wiewior1 30.12.06, 16:41 No własnie: czy to czy to? Co lepsze, gdzie zrobić, jakie ceny? Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialostoczanin Re: żel czy akryl? 30.12.06, 16:42 jak to dobrze ściąć niemal wszystkie włosy :) ale jeśli coś wolę żel :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: żel czy akryl? 30.12.06, 16:51 Najlepiej jednak trzyma silikon ale nie daje się zmyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: żel czy akryl? 30.12.06, 17:57 obawiam się że tu chodzi o tipsy żelowe lub akrylowe... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit a nie żal Ci paznokci na akryl??? 30.12.06, 17:55 mnie by było szkoda...i nie mam tu na myśli kasy, jaką wydaje się na sztuczne paznokcie.Wiem jedynie, jak wygląda po takim zabiegu płytka paznokciowa-niezbyt ciekawie, ale to Ty wybierasz... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewior1 Re: a nie żal Ci paznokci na akryl??? 31.12.06, 09:25 I chciałabym i boję się. Niestety moje paznokcie są bardzo kruche i nic nie pomagają wszelkiego rodzaju odżywki. Dlatego taka myśl mi zawitała do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a nie żal Ci paznokci na akryl??? 31.12.06, 17:18 to kup sobie np. preparat "Silica" albo jakiś inny środek zawierający np.drożdże i witaminy, skrzyp polny, bo akryle jeszcze bardziej Ci je osłabią... Odpowiedz Link Zgłoś