej co drugi mieszkaniec tej ziemi,polskiej ziemi.a juz politycy to w pierwszej kolejnosci.tylko ze narodowy fundusz zdrowia nie refinansuje terapeutow od psyche. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu NFOZ finansuje terapie!:) 14.02.08, 14:03 Zarowno NFOZ jak i jednostki samorzadowe finansuja wiele rodzajow metod terapeutycznych:) Jest nadzieja dla Eleny! Odpowiedz Link Zgłoś
slamsikowa Re: NFOZ finansuje terapie!:) 14.02.08, 14:06 marouder.eu napisał: > Zarowno NFOZ jak i jednostki samorzadowe finansuja wiele rodzajow metod > terapeutycznych:) > Jest nadzieja dla Eleny! wiele tak.np.uzaleznienie od alkoholizmu.ale uzaleznienia od niewiedzy czy politykow?o takich terapiach NFOZ nie slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: NFOZ finansuje terapie!:) 14.02.08, 14:16 Byc może ja jestem uzalezniona od niewiedzy, a może po ;prostu mam dar przewidywania. Tobie zaś wiedza przesłania horyzont jak góra smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Eleno nie pij, nie "wziewaj", nie przypalaj! 14.02.08, 14:03 Ja ciebie o rady nie proszę. To ty lepiej zrób rachunek sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Z rachunku sumienia mialem dwoje! Lubilem rachunek 14.02.08, 14:19 ..calkowy i rozniczkowy i takie tam inne.. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Z rachunku sumienia mialem dwoje! Lubilem rac 14.02.08, 14:21 U mnie natomiast zaraz po rachunku sumienia najbardziej ulubionym był rachunek prawdopodobieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I stad te kompulsje:( 14.02.08, 14:26 ..tony tuszu wypisano n/t nerwicogennosci religii RK! elena4 napisała: > U mnie natomiast zaraz po rachunku sumienia najbardziej ulubionym > był rachunek prawdopodobieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: I stad te kompulsje:( 14.02.08, 19:52 A twoja osobowośc podbarwiona narcyzmem to skąd? Kto ci biedaku neurę zafundował? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: I stad te kompulsje:( 14.02.08, 19:55 Już wiem. Ksiądz z salki katechetycznej wywalił bo rodzice za bardzo na lewo byli, po czym grupa rówieśników odrzuciła. Zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nerwicy u mnie ani na lekarstwo:( 14.02.08, 20:10 Po tzw. bierzmowaniu (klasa bodaj 7-ma) sam przestalem chodzic na religie. Koledzy zdaje sie, ze ani razu nie osadzili negatywnie mojego kroku. Jak ci potrzeba jeszcze jakichs historyjek z mojego zycia, to sie nie krepuj, pytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Nerwicy u mnie ani na lekarstwo:( 14.02.08, 20:20 Wypierała się żaba błota. Przeciez ty jesteś monotematyczny. Antykościelny. A mnie obsesję i kompulsje zarzucasz, hehehe. I ta nutka wyzszości w głosie, he, jak nic osobowość narcystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Forum kraj lub Aquanet traktuje jako.. 14.02.08, 20:23 ..zabawne miejsca, gdzie mozna swobodnie pozartowac z ludzkiej bezmyslnosci, do ktorej oczywiscie zaliczam takze przywiazanie czesci narodu polskiego do swojego odwiecznego pasozyta, czyli KK. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Forum kraj lub Aquanet traktuje jako.. 14.02.08, 20:28 Równie dobrze możesz to robic na Haaretzu. Spróbuj się pośmiać z przywiązania Żydów do swojej religii i kultury. Też jest się z czego smiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Nerwicy u mnie ani na lekarstwo:( 14.02.08, 20:32 mój syn też po bierzmowaniu ( 16 lat) oświadczył,że nie będzie chodził do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 15.02.08, 11:03 a po konstytucji, wiesz Jarku co. Lustracja. Taka, zeby im kapcie pospadały jak będą zwiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Jeszcze będzie pięknie. 15.02.08, 11:05 swoich rodziców jarek będzie lustrować? i Gosio, i Dorn, i Suski, i Ziobro i cała reszta? oni wszyscy dzieci i wnuki komuny, za życia swoich rodziców palcem nie kiwna w sprawie lustracji i dekomunizacji Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 15.02.08, 11:12 No to przyjdzie czas na jakąś partię narodową. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jeszcze będzie pięknie. 15.02.08, 11:15 elena4 napisała: > a po konstytucji, wiesz Jarku co. Lustracja. Taka, zeby im kapcie > pospadały jak będą zwiewać. zebys sie nie zdziwila jak tobie spadna Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 15.02.08, 11:22 A ile razy głupolu jeszcze będą mi spadać? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 15.02.08, 11:27 Ja już raz kapcie zgubiłam spieprzając z tego kraju poganiana batem głodu i beznadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jeszcze będzie pięknie. 15.02.08, 11:27 elena4 napisała: > A ile razy głupolu jeszcze będą mi spadać? az, helka, zmadrzejesz na co sie nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 15.02.08, 11:32 Właśnie mądrzeję. I jako neofitka mam dużo zapału. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jeszcze będzie pięknie. 15.02.08, 12:25 elena4 napisała: > mam dużo zapału. wylacznie Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 16.02.08, 21:48 Jarku! czekamy z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
moderatore Re: Jeszcze będzie pięknie. 16.02.08, 21:58 Nie denerwuj się,przyjdzie czas i to już niedługo;-) elena4 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 16.02.08, 22:00 Dzięki za dobre slowo. Musimy się wspierać nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie. 16.02.08, 21:57 Wreszcie zaprowadzisz ład i demokrację. I koniecznie, koniecznie wolność wyrażania swoich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
kod-em [...] 17.02.08, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeszcze będzie pięknie, Yarek pójdzie siedzie 17.02.08, 18:25 Teraz tutaj? Przez ciebie nie wiem co sie stalo z moim wątkiem "Siedzę i myslę" Jestes jak rzep na ogonie. Przestańcie już zawracać głowę wydumanymi skandalami. Ciemnogród nie taki ciemnogród jak wam się wydaje. Kaczor nie ma czasu na opędzanie się przed wami. Musi się przygotowac do swojego wielkiego comebacku-u. Jarku wracaj szybko. Duzo roboty Cę czeka. Odpowiedz Link Zgłoś