karolcia59 16.06.05, 22:08 Ludzie zobaczcie co się dzieje w rzece i jej brzegu na moście przy końcu ulicy błotniej (drewniany most)Jak można zeszpecić taki piękny widok .Piszcie tu o innej ludzkiej głupocie na terenie Gródka i okolic . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan381 Re: Wandalizm . 16.06.05, 22:15 karolcia59 napisała: > Ludzie zobaczcie co się dzieje w rzece i jej brzegu na moście przy końcu > ulicy błotniej (drewniany most)Jak można zeszpecić taki piękny widok .Piszcie > tu o innej ludzkiej głupocie na terenie Gródka i okolic . napewno to sprawka kosmitów a jednak miałaśrację co do wytrwałości chłopców układających polbruk lubią szanować pracę Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: Wandalizm . 16.06.05, 22:28 Kosmisi żelastwem chyba nie rzucają a już na pewno nie garnkami .IdZ jutro tam na spacer i wtedy porozmawiamy .ok . Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejeck Re: Wandalizm . 16.06.05, 22:31 hmm mówicie o tym wózku (albo czymś podobnym do wózka) który leży w rzece koło mostu? dziś to zauważyłem... nieciekawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Wandalizm . 16.06.05, 22:33 andrzejeck napisał: > hmm mówicie o tym wózku (albo czymś podobnym do wózka) który leży w rzece koło > mostu? dziś to zauważyłem... > nieciekawie.. widocznie to są nasi gródecy kosmici Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: Wandalizm . 16.06.05, 22:36 Kiedyś przed mostem było urocze miejsce do kąpieli ,żółty piasaczek ,lubiłam tamto miejsce .Teraz to koszmar . Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: Wandalizm . 17.06.05, 21:23 Mam propozycję, że jeżeli ktoś gdzieś zobaczy jakieś akty wandalizmu tudzież inne s.......ństwa wymieni tą osobę tu na forum z imienia i nazwiska jeżeli oczywiście zna! Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Wandalizm . 17.06.05, 21:50 szop.pracz napisał: > Mam propozycję, że jeżeli ktoś gdzieś zobaczy jakieś akty wandalizmu tudzież in > ne s.......ństwa wymieni tą osobę tu na forum z imienia i nazwiska jeżeli oczyw > iście zna! to nie żaden wandalizm ale głupota ty którzy obkaszali rzekęi brak myślenia co może zrobić trawa wpadająca do rzeki przy jej słabym prądzie spływu iniskim poziomie wody Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Wandalizm . 18.06.05, 01:07 A co mieli robić z tą trawą?Przykładnie zbierać do kupki i co? Gdyby tak miało być to współczuję tym co tym zajmują się. Przeciez rzeka ma długość ponad 90 km i pozbieranie tej trawy trwałoby wiekami!!!Poza tym tylko niewielka część koszonej trawy dostałą się do rzeki, reszta lezy na brzegach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Wandalizm . 18.06.05, 09:52 and5 napisał: > A co mieli robić z tą trawą?Przykładnie zbierać do kupki i co? Gdyby tak miało > być to współczuję tym co tym zajmują się. Przeciez rzeka ma długość ponad 90 km > > i pozbieranie tej trawy trwałoby wiekami!!!Poza tym tylko niewielka część > koszonej trawy dostałą się do rzeki, reszta lezy na brzegach:) ale w tym mijscu mogli ją przynajmniej zabrać są tu płycizny ikamienie itu ona stoj ignije Odpowiedz Link Zgłoś
abza Re: Wandalizm . 29.06.05, 22:09 Wiecie co mnie denerwuje? jak wracający ludzie z imprezek wywracają napotkane kosze ze śmieciami, wyginają znaki drogowe i generalnie niszczą i psują itp. Może oni nie powinni wychodzić z domu, to wściekłe zwierzaki- syfiaki, a te powinne być zamykane i pilnowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Wandalizm . 29.06.05, 23:25 Ooooooooo dokładnie!!!!! Szlak mnie trafia gdy niedorozwoje wracające z potupajki wyginają te znaki, łamią sztachety. Imbecyle i tyle, ja nie wiem, chcesz się wyszaleć to podpal swoja chatę!!!!Wielka mi frajda wygiąć znak. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: Wandalizm . 30.06.05, 09:01 Czy zastanawialiście się skąd bierze się chęć niszczenia ?Ja myśle, że tą agresję wynosi się z domu . Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: Wandalizm . 30.06.05, 11:48 karolcia59 napisała: > Czy zastanawialiście się skąd bierze się chęć niszczenia ?Ja myśle, że tą > agresję wynosi się z domu . No tak! Z tego co mi się wydaje dzieci czerpią przykład z rodziców i tak się zachowują! Odpowiedz Link Zgłoś