Dodaj do ulubionych

Truskolaski gora -prawie 50% glosow

12.11.06, 21:06
Kandydat PISu Kozlowski daleko w tyle (37 %)
To chyba troche daje do myslenia zwolennikom PISu jak ludzie postrzegaja ich
rzady w miescie. I to przy takie frekwencji moherow. No no, niezle sie mlodzi
sprezyli.
Gratulacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.elpos.net 12.11.06, 21:08
      Brawo, Brawo, Brawo!!!! Ciesze sie ze przy takiej frekwencji moherow po
      kosciele jednak Truskolaski. Dobrze, ze mlodsi duchem sie sprezyli!!!
      • Gość: tidi Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.proxy.aol.com 12.11.06, 21:21
        Brawo, brawo... . Nowy Prezydent stworzy na bialostockim rzysku Nowy Jork !
        HUURRAAA !
        • nekroskop88 Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 12.11.06, 21:24
          zajmij się swoją metropolią
          • Gość: tidi Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.proxy.aol.com 12.11.06, 21:33
            A w ktora z nowojorskich dzielnic jest zapatrzony Wasz nowy Prezydent ?
            Dysponuje fotkami , moge mu podeslac ? Manhattan , Bronx ?
            • mephistopheles Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 12.11.06, 21:35
              wiem boli cie ze twoj faworyt przegral ale taka byla wola wiekszosci. Moze idz
              na corner do baru wylewac swoje zale.
              • alex.4 Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 08:17
                Truskolaski wygrywał w sondażach, ale nikt się nie spodziewał tak wielkiego zwycięstwa
        • mephistopheles o jarek wrocil. 12.11.06, 21:33
          • Gość: tidi Re: o jarek wrocil. IP: *.proxy.aol.com 12.11.06, 21:34
            Nie trafiles . To ja tidi .
            • mephistopheles no przeciez mowie ze Jarek 12.11.06, 21:37
      • Gość: Mhr Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.bsk.vectranet.pl 12.11.06, 21:36
        > Brawo, Brawo, Brawo!!!! Ciesze sie ze przy takiej frekwencji moherow po
        > kosciele jednak Truskolaski. Dobrze, ze mlodsi duchem sie sprezyli!!!

Dokładnie tak!!!
        To właśnie dzięki porażce PISS, Białystok będzie się rozwijał, i nie będzie
        rozkradany przez Kośćiół K.
        Mam nadzieję, że nowe władze nie będą dawały terenów za bezcen tyko dla
        kościoła, ale będzie dbał o inwestorów, którzy chcą stworzyć w Białymstoku nowe
        miejsca pracy dla dzisiejszych bezrobotnych.
        • Gość: tidi Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.proxy.aol.com 12.11.06, 21:41
          To polikwidowano zaklady pracy , po to zeby na nowo je odbudowywac . A co na to
          Unia .
          Brawo, brawo ...to dobry pomysl .
          • bialostoczanin Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 12.11.06, 21:53
            yes yes yes :)

z tymi moherami nie jest tak źle ...

stałem dziś w okręgu ze starszą panią ...czytaliśmy przypadkowo razem listy
            kandydatów... szuka szuka ... o jest .... .... . "Zagłosuję na młodego. I
            dobrze. Nigdy już na tych starych ...( i tu obraźliwe acz piękne wyrafinowane
            słowo którego sobie nie jestem w stanie przypomnieć ) . Wskazała na 37-letniego
            kandydata lewicy :)
            ja wybrałem już wcześniej upatrzonych ... :)
            • mephistopheles Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 12.11.06, 21:56
              prawda, nie chcialem uzyc zlego slownictwa.
              Starsze panie z ktorymi dzis rozmaialem tez glosowaly na mlodych. Ludzie maja
              dosyc juz obecnej kliki ktora przez tyle czasu praktycznie sie sprawami miasta
              nie zajmowala.
              • Gość: tidi Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.proxy.aol.com 12.11.06, 22:04
                przeciez tam u was ladniej jest anizeli w Nowym Jorku .Czesto obserwuje szok na
                twarzy nowoprzybylych . co chcecie wiecej ?
      • Gość: starsza pani Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.pl 13.11.06, 16:44
        Zwracam uwagę młodym, ze moherówki sa w Toruniu a nie w Białymstoku i to równiez
        starsi wybrali p. Truskolawskiego.
        • mephistopheles Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 23:44
          Ja przepraszam za swoje slowa. Ma Pani w zupelnosci racje.

Nadal pamietam ostatnie wybory w gorym starsze panie wybraly kandydata innej
          masci. Z tad moje nietrafne polaczenie przeszlosci z terazniejszascia.
    • Gość: Kropka Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.csk.pl 12.11.06, 22:20
      I bardzo dobrze. Moze w koncu bedzie tu po prostu normalnie :D
      • androx Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 00:37
        gość portalu: Kropka napisał(a):

> I bardzo dobrze. Moze w koncu bedzie tu po prostu normalnie :D

No bez przesady. Z prawa czy lewa w Białymstoku wszyscy będą tańcować jak ksiądz biskup zagra.
        • patre Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 00:38
          a co masz do księdza biskupa???
          • alex.4 Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 16:33
            to dopiero zobaczymy...
            a co do biskupa, to jego rolą jest nie polityka ale opieka nad swoimi owieczkami...
            • Gość: tidi Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.proxy.aol.com 13.11.06, 18:16
              Ooo, to nowosc "alus" .
              Ja to zapamietam . Ilez to jadu wylales na Piusa XII . Pamietasz ?
              A przeciez , na poczatku byl on ksiedzem .
              • alex.4 Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 20:26
                Pius XII nie jest osobą godną specjalnej pamięci. To papież który nie sprostał zadaniu. Kiedy trwało ludobójstwo Żydów siedział cicho. Bardziej go interesowało to aby alianci nei zmombardowali jego siedziby. Zdecydowanie bardziej i częściej interweniował w tej sprawie
                • duch_zenona Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 21:11
                  alex.4 napisał:

> Pius XII nie jest osobą godną specjalnej pamięci. To papież który nie sprostał
                  > zadaniu. Kiedy trwało ludobójstwo Żydów siedział cicho. Bardziej go interesował
                  > o to aby alianci nei zmombardowali jego siedziby. Zdecydowanie bardziej i częśc
                  > iej interweniował w tej sprawie
                  ---------------

A co? Może miał wysłać swoją gwardię na Berlin?
                  • alex.4 Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 21:23
                    po prostu powinien potępić hitlerowców. Przecież to proste
                    • duch_zenona Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 14.11.06, 00:10
                      Tak? Mussoliniego też?
      • Gość: Easton Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:46
        Rzeczywiście b. miła niespodzianka, głosy z lewicy teraz na pewno przejdą na
        Truskolaskiego, więc będzie dobrze.
        Wczoraj zaraz po podliczeniui głosów jednak miałem wątpliwości,
        wynik w OKW Nr 53:
        Truskolaski 40,33%
        Kozłowski 38,4%
        Oczywiście nie wiedziałem jakie to ma odbicie w skali miasta, ale miło, miło.
        Wreszcie coś się zmieni w mieście! Obserwowałem, że sporo młodych przyszło
        głosować, chyba dobrze się dzieje w naszym społeczeństwie.
        • alex.4 Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 20:27
          jeszcze ludzie muszą iść do drugiej tury
        • mephistopheles Re: Truskolaski gora -prawie 50% glosow 13.11.06, 23:46
          Tez zauwazylem wielu mlodych. Fajnie ze wreszcie cos sie ruszylo.
          Przeciez oni tez placa podatki wiec powinni miec glos kto te pieniadze i na co w
          ich imieniu wyda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka