Dodaj do ulubionych

Poranny tubą PO

IP: *.elpos.net 24.09.06, 18:09
Idą wybory, to może Krzysiek Paliński podda się głosowaniu zamiast jak piękny
Maniuś z tylnego rzedu pociagac za miejskie snopowiazałki. Poranny sie
odplatformi to czytelnictwo mu wzrośnie a kumple Tyszkiewicz i Tur juz
zadbaja o przyszłosc kolegi
Obserwuj wątek
    • Gość: Bielak Re: Poranny tubą PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:24
      poranny to organ PO
      • zewsi Miś to organ PiS 26.09.06, 21:06

• zewsi Świerszczyk to organ LPR 26.09.06, 21:06

• zewsi Financial Times to organ Samoobrony 26.09.06, 21:07

• Gość: Jadźka S. Re: Poranny tubą PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:01
      Krzysiek to kumpel Roberta. Krzysiek i Robert – to znajomi m.in. Staśka, Romka,
      Ryśka, Kazika, Janka, drugiego Krzyśka, itd, itp..
      Ci drudzy albo trochę przycichli, albo poodpadali czy emigrowali (do innych
      województw i czasem żałują, że nie z kraju). Ale niezupełnie. Np. Krzysiek i
      Robert (ten od uzdrawiania chorych) są przy jednej redakcji. Janek trzyma się
      przy drugiej. Drugi Krzysiek jest za granicą (województwa), ale jest za to
      trzeci Krzysiek - w trzeciej redakcji. Romek wszystkich olał, ale solidarność
      (ta pierwsza) wstrzymuje strumyk (urologaaaaaa! ;-)).
      Rysiek dalej się nie pcha, bo pchają się różne „pampersy”, ”pryszczaci” itd.
      Pryszczatymi się nie zajmuję…
      Przepraszam tych, których pominąłem, bo np. Ziutek dorwał się do mikrofonu, ale
      na szczęście tylko w reżyserce...
      I proszę tego nie wiązać z wyborami na prezydenta miasta, bo ani Marek, ani
      Tadzik, ani Krzychu, nie wspominając pozostałych, nie mają nic wspólnego z
      powyższą genezą. Nie są elitą.
      Niektórzy młodsi angażują się w ich kampanię, bo ciągnie wilka (zbieżność -
      wszelka zresztą - jest przypadkowa) do lasu.
      • Gość: sieniuta Re: Poranny tubą PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:13
        ??!!Proszę o egzegezę!!.Jakoś tam rozpoznaję białostockie polityczne "salony" i
        ich kulisy, ale tu się pogubiłem ("bynajmniej" - jak mawiał mój wuj- żebym
        kwestionował powyższa analizę) ..szczególnie jeśli chodzi o Krzyśków.
        • Gość: Jadźka S. Re: Poranny tubą PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:07
          Ty, sieniuta, to byś zaraz chciał(a) kawę na ławę. Spoko, salony salonami, a
          elita elitą...
          • Gość: Jadźka S. Re: Poranny tubą PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:27
            Sorry sieniuta - postscriptum (czytaj, małe wyjaśnienie): Ten Krzysiek w
            trzeciej redakcji jest dwojga imion.
    • Gość: ja Re: Poranny tubą PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:50
      i dlatego przestałem kupować tą gazetkę zgodnie z ich reklamami czas na zmiany
      i zmieniłem : nie kupuję porannego..........
    • likbzik Re: Poranny tubą PO 01.10.06, 00:19
      Paliński umie się ustawić.
      • Gość: zosia Re: Poranny tubą PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 01:08
        a kim jest Paliński w porannym, bo nie orientuję się?
        • Gość: wuj Re: Poranny tubą PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 08:48
          prezesem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka