Dodaj do ulubionych

Majątki białostockich radnych

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:19
zarobił (jako piłkaż) - Panie red. pisze sie piłkarz
Obserwuj wątek
    • Gość: ekolog Majątki białostockich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:47
      A może tak przy okazji ujawnionienie majątków współmałżonków !!!
    • Gość: krytyczny Re: Majątki białostockich radnych IP: *.bialystok.agora.pl 27.12.06, 14:17
      Te ratakrury to stażne nieóki som. rzeby niewiecieć rze piłkaż to jest ze
      stażnym blendem napisane. Wstyt i chańba
    • Gość: Anfernee Re: Majątki białostockich radnych IP: *.elpos.net 27.12.06, 17:08
      kto szacował te mieszkania???
      mieszkanie prawie 80 mkw warte 90 tys. zł ??
      to są kpiny
      chyba, że Kozłowski nie ma tam okien, drzwi, posadzki, kafelków, a na ścianach
      są ślady libacji sprzed pół roku, to może i tyle jest warte
      zejdźcie na ziemię - mieszkania na wtórnym rynku podrożały w ciągu trzech-
      czterech lat prawie dwukrotnie
      • Gość: wkoronkiewicz Re: Majątki białostockich radnych IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.12.06, 23:07
        mnie też najbardziej dziwiły wyceny mieszkań.
        ale warto by wspomnieć - co grozi radnemu za składanie fałszywych zeznań, lub
        nieskładanie ich w ogóle?
      • Gość: marko Re: Majątki białostockich radnych IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 28.12.06, 13:14
    • Gość: joł :) Majtki białostockich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:52
      • www.zieloni-bialystok.w.pl www.hipermarkety.w.pl tych dochodów nie wykazali 28.12.06, 00:28
        www.hipermarkety.w.pl -dlaczego Białystok (300 tys. mieszkańców) od 10
        lat miał tylko 1 monopolistyczny hipermarket, a w ciągu 2 miesięcy przed
        wyborami władze wydały pozwolenia na budowę ...4 innych, z rażącym naruszeniem
        prawa !?

tych dochodów nie wykazali
    • Gość: Mistsz ortografi A ja myślałem, że pisze sie piłkasz... IP: *.bsk.vectranet.pl 28.12.06, 06:53
      :(
    • Gość: gosciowa Re: Majątki białostockich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 08:33
      Miałam się nie wypowiadać, bo myslałam, że mnie to nie rusza (to tj.
      oświadczenia radnych - zaradnych), ale wczoraj wieczorem w obiektywie p. Biały
      się wypowiedziaał, ze składanie oświadczenia jest to bardzo niebezpieczne i
      krzywdzące dla rodziny radnego. Skoro Pani Biały boi się o bezpieczeństwo
      rodziny to niech zrezygnuje z bycia radną - w sumie nikt jej nie kazał, może
      wtedy poczuje się lepiej w swoim taniutkim mieszkanku. Tylko dlaczego taki
      niesmak pozostaje po tym wszystkim?
      • Gość: ekolog Re: Majątki białostockich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 10:53
        Widicznie ta BIEDACZKA pomyliła się z powołaniem ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka