Gość: MARTM! Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 11:14 mój nick już zajęty!... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:16 Gość portalu: MARTM! napisał(a): > mój nick już zajęty!... poszukamy Ci nowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 11:20 nutopia napisała: > Gość portalu: MARTM! napisał(a): > > > mój nick już zajęty!... > > poszukamy Ci nowego:) czekam więc z niecierpliwością :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:27 Gość portalu: MARTM! napisał(a): > nutopia napisała: > > > Gość portalu: MARTM! napisał(a): > > > > > mój nick już zajęty!... > > > > poszukamy Ci nowego:) > > czekam więc z niecierpliwością :D mam: martm_zalogowany Odpowiedz Link Zgłoś
martm_zalogowany Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:34 nutopia napisała: > Gość portalu: MARTM! napisał(a): > > > nutopia napisała: > > > > > Gość portalu: MARTM! napisał(a): > > > > > > > mój nick już zajęty!... > > > > > > poszukamy Ci nowego:) > > > > czekam więc z niecierpliwością :D > > mam: martm_zalogowany jestm już w rodzinie ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:38 martm_zalogowany napisał: > > > > > mam: martm_zalogowany > > jestm już w rodzinie ? :D najmłodszy w rodzinie jak na razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
martm_zalogowany Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:39 nutopia napisała: > martm_zalogowany napisał: > > > > > > > > mam: martm_zalogowany > > > > jestm już w rodzinie ? :D > > najmłodszy w rodzinie jak na razie:) i najgłupszy zarazem :) 5 styczeń, czekam na urodzinowe życzenia za 2 miesiące :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:41 martm_zalogowany napisał: > nutopia napisała: > > > martm_zalogowany napisał: > > > > > > > > > > > mam: martm_zalogowany > > > > > > jestm już w rodzinie ? :D > > > > najmłodszy w rodzinie jak na razie:) > > i najgłupszy zarazem :) > 5 styczeń, czekam na urodzinowe życzenia za 2 miesiące :D jak sobie zrobisz wizytówkę (patrz: buźka przy nicku)to wszyscy będziemy pamiętać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:17 ralston napisał: > A czemuż to? A temuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 11:31 ralston napisał: > Gdyż albowiem ponieważ? to było inaczej: "aczkolwiek, gdyż, ponieważ ?" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:31 ralston napisał: > Gdyż albowiem ponieważ? dlategoź. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:42 ralston napisał: > Azaliż prawda to? prawdaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:31 A wolność?... Wolne związki też do rejestracji...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:33 Gość portalu: Ali napisał(a): > A wolność?... Wolne związki też do rejestracji...:/ hahaha:) będziemy rejestrować wszystko! a co! z tej wolności to nic dobrego nie wynikło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:34 Proszę... Nie rób mi tego...:( Rzadko się pojawiam i bydła zasadniczo nie robię;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:35 Gość portalu: Ali napisał(a): > Proszę... Nie rób mi tego...:( Rzadko się pojawiam i bydła zasadniczo nie > robię;) w następnym poście podam Ci przykład dlaczego chcę to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.csk.pl 26.10.06, 11:36 chcę tego żeby uniknąć takich sytuacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali-prawdziwy... Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:38 No dobra... Faktycznie ta wolność to do d...:( Zwłaszcza że ponieważ zawsze i wciąż... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:39 Gość portalu: Ali-prawdziwy... napisał(a): > No dobra... Faktycznie ta wolność to do d...:( Zwłaszcza że ponieważ zawsze i > wciąż... i masz w ten sposób nowy śliczny nick: ali_prawdziwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:42 A jak komuś nie przeszkadza ali_prawdziwy_lub_nieprawdziwy_niewlasciwe_skreslic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.ig.uw.edu.pl 26.10.06, 11:44 Glupi watek. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:45 Mamy wolność słowa. Również w zakresie zakładania głupich wątków. A ten wbrew pozorom wcale niegłupi... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:45 ralston napisał: > Mamy wolność słowa. Również w zakresie zakładania głupich wątków. > A ten wbrew pozorom wcale niegłupi... właśnież. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Ralson:) 26.10.06, 11:47 a pamiętasz jeszcze wątek bezsensowny? Też mówili, że głupi a dobił do 2500 wpisów:) Jeszcze się gdzieś plącze na hp Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralson:) 26.10.06, 11:50 Oczywiście że pamiętam. Gdybyż to jeszcze ilość stanowiła o sensowności... P.S. A czemuż to Koleżanka uparcie przekręca mój nick? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ralson:) 26.10.06, 11:53 ralston napisał: > Oczywiście że pamiętam. Gdybyż to jeszcze ilość stanowiła o sensowności... > P.S. > A czemuż to Koleżanka uparcie przekręca mój nick? bo mam astygmatyzm?:) własciwie to nie wiem (ale przepraszam), pamiętam, że w tamtym wątku (jako dryla) też to robiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralston:) 26.10.06, 11:57 Ha! Trochę strzelałem, bom nie wiedział na pewno, że Dryla i Nutopia to ta sama osoba. Jak widać błędy mogą nas zdradzać :) Ale możesz mi mówić Rals. Będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ralston:) 26.10.06, 11:59 ralston napisał: > Ha! Trochę strzelałem, bom nie wiedział na pewno, że Dryla i Nutopia to ta sama > > osoba. Jak widać błędy mogą nas zdradzać :) > Ale możesz mi mówić Rals. Będzie łatwiej. chyba Tobie:) bo mnie się Rals kojarzy z takim pieskiem z mini mini - on jakoś tak podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralston:) 26.10.06, 12:05 Ratlerek mu chyba. Ale żeby aż taki ten astygmatyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ralston:) 26.10.06, 12:06 ralston napisał: > Ratlerek mu chyba. Ale żeby aż taki ten astygmatyzm... :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralston:) 26.10.06, 12:07 Udało się! Rozśmieszyłem. No to teraz pora do roboty wracać. Koniec przyjemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ralston:) 26.10.06, 12:08 ralston napisał: > Udało się! Rozśmieszyłem. No to teraz pora do roboty wracać. Koniec > przyjemności :) to ja idę na pocztę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:45 Gość portalu: lenka napisał(a): > Glupi watek. głupie IP IP: *.ig.uw.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.ig.uw.edu.pl 26.10.06, 11:48 No nie wiem, czy takie glupie:) Siedze w czytelni na wydziale i przynajmniej studiuje w jakims normalnym miejscu i na normalnej uczelni. Jak ktos zyje forum, niech sie loguje, jak ktos odwiedza je okazjonalnie, a poczte ma gdzie indziej, to po co mu takie udogodnienia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:51 Gość portalu: lenka napisał(a): > No nie wiem, czy takie glupie:) Siedze w czytelni na wydziale i przynajmniej > studiuje w jakims normalnym miejscu i na normalnej uczelni. Jak ktos zyje > forum, niech sie loguje, jak ktos odwiedza je okazjonalnie, a poczte ma gdzie > indziej, to po co mu takie udogodnienia?:) siedzisz w czytelni i śledzisz forum? to rzeczywiście mądre:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:53 Nie powiem..., lenka troche racjima..., ale mi nie zależy... I tak pozostanę prawdziwy... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:53 alinumer napisał: > Nie powiem..., lenka troche racjima..., ale mi nie zależy... I tak pozostanę > prawdziwy... ale tylko trochę witaj Ali:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:55 No i kto tu jest teraz najmłodszy w rodzinie?!... (06.12 :DDD) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:57 alinumer napisał: > No i kto tu jest teraz najmłodszy w rodzinie?!... (06.12 :DDD) ali ty się nie ciesz:) najmłodszy w rodzinie zawsze zmywa:))) rób wizytówkę:D Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:59 W pięknym szerokim świecie nauczyłem się i tego, nie jest zupełnie najgorsza robota;D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:00 alinumer napisał: > W pięknym szerokim świecie nauczyłem się i tego, nie jest zupełnie najgorsza > robota;D A gdzie ten piękny szeroki świat? opowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:03 To właściwie było nieporozumienie semantyczne... Może to być wszędzie albo i nigdzie..., a może i tylko byweać... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:04 alinumer napisał: > To właściwie było nieporozumienie semantyczne... Może to być wszędzie albo i > nigdzie..., a może i tylko byweać... taa premier też się pomylił ...semantycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:06 No właśnie! No właśnie!! Skoroon żyje, to i my możemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:54 a lenka niech się wezmie za czytanie ksiązek jak jest w czytelni a nie siedzi na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:57 Skoro studiuje, i to nawet na mądrej uczelni, to może jest na tyle zdolna że uwagę dzieli sobie na kilka książek jednocześnie + niejedno forum... A dlaczego nie właściwie, przynajmniej skromna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:58 alinumer napisał: > Skoro studiuje, i to nawet na mądrej uczelni, to może jest na tyle zdolna że > uwagę dzieli sobie na kilka książek jednocześnie + niejedno forum... ciekawe na jakie jeszcze - towarzyskie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:01 Rękami pisze,... oczami czyta..., główka pracuje,... a mikrofonik sexy line przy gorących wargach?... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:05 alinumer napisał: > Rękami pisze,... oczami czyta..., główka pracuje,... a mikrofonik sexy line > przy gorących wargach?... lenka się uczy. i niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:08 A zostanie,... bo przecież człowiek uczy się przez całe życie, chyba że nie każdy... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:08 alinumer napisał: > A zostanie,... bo przecież człowiek uczy się przez całe życie, chyba że nie > każdy... chyba, że nie człowiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:10 A wiele elementów nieludzkich szlaja się ostatnio po tym biednym kraju, ale lenki nie znając - nie podejrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:11 alinumer napisał: > A wiele elementów nieludzkich szlaja się ostatnio po tym biednym kraju, ale > lenki nie znając - nie podejrzewam. lenka czyta ale nie odpisuje:) idę na tę pocztę w koncu! Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:20 A ja idę zapracować na ten kiliszej chleba... w końcu... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:44 ralston napisał: > A jak komuś nie przeszkadza ali_prawdziwy_lub_nieprawdziwy_niewlasciwe_skreslic > ? skreślam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:45 No i zostałem skreślony... :( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:46 ralston napisał: > No i zostałem skreślony... :( skądżesz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:48 ralston napisał: > O żesz... > o masz! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:52 ralston napisał: > No wiesz!? > no przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 16:09 a ja postanowiłem sprawdzić czy można się jeszcze bardziej zalogować Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:09 prawdziwy_duch_zenona napisał: > a ja postanowiłem sprawdzić czy można się jeszcze bardziej zalogować i co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:51 "prawdziwego" będę trzymał na ławce rezerwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:54 duch_zenona napisał: > "prawdziwego" będę trzymał na ławce rezerwowych. > a hasło ze zenona_śmigło jest nie do odzyskania? Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:09 hasło Zenona S. składa się z 8 lub 9 znaków. Pamiętam z mniej więcej z jakich, ale nie przypominam kolejności. Kiedyś może się pobawię w zgadywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:10 duch_zenona napisał: > hasło Zenona S. składa się z 8 lub 9 znaków. Pamiętam z mniej więcej z jakich, > ale nie przypominam kolejności. Kiedyś może się pobawię w zgadywanie. > przypomnisz sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:22 Tylko sam nie wiem pod którym nickiem bym wtedy pisał. Jakiś sondaż wśród forumowiczów musiałbym zrobić. A może pod dwoma? Zenon Śmigło byłby ostro grającym wymiataczem a duch zenona kulturalnym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:23 > a duch zenona > kulturalnym facetem. Za późno. Duch_Zenona już się skompromitował. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:26 Ale ja mam jeden nick i nie tworzę innych, by mieć nick wymiatający i kulturalny. Jest jeden, a to jaki jest zależy od sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:37 nekroskop88 napisał: > Ale ja mam jeden nick i nie tworzę innych, by mieć nick wymiatający i > kulturalny. Jest jeden, a to jaki jest zależy od sytuacji. ---------------------- Ja też nie tworzę, chociaż przyznam, że ten pomysł zaczyna mi się podobać, bo szybko wtedy bym się uporał z niewybednymi atakami na moją osobę. Tylko jak sobie przypomnieć hasło? Co do ciebie, to człowiek zionący nienawiścią do kościoła i jego wyznawców może się uważać za kulturalnego tylko w takim zaścianku jak Białystok. W reszcie cywilizowanego świata byłby co najmniej ignorowany. Gdybym ja w pracy powiedział, że np islam to szambo, to bym dostał od bossa żółtą kartkę, chociaż nie pracuje ze mną żaden muzułmanin. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:43 To mój pogląd. Jesteś człowiekiem żyjącym w innej rzeczywistości, gdzie kościół katolicki jest jednym z wielu. Najgorsze co może być to brak konkurencji na rynku. Tak jest w przypadku polskiego kk. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 27.10.06, 09:55 nekroskop88 napisał: > To mój pogląd. Jesteś człowiekiem żyjącym w innej rzeczywistości, gdzie kościół > > katolicki jest jednym z wielu. Najgorsze co może być to brak konkurencji na > rynku. Tak jest w przypadku polskiego kk. > no wiesz, zawsze można zostać Świadkiem Johowy > Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Jehowy - tam była lierówka 27.10.06, 09:55 nutopia napisała: > nekroskop88 napisał: > > > To mój pogląd. Jesteś człowiekiem żyjącym w innej rzeczywistości, gdzie > kościół > > > > katolicki jest jednym z wielu. Najgorsze co może być to brak konkurencji > na > > rynku. Tak jest w przypadku polskiego kk. > > > no wiesz, zawsze można zostać Świadkiem Johowy > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.tpnet.pl 26.10.06, 19:12 Mój kamyczek do ogródka. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:19 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Mój kamyczek do ogródka. ;-) o wrócił ten niewierny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.tpnet.pl 26.10.06, 19:34 Cicho, bo się wyda. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:36 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Cicho, bo się wyda. ;-) nikomu nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:52 t-800 napisał: > Thęx! widzisz? dopiero jak się zalogowales to wiem, że ty to ty ewentualnie piecyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.tpnet.pl 26.10.06, 20:49 Ryly? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 23:31 dyskoteka gra :) to mnie zakusiliście że się nawet zabawiłem w utworzenie profilu :) do czego też zachęcam wszystkich :) a login od początku tylko i wyłącznie zalogowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 27.10.06, 09:56 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Ryly? ;-> ofkors:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 28.10.06, 11:52 t-800 napisał: > Najs! :-) ju tink soł?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.tpnet.pl 28.10.06, 13:16 Dac rajt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.chello.pl 27.10.06, 15:17 Możnaby się zalogować... tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.elpos.net 28.10.06, 02:11 żeby uniknąć takich sytuacji jak ktoś już tu mądrze nadmienił .. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 28.10.06, 11:53 Gość portalu: meg napisał(a): > żeby uniknąć takich sytuacji jak ktoś już tu mądrze nadmienił .. ;) Odpowiedz Link Zgłoś