Dodaj do ulubionych

Do Kolegi Hansa !!

05.12.07, 22:23
Witam Kolego Hansie !
Podsyłam Ci link, zob.:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=72948720
Prosze przeczytaj i "odpuść" sobie Szamana z PuK. To nie ma sensu.
Pozdrawiam
L. Bodio
Obserwuj wątek
    • hansgrubber Re: Do Kolegi Hansa !! 05.12.07, 22:52
      1. Nie pali mi sie jakos szczegolnie aby spedzac czas na PuK ale
      szczerze powiem ze nie skorzystam z Twojej rady. Wiesz dlaczego? Bo
      uwazam ze rozmawiac trzeba ze wszystkimi, zwlaszcza gdy dzieli tylko
      ocena historii. Pisze tylko bo np. nasi dziadowie mieli gorzej.
      2. Publiczne posmiewisko? Nie zauwazylem zeby moderatorowi PuK bylo
      do smiechu i Twoja ocene traktuje raczej jako forme krytyki mego
      zachowania. Prosze bardzo.
      3. Co do rezerwatu. Polska-Ukraina tez takim rezerwatem jest, fora
      na ktorych ludzie wzajemnie sobie basuja i utwierdzaja sie w
      niecheci i swoich fobiach mnie nie interesuja. Pisze to mimo ze w
      wielu miescach z pogladami wyrazanymi na P-U sie zgadzam.
      4. Pozdrawiam i dzieki za odwiedziny. :)
      • mat120 Re: Do Kolegi Hansa !! 06.12.07, 19:11
        hansgrubber napisał:

"3. Co do rezerwatu. Polska-Ukraina tez takim rezerwatem jest, fora
        na ktorych ludzie wzajemnie sobie basuja i utwierdzaja sie w
        niecheci i swoich fobiach mnie nie interesuja. Pisze to mimo ze w
        wielu miescach z pogladami wyrazanymi na P-U sie zgadzam."

Ciekawa opinia ale jej nie podzielam. Nie ma w nas niechęci do
        ludzi, czy jakiś fobii. Jeśli już to irytacja postawami cienkiego
        banderowskiego barszczyku, który sam rozumie że raczej nie nadaje
        się już do jedzenia.
        P-U to nie rezerwat, który się odgradza od niemiłych mu opinii za
        pomocą czarodziejskiego guziczka. To domena PUK, Birczy czy też
        Werchowyny, które nie znajdują innych argumentów niż argument siły.
        Tak było od dawna. Chłopcy nie mogą się oderwać od komuny,:)
        Poza tym Hans - jeszcze się zdziwisz.:))))

pozdrawiam

• hansgrubber Re: Do Kolegi Hansa !! 06.12.07, 19:41
          1. Uwazam ze forum dotyczace obu krajow nie powinno sie zywic tylko
          toksnami przeszlosci, a zobacz jakie tematy dominują. Mam tez
          wrazenie - obym sie mylil - ze ocena okropnej przeszlosci co do
          ktorej sie zgadzamy dla wielu jest doskonalym alibi dla niecheci
          wobec Ukraincow. Pokaz mi jeden przyklad w ktorym pochwaliliscie
          Ukraincow. Podpowiem: Cmentarz Orlat. :)
          2. To taka odpowiedz a vista - poczytam troche to powiem wiecej - o
          ile znajde troche czasu.
          3. Zawsze milo z Tobą pogadac. :)
          • mat120 Re: Do Kolegi Hansa !! 07.12.07, 00:37
            hansgrubber napisał:

"Uwazam ze forum dotyczace obu krajow nie powinno sie zywic tylko
            > toksnami przeszlosci,"

Fakt Hansie, masz rację. Jednak dopóty będą ludzie, którzy kryminalistów,
            zbrodniarzy - naszych bestialskich katów uważać będą za bohaterów, tak chyba
            będzie.

"...ze ocena okropnej przeszlosci co do > ktorej sie zgadzamy dla wielu jest
            doskonalym alibi dla niecheci wobec Ukraincow. Pokaz mi jeden przyklad w ktorym
            pochwaliliscie > Ukraincow. Podpowiem:"

Paru zacietrzewionych wielbicieli Stepana B. i jego bandyckich kumpli to nie
            cała Ukraina. Niestety, nie ma ich za bardzo za co chwalić.

• hansgrubber Re: Do Kolegi Hansa !! 07.12.07, 20:06
              Ale nie wylacznie, nie wylacznie! Nie mozna tak redukowac relacji
              pol-ukr. Mnie tematyka historyczna wciagnela bo
              a. wstyd sie przynac ale nie wiedzialem o skali zbrodni
              b. odkrylem ze nasi przyjaciele maja klopoty z wyartykulowaniem
              jednoznacznej oceny tej historii
              Mozna pochwalic. Za otwarcie Cmentarza Orlat. Wyobrazasz sobie
              otwieranie symbolicznego cmentarza Wehrmachtu we Wroclawiu?
              • mat120 Re: Do Kolegi Hansa !! 09.12.07, 21:00
                Myślę, że popełniasz błąd pisząc:
                "Nie mozna tak redukowac relacji pol-ukr." - To są relacje raczej
                tylko polsko-banderowskie. Trudno, żeby rozmawiać z nimi o czymś
                innym skoro podstawowe kwestie w tych relacjach po dziś dzień nie
                zostały załatwione. Ukraina nie ogranicza się tylko do ludzi
                myślących kategoriami nacjonalistycznymi. Wręcz przeciwnie. Są oni
                tam w zdecydowanej mniejszości, chociaż bardzo hałaśliwi. Dlatego
                czas zacząć rozmawiać z większością a nie tylko z małą grupką
                nawiedzonych nacjonal-bolszewików. Podobnie w Polsce. Popatrz na
                wyniki ostatniego spisu powszechnego. Ukraińców mamy w Polsce
                oficjalnie coś koło 30 tys. Z tego jakiś drobny procent to ludzie
                pokroju Mykoły czy innego proboszcza. Ale to oni nadają ton dyskusji
                a nie cała reszta, której zdania nie znamy. A chętnie byśmy poznali.
                • hansgrubber Re: Do Kolegi Hansa !! 09.12.07, 22:32
                  1. Przy tak zatytulowanym forum nie powinno to byc miejsce wylacznie
                  do rozprawy z banderowcami czy tez ludzmi ktorzy mie maja dosc
                  odwagi by pewne sprawy nazwac po imieniu.
                  2. W ogole jestem przeciw rozprawom, z ludzmi trzeba rozmawiac i
                  wierzyc w sile argumentu.
                  3. Obawiam sie ze jestes optymista - mam przygnebiajace wrazenie ze
                  wiekszosc polskich Ukraincow ma podobne poglady.
                  • lokis1271 Re: Do Kolegi Hansa !! 10.12.07, 18:19
                    Szanowny Kolego Hansie !
                    Absolutnie nie mam zamiaru Cię krytykować, postanowiłeś dyskutować na Forum PuK, Twoja sprawa.
                    Ja byłem pewien , że tak się to zakończy:
                    "Bojkot podkarpackiej U-krainy
                    Autor: hansgrubber☺ 12.05.07, 19:48
                    Dodaj do ulubionych
                    Odpowiedz cytując Odpowiedz

Moderator regularnie wycina tam posty ktore mu nie odpowiadaja a nie sa niezgodne z netykieta. Publikuje tam co najmniej kontrowersyjne tresci - i ok - ale cenzurujac forum i kneblujac ludzi o innych pogladach lamie zasady i zwykla przyzwoitosc. Uwazam ze pisanie tam jest wstydem."
                    zob.:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=62312320&a=62312320
                    Za dobrze znam Szamana i jego kolesi.
                    Powtarzam , to nie ma sensu, ponieważ Rezerwat nie został założony dla dyskusji, ale celów propagandowych neobanderowców, a to wyklucza jakikolwiek dialog.
                    Pozdrawiam
                    L. Bodio
                    • hansgrubber Re: Do Kolegi Hansa !! 10.12.07, 18:31
                      No zobaczymy, poki co mnie to bawi. Jak widzisz zmienilem zdanie ale
                      moderator PuK poki co mnie nie banuje. To dobry znak ale watpie by
                      dlugo wytrzymal...
                      Dzieki za uwagi.
                  • mat120 Re: Do Kolegi Hansa !! 10.12.07, 21:57
                    1/ Masz trochę racji. Przecież Ukraina to nie tylko agresywny
                    P-roboszcz z Rzeszowa i jego ministranci.:)
                    2/ Pewne sprawy powinny zostać w Polsce załatwione odgórnie i to raz
                    na zawsze. Np. stosowna uchwała Sejmu potępiająca i nazywająca po
                    imieniu ludobójstwo i jego sprawców. I to bez oglądania się na to
                    co myślą ukraińscy banderowcy. Polskie państwo i my wszyscy
                    jesteśmy to winni tym rodakom, których pogruchotane kości leżą
                    często w opłotkach własnych niegdyś zabudowań a ich pamięć jest
                    dziś bezczeszczona przez pogrobowców ich katów przy milczącym
                    przyzwoleniu polskich władz. I to wszystko w imię tzw.
                    "strategicznego partnerstwa", którego jak na razie jedynym
                    efektem dla Polski są ukraińskie ordery dla polskich polityków.
                    3/ Optymizm jest tu mimo wszystko wskazany. Ukraina nie kończy się
                    na Lwowie.
                    • hansgrubber Re: Do Kolegi Hansa !! 10.12.07, 22:14
                      1. Wierze w sile argumentu. Moze naiwnie.
                      2. Malo wierze w uchwaly sejmowe, natomiast z checia poczytalbym o
                      Ukraincach ktorzy ratowali Polakow w czasie rzezi Wolynia. Byl taki
                      watek na P-U? :) A jesli idzie o strategiczne partnerstwo to
                      osiagniecia sa wieksze.
                      3. Jasne. :)
                      • mat120 Re: Do Kolegi Hansa !! 11.12.07, 23:43
                        hansgrubber napisał:

" ...natomiast z checia poczytalbym o Ukraincach ktorzy ratowali
                        Polakow w czasie rzezi Wolynia. Byl taki watek na P-U? :)"

Nic nie stoi na przeszkodzie Hans abyś zaczął cywilizować PU.:))
                        Mógłbyś zacząć od takiego właśnie wątku.

pozdrawiam ;)
                        • obserwer11 Re: Do Kolegi Hansa !! 11.12.07, 23:48
                          od czego to zależy, że ludziom chce się tak jątrzyć i mieszać ???
                          • mat120 Re: Do Kolegi Hansa !! 14.12.07, 23:15
                            To nie jątrzenie tylko brak zgody na robienie z kryminalistów
                            i zbrodniarzy bohaterów.
                        • hansgrubber Re: Do Kolegi Hansa !! 12.12.07, 11:30
                          Na przeszkodzie stoi moje lenistwo i... niechec do wysluchiwania
                          takich zlosliwosci.
                          Pozdrawiam. :)
                          • krouk Re: Do Kolegi Hansa !! 13.12.07, 15:52
                            Cześć Hans !!

Przed chwilą przełamując w sobie obrzydzenie zalogowałem sią na
                            forum P-uK i wsparłem Cię kilkoma postami w "dyskusji" z chamowatym
                            adminem - szowinistą - moje posty zostały "wyrezane" (oryginalne
                            określenie admina) po ok. 12 minutach - dobra, ounowska robota ;)))
                            • krouk-zabanowany Re: Do Kolegi Hansa !! 13.12.07, 16:07
                              Z ostatniej chwili: moje wpisy zostały przywrócone zostałem
                              natomiast zabanowany :)))))

Mamy do czynienia z człowiekiem niepoczytalnym - nie wiadomo co
                              jeszcze wymyśli :)))
                              • krouk-zabanowany Re: Do Kolegi Hansa !! 13.12.07, 16:16
                                godz. 16.15. - to co zostało przywrócone znowu stopniowo zanika :)
                                Nie chcę mi się już dłużej obserwować tego psychola - wyłączam komp.
                                i udaję się do innych zajęć :)

Pozdrawiam !
                                • hansgrubber Re: Do Kolegi Hansa !! 13.12.07, 22:15
                                  To typowa trzesawka dla tamtego forum. Jest jednak wpis ktory mimo
                                  ze dwa razy wklejalem znikal raz na zawsze. Oto on:
                                  Tytuł: 150.000 Menschen von ukrainischen (...) ermordet.

Tekst: In der Zeit von 1941 bis 1943 unter deutscher Besatzung
                                  wurden 50.000–60.000, nach vereinzelten Schätzungen sogar 150.000
                                  Menschen von ukrainischen Nationalisten gefoltert und ermordet. Ohne
                                  Rücksicht auf Alter und Geschlecht fanden in ganz Wolyn Massaker an
                                  der polnischen Bevölkerung statt. Dieses erwiderten polnische
                                  Partisanengruppen mit äußerst grausamen Massakern an der
                                  ukrainischen Bevölkerung, denen schätzungsweise 40.000 Menschen zum
                                  Opfer fielen.

I link: de.wikipedia.org/wiki/Massaker_von_Wolyn

Przepada na trwale. Prawda po niemiecku brzmi widac dla Ukrainca
                                  grozniej. :)
                                  • piotrzr Do Hansa m.kwiatkowskiego Grubbera 15.12.07, 12:03
                                    Ja tylko w sprawie zagubionej przesyłki -

Kolejna tablica do interpretacji
                                    Autor: hansgrubber☺ 14.12.07, 19:10
                                    Dodaj do ulubionych
                                    Odpowiedz

C:\Documents and Settings\mkwiatkowski\Ustawienia lokalne\Temporary
                                    Internet Files\Content.IE5\4T6NOHIB\DSC03162[1].jpg
                                    • hansgrubber Do Piotra Zwolennika Rezania 15.12.07, 13:13
                                      Zgubila sie bo wyciales ja ze swego forum.
                                      • hansgrubber Ukrainska cenzura 15.12.07, 13:33
                                        Przyjmuje zaklady ze pierwszy watek zniknie, jak juz to sie raz
                                        zdarzylo. :)

Sławeczek Bujak niemowle (1)hansgrubber 15.12.07, 13:28 Tablica
                                        pamięci czy nienawiści ?? (15)piotrzr 15.12.07, 13:23 Jak to z
                                        Rusinami w Glicyji bywalo. (15)wianuszek_kresowy 15.12.07, 11:29
                                        TwojaLemkowyna.net (3)romanpidlaszuk 15.12.07, 09:27 Kolejna tablica
                                        do interpretacji (4)hansgrubber 14.12.07, 19:46 komunizm i faszyzm
                                        największym złem dla Ukrainy (45)darino 14.12.07, 18:33 Polskie
                                        mity.....i realia (88)piotrzr 14.12.07, 14:13 Przerywnik
                                        rozrywkowy!!!!! (84)dekiel_od_decyndra 14.12.07, 14:10 Ukrainske
                                        radio z Chicago, Pn.- Pt.,h.14-16 ONLINE (1)romanpidlaszuk 14.12.07,
                                        13:26 Zenujacy poziom moderacji (32)hansgrubber 14.12.07, 10:55 Nie
                                        tak fajne jak Szewczenko ale... (15)hansgrubber 13.12.07, 22:38 24
                                        serpnia- Den Nezalezhnosty Ukrainy (48)romanpidlaszuk
                                        • hansgrubber Re: Ukrainska cenzura 15.12.07, 15:06
                                          Zakald wygrany - Ukrainiec pozal sie Boze walczy z nagrobkami.

Jak to z Rusinami w Glicyji bywalo. (15)wianuszek_kresowy 15.12.07,
                                          11:29 TwojaLemkowyna.net (3)romanpidlaszuk 15.12.07, 09:27 Tablica
                                          pamięci czy nienawiści ?? (14)piotrzr 14.12.07, 20:01 Kolejna
                                          tablica do interpretacji (4)hansgrubber 14.12.07, 19:46 komunizm i
                                          faszyzm największym złem dla Ukrainy (45)darino 14.12.07, 18:33
                                          Polskie mity.....i realia (88)piotrzr 14.12.07, 14:13 Przerywnik
                                          rozrywkowy!!!!! (84)dekiel_od_decyndra 14.12.07, 14:10 Ukrainske
                                          radio z Chicago, Pn.- Pt.,h.14-16 ONLINE (1)romanpidlaszuk 14.12.07,
                                          13:26 Zenujacy poziom moderacji (32)hansgrubber 14.12.07, 10:55 Nie
                                          tak fajne jak Szewczenko ale... (15)hansgrubber 13.12.07, 22:38 24
                                          serpnia- Den Nezalezhnosty Ukrainy (48)romanpidlaszuk
                                          • piotrzr misiu kwiatkowski chce gadać :))))) 15.12.07, 17:05
                                            Oj misiu misiu - dąsasz się dąsasz a nie masz nic do powiedzenia :)))
                                            • hansgrubber Re: misiu kwiatkowski chce gadać ale jest wycinany 15.12.07, 17:37
                                              Nie wycinalbys gdybym nie trafial :)
                                          • mat120 Re: Ukrainska cenzura - Bircza nie gorsza 15.12.07, 17:13
                                            forum.gazeta.pl/forum/0,62489,1540823.html?f=23313&w=72852779&a=72852779&rep=1&t=1197734843371

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23313&w=72852779&a=73353585
                                            • hansgrubber Re: Ukrainska cenzura - Bircza nie gorsza 15.12.07, 17:38
                                              A tak tam w ogole nie moge pisac. :) Boja sie. :)
                                              • piotrzr kto by się Miska bał... 17.12.07, 17:24
                                                Po prostu Miśku Kwiatkowski pieprzysz głupoty - to i cię wycinają :)
                                                A do tego nie możesz sie nauczyć inaczej linkować zdjęcia jak ze swojego dysku :))))
                                                • hansgrubber Re: kto by się Miska bał... 17.12.07, 18:29
                                                  Zabawny jestes. Ale na razie nie powiem Ci dlaczego. :) Ostatnio
                                                  wyciales zdjecie nagrobka - jak nisko trzeba upasc zeby walczyc z
                                                  nagrobkami. :)
                                                  • piotrzr Re: kto by się Miska bał... 17.12.07, 19:05
                                                    Dalej Miśku Kwiatkowski vel Hansiegrubberze pieprzysz głupoty - to i cię
                                                    wycinają :)
                                                    nie możesz sie nauczyć inaczej linkować zdjęcia jak ze swojego dysku to i cię
                                                    wycinam.
                                                    Bowiem poza linkowaniem nieudolnym cudzych zdjęć nic oprócz tego nie potrafisz...
                                                    Nie przejmuj sie jak dorośniesz i zmądrzejesz, nauczysz sie formułować myśli i
                                                    je wyrażać w piśmie - to zapraszam - może ci pozwolę coś napisać na moim forum :)
                                                    Uśmiechnij sie - jutro będzie gorzej :)
                                                  • lokis1271 Do rezerwatu Szamanie ! 17.12.07, 19:16
                                                    Nieszanowny Panie Piotrzr !
                                                    Najpierw sam naucz się pisać, a dopiero wówczas pouczaj innych.
                                                    L. Bodio
                                                  • piotrzr Bodzi bodzie :) 17.12.07, 19:23
                                                    Zapomniałeś bodzio stucnom scenke załozyć i próbujesz gryźć bezzębnie.
                                                    :)
                                                    bodzio - ty nawet zdjęć szachistom dobrze nie potrafisz - oj dziadu tczewski :)))
                                                  • lokis1271 Bodzi bodzie :) - Cienko !! 17.12.07, 19:28
                                                    Nieszanowny Panie Piotrzr !
                                                    Cienko, bardzo cienko !!! Liczyłem na konkretną, taką banderowską, replikę - z rezuńskim rozmachem i stylem :))
                                                    Słabo się Pan starasz :((
                                                    L. Bodio
                                                  • hansgrubber Lokis prosba 17.12.07, 19:34
                                                    Zadnych epitetow, tylko argumenty. Prosze. :)
                                                  • lokis1271 Ok, Kolego Hansie ! 17.12.07, 20:44
                                                    Szanowny Kolego Hansie !
                                                    Nie ma sprawy, chociaż prawdę mówiąc jeszcze nie użyłem u Ciebie wobec kogokolwiek epitetów. Inna rzecz, sam widzisz z kim masz do czynienia.
                                                    W dalszym ciągu podtrzymuję mój pierwszy list w tym wątku.
                                                    Pozdrawiam
                                                    L. Bodio
                                                  • hansgrubber Re: kto by się Miska bał... 17.12.07, 19:31
                                                    1. Gdyby bylo jak piszesz nie wycialbys 2 moich watkow i kilku
                                                    postow. Wyciales te dobrze zalinkowane, nieudana probe zostawiles bo
                                                    musisz siegac po takie chwyty aby dowiesc swej wyzszosci. Tu nic nie
                                                    zostanie wyciete :)
                                                    2. Piotrze Twoj protekcjonalny ton to strzal we wlasne kolano, mnie
                                                    nie dotkniesz, a wyglada nieladnie. I to: "pozwole Ci napisac na
                                                    moim forum". Proszę. :)
                                                    3. Skoro masz taka sklonnosc do madrosci to powiedz czemu to
                                                    wyciales?
                                                    In der Zeit von 1941 bis 1943 unter deutscher Besatzung wurden
                                                    50.000–60.000, nach vereinzelten Schätzungen sogar 150.000 Menschen
                                                    von ukrainischen Nationalisten gefoltert und ermordet. Ohne
                                                    Rücksicht auf Alter und Geschlecht fanden in ganz Wolyn Massaker an
                                                    der polnischen Bevölkerung statt. Dieses erwiderten polnische
                                                    Partisanengruppen mit äußerst grausamen Massakern an der
                                                    ukrainischen Bevölkerung, denen schätzungsweise 40.000 Menschen zum
                                                    Opfer fielen.
                                                    I dobrze mam nadzieje wklejony link:
                                                    de.wikipedia.org/wiki/Massaker_von_Wolyn
                                                    4. Odpowiedz to zobaczymy komu bedzie gorzej. :)

• piotrzr Re: kto by się Miska bał... 17.12.07, 21:09
                                                    hansgrubber napisał:

. Tu nic nie zostanie wyciete :)

Niee - no zaczynasz mi sie podobać Hansiegrubberze - i nie goń stąd dziada
                                                    tczwskiego - to ci jeszcze jego fotkę podlinkuję :) - chcesz ??
                                                    > 2. Piotrze Twoj protekcjonalny ton to strzal we wlasne kolano, mnie
                                                    > nie dotkniesz, a wyglada nieladnie.

Przepraszam już nie będę :)
                                                    I to: "pozwole Ci napisac na> moim forum". Proszę. :)

proście a będzie wam dane - stukajcie a będzie wam otworzone :)
                                                    a o cokolwiek poprosicie - to dam wam Ojciec Niebieski :)

> 3. Skoro masz taka sklonnosc do madrosci to powiedz czemu to
                                                    > wyciales?

Bo nie umiem po niemiecku :))

> 4. Odpowiedz to zobaczymy komu bedzie gorzej. :)

Strachy na Lachy - Rusin ma sie dobrze :)

Pozdrawiam :)
                                                  • piotrzr i jeszcze o fotkach 17.12.07, 21:11
                                                    A Twoje Hansie fotki z "kocimi łbami" i sentymentalną perspektywą wiejskiej
                                                    drogi - naprawdę mi się podobają.
                                                    Słowo honoru :)
                                                  • hansgrubber Re: i jeszcze o fotkach 18.12.07, 00:32
                                                    :)
                                                  • hansgrubber Jakiego Miska? 18.12.07, 00:31
                                                    1. Nikogo nie gonie. Uwazam tylko ze metoda rzucania epitetami jest
                                                    ponizej krytyki. A Ty ja stosujesz z luboscia. :)
                                                    2. Bez przesady - Tryzub to jeszcze nie Trojca Swieta. Blizej
                                                    widel. :)
                                                    3. Gdy wycinales to mowiles cos innego - ze sa tam bzdury. Musisz
                                                    sie zatem zdecydowac. A poza tym mam kopromisowe wyjscie -
                                                    przetlumacze Ci. Wszak to niezalezne zrodlo niemieckie a dazymy do
                                                    prawdy, tak? Więc tu link do Twojego forum.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=73443677
                                                    To tak przy okazji jeszcze powiedz czemu wyciales zdjecie plyty
                                                    nagrobnej (jest tu w sasiednim linku)z nazwiskami Polakow
                                                    zamordowanych przez Ukraincow w Porycku. Nie rozumiesz po polsku czy
                                                    byly tam bzdury?
                                                    4. Nie wiem jaki z Ciebie Rusin bo w zadnym rusinskim jezyku nie
                                                    mowisz ale... niech tam bedzie.
                                                  • piotrzr wiadomość z ostatniej chwili :( 18.12.07, 17:39
                                                    Mam smutną wiadomośc dla Ciebie - w napadzie szału po ataku trola - zabanowałem
                                                    Cie przypadkiem.
                                                    Ale nie przejmuj się - Twój ewentualny powrót poddałem pod głosowanie stałych
                                                    rozmówców :/
                                                    O jego wyniku oczywiście powiadomię.
                                                    A zdjęcia z "żabiej perspektywy" - jesli nie kradzione oczywiście i Twojego
                                                    autorstwa - są niezłe.
                                                    Tylko kładąc się na bruku w swojej wsi - uważaj na krowie łajna :)
                                                  • lokis1271 Weź sobie do serca wiadomość z ostatniej chwili 18.12.07, 20:17
                                                    Kolego Hansie !
                                                    Radę (cyt.: "...kładąc się na bruku w swojej wsi - uważaj na krowie łajna...") potraktuj poważnie, domyślać się bowiem należy, że ten kto jej udziela zapewne nie raz leżał w krowich plackach !!!
                                                    Pozdrawiam
                                                    L. Bodio
                                                  • hansgrubber Re: Weź sobie do serca wiadomość z ostatniej chwi 18.12.07, 22:34
                                                    Sie ubawilem. :)
                                                  • piotrzr Głos z PUKa 19.12.07, 16:43
                                                    Re: spokojnie Romanie :)) i moje pytanie
                                                    Autor: wolf_wwa 18.12.07, 22:04
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Odpowiedz cytując Odpowiedz

Piotrze, myślę, że można odbanować Hansa, jakby nie patrzeć, odstaje trochę
                                                    poziomem od bywalców P-U.
                                                    > Oczywiście na absurdalne zarzuty o jakiś tam faszyzm odpowiadać nie
                                                    > będę :)
                                                    Kiedy słyszę zarzuty o faszyzm przypomina mi się jedynie słuszny ustrój:)

No dobra !! Jak będzieśz łaska cus nam napisać to zapraszam :)
                                                    Lesiowi na złość :)
                                                  • hansgrubber Re: Głos z PUKa 19.12.07, 21:28
                                                    Nie warto robic ludziom na zlosc. :)
                                                  • piotrzr Re: Głos z PUKa 20.12.07, 16:57
                                                    hansgrubber napisał:

> Nie warto robić ludziom na złość. :)

Pewno że nie warto - lepiej iść im na rękę...
                                                    Raz taki jeden poszedł mi na rękę - to mnie dwa tygodnie bolała :)
                                                  • hansgrubber Re: Głos z PUKa 20.12.07, 20:39
                                                    Na reke trzeba umiec chodzic jak ktos nie zwykl to czynic to sobie
                                                    moze i krzywde zrobic. :)
                                                  • piotrzr Re: Głos z PUKa 20.12.07, 22:52
                                                    hansgrubber napisał:

> Na reke trzeba umiec chodzic jak ktos nie zwykl to czynic to sobie
                                                    > moze i krzywde zrobic. :)

O to to - tak pewno w moim przypadku było - ów ktuś pewno nie nabył tej
                                                    umiejętności - więc jego pójcie na rękę więcej szkód poczyniło niz korzysci.
                                                    A co by było gdyby zamiast iść mi na rękę - zrobił mi na złość??
                                                    Może właśnie to byłoby lepsze w skutkach??
                                                    Kto to wie kto to wie ??
                                                  • hansgrubber Re: Głos z PUKa 20.12.07, 23:26
                                                    Ty znasz tego ktosia jak siebie samego.
                                                  • mat120 Re: Głos z PUKa 20.12.07, 23:58
                                                    piotrzr napisał:
                                                    "Raz taki jeden poszedł mi na rękę - to mnie dwa tygodnie bolała :)"

Objawy wskazują raczej na głowę.

• hansgrubber Re: Głos z PUKa 21.12.07, 02:28
                                                    No ciekawe ciekawe... :)
                                                  • lokis1271 Re: Głos z PUKa 21.12.07, 19:06
                                                    Witam Kolego Macie !
                                                    "mat120 napisał:
                                                    Objawy wskazują raczej na głowę."

Ale mimo wszystko potrzebny ortopeda, tak ? Bo na głowę za późno ?
                                                    Pozdrawiam
                                                    L. Bodio

• hansgrubber Re: Głos z PUKa 21.12.07, 19:17
                                                    Festiwal zlosciwosci? :)
                                                  • lokis1271 Re: Głos z PUKa 21.12.07, 19:58
                                                    Kolego Hansie !
                                                    Jakie tam znowu złośliwości ? To zwykła, ludzka troska o bliźniego :))
                                                    Pozdrawiam
                                                    L. Bodio
                                                  • hansgrubber Re: Głos z PUKa 21.12.07, 20:03
                                                    Alez oczywiscie. :)
                                                  • piotrzr Re: Głos z PUKa 21.12.07, 20:56
                                                    qrcze - autentycznie wzruszony jestem troska mój stan zdrowie - niesamowite.
                                                    A ze strony lesia się tego nie spodziewałem.
                                                    Zwłaszcza że z mej przyczyny po raz kolejny został 'opitolony" przez swego
                                                    kolegę euroazjatę L-V za przepraszanie, sumitowanie sie za niesłuszne
                                                    oskarżenia i takie tam drobiazgi :)
                                                    Opitolony tak skutecznie że z forum P-U misal się przenieść do sympatycznie
                                                    brukowanej wioseczki Czarna średnia :)
                                                  • hansgrubber Re: Głos z PUKa 21.12.07, 21:16
                                                    Musial? Eee tam. A ze przeprosil za blad to bardzo ladnie. Trzeba
                                                    miec jaja by to zrobic.
                                                  • piotrzr Lesio i jaja :)) 21.12.07, 21:29
                                                    Kiedy ja przepraszałem w ramach poprzedniego opitolenia Lesia to on pewno
                                                    jeszcze tych jaj nie miał :

gest dobrej woli
                                                    Autor: piotrzr 31.08.07, 07:38

Czytam na forum P-Ubc:

Re: Ultimatum Pana Administratora PuK:)
                                                    Autor: liberum_veto 30.08.07, 18:37 Dodaj do ulubionych
                                                    Odpowiedz

Popieram Mata. Panie Leszku, swoje prywatne wojenki z "piotrzr"
                                                    proszę toczyć gdzie indziej, choćby nawet i w sądzie. Na tym forum
                                                    mało kogo to interesuje, a tylko odstrasza ludzi od dyskusji.
                                                    Pan tą wojenkę tutaj zaczął i proszę, aby Pan też ją zakończył.

koniec cytatu.
                                                    bardzo się cieszę z rozsądku liberum veto. :)))
                                                    Być może moje opinie na temat P-ubc forum i jego uczestników wyrażone
                                                    w postcie do Wolfa wyżej były nadmiernie krzywdzące.
                                                    Więc PRZEPRASZAM.
                                                    i ABYM NIE MUSIAŁ TYCH PRZEPROSIN ODWOŁYWAĆ :)))

Koniec cytatu. Potem niestety misialem zdanie zmienić :)
                                                  • hansgrubber Re: Lesio i jaja :)) 21.12.07, 21:50
                                                    Nie rozumiem. I chyba mi sie nie chce wnikac. Sorry. Ale uwazam ze
                                                    trzeba sie do bledow przynawac.
                                                  • mat120 Re: Głos z PUKa 21.12.07, 23:43
                                                    lokis1271 napisał:
                                                    Ale mimo wszystko potrzebny ortopeda, tak ?

Myśli Pan, że w tym przypadku pomógłby na głowę ortopeda?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka