31.12.06, 20:24
Po nowym roku pojawię się znowu, ale pod innym nickiem. Łatwo mnie poznacie
po sygnaturce. Komunistom o żółtych zębach życzę żeby w przyszłym roku
przeżyli lustrację i dekomunizację bez reanimacji i żeby ani razu nie zesrali
się ze złości.

Ahoj!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 31.12.06, 20:35
      A ja ci zycze, zebys mogl dochodzic w cywilizoway sposob. Moze jak sie zona
      umyje to w koncu sie do niej zblizysz, bo jak na razie onanizujesz sie piszac
      ana forum. Zycze wielu orgazmow poza forum i wreszcie z kobieta.
    • Gość: idzikczortu Re: Kończę IP: *.dyn.optonline.net 31.12.06, 20:43
      Uff, ta "Kropka" to musi byc twarda babka, dwa razy bym sie zastanowil zanim
      bym sie zdecydowal by miec ja za przeciwnika w dyskusji.
      • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 31.12.06, 20:51
        Mnie najbardziej smieszym, ze Pogromca napina sie az malo nie popusci, a ja mam
        ubaw z goscia, ktory ma IQ co najwyzej nocnika.
        • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 01.01.07, 23:09
          Czekamy na powrot p."pogromco..." . Jak widzisz , kon sam sie podstawia .
          Siadaj wiec na ta "kropke" , lejce w dlon i komunistow gon !

Przyjm najlepsze Zyczenia Noworoczne .
          A "kropce" zycze , by pod wodza znakomitego pogromcy - potrafila przeskoczyc
          mur na wlasciwa strone , a nie stala rozkaraczona jak oslica .
          • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 01.01.07, 23:17
            Skoro ma gonic komunistow to powinien zaczac od ciebie. Ja jestem za mloda na
            to by byc komunistka.
            • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 01.01.07, 23:22
              A po dziadziach...?
              • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 01.01.07, 23:30
                Po dziadach to pewnie ty. Moj dziadek był zolnierzem AK.
                • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 01.01.07, 23:33
                  Czyli potomkowie...na psy...
                  • Gość: paradys Być może jej dziadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 23:39
                    zakatował twój dziadek z ub. to by wyjaśniało twoją neoficką nadgorliwość
                    • Gość: tidi Re: Być może jej dziadka IP: *.proxy.aol.com 01.01.07, 23:42
                      Dobrze sie masz po Sylwestrze ?
                      • Gość: paradys A co źle się czujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 23:43
                        nie sądzę, twoje posty są takie jak zawsze
                  • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 01.01.07, 23:45
                    Moi potomkowie nie sa na psy. To sa bardzo porzadni ludzie, ktorzy wychowali
                    mnie z poczuciem wartosci, patriotyzmu i w wierze katolickiej.
                    • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 01.01.07, 23:47
                      Po tym co tu wypisujesz , to jest nieprawdopodobne .
                      • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 01.01.07, 23:48
                        Dla mnie nieprawdopodobne jest to, ze tak sie mozna zatracic w uczciowsci i
                        poszanowaniu dla innych ludzi i ich pogladow.
                    • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 01.01.07, 23:49
                      To godne politowania Kropka, że wychowywali ciebie twoi potomkowie.
                      • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 01.01.07, 23:53
                        Jakbys przeczytal calosc, to bys wiedzial, ze w pierwszy zdaniu odnioslam sie
                        do potomkow, a w drugim do przodkow. Ale umiesz sie tylko czepiac.
                        • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 01.01.07, 23:55
                          Coś za dużo plączesz.
                          • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 02.01.07, 00:00
                            Moze nie potrafisz zrozumiec dwoch prostych zdan. Ot i cala tajemnica platania
                            rozwiazana.
                            • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 02.01.07, 00:02
                              W zaparte idziesz.
                              • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 02.01.07, 00:10
                                Nie ide nigdzie. Mowie jak jak jest, ale juz sie przyzwyczailam, ze sa tacy, co
                                wszedzie szukaja drugiego dna, nawet tam, gdzie go nie ma.
                      • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 01.01.07, 23:53
                        Teraz wszystko jasne. Wiesz jaka jest współczesna młodzież. Nie zna się na
                        wychowaniu.
                        • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 01.01.07, 23:59
                          Za to ty wiesz bardzo duzo o wychowaniu. Najlepiej jest krytykowac i obrazac
                          wszystkich naokolo. To sie nazywa wychowanie z tradycjami... wprost z PRL.
                          • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 02.01.07, 00:00
                            A kogo obraziłem?
                            • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 02.01.07, 00:05
                              Czytalam twoje wpisy przy niejednym watku, stad moja wiedza o tym, co piszesz.
                              Ja tez nie bylam swieta, ale pierwsza nikogo nie obrazilam. Jesli na swoje
                              wpisy odnosnie wielu spraw posypaly sie na mnie wyzwiska. Odpowiedzialam tym
                              samym.
                              • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 02.01.07, 00:07
                                Pytałem, kogo ja obraziłem?
                                • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 02.01.07, 00:11
                                  Nie bede cie pouczac, ani przypominac. Jak masz czyste sumienie to sam
                                  powinienes wiedziec.
                                  • pogromca_czerwonych_hien Re: Kończę 02.01.07, 21:44
                                    Gość portalu: Kropka napisał(a):

> Moi potomkowie nie sa na psy. To sa bardzo porzadni ludzie, ktorzy wychowali
                                    > mnie z poczuciem wartosci, patriotyzmu i w wierze katolickiej.

Niech tragiczny i beznadziejny przypadek kropki będzie przestrogą dla innych
                                    którzy zamiast wychowywać potomków są przez nich wychowywani.

Pozdrowienia dla Tidiego
                                    • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 02.01.07, 21:59
                                      Nie rozumiesz wysublimowanego języka Kropki.
                                      • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 02.01.07, 22:54
                                        No tak poznanie wszystkich liter alfabetu to tez za trudne dla coponiektorych.
                                        • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 02.01.07, 22:58
                                          Dla kogo?
                                          • pogromca_czerwonych_hien Re: Kończę 02.01.07, 23:19
                                            Jak to dla kogo? Przecież dla "COPONIEKTÓRYCH", buuuchachacha
                                            • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 02.01.07, 23:42
                                              No to skoro juz dostales orgazm, to umyj rece i idz spac.
                                              • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:44
                                                Orgazm dostał pod choinkę w postaci pocztówki z dwoma dymającymi się kaczorkami.

ZŁY AZOR !!!!!!
                                                BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
                                                • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 02.01.07, 23:50
                                                  To moze ten dzisiejszy orgazm byl ostatnim w jego zyciu? Moze juz nie bedzie
                                                  dal rady machac jedna reka w spodnaich a druga po klawiaturze. W koncu to
                                                  grzech.
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:57
                                                    On ma orgazm jak mu stara pakuje w anala różne zabawki- np gumowe kaczorki, jakieś ołówki bez gumki (koledzy tez bez gumki mu pakowali i te bakterie jelitowe z dupska do mózgu przewędrowały- co widać, słychać i czuć- odór z jamy ustnej) i inne resorowce.
                                                    MAchać ręką w spodniach może jak najbardziej - tam od urodzenia przeciągi i gumowa rurka do odprowadzania moczu (jak rozdawano penisy on akurat stał w kolejce do anala).

ZŁY AZOR!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                                                  • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 08:23
                                                    Widze "kropko" , ze przybyla ci odsiecz z Dzikich Pol .
                                                    Jezeli nie jest jego nick przechwalka , no to czarno widze twoja przyszlosc .
                                                  • Gość: zdziwiony Re: Kończę IP: 80.50.82.* 03.01.07, 15:05
                                                    Byłem na forach wielu miast i wcale mnie nie dziwi jakiś tam debil wulgarny
                                                    skuu..synek bez pomysłu czyli pogromca ciot bo takich chamów wszędzie pełno,
                                                    ale wulgarne kobiety to na forach rzadkość. Takiego wulgarnego ku..szona jak
                                                    Kropka to nigdzie nie widziałem. To chyba jakaś podstarzała bezrobotna
                                                    prostytutka
                                                  • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 03.01.07, 15:21
                                                    To raczej nie prostytutka, ale strasznie baba wulgarna.
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:55
                                                    Młody to i zdziwiony
                                                  • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 03.01.07, 16:12
                                                    Widocznie malo wiesz i malo widziales. Ale jako, ze nie jestem wulgarna, nie
                                                    bede ci odpowiadala w twoim stylu. A takich paniach lekkich obyczajow, o jakich
                                                    piszesz, mozesz pooszukac w swojej rodzinie, zapewne jest ich pelno.
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:18
                                                    ZŁY AZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!
                                                  • pogromca_czerwonych_hien Re: Kończę 03.01.07, 16:52
                                                    A to się narobiło. Pod moją nieobecność jakaś ciota o imieniu Azor wtajemniczył
                                                    wszystkich w swoje przygody i doznania seksualne. Dzielnie wtórowała mu
                                                    oczywiście kropka, która nareszcie znalazła partnera o tym samym poziomie
                                                    kultury osobistej, zakresie słownictwa i poziomie intelektu.

Pisz dalej żółtozębny zdebilały Azorku. Pokaż słynną komunistyczną kulturę.
                                                  • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 03.01.07, 17:15
                                                    Za to tobie dorownac w poziomie pisania... to jest niewykonalne. Podobnie nie
                                                    da sie ci dorownac w zaklamaniu i bezczelnosci. Komunista w kazdym calu i co
                                                    wpis to potwierdza pogromca swoja mroczna czerwona przeszlosc.
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:25
                                                    Do BUDY AZOR!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    ZŁY AZOR!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                                                  • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 18:16
                                                    Kropko , a to ze jednosc twych pogladow i nijakiego "aleksa" sa zbiezne - to
                                                    dowod na to , ze nie jestes komunistka ?
                                                  • Gość: zdziwiony Re: Kończę IP: 80.50.82.* 03.01.07, 18:25
                                                    Gość portalu: tidi napisał(a):

> Kropko , a to ze jednosc twych pogladow i nijakiego "aleksa" sa zbiezne - to
                                                    > dowod na to , ze nie jestes komunistka ?

Nie tylko poglądy są identyczne ale i maniery. Alex tak samo wbrew wszelkiej
                                                    logice miał modę wyzywania swoich prawicowych przeciwników od komunistów gdy mu
                                                    brakło argumentów.
                                                  • Gość: Gąsior z pypciem Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:28
                                                    Zaraz zaraz... Chcecie powiedzieć, że PiS, LPR i SO tworzące rząd IV RP to prawica????
                                                    Hehehehehehe
                                                    Chyba socjalistyczna hehehehehehehehe
                                                  • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 03.01.07, 18:29
                                                    Ostatnio nawet ogłosił się patriotą.
                                                  • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 03.01.07, 18:31
                                                    To było do Zdziwionego:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=54719686&a=54858239
                                                  • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 18:47
                                                    O, ho , o ho ... a za kogo on sie nie podal ?
                                                    No , ale pozwolmy mu spokojnie dokonczyc Adwent .
                                                  • Gość: zdziwiony Re: Kończę IP: 80.50.82.* 03.01.07, 18:43
                                                    Teraz różne pypcie podjęli próbę zmiany tematu. Może rzeczywiście jest on tam
                                                    jakimś patriotą, ale napewno nie polskim.
                                                  • drzazgarz Re: Kończę 03.01.07, 19:14
                                                    Nie chcę przesądzać czy Kropka to alex czy też nie. Przyznam jednak że już
                                                    wcześniej też zauważyłem duże podobieństwo, ale nie chciałem pierwszy się
                                                    wychylać. Przyjmijmy więc że jest to wysoce prawdopodobne a to oznaczałoby że
                                                    alex właśnie sięgnął kompletnego dna.
                                                  • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 03.01.07, 19:20
                                                    Ja wykluczam taką ewentualność. ( to do Drzazgarza)
                                                  • pogromca_czerwonych_hien Re: Kończę 03.01.07, 19:50
                                                    A mi to wisi czy kropka to alex czy też nie ale oboje kochają żółtozębnych i
                                                    oboje mają równo porypane pod sufitem. Takich jednak jest tu wielu a więc to o
                                                    niczym tak do końca nie przesądza.
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:51
                                                    Do BUDY AZOR!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    ZŁY AZOR!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                                                  • pogromca_czerwonych_hien Re: Kończę 03.01.07, 19:57
                                                    Stajesz się nudny cioto. Opowiedz lepiej Azorku jeszcze jakąś swoją przygodę
                                                    seksualną.
                                                  • Gość: POgromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:06
                                                    Czy masz na mysli tą jak mój pies wydymał twoją starą???
                                                    Trzeba było pilnowac jak miała cieczkę.
                                                  • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 20:10
                                                    Juz wiem co czytasz cioto .
                                                    Organ prasowy pana z uszami .
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:13
                                                    Reksiu! Buda!!!!!!!!!!!

ZŁY REKSIO!!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

PS. Chcieliście chamstwa to macie oszołomione niedoroby.
                                                  • Gość: azp11 Re: Kończę IP: *.elpos.net 03.01.07, 20:19
                                                    >PS. Chcieliście chamstwa to macie oszołomione niedoroby.
                                                  • pogromca_czerwonych_hien Re: Kończę 03.01.07, 20:13
                                                    To mówisz że twój pies wydymał ci starą? A co mnie to obchodzą wasze
                                                    komunistyczne zwyczaje. Wymyśl coś ciekawszego.
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:15
                                                    Nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nic dziwnego, że cię stara z pasmi na osiedlu po rogach wali.
                                                    PS. Czy to prawda że jesteś owocem miłości MURZYŃSKO- POLSKIEJ na BRONXIE???

ZŁY AZOR!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHAHAHAHA
                                                    BUDA AZOR I WARUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 20:17
                                                    Cioto - a przypadkiem sperma ci nie padla na mozg ?
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:19
                                                    Reksiu!!!!!!!!!
                                                    BUDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHAHA

NIEGRZECZNY REKSIO!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. A to przypadkiem nie o tobie :))))))))))))))))))))))))))

fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/nie-wie-kto-go-wykastrowal,853444,2943
                                                  • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 20:25
                                                    Wygladasz ty mi cioto na chlopa bez jaj .
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:28
                                                    Reksiu!!!!!!!!
                                                    Nie trafiłem??????
                                                    BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
                                                    To pewnie zatem pogromce hien dorwali.

ALE ALE ALE!!!!!!!

Teraz to już się nie wyprzesz!!!!!!!!
                                                    ZBOKU!!!!!!!!

fakty.interia.pl/kraj/polska_lokalna/news/kamerunczyk-zarazal-kobiety-wirusem-hiv,853616
                                                    Już wiemy skąd nadawałeś. Widac ekipa poczęta na BRONXIE ma tu liczną reprezentację.
                                                  • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 20:32
                                                    A spytaj sie cioto swojej rodzinki , w twoim przypadku moga to byc powiklania
                                                    posyfilisowe .
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Kończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:36
                                                    Najważniejsze reksiu że tym razem nie zdementowałes tego newsa.
                                                    No nieładnie bambuusku!!!!!

ZŁY REKSIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. I do tego ma HIV!!!!!!!
                                                  • Gość: tidi Re: Kończę IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 20:41
                                                    Nie mam czasu na dementi bo zastanawiam sie co ci dolega : nie czytasz Urbana ,
                                                    sperma ci na mozg nie padla , jajec nie obcieli , syfilisa niet w famili , ..no
                                                    to moze podstrzelili .
                                                  • Gość: paradys I tak oto kolega pogromca ciot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:41
                                                    zgromadził towarzystwo największych cymbałów na tym forum. Gratuluję
                                                  • Gość: tidi Re: I tak oto kolega pogromca ciot IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 20:49
                                                    Podoba mi sie taka forma samokrytyki . Witamy .
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: I tak oto kolega pogromca ciot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:50
                                                    Dziękuję bardzo. A tu masz ich ujęcie na żywo:
                                                    www.freefoto.cz/gallery.php?url=http%3A%2F%2Fwww.dans-porn-links.com%2Fgallery%2Fhisfirsthugecock%2Fmonstercock%2Fgaygrouppicsporn.html
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: I tak oto kolega pogromca ciot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:52
                                                    Pozostaje tylko rozwikłać zagadkę który jest który.
                                                    JAk będziesz miał problemy to wal jak w dym, ale TIDIEGO i Pogromcę Hien powinieneś rozpoznac bez problemu
                                                  • Gość: tidi Re: I tak oto kolega pogromca ciot IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 20:57
                                                    Bylo tam bodajze nas trzech /z paradysem/ , no i ty , miedzy nogami .
                                                  • Gość: paradys Pogromcę kojotów czy tam hien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:59
                                                    można poznać po żółtych zębach
                                                  • Gość: tidi Re: Pogromcę kojotów czy tam hien IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 21:01
                                                    ale przyznasz paradys , ze najbardziej rozpoznawalny jest "ciota"
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: I tak oto kolega pogromca ciot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:01
                                                    Akurat mam alibi, no ale nieładnie kolegów (a zwłaszcza Paradysa) wsypywać. Widać fascynację Arcybiskupem Wielgusem. No i Petzem też.

PS. Skoro było was trzech- Pogromca Hien i TIDI to już wiemy, że tym trzecim był Paradys. Tego brakowało w tej układance
                                                  • Gość: tidi Re: I tak oto kolega pogromca ciot IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 21:02
                                                    no i ty , glowna postac tych fotek .
                                                  • Gość: paradys Rozczaruję cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:05
                                                    ten trzeci to azp11 czy tam azp bo czasami sobie 11 zapomina dopisać. to już
                                                    zidentyfikowałeś tych państwa. pozdrawiam
                                                  • Gość: gżdacz Re: Rozczaruję cię IP: *.bsk.vectranet.pl 03.01.07, 21:06
                                                    a paradys cyka fotki
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Rozczaruję cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:07
                                                    HE HE HE. Od początku mi nie pasowało, że Paradys jest w tej trójce :)))))))
                                                  • Gość: tidi Re: Rozczaruję cię IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 21:09
                                                    "ciota" jest zidentyfikowany od dawna .
                                                    "azp" cykal zdjecia .
                                                  • Gość: tidi Re: Rozczaruję cię IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 21:10
                                                    paradys wpadl sie rozerwac i..jest cykniety .
                                                  • Gość: paradys Obstawiałbym, że tidi ukrywa prawdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:11
                                                    fotki mógł cykać "sąsiad suskiego", choć ja podejrzewam, że to legendarny "duch
                                                    zenona"
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: I tak oto kolega pogromca ciot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:10
                                                    To i do tzrech nie nauczyli liczyć w Kamerunie???

NIEDOUCZONY REKSIO!!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHA!!!!!!!
                                                  • Gość: tidi Re: I tak oto kolega pogromca ciot IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 21:11
                                                    Nie do pieciu , nasz trzech i was dwoch
                                                  • Gość: gżdacz Piwo sobie zamów IP: *.bsk.vectranet.pl 03.01.07, 21:13
                                                    lepiej. Wiesz jak.
                                                  • Gość: tidi Re: Piwo sobie zamów IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 21:16
                                                    Na trzeci dzien swiat piwkowalem . Ale w towarzystwie "cioty i paradysa ,
                                                    nigdy , bo odbijalo by mi zgnilizna .
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Piwo sobie zamów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:20
                                                    Pewnie odbijało ci się penisem wyjętym z twego anusa
                                                  • Gość: tidi Re: Piwo sobie zamów IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 21:32
                                                    Zgadles . Toba .
                                                  • Gość: Pogromca ciot Re: Piwo sobie zamów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:48
                                                    Jak zwykle pudło- tym niemniej dzieki, że się jako jedyny przyznałeś że jesteś na tych zdjęciach pedziu. A miał to byc tylko żart.
                                                    Krótko mówiąc CV twoje brzmi tak:

Kameruńczyk z HIV spłodzony na BRONXIE ze związku polskiej emigrantki i Kameruńskiego Pekińczyka bez rodowodu, orientacji homosexualnej lubiący pozoważ z kolegami do zdjęć.

I żeby nie było...
                                                    Do wszystkiego się REKSIU PRZYZNAŁEŚ SAM.

OJ NIEGRZECZNY REKSIO!!!!!!!!!!!!
                                                    BUAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
                                                  • Gość: paradys Z menelami, faszystami i homo nie piję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:33
                                                    więc wybacz, tidi towarzystwo twoje nie dla mnie, bo jakoś tak w te wszystkie
                                                    trzy targety trafiasz swoimi wypowiedziami na tym forum
                                                  • Gość: tidi Re: Z menelami, faszystami i homo nie piję IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 21:40
                                                    Nigdzie nie napisalem , ze bys ze mna pil . W towarzystwie "cioty i paradysa '
                                                    znaczylo - w ponurym waszym tle .
                                                  • Gość: paradys Sądząc po zdjęciach bawiliście się wesoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:41
                                                    żegnam
                                                  • Gość: tidi Re: Sądząc po zdjęciach bawiliście się wesoło IP: *.proxy.aol.com 03.01.07, 21:47
                                                    Uczestniczyles w czyms ohydnym tez .
                                                    Tez zegnam .
                                                  • Gość: paradys To może skończmy te debilne nawalanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:53
                                                    które nikomu w tym wątku chwały nie przynoszą
                                                  • Gość: Kropka Re: Kończę IP: *.csk.pl 03.01.07, 22:24
                                                    Nie jestem zaden Alex, a szczerze mowiac nie specjalnie za nim przepadam. Mam
                                                    swoje zdanie w kazdej sprawie i podobienstw wielu pomiedzy mna a Alexem nie
                                                    zauwazylam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka