chatka_ 21.03.03, 15:28 Kochani, NADCHODZI WIOSNA! w związku z powyższym uroczyście rozpoczynam wielką akcję wiosennych pozdrowień, uścisków i radości :)))))) Love, Chatka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: Akcja Wiosna! 21.03.03, 15:35 Mozna tylko przyłaczyć sie do życzeń.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 21.03.03, 15:36 chatka_ napisała: > Kochani, > NADCHODZI WIOSNA! > w związku z powyższym uroczyście rozpoczynam wielką akcję wiosennych > pozdrowień, uścisków i radości :)))))) > Love, > Chatka :) A już myślałem, że w pod tą nazwą kryje się operacja do niedawna znana jako: "Przyjazd Chatki do Warszawy w wyniku pojawienia się pierwszych objawów wiosny". Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Akcja Wiosna! 21.03.03, 15:43 coz zrobie jesli kazdy weekend do polowy kwietnia mam zajety. Gdyby jednak ptaki sie spoznialy nad Biebrze, to zamiast na kajakach 5 kwietnia bede w Warszawie :)Pozdrowka i usciski :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 21.03.03, 15:53 chatka_ napisała: > coz zrobie jesli kazdy weekend do polowy kwietnia mam zajety. Gdyby jednak > ptaki sie spoznialy nad Biebrze, to zamiast na kajakach 5 kwietnia bede w > Warszawie :)Pozdrowka i usciski :) :(( No to jest mały problem. Piątego i szóstego będę ganiać z kompasem po Puszczy Knyszyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Akcja Wiosna! 21.03.03, 18:04 chatka_ napisała: > coz zrobie jesli kazdy weekend do polowy kwietnia mam zajety. Ale my naprawdę nie musimy w weekend. Może być środa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 21.03.03, 22:11 ralston napisał: > chatka_ napisała: > > > coz zrobie jesli kazdy weekend do polowy kwietnia mam zajety. > > Ale my naprawdę nie musimy w weekend. Może być środa :))) O, dziwnym trafem i ja mam środy wolne. A w środy zapraszam do stadniny. Na koń bracia (i foremki)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Akcja Wiosna! IP: *.piasta.pl 23.03.03, 23:42 freewolf napisał: > ralston napisał: > > > chatka_ napisała: > > > > > coz zrobie jesli kazdy weekend do polowy kwietnia mam zajety. > > > > Ale my naprawdę nie musimy w weekend. Może być środa :))) > > O, dziwnym trafem i ja mam środy wolne. A w środy zapraszam do stadniny. Na > koń bracia (i foremki)! Sroda pasuje mi rowniez, tylko ze Wolf musialby wybrac miedzy mna a końmi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 09:21 Gość portalu: chatka_ napisał(a): > Sroda pasuje mi rowniez, tylko ze Wolf musialby wybrac miedzy mna a > końmi :)))) Poproszę o inny zestaw pytań, ten dylemat jest nierozwiązywalny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 09:24 freewolf napisał: > Gość portalu: chatka_ napisał(a): > > > Sroda pasuje mi rowniez, tylko ze Wolf musialby wybrac miedzy mna a > > końmi :)))) > > Poproszę o inny zestaw pytań, ten dylemat jest nierozwiązywalny. :) Gdyż to nie jest problem konie - Chatka, tylko Magda - Chatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Akcja Wiosna! IP: *.piasta.pl 24.03.03, 09:32 freewolf napisał: > Gdyż to nie jest problem konie - Chatka, tylko Magda - Chatka. A co Magdzie tez środa pasuje? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 09:34 Gość portalu: chatka napisał(a): > A co Magdzie tez środa pasuje? ;)))))) Nie, ale zobowiązałem się pomóc jej w nauce jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 09:36 freewolf napisał: > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > A co Magdzie tez środa pasuje? ;)))))) > > Nie, ale zobowiązałem się pomóc jej w nauce jazdy. Chyba trochę zagmatwałem. Jeśli napiszę, że przyszła Wiosna, czy to wszystko wyjaśni? A jazdy mam rano (do wyboru: 9:30 lub 11:00), więc po południu mam wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 09:32 freewolf napisał: > freewolf napisał: > > > Gość portalu: chatka_ napisał(a): > > > > > Sroda pasuje mi rowniez, tylko ze Wolf musialby wybrac miedzy mna a > > > końmi :)))) > > > > Poproszę o inny zestaw pytań, ten dylemat jest nierozwiązywalny. :) > > Gdyż to nie jest problem konie - Chatka, tylko Magda - Chatka. Wolfie - nie poznaję Cię. To już nie Hawajka??? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 09:38 ralston napisał: > Wolfie - nie poznaję Cię. To już nie Hawajka??? Wiosna, panie Ralstonie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 09:40 Wiosna - rozumiem, ale żeby aż tak... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 09:45 ralston napisał: > Wiosna - rozumiem, ale żeby aż tak... ;))) To wina moich rodziców, że jestem zodiakalnym strzelcem, a więc stworzeniem bardzo kochliwym. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 09:50 Kochliwym - rozumiem. Ale żeby aż tak zmiennym w uczuciach? Z Hawajki na Magdę??? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Akcja Wiosna! 24.03.03, 10:00 ralston napisał: > Kochliwym - rozumiem. Ale żeby aż tak zmiennym w uczuciach? Z Hawajki na > Magdę??? Z Hawajką się pokłóciliśmy (tak, można pokłócić się z koniem) i uznaliśmy, że czas od siebie odpocząć. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Akcja Wiosna! 21.03.03, 18:05 chatka_ napisała: > Kochani, > NADCHODZI WIOSNA! > w związku z powyższym uroczyście rozpoczynam wielką akcję wiosennych > pozdrowień, uścisków i radości :)))))) > Love, > Chatka :) Odpozdrawiam, odściskuję (chyba się pisze: obściskuje?) i odradaśniam się wiosennie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Akcja Wiosna! 21.03.03, 18:07 Tylko kiedy w końcu ona nadejdzie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: Akcja Wiosna! IP: *.stclar01.mi.comcast.net 21.03.03, 18:28 alex.4 napisał: > Tylko kiedy w końcu ona nadejdzie.... > Pozdr Juz przyszla tylko odpoczywa po podrozy:) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Akcja Wiosna! IP: *.piasta.pl 23.03.03, 23:54 ralston napisał: > chatka_ napisała: > > > Kochani, > > NADCHODZI WIOSNA! > > w związku z powyższym uroczyście rozpoczynam wielką akcję wiosennych > > pozdrowień, uścisków i radości :)))))) > > Love, > > Chatka :) > > Odpozdrawiam, odściskuję (chyba się pisze: obściskuje?) i odradaśniam się > wiosennie :))) Jesli moge wybrac to wole obściski, odściski moga skonczyc sie z odciskami, a obściskiwanie grozi jedynie utratą tchu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Akcja Wiosna! 21.03.03, 18:39 Wiosna już jest tylko jak czytałem , musi trochę posprzątać po poprzedniczce. Również ściskam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Chatko, czy mogłabyś wyznaczyć... 24.03.03, 10:02 ... dokładny dzień i godzinę przyjazdu? Bardzo mi by to pomogło w odpowiednim skompilowaniu harmonogramu dnia, żeby zarezerwować dla Ciebie jak najwięcej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Chatko, czy mogłabyś wyznaczyć... IP: *.piasta.pl 24.03.03, 10:12 Wolfiku... 5 kwietnia, wyjazd raniutko kiedy jeszcze ptaki spiewaja, jestesmy juz umowieni...na kajaki ...:( Kolejny termin nie wiem kiedy, z pewnoscia przed 27 kwietnia, do tego czasu w Zachecie bedzie wystawa Nowosielskiego, uwzglednij wiec w programie prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Chatko, czy mogłabyś wyznaczyć... 29.03.03, 17:43 a bociany nie nadlatują.... opoóźniaja się..... I kto przyniesie dzieci?! :))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś