Gość: kopacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:19 zarobił (jako piłkaż) - Panie red. pisze sie piłkarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekolog Majątki białostockich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:47 A może tak przy okazji ujawnionienie majątków współmałżonków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyczny Re: Majątki białostockich radnych IP: *.bialystok.agora.pl 27.12.06, 14:17 Te ratakrury to stażne nieóki som. rzeby niewiecieć rze piłkaż to jest ze stażnym blendem napisane. Wstyt i chańba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anfernee Re: Majątki białostockich radnych IP: *.elpos.net 27.12.06, 17:08 kto szacował te mieszkania??? mieszkanie prawie 80 mkw warte 90 tys. zł ?? to są kpiny chyba, że Kozłowski nie ma tam okien, drzwi, posadzki, kafelków, a na ścianach są ślady libacji sprzed pół roku, to może i tyle jest warte zejdźcie na ziemię - mieszkania na wtórnym rynku podrożały w ciągu trzech- czterech lat prawie dwukrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Majątki białostockich radnych IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.12.06, 23:07 mnie też najbardziej dziwiły wyceny mieszkań. ale warto by wspomnieć - co grozi radnemu za składanie fałszywych zeznań, lub nieskładanie ich w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Majątki białostockich radnych IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 28.12.06, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł :) Majtki białostockich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:52 Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl www.hipermarkety.w.pl tych dochodów nie wykazali 28.12.06, 00:28 www.hipermarkety.w.pl -dlaczego Białystok (300 tys. mieszkańców) od 10 lat miał tylko 1 monopolistyczny hipermarket, a w ciągu 2 miesięcy przed wyborami władze wydały pozwolenia na budowę ...4 innych, z rażącym naruszeniem prawa !? tych dochodów nie wykazali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistsz ortografi A ja myślałem, że pisze sie piłkasz... IP: *.bsk.vectranet.pl 28.12.06, 06:53 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Majątki białostockich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 08:33 Miałam się nie wypowiadać, bo myslałam, że mnie to nie rusza (to tj. oświadczenia radnych - zaradnych), ale wczoraj wieczorem w obiektywie p. Biały się wypowiedziaał, ze składanie oświadczenia jest to bardzo niebezpieczne i krzywdzące dla rodziny radnego. Skoro Pani Biały boi się o bezpieczeństwo rodziny to niech zrezygnuje z bycia radną - w sumie nikt jej nie kazał, może wtedy poczuje się lepiej w swoim taniutkim mieszkanku. Tylko dlaczego taki niesmak pozostaje po tym wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog Re: Majątki białostockich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 10:53 Widicznie ta BIEDACZKA pomyliła się z powołaniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś