Dodaj do ulubionych

Ręka weszpolaka

16.10.06, 09:07
www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061016/BIALYSTOK/61015017
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 09:30
      Kolejny faszysta w MW I LPR...
      • Gość: vlad79 Re: Ręka weszpolaka IP: 195.177.196.* 16.10.06, 12:13
        Tajemnicą poliszynela jest to ,że tzw." młodzież wszechpolska" wywodzi się z
        neonazistowskich i neofaszystowskich środowisk (subkultur).Do tego na zdjęciu
        krzysia ,widoczny jest na koszulce rasitowski nadruk z rycerzykami ku-klux-klanu
        na tle płonącego krzyżyka.I jeszcze te tłumaczenia na poziomie autystycznego
        trzylatka że nie pamięta jak wyglądało jego lico kilka lat temu. Albo rozważania
        skarbnika weszpolaczków ,że być może kolega sprawdzał właśnie która jest
        godzina. Bueheheheh.To wszystko potwierdza jedynie to ,że ci ludzie nie mają
        nawet za grosz honoru aby przyznać się do własnych przekonań jakiekolwiek głupie
        by one nie były.I taki imbecyl ma zasiadać w radzie 300 tyś. miasta. Żalosne do
        kwadratu
        • wesoly_zaskroniec Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 12:37
          zbieram informacje na temat kuchni regionalnej. jakie jest wasze ulubione danie.
          oczywiscie jezeli nie jest to tajemnica
          • Gość: azp11 Re: Ręka weszpolaka IP: *.elpos.net 17.10.06, 23:50
        • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 14:39
          to bardziej niż załosne jest po prostu straszne...
        • zewsi Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 14:49
          Tłumaczenie jej członka chluby Młodzieży Wszechpolskiej nie przynosi. Ciekawe
          czy człowiek z takim potencjałem intelektualnym to w MW norma?
          • waldek58 Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 14:51
            Powiedzą jak zwykle że piwo zamawiał.
            • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 14:55
              ciekawy jestm czy ktos normalny w ten sosób zamawia piwo... chyba tylko wszechpolacy...
              • Gość: MARTM! Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.10.06, 15:18
                alex.4 napisał:

> ciekawy jestm czy ktos normalny w ten sosób zamawia piwo... chyba tylko wszechp
                > olacy...

a czego tu normalnego od nich wymagać ? LPR, PiS, Samoobrona wraz z młodzieżówkami to raczej uosobienie nienormalności
                • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 10:29
                  nalezy od nich wymagać tego samego co od innych. Nie należy się godzić na nienormalność...
                  • sobert_ruski_konfident [...] 17.10.06, 11:01
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: wiedzący Sobert to miłośnik paroovek IP: *.man.bialystok.pl 17.10.06, 12:18
                      • paroova.alexa smaczne parówki 17.10.06, 14:46
                        My z alexem lubimy parówki
                        • duch_zenona Re: smaczne parówki 17.10.06, 14:58
                          Ja też uważam, że aleksiej jest jakiś inny. Z dziwnym upodobaniem lubi pisać pod
                          kobiecymi nickami.

Chyba bardzo lubi być kobietą.
                          • Gość: Mr. Mister Re: smaczne parówki IP: *.man.bialystok.pl 17.10.06, 15:01
                            A niektóre duchy używają nicków typu pyton, sobert i paroovka.
                            • duch_zenona Re: smaczne parówki 17.10.06, 15:23
                              Gość portalu: Mr. Mister napisał(a):

> A niektóre duchy używają nicków typu pyton, sobert i paroovka.
                              --------------
                              ci co umieją myśleć już chyba się domyślili, że nie to nie ja piszę pod nickiem
                              sobert ruski konfident czy też paroovka, chociaż zgadzam się z nimi, że z
                              męskością aleksieja jest coś nie tak, co wielokrotnie udowodnił na tym forum.

Głupców, co nie umieją logicznie myśleć nie mam zamiaru myślenia uczyć.

Co do pytona, to bardzo ciekawi mnie co on takiego pisał. Czy ktoś mnie
                              poinformuje? Trudno mi się odnieść do wypowiedzi typu "odpowiedź została
                              skasowana.."
                              • Gość: Agent wsi Re: smaczne parówki IP: *.eranet.pl 18.10.06, 00:19
                                Zednek, wszyscy wiemy, że tłumaczą się winni. Przyznaj się, bo skoro nie mamy
                                na ciebie dowodów, to na pewno ty pisałeś poprzenie maile!
                                • alex.4 Re: smaczne parówki 18.10.06, 12:15
                                  Zenus tale i onsesyjnie wraca do tematu homoseksualizmu. Cos w tym jest:) Jka najbardziej szanuje preferencje zenusia (nie uważam że należy go dyskryminować bo jest gejem, gej jest takim samym człowiekiem jak heteroseksualiści), ale swoimi obsesjami zanudza czytelników tego forum:)
    • kamilar Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 15:38
      To jest mózg bialostockich wszechpolaków. Mają tylko jeden i dlatego nie
      używają, żeby się nie zużył:)
      • duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 16:11
        kamilar napisał:

> To jest mózg bialostockich wszechpolaków. Mają tylko jeden i dlatego nie
        > używają, żeby się nie zużył:)
        -----------
        Mam nadzieję, że to nie było do mnie, bo jeżeli to było do mnie, to by znaczyło,
        że kamilar wcale mózgu nie ma i byłbym w stanie to wykazać.
        • Gość: kamilar niezalogow Re: Ręka weszpolaka IP: *.net 17.10.06, 16:23
          jedyne, co jesteś w stanie wykazać to swoje totalne chamstwo i receptę od
          psychiatry na psychotropy.
          • duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 16:40
            Gość portalu: kamilar niezalogow napisał(a):

> jedyne, co jesteś w stanie wykazać to swoje totalne chamstwo i receptę od
            > psychiatry na psychotropy.
            ------------------
            Narazie to ty wykazałeś się właśnie totalnym chamstwem i głupotą. Gdybyś miał
            chociaż dwie czynne szare komórki, to już byś wiedział, że nie jestem sobertem
            ruskim konfidentem.
            • kamilar Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 16:55
              Boże co za idiota. A gdzie ja to napisałem. Lecz się z tej Twojej mani
              wielkosci, świat się nie kręci wokół Ciebie, a ja mam Cię głeboko
              • duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 17:03
                kamilar napisał:

> Boże co za idiota. A gdzie ja to napisałem. Lecz się z tej Twojej mani
                > wielkosci, świat się nie kręci wokół Ciebie, a ja mam Cię głeboko
                -----------------------
                Myślałem, że to ty pisałeś jako kamilar niezalogowany, ponieważ na innym wątku
                poruszył on temat związany z historią. W sumie mało mnie to obchodzi.

Nie mam ci nic więcej na ten temat do powiedzenia a więc skończmy tą żałosną,
                bezprzedmiotową dyskusję.
                • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 18:39
                  deuchu ostatnio za duzo myślisz. To pewnie przez te parówki:)
                • kamilar Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 22:06
                  Bo to ja pisałem, dlatego, ze z jakichś powodów nie mogłem się zalogować. Masz
                  rację, tę dyskusję warto skończyc i nie ma co do niej wracać.
    • fiat_lux Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 16:06
      jak ktos bedzie chcial sobie pokrzyczec zieg heil i powymachiwac reka, a nie ma
      jeszcze wytlumaczenia w razie czego to tutaj mozna znalezc nawet ciekawe:
      pl.wikiquote.org/wiki/Wojciech_Wierzejski
      "Widziałem przynajmniej trzy zdjęcia Jana Pawła II, który trzyma rękę tak jak ci
      panowie. Przed wojną wszystkie organizacje młodzieżowe, m.in. towarzystwo Sokół,
      do którego należał Jan Paweł II, miały taki gest. Ale nam się kojarzy z
      organizacjami faszystowskimi.

* Źródło: „Rzeczpospolita”, 31 października 2005 r.
      * Opis: Wierzejski tłumaczy wszechpolaków sfotografowanych z dłońmi
      uniesionymi w faszystowskim pozdrowieniu
      "

czyli w skrocie proponuje nie kryc juz sie z tym "rzymskim pozdrowieniem" tylko
      nazwac to "gest papieski"!
      • Gość: Stanisław Re: Ręka weszpolaka IP: *.pools.arcor-ip.net 17.10.06, 16:39
        Najmniej dwuznaczy wychodzi w końcu gest Kozakiewicza.
        • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 18:41
          No cóz nasi rodzimi faszyści najpierw musieliby nauczyć się czytać ze zrozumieniem co przy ich zdolnościach jest pewnym problemem:)
      • Gość: azp11 Re: Ręka weszpolaka IP: *.elpos.net 18.10.06, 11:29
        Przeglądając swoje fotografie też znalazłem kilka ujęć z wyciągniętą ręką. Co
        ja teraz zrobię?
        • zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 11:59
          Na Twoim miejscu zaczerwieniłbym się ze wstydu.
          • Gość: azp11 Re: Ręka weszpolaka IP: *.elpos.net 18.10.06, 12:06
            I to wystarczy?
            • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:13
              Powinieneś się jeszcze zastanowić nad swoimi pogladami. I przy okazji poczytać może co faszyści wyprawiali na ziemiach polskich
              • azp11 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:22
                Coś mi sugerujesz Alex.4?
                • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:24
                  ja czytam tylko twoje wypowiedzi:)
                  • azp11 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:33
                    I cóż tam znalazłeś? Może potępiam tych, którzy nie są (według ciebie) Polakami?
                    • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:43
                      A kto wedle ciebie dla mnie nie jest Polakiem? Bo ja coś takiego nie napisałem:) to nie jest język dyskursu, który prowadzę:)
            • zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:17
              Na początek tak. Później musisz jeszcze obiecać solenną poprawę i powiedzieć
              sobie, że nie będziesz już tak postępował.
              • azp11 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:24
                Teraz już będę fotografować się z ręką w kieszeni. Tylko że to też z kimś może
                się kojarzyć.
                • zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:33
                  Ręka w kieszeni jest z definicji mniejkojarząca się.
                  A jeśli nie wytrzymasz i będziesz musiał podnieść rękę, gdy będą robić Tobie
                  zdjęcia, to rób to tak jak kapitan Hans Geering w serialu "Allo, allo".
                  • azp11 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:34
                    Dobrze mieć na kogo liczyć w trudnych chwilach.
                    • zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:50
                      Do usług.
                      Wszędzie tam gdzie potrzebujący są w potrzebie i potrzebują pomocy zjawia się
                      zewsi!
                      <huk, dym, błysk - pojawia się facet w śmiesznym trykocie z wielką literą Z na
                      torsie>
                      • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:58
                        oj zewsi uważaj... pierwszy tropiciel gejów (ze względu pewnie na swoje wąłsne preferencje) duch zenona zapewne przeprowadzi analizę zachowań seksualnych superbohaterów, którzy często nie tylkko ukrywali się, ale także mieli u swojego boku towarzystwo młodych dorastających chłopców:):):) - a wtedy wyciągnie on z tego wnioski i nie da ci żyć:)

pozdrawiam
                        • zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 13:07
                          Jeśli o to chodzi, to zewsi jest jak najzupełniej normalny. Problemy świata i
                          jego mieszkańców rozwiązuje w towarzystwie jałówki.
                          I nie jest to jakaś jałówka zagraniczna (nie daj boże białoruska), tylko nasza,
                          polska. Dla większej pewności sprawdziłem jej papiery i okazało się, że nie
                          pochodzi z okolic Gródka (tak znielubianych przez Ducha), tylko prapolskiego
                          Tykocina, tak więc wszystko powinno być okej. :-)
                          • nekroskop88 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 14:29
                            No dobrze, ale co zrobisz z młodym chłopcem towarzyszącym Ci Nekro? :-)
                            • zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 14:35
                              Nekro jest piewcą wielkich czynów zewsi dokonywanych w celu ratowania świata,
                              jak również terminuje u zewsi na zbawcę ludzkości.
                              Jednak nie można powiedzieć by był młody - nie dalej jak przedwczoraj widziałem
                              pierwszy siwy włos na jego skroni (a to dlatego, że niektóre próby ratowania
                              świata są wybitnie stresogenne).
    • Gość: polibezkontroli Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.10.06, 00:08
      debil bedzie zawsze debilem,faszyzm niestety jest wszedzie:na
      ulicach,stadionach,w kosciolach ,szkolach,ksiazkach...i najgorsze jest to,ze
      jest tak oswojony,ze juz prawie nieprzeszkadzajacy...
      niestety
      • duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 05:39
        Gość portalu: polibezkontroli napisał(a):

> debil bedzie zawsze debilem,faszyzm niestety jest wszedzie:na
        > ulicach,stadionach,w kosciolach ,szkolach,ksiazkach...i najgorsze jest to,ze
        > jest tak oswojony,ze juz prawie nieprzeszkadzajacy...
        > niestety
        --------------------
        To jeszcze durniu czekasz, aż cię faszyści dopadną?? A gdzie twój (...) insktynt
        zachowawczy?

Gdybyś wierzył w to, co myślisz, to dawno byś na Kubę spie..olił. Żeś psychol,
        to zrozumiałe, ale że głupi - to trzeba było udowodnić. I jak ci się podoba taka
        mała improwizacyja Pana Zenka?

P.S.
        polecam się na przyszłość
        • fiat_lux Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 06:04
          mi sie podoba bardzo. jako obronca wiary katolickiej godnie reprezentujesz
          pokolenie jp2 - w sam raz na miare tego pokolenia
          • duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 06:32
            Fiacie! ty zawsze taki obrzydliwie drobiazgowy aż do bólu, tym razem chyba nie
            przeczytałeś całego wątku, tylko jak ta pewna znana na tym forum (tu cytuję)
            "rura" lekkomyślnie się dopisałeś.

Chociaż ty kontroluj swoje emocje, bo mnie to morze chamstwa zaczyna powoli
            wqoorviać.
            • Gość: wkoronkiewicz Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.10.06, 10:48
              propagowanie ideologii faszystowskiej jest w Polsce karalne. tymczasem Liga
              Rodzin wystawia takiego pana jako kandydata na radnego. zaś poseł Ligi,
              wypowiada komentarz, który może być wzorcem pychy, buty i arogancji.
            • Gość: vlad79 Re: Ręka weszpolaka IP: 195.177.196.* 18.10.06, 11:57
              duch_zenona napisał:

>
              > Chociaż ty kontroluj swoje emocje, bo mnie to morze chamstwa zaczyna powoli
              > wqoorviać.

Zenuś do tego "morza chamstwa" na tym forum najbardziej się przyczyniasz
              • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:10
                zenus uważa że jak powie że białe jest zcarne to wszyscy jemu uwierzą...:)
                rozumiem, że ani krzyki ani płacze nie przekonają go że białe jest białe a czarne czarne, ale grzeczność wymaga aby nie klamać tak w bezszcelny sposób. Duch zenona w eilu postach dał dowód swojej kultury oosbistej.
                • Gość: Mikkelson Re: Ręka weszpolaka IP: 81.7.64.* 18.10.06, 12:41
                  Zenek - to etalon laskiego debila.
                • neu-wolf Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 13:49
                  Oczywiście nikt z Was w wieku szkolnym nie wznosił tak ręki? Hipokryci.
                  • paroova.alexa Re: Parówkowym skrytożercom 18.10.06, 14:20
                    mówimy nasze stanowcze NIE
                  • nekroskop88 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 14:30
                    > Oczywiście nikt z Was w wieku szkolnym nie wznosił tak ręki? Hipokryci.

Może jestem durny, ale nie wznosiłem tak ręki (bo niby po co?). Coś ze mną nie
                    tak?
                    • Gość: wkoronkiewicz Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.10.06, 14:39
                      zdumiewająca jest ta próba bagatelizowania tematu. te prógby wmówienia, że
                      uczniowie podnoszący ręce na lekcjach wykonują gest "sieg heil". nawet próbuje
                      się w to wplatać papieża. jakiś kretyn twierdzi, że sam widział kilkanaście
                      zdjęć, gdy Ojciec Święty wykonuej podobne gesty.
                      a wystarczyłoby powiedziec po prostu - przepraszam. byłem głupi, teraz się tego
                      wstydzę.
                      wystarczyłoby powiedzieć - rzeczywiście, podobne gesty nie przystoją członkom
                      naszej organizacji. dlatego do wyjaśnienia sprawy przed sądem koleżeńskim,
                      zawieszamy udział tego pana w wyborach.
                      ale widocznie takie zachowania w Lidze POlskich Rodzin nikomu nie przeszkadza.
                      nikt tam się nie obrusza, na widok faszystowskich zachowań.
                      nikt nie potrafi powiedzieć: przepraszamy.
                      początkowo się za nich wstydziłem. teraz im po prostu współczuję.
                      • Gość: polibezkontroli Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.10.06, 21:47
                        panie wojtku!o tym pisalem,tyle tylko ,ze jestesmy juz tak do tego typu
                        sytuacji przyzwyczajeni,ze oburzamy sie glownie w celu ,,slusznego
                        odfajkowania''tematu...bo te zalazki nietolerancji ,agresji,szowinizmu
                        spotykamy niemal wszedzie i niemal ciagle...rzeczywistosc w ktorej zyjemy juz
                        dawno zalegitymizowala zachowania faszystowskie[w rozmydlonej formie],tu trzeba
                        glosno i stanowczo mowic nie!!!
                      • azp11 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 22:02
                        Szanowny Koro. Ja od kandydatów na radnych, posłów itd. oczekuję, że
                        przedstawią mi swoje wizje rozwiązywania istotnych problemów społeczności, w
                        której zamierzają pełnić odpowiedzialne funkcje. Opowiadanie, że inni są 'be',
                        sprawia wrazenie, że takowej wizji nie posiadają. Oczywiście mogę się mylić,
                        ale chyba sami kandydaci powinni być zainteresowani, aby dać się poznać od
                        strony merytorycznej.
                        • Gość: wkoronkiewicz Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 19.10.06, 06:25
                          ma pan absolutną rację. ale nie wiem czy prezentując swój program na forum, nie
                          złamałbym obowiązujacych tu zasad. także postaram się dotrzeć do wyborców w
                          inny sposób.
                          po drugie - nie wymieniam imiennie żadnego z moich rywali. nie mówię, ze są be.

trudno mi jednak pozostać obojętnym wobec zachowań o charakterze faszystowskim.
                          bo jak słusznie zauważył jeden z przedmówców niosą one ze sobą bagaż
                          nietolerancji, nienawiści i destrukcji.
                          są na tym forum osoby, którym imiennie grożono. wyzywano od żydówek,
                          zamieszczano w internecie ich dane. które straszono telefonami. pan wybaczy,
                          ale nie można czegoś takiego tolerować.
                          pamiętam wizytę w Białymstoku profesora bartoszewskiego. podczas wykładu
                          powiedział, iż trudno jest dyskutować o poglądach z człowiekiem, który zamierza
                          się na ciebie pałką.
                          • Gość: elektor Re: Ręka weszpolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 07:41
                            zgadzam się z przedmówcą, należy od kandytatów i od wyborców wręcz domagać się
                            aby podczas spotkań wypytywali przyszlych samorządowców o ich sympatie
                            polityczne, narodowość, nie unikając przy tym drażliwych tematów np. o ich
                            stosunek do UPA !
                          • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 19.10.06, 20:20
                            zgadzam się z koro
                      • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 19.10.06, 10:21
                        Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a):

> zdumiewająca jest ta próba bagatelizowania tematu. te prógby wmówienia, że
                        > uczniowie podnoszący ręce na lekcjach wykonują gest "sieg heil". nawet próbuje
                        > się w to wplatać papieża. jakiś kretyn twierdzi, że sam widział kilkanaście
                        > zdjęć, gdy Ojciec Święty wykonuej podobne gesty.
                        > a wystarczyłoby powiedziec po prostu - przepraszam. byłem głupi, teraz się tego
                        >
                        > wstydzę.
                        > wystarczyłoby powiedzieć - rzeczywiście, podobne gesty nie przystoją członkom
                        > naszej organizacji. dlatego do wyjaśnienia sprawy przed sądem koleżeńskim,
                        > zawieszamy udział tego pana w wyborach.
                        > ale widocznie takie zachowania w Lidze POlskich Rodzin nikomu nie przeszkadza.
                        > nikt tam się nie obrusza, na widok faszystowskich zachowań.
                        > nikt nie potrafi powiedzieć: przepraszamy.
                        > początkowo się za nich wstydziłem. teraz im po prostu współczuję.

a: zupełnie się zgadzam
                  • alex.4 Re: Ręka weszpolaka 19.10.06, 10:20
                    widzisz neu-wolf może to trudno ci zrozumiec, ale wiele osób nie przezywało fascynacji faszyzmem...
                    • Gość: DFSG Re: Ręka weszpolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:36
                      jak po ukrainsku będzie "sieg heil" , może "jebut pierdut" ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka