Dodaj do ulubionych

pytanie o wolne forum

05.01.07, 10:51
czy fofum może być wolne iwolne od czego gdy nanim pisze "zbuj" miejcowy7
kiedyś pytałęm czy wisz kim jestem ale chyba nie
Obserwuj wątek
    • miejscowy7 Re: pytanie o wolne forum 05.01.07, 11:24
      te1109 napisał:

> czy fofum może być wolne iwolne od czego gdy nanim pisze "zbuj" miejcowy7

Chcesz - pisz, nie chcesz - nie pisz, ale nie próbuj wprowadzać zamętu. Ty i
      parę innych osób skutecznie rozpiepszyliscie poprzednie forum, ale tu wam się
      nie uda.

> kiedyś pytałęm czy wisz kim jestem ale chyba nie

Watpię, żeby to kogokolwiek interesowało.
      • te1109 Re: pytanie o wolne forum 05.01.07, 12:14
        masz racje wszystko to prawda "napoleonku"
        cytujesz Napoleona to wiesz jak zakonczył swój bój
        to że nikogo nieinteresuje kim jestem ok ale kim ty jesteś to by wielu chciało
        wiedzieć pa handlarzu mydła
        • formak Re: pytanie o wolne forum 05.01.07, 13:49
          Mnie nie intersuje kim jest miejscowy 7 jak i te 1109
          • miejscowy7 Re: pytanie o wolne forum 05.01.07, 14:23
            formak napisał:

> Mnie nie intersuje kim jest miejscowy 7 jak i te 1109

Mnie też. Na forum to nieistotne.
            • te1109 Re: pytanie o wolne forum 05.01.07, 14:38
              nie jestem wrogiem nikogo twoim napoleonku też,ale stare forum to nie twoja
              zasługa,a że się rozleciało to już twoje dzieło.
              taka jest prawda , takie są fakt
              • cayetan Re: pytanie o wolne forum 05.01.07, 14:44
                Mylisz sie, stare forum zostalo "zalatwione" wspólnym wysilkiem wielu
                forumowiczow. Obwinianie o to miejscowego jest zwykłym swiństwem. Przypomnij
                sobie takie nicki jak karramba, jan.lapinski, marta.lapinska i wielu wielu
                innych. To nie miejscowy domagal sie jego zamkniecia tylko obrońcy jedynego,
                prawego i sprawiedliwego porządku. Możesz zaprzeczać, ale taka jest prawda.
              • miejscowy7 Re: pytanie o wolne forum 05.01.07, 14:55
                Rozleciało się przez takich namolnych jak ty. Nie zabieracie głosu w dyskusji,
                nie macie swego zdania. Natomiast bardzo was interesują personalia forumowiczów
                oraz ich prywatne sprawy. Lepiej sobie stąd idź, magiel jest pod innym adresem -
                tam poczujesz się jak u siebie.
                • miecz11 Re: pytanie o wolne forum 06.01.07, 08:53
                  stare forum było,teraz jest nowe a jakby stare ale jest nowe chociaż podawnemu
                  bo jest star i tak pierdu pierdu jak by nic nowego ,miejcowy ,jan łapiński paru
                  innych
                  ludzie zróbmy coś dla miasta choćby dobrym słowem
                  miejscowy masz racje ale ty też masz cięty język
                  • te1109 Re: pytanie o wolne forum 06.01.07, 12:58
                    ho ho miejcowy masz obrońce tak trzymaj ja daje na luz i spadam
                    • miecz11 Re: pytanie o wolne forum 06.01.07, 13:05
                      spadaj czubie nie jestem niczyjm obrońcą miejcowego też tyle że są fakty a ty
                      ich nie znasz i mącisz
                      • te1109 Re: pytanie o wolne forum 06.01.07, 13:11
                        tylko nie czubie czubie miejcowy co oni tyko o tobi w koło macieju
                        • rany_boskie Re: pytanie o wolne forum 06.01.07, 14:23
                          Ktoś, kto interesuje się prywatnym życiem innych osób (kto? z kim? gdzie? za
                          ile?)..ma bardzo płytkie życie wewnętrzne(ubogie)i stąd zainteresowanie innymi.
                          W jakim celu? Po co? Do czego? No chyba, że pisze pracę doktorską lub artykuł
                          do gazety typu "Życie na gorąco"...No chyba,że chce kogoś "poderwać"...:-)
                          Ale taka jest niestety większość społeczeństwa małomiasteczkowego.
                          Grzebanie w cudzym życiu.
                          Szkoda, że wirtualnie nie można wziąć dubeltówki i odstrzelić takiego
                          delikwenta lub delikwentkę za włażenie na cudze podwórko i to z brudnymi butami.
                          Szkoda! Odstrzeliłabym pierwsza!
                          Jeśli moge mieć swoje zdanie w takiej kwestii...To najlepszą reakcją na
                          takich "szperaczy"..jest po prostu brak reakcji! To działa najlepiej.
                          Spróbuj miejscowy7...nie reaguj i tyle.
                          Miej głęboko w d.... co-kto-jak.
                          Twoja polemika z takimi "osobistościami" daje im tylko pożywkę do kolejnych
                          podkopów.
                          Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka