bocian29 02.12.06, 13:01 Zależy mi na niezawodnej skrzyńce e-mail. Gdzie mogę taką założyć i jakie są koszta? Mam też pytanie: jaki portal oferuje najlepszą, najskuteczniejszą bezpłatną pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hgl Re: Skrzynka e-mail 04.12.06, 22:50 mnie wystarcza na o2. do jednego konta masz 3 adresy co jest ważne w głosowaniu danonek Odpowiedz Link Zgłoś
zibi5111 Re: Skrzynka e-mail 08.12.06, 08:23 Od roku mam pocztę na wp.pl ( bezpłatną ) i nie mam zastrzerzeń do jej działania Odpowiedz Link Zgłoś
bryl_serwislapski Re: Skrzynka e-mail 05.03.07, 02:21 A ja polecam pocztę na www.gmail.com :) Darmowa poczta, pojemność skrzynki 2824mb (i ciągle rośnie z sekundy na sekundę!), możliwość prowadzenia bezpośrednich rozmów/konferencji ze znajomymi bez konieczności otwierania dodatkowych programów itp. POLECAM TĄ POCZTĘ! Jeśli ktoś chce, mogę wysłać zaproszenie do Gmail'a na pocztę. Proszę pisać do mnie na maila brylneo@gmail.com. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś