Gość: roy IP: router:* / 10.102.3.* 14.03.03, 11:59 Czy ten habitus nie zalogowany to tez Ty. Chcę uniknąć pomyłki jaka miała z poziomkem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Do habitusa zalogowanego 14.03.03, 12:12 Tak obie postaci - zalogowana i niezalogowana - to ja. Nie zawsze chciało mi się zalogować, ale po przygodzie Poziomka staram się to robić. Czasem się nie udaje ze względów technicznych. Pozdrowienia, Royu. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Do habitusa zalogowanego 14.03.03, 12:28 Do wszystkich stalych.... Proponuje aby wszyscy sie logowali kto moze. Nie zawsze po IP mozna poznac, a i czasami tak wypadnie , ze sie stuka z obcego komputerka o zupelnie innym IP. O klonach nie bede mowil, widzieliscie sami co bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Do habitusa zalogowanego IP: router:* / 10.102.3.* 14.03.03, 12:47 habitus napisała: > Tak obie postaci - zalogowana i niezalogowana - to ja. Nie zawsze chciało mi > się zalogować, ale po przygodzie Poziomka staram się to robić. Czasem się nie > udaje ze względów technicznych. Pozdrowienia, Royu. ______________________________________________________________________________ Osobiście jestem zbyt ostrożny w okazywaniu sympatii do innych osób, jednak Ciebie darzę wyjątkową sympatią. Oczywiście mam na myśli treść Twoich postów. ---------- Zrozumiałem. Jestem w zasadzie zbyt ostrożny w okazywaniu sympatii do innych ludzi, Ciebie jednak darzę wyjątkową sympatią. Oczywiście mam na myśli tresc Twoich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Do habitusa zalogowanego 14.03.03, 13:27 Gość portalu: roy napisał(a): > Zrozumiałem. Jestem w zasadzie zbyt ostrożny w okazywaniu sympatii do innych > ludzi, Ciebie jednak darzę wyjątkową sympatią. Oczywiście mam na myśli tresc > Twoich postów. Bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś