Dodaj do ulubionych

Radny zbyt przychylny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 06:37
Jeżeli Pan Hanusz przyznał się, to jest naprawdę dramat, bo uważałem go za
uczciwego człowieka ! To samo dotyczy Pana Radlmachera ! Jeżeli on namawiał
radnego do głosowania "za" - to przecież wyrażał swój obywatelski pogląd za
koniecznością tej właśnie inwestycji w mieście . Ja też namawiam wszystkich -
niestety możliwości mam w tym zakresie marne - za przeforsowaniem lotniska na
Krywlanach albowiem jestem zwolennikiem wszystkiego co lata z miotłą na czele
i wcale nie czuję się przestępcą bo uważam, iż lotnisko na Krywlanach szybciej
otworzy nam okno na świat niż inne lokalizacje ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna Re: Radny zbyt przychylny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 07:28
      Radny namawiał kolegow do głosowania "za"- co to za zarzut? przecież to jego
      praca?, To jak PiS namawia do poparcia rządu, budżetu itd..., Radny ten od
      początku był przychylny budowom wszystkich galerii w Białymstoku- jakichkolwiek
      galerii!!!!
      Jego żona działalność prowadzi od 17 lat, długo przed tym zamin został radnym,
      posiadała lokale w Auchanie, Cenrym Parku, na Rynku Kościuszki oraz kilku
      innych mijscach. Ma umowę na lokal w centrum przy ulicy Hetmańskiej, o którego
      budowie zadecydowano kilka lat temu.
      Mało tego to nie radni wybierają, kto na danym terenie zbuduje galerie!!! radni
      tylko ustalają plan zagospodarowania przestrzennego, nie więdząc, kto będzie
      inwestorem.
      Wszystkie te zarzuty, jak i to, że radny się przyznał, są warte tyle, co...
      • Gość: joda kasiu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:17
        Radny namawiał kolegow do głosowania "za"- co to za zarzut?

a jest to łapownictwo za nowe lokaliki dla byznezzony obiecał poprzec i
        przyspieszyc i namówic innych!!!!
        Nie rozumiesz gdzie tu jest kant?
        • Gość: zuzia Re: kasiu.... IP: *.koba.pl 16.12.06, 09:20
          Nie
    • Gość: anon Radny zbyt przychylny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 07:57
      W której części artykułu widzisz wzmiankę o tym że się do czegokolwiek przyznał?
      • Gość: kamilar Re: Radny zbyt przychylny IP: *.net 13.12.06, 20:17
        W zamian spodziewał się uzyskania dla rodziny i najbliższych najmu lokali w
        nowej galerii - mówi "Gazecie" prokurator Ewa Piotrowska z lubelskiej
        prokuratury. - Przyznał się do tego zarzutu i złożył obszerne wyjaśnienia.
    • Gość: Katarzyna Re: Radny zbyt przychylny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 08:04
      Przyznał się, że makłaniał innych radnych do głosowania "za" przeznaczeniem
      tego terenu pod budowę galerii. O tym kto został inwestorem decydował przetarg
      rozpisany przez właściciela terenu- prywatna firmę. RADNI NIE GŁOSOWANI TEGO!
      Nie wiem dlaczego miał nie nakłaniać radnych do głosowania, skoro zawsze mówił
      i był z tego dumny (za współczesną), że jest zwolennikiem budowy galerii w tym
      mieście!
      Żadna z gazet nie napisała też o śledzctwie prowadzonym i umożonym wcześniej
      przez prokuraturę białostocką w tej samej sprawie. Minister Ziobro uznał
      jednak, że prokuratora ta musiała zostać przekupiona, dlatego sprawę przeniósł
      do prokuratury lubelskiej.
      • Gość: al Re: Radny zbyt przychylny IP: *.biazet.pl 13.12.06, 09:48
        Radny Hanusz kręcił lody od dawna. Aby to móc robic miał przychylność mediów m.
        in. Wyborczej i Porannego, dla których był autorytetem od wszystkiego i
        najlepszym radnym. Może redakcje i dziennikarze przyznaja sie do błędu?
        • Gość: student Re: Radny zbyt przychylny IP: 212.33.95.* 13.12.06, 13:47
          o, z biazetu...
          nowy marszałek kazał ci to napisać?
    • Gość: jerzy Polityka PiS-u IP: 212.33.64.* 13.12.06, 08:05
      Moim zdaniem to polityka PiS wymusza działania, które potem kwestionuje ABW i
      prokuratura - też podległe PiS. Piętrzenie trudności na każdym kroku
      przedsiębiorcy było charakterystycznym sposobem sprawowania władzy przez PZPR.
      Pod tym względem partia Kaczyńskich godnie ją naśladuje.
      • xyz68 Re: Polityka PiS-u 13.12.06, 08:40
        hehehe :))) dyskutujecie, dyskutujecie a autorami artykułu jest dwu
        niezawodnych "tropicieli" z białostockiego "organu" - że przypomnę panom
        pedofila z przedszkola (ciekawe czy zdecydował się na proces...) - mam nadzieję
        że Hanusz mając kasę się na procesik zdecyduje...
        • Gość: zapamiętamy!!! prawo prasowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:00
          1. Nie wolno wypowiadać w prasie opinii co do rozstrzygnięcia w postępowaniu
          sądowym przed wydaniem orzeczenia w I instancji.
          2. Nie wolno publikować w prasie danych osobowych i wizerunku osób, przeciwko
          którym toczy się postępowanie przygotowawcze lub sądowe, jak również danych
          osobowych i wizerunku świadków, pokrzywdzonych i poszkodowanych, chyba że osoby
          te wyrażą na to zgodę.
          3. Ograniczenie, o którym mowa w ust. 2 nie narusza przepisów innych ustaw.
          Właściwy prokurator lub sąd może zezwolić, ze względu na ważny interes
          społeczny, na ujawnienie danych osobowych i wizerunku osób, przeciwko którym
          toczy się postępowanie przygotowawcze lub sądowe.

prawo to w ciągu ostatniej doby złamane zostało i dalej jest łamane
          z tymi panami spotkamy się w sądzie

• Gość: yoda Re: Polityka PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:18
        no tak PIS winien że Hanusz kradnie
    • Gość: ja dlaczego bil jeszcze na wolnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:22
      wiadomo ze hanusz z bilem byli jak flip i flap i razem robili czarne interesy
      tylko bil umie wywinac sie wrabiajac innych.to bilowi zalezalo na galerii bo
      bedzie mial multikino i kase na kochanke i bogate zycie potrzebowal
    • wioskowy Re: Radny zbyt przychylny 13.12.06, 10:22
      Na h.j nam galerie trza świnie paść i kury doić za to nie idzie sie do
      pierdla ! Hej !
      • emma.femme kury na augustowskiej, świnie na jurowieckiej 13.12.06, 10:47
        kury na augustowskiej, świnie na jurowieckiej, a Polcay na wyspach

i taki z tego morał,
        siedź cicho!
        nic nie rób!
        nie wyrażaj własnych opinii!
        a już na pewno nie działaj!a niech tak dziura pozostanie dziurą, co nie znaczy,
        że my pozostać w niej musimy!
        bo przecież "nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani"-ZIOBRO
        ciiiiii, żeby i nas nie przesłuchali
        • Gość: drwal w berecie Re: kury na augustowskiej, świnie na jurowieckiej IP: *.datacomm.ch 13.12.06, 14:19
          morał jest inny. kłamstwo ma krótkie nogi. czy myślicie że w wasze smętne
          ściemy że hanusz został oskarżony za namawianie ktoś normalny uwierzył? żałośni
          jesteście, bo nie na wogóle takiego paragrafu jak namawianie radnych. jest
          natomiast paragraf o wręczaniu i przyjmowaniu korzyści majątkowych.
    • l.markowski takich radnych wybraliśmy 13.12.06, 13:59
      Bez wzgledu na to czy Hanusz jest winny, czy nie, cała sprawa skłania do
      spojrzenia na całą kwestię naszych etatowych radnych. Czy nie zauwazyliście, ze
      wiekszość z nich(nieważne czy z lewa, czy z prawa) to mniejsi lub wieksi
      przedsiębiorcy, mający konkretne interesy do realizacji w mieście? Prawda jest
      taka, że mandat radnego nie służy im do realizacji jakiegoś programu, jakiejs
      idei itp. Idą tam, bo chcą załatwić własne interesy. Dodatkowo w dupie mają, z
      jakiej partii startują, co pokazał właśnie pan H., który póki lewica była na
      szczycie, przedstawiał siebie jako ideowego socjalistę, a kiedy słupki
      procentowe spadły, raz dwa zrobił z siebie liberała.
      • Gość: Crusty Re: takich radnych wybraliśmy IP: *.elpos.net 13.12.06, 15:46
        Święte słowa. Jeżeli ktoś zaczyna karierę polityczną w PPS-ie a kończy w Platformie to musi mieć elastyczny kręgosłup moralny.
      • Gość: yoda misiek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:19
        misiek markowski nie dawno piałeś z zachwytu nad hanuszem!!!
        co czerwona swinka się odcina ?
        • l.markowski Re: misiek !!! 14.12.06, 15:24
          Kiedy tak piałem z zachwytu, bo jakos sobie nie przypominam?
          • Gość: flisak Re: misiek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 13:45
            a ja też pamietam "najlepszy radny HANUSZ" u czerwonych pamięc kasuje sie
            automatycznie ale żeby juz po 30 dniach:)
            • l.markowski Re: misiek !!! 16.12.06, 17:02
              nie musisz pisać pod 10 nickami aby uwiarygodnić swoje słowa i tak widać, ze
              manipulujesz. W przeciwnym wypadku podaj mi link z moją wypowiedzią o Hanuszu,
              skoro cytujesz mnie to zapewne masz tą wypowiedź? prawda jest taka że chrzanisz
              głupoty, aby przedstawić mnie w złym świetle. Krytycznie oceniam pracę
              wszystkich radnych poprzedniej kadencji, a i ci obecnej nie zapowiadają sie
              lepiej. Jezeli mialbym już klasyfikować ich jakoś to za najlepszego uznałbym
              Bil-Jaruzelskiego ale i jego osoba pozostawia wiele do zyczenia.
    • Gość: zet. Radny zbyt przychylny IP: *.bsk.vectranet.pl 13.12.06, 15:55
      jako współwłasciciel pubów wojował pewnie o deptak na Lipowej- dla Białostoczan
      (?) czy przychodów z ogródkowego piwska ?
    • Gość: xxx Radny zbyt przychylny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:18
      A dlaczego białostocka Prokuratura Apelacyjna nie odniosła w tej sprawie
      sukcesu?
    • wioskowy Re: Radny zbyt przychylny 13.12.06, 16:52
      Białostockie prokuratory to WIOSKOWE chłopaki co lubiom to tu to tam piwko
      wypić i nie tylko ! Hej !
    • Gość: los Radny zbyt przychylny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 19:53
      On był zawsze kręcony. Nawet lokalne pismaki jadły mu z ręki. Ciekawe dlaczego?
    • Gość: Maoam Radny zbyt przychylny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 19:54
      Brawo!!! Nareszcie Hanusz złapany, ale to jeszcze nie koniec łapanki. Tylko
      czekać, aż w gazetach pojawią się nagłówki: "Krzysztof Bill J. zbyt przychylny"

P.S.
      Dobrze, że wreszcie się wzięto za usuwanie szkodników, ale to kino które
      powstało na korupcji i tak niestety zostanie zbudowane. Więc i tak nas wykiwali.
      • Gość: ktośtakijakty Przeczytajcie wpis Katarzyny, kto zgadnie, kto ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 19:58
        Ciekawe, jakie związki łączyły/łączą Katarzynę z byłym już radnym Hanuszem.
        Ile razem wypili na Strychu?
        Czy to nie ta Katarzyna, której mąż awansował dzięki znajomości z Hanuszem na wysoko płatne stanowisko w Kasie Chorych?
        W każdym razie, gratuluję lojalności.
        • Gość: Katarzyna Re: Przeczytajcie wpis Katarzyny, kto zgadnie, kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 08:17
          Oj bardzo się Pan myli, bardzo...
          KOLEJNE POMÓWIENIE, ale anomimowe tak jak Katarzyna
          Ja pisałam wczoraj anonimowo(nie dlatego, że nazwiska podać nie chciałam, ale
          dla dobra całej sprawy-nie chcę być cytowana w prasie bez autoryzacji)

ale przynajmniej (w przeciwieństwie do Pana-Pani) to, co pisałam było prawdą i
          potwierdziło się :)
          a o tym ilu ludzi jest lojalnych, ilu wspiera, ilu nie odwróciło się -w jakby
          nie było dość nietypowej sytuacji
          pan Hanusz osobniście przekonał sie już wczoraj
          • Gość: ktośtakijakty Re: Przeczytajcie wpis Katarzyny, kto zgadnie, kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 10:24
            Dlaczego POMÓWIENIE?
            Zadałem pytanie, jak sądzę, zasadne. Skąd Katarzyna zna tak dobrze szczegóły z życia gospodarczego żony radnego Hanusza? Skąd tak świetna znajomość prawa?
    • Gość: kamilar Re: Radny zbyt przychylny IP: *.net 13.12.06, 20:16
      Brak planu zagospodarowania miasta powoduje, że polityków korci, żeby sobie
      dorobić. Że Hanusz popierał budowę Galerii to fajno, że chiał na tym zarobić to
      już nie bardzo fajnie. Jeżeli wyniki śledztwa to potwierdzą powinien siedzieć.
      • Gość: pijak Re: Radny zbyt przychylny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 23:13
        On popierał, ale nie chciał zarobić. Zarobić miała tylko żona. On nie
    • hanusz Re: Radny zbyt przychylny 13.12.06, 23:34
      • hanusz Re: Radny zbyt przychylny 13.12.06, 23:38
        Kilka slow wyjasnienia:
        1-Nie przyznalem sie do jakichkolwiek zarzutów!!!!!!!!
        2-postawione mi zarzuty uwazam za calkowicie absurdalne
        3-zaden z nich nie dotyczy "płatnej protekcji"
        To tyle.Co do artykułów białostockich dziennikarzy podejme stosowne kroki.
        Dziekuje tym wszystkim którzy okazuja mi swoje wsparcie.
        Mirosław Hanusz
        • Gość: Anfernee Re: Radny zbyt przychylny IP: *.elpos.net 13.12.06, 23:48
          Nie mam, nie miałem i nigdy nie będę miał nic wspólnego z lewicą. Ale dla mnie
          był pan 100x bardziej wartościowym radnym od oszołomów typu Antypiuk, Dec,
          Dębski czy Dupczyński. Niech pan się trzyma, Panie Mirku. Może doczekamy
          lepszych czasów.
          • pogromca_kojotow Re: Radny zbyt przychylny 14.12.06, 01:02
            Ty tu Hanusz nie bajeruj tylko napisz konkretnie jakie zarzuty prokurator ci
            przedstawił i jaki środek zapobiegawczy zastosował. Przecież wciąż jesteś
            radnym dopóki nowa rada nie wybierze władz to mam prawo wiedzieć, no nie?
            • hanusz Re: Radny zbyt przychylny 14.12.06, 01:38
              Panie kojot,niestety nie moge powiedziec jakie zarzuty postawil mi prokurator
              (pytalem o to,powiedzial ze moze to byc uznane za utrudnianie sledztwa) -
              informacji mam nadzieje udzieli sam prokurator. Osobiscie nie mam zadnych
              watpliwosci jaki bedzie los tych zarzutow w sadzie.
              A tak na marginesie radnym przestalem byc 27 pazdziernika.
              pozdrawiam M.Hanusz
              • zewsi Re: Radny zbyt przychylny 14.12.06, 07:31
                Pogromca o tym nie wie, bo on nietutejszy jest. Zza granicy się wymądrza. :-)
                • pogromca_kojotow Re: Radny zbyt przychylny 14.12.06, 17:22
                  To chociaż powiedz gdzie niby mieszkam. Na razie nie widziałem żadnych obcych
                  wojsk i czołgów na ulicy to mam nadzieję że wciąż jestem w Polsce.
                  • zewsi Re: Radny zbyt przychylny 15.12.06, 09:45
                    To tym bardziej się dziwię, że nie zauwazyłeś, że Hanusza nie wybrali na
                    radnego.
                    • alex.4 Re: Radny zbyt przychylny 16.12.06, 15:30
                      W tej chwili PIS ruszył do ofensywy, Zobaczymy ile z tych śledztw znajdzie finał w sądzie. W końcy Kurski równięz z poważna miną głosił, ze PZU odsprzedała bilbordy, a teraz okazało się, ze brak było jakikolwiek podstaw do tego
          • Gość: tidi Re: Radny zbyt przychylny IP: *.proxy.aol.com 16.12.06, 08:26
            Na zarty ci sie zbiera ? Juz masz .
        • pawlozsiul trzymaj się Mirek! 14.12.06, 07:54
          Swoją drogą to masz nauczkę za swoją wielką miłość do marketów. Jeszcze raz
          powtarzam: Białystok potrzebuje targowiska na Jurowieckiej, a nie jakichś
          galeryjek.
        • xyz68 Re: Radny zbyt przychylny 14.12.06, 07:59
          hmmmm Panie Mirku powiem tak...zdziwiłem się zmianą orientacji hehe politycznej
          jaką Pan zafundował sobie (hehe i wyborcom) - ale mam nieodparte wrażenie że
          cała "afera" jest dęta...cóż mamy czas igrzysk więc potrzebne są ofiary
          obojętnie winne czy nie...
          • emma.femme Re: Radny zbyt przychylny 14.12.06, 08:02
            Jakie miasto, takie hipermarkety, takie deptaki, takie starówki
            TACY DZIENNIKARZE!....

Trzymamy kciuki
            • Gość: borko Re: Radny zbyt przychylny IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.12.06, 09:22
              Panie Miroslawie.NIE PODOBALO MI SIE ZE KANDYDOWAL PAN Z LIST PO.NIESTETY,CO
              WIDAC PO DZIALANIACH W SEJMIKU CHOCIAZBY,TO W ZASADZIE TAKI 'LEPSZY 'PIS.
              MIMO TO GLOSOWALEM NA PANA,PONIEWAZ SWOJA DZIALALNOSCIA UDOWODNIL PAN ZE MOZNA
              COS NORMALNIE W BIALYMSTOKU ROBIC I PLANOWAC.
              BYLEM ZSZOKOWANY GDY PRZECZYTALEM ZE PRZYZNAL SIE PAN DO PRZESTEPSTWA.
              PANA WYJASNIENIE BARDZO MNIE CIESZY.
              MILCZENIE W TEJ SPRAWIE DZIENNIKARZY ZAS...
              POWSTAJE PYTANIE-CZY PODAJAC WCZORAJ INFORMACJE O PANU JAKO PRZESTEPCY KTORY
              PRZYZNAL SIE DO WINY? ZROBILI TO SAMI Z SIEBIE????
              WSZYSTKIE MEDIA NARAZ????
              SKAD INFORMACJA ZE PRZYZNAL PAN SIE DO WINY???
              SKAD INFORMACJA ,ZE POSTAWIONO PANU ZARZUTY KORUPCYJNE????
              KOMU UWIERZYLI DZIENNIKARZE??? I.. DZLACZEGO DZIS MILCZA?????
              NIESTETY,ZACZYNAM PRZYPUSZCZAC,ZE (PO WYSLUCHANIU PUTRY JESZCZE) IVRP-BARDZIEJ
              BEDZIE ZBLIZONA DO REPUBLIKI LUKASZENKI NIZ DO RP....
        • Gość: yoda moze jakis konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:15
          załatwiał PAN "najem" lokali w nowej galerii dla siebie, znajomych o rodziny ?
          tak czy nie ????
        • Gość: czytelnik Re: Radny zbyt przychylny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:25
          Jakoś bardziej wierzę w to oświadczenie, niż w tytuł z 12 grudnia. Podejmij
          człowieku te kroki. OBY SZYBKO I SKUTECZNIE.
    • Gość: Stanisław Re: Radny zbyt przychylny IP: *.pools.arcor-ip.net 14.12.06, 09:37
      Jak w czeskim filmie czyli nikt nic nie wie.
      Pan Hanusz może jest niewinny a może nie - o tym zadecyduje sąd i przedwcześnie
      nie ma co klepać jęzorami.
      A dziennikarzom też może naskoczyć bo mamy takie prawo prasowe jakie mamy.
      Zobaczymy czy to tylko walka PiSiorów z "uwłaszczonymi postkomunistami" czy
      faktycznie coś było na rzeczy.
      Inna sprawa, że przydałoby się paru radnych co brali zapuszkować na kilka lat i
      dowalić nie symboliczne parę tysięcy ale tak z pół miliona do zapłaty. Nowych
      złociszów oczywista. Byłby to bardzo pozytywny aspekt wychowawczy.
      • alex.4 Re: Radny zbyt przychylny 16.12.06, 17:53
        Druga część wypowiedzi Stanisława miala charakter istnie komunistyczny. Żucić na pozarcie lwom ludzi, aby miec igrzyska... Jesli kttoś jest winien to ukaże go sąd, żadnych poszukowań aspektów wychowawczych!
        • Gość: Stanisław Re: Radny zbyt przychylny IP: *.pools.arcor-ip.net 16.12.06, 21:35
          Nie chcę aż tak daleko zbaczać z tematu.
          Wcale też nie twierdzę, że pan Hanusz jest winny bo z tego co przeczytałem w
          artykule to on po prostu lobbował - takie nowe ostatnio słowo.
          Jeśli miałby dostać potem lokal za darmo albo za pół ceny to byłaby inna
          inszość i tylko gdybanie.
          Czyli ci co go chcieli umoczyć sami się umoczyli i powinni spod stołu
          odszczekać.
    • wioskowy Re: Radny zbyt przychylny 16.12.06, 11:04
      Panie Hnusz i na h.j tak sie rwałes do zmian w Białym tera trafisz do pierdla a
      jakbyś siedział cicho jak inne co chcom aby nic nie było toby nikt Cie za
      dupsko nie rwał ! Hej !
      • Gość: wkoronkiewicz Re: Radny zbyt przychylny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.12.06, 19:58
        zawsze wydawało mi się, że praca radnego właśnie na tym polega, aby namawiać
        innych do swoich racji.
        zarzut, że ktoś "spodziewa się" otrzymanai czegoś, jest po prostu śmieszny.
        co to znaczy "spodziewa się". jeżeli są dowody, na to, że radny otrzymał
        łapówkę - to proszę owe dowody przedstawić - kto, kiedy i wjakiej wysokości owa
        łapówkę wręczył.
        jeżeli zaś nie ma takich dowodów - to cała sprawa jest po prostu robieniem
        medialnego szumu. i próbą skompromitowania uczciwego cżłowieka.
        dziś jest to mirek hanusz, jutro będzie ktoś inny.
        ps. za wyjątkowo perfidne i obrzydliwe uważam postępowanie jednej z miejscowych
        gazet, która umieściła na pierwszej stronie radnego, z zasłoniętymi paskiem
        oczami i napisem "PRZYZNAŁ SIĘ". tak postępują szmatławce, a nie porządna
        gazeta.
        • Gość: Lopez Re: Radny zbyt przychylny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.12.06, 21:15
          heheheh i kto to mowi, toz ty czlowieku nie tak dawno pisales do tej gazety
          zdaje sie....
        • Gość: xyz68 Re: Radny zbyt przychylny IP: *.euro-net.pl 16.12.06, 21:57
          > zawsze wydawało mi się, że praca radnego właśnie na tym polega, aby namawiać
          > innych do swoich racji.
          > zarzut, że ktoś "spodziewa się" otrzymanai czegoś, jest po prostu śmieszny.
          > co to znaczy "spodziewa się". jeżeli są dowody, na to, że radny otrzymał
          > łapówkę - to proszę owe dowody przedstawić - kto, kiedy i wjakiej wysokości
          owa
          >
          > łapówkę wręczył.
          > jeżeli zaś nie ma takich dowodów - to cała sprawa jest po prostu robieniem
          > medialnego szumu. i próbą skompromitowania uczciwego cżłowieka.
          > dziś jest to mirek hanusz, jutro będzie ktoś inny.
          > ps. za wyjątkowo perfidne i obrzydliwe uważam postępowanie jednej z
          miejscowych
          >
          > gazet, która umieściła na pierwszej stronie radnego, z zasłoniętymi paskiem
          > oczami i napisem "PRZYZNAŁ SIĘ". tak postępują szmatławce, a nie porządna
          > gazeta.

hmmm choć nie podzielam Twoich poglądów ekologicznych tu zgodzę się w pełni z
          oceną sytuacji i rodzimych mediów...jeszcze raz M. Hanusza ani znam ani wódki z
          nim nie piłem ale to co zrobiła prokuratura i miejscowe szmatławce uważam za
          podłość na tym etapie sprawy...
          ps. i jeszcze raz przypomnę AFERĘ z niepełnosprawnym pedofilem (no redaktorzy
          Rożek i Więcko) coś szybko odpuścili tak medialny temat...a i tłumy matek które
          atakowały wtedy gazetę przynosząc nowe "dowody" jakoś nie mają nic do
          powiedzenia...opluć człowieka łatwo...
    • wioskowy Re: Radny zbyt przychylny 19.12.06, 21:14
      Panie Hanusz pierd.l to wszystko nie jesteś radnym niech inne idom do pierdla
      bo chcom aby coś było w tej WIOSCE ! Hej !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka