gzwolinski 12.01.07, 09:40 znalazłem ciekawe forum - jest tam np. info o zapomnianym forcie Odolany, którego resztki jeszcze istnieją. Pozdrawiam! www.werttrew.fora.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adep1 Re: ciekawe forum - Forty, Odolany 12.01.07, 15:56 Witaj, temat fortów czyli "Twierdzy Warszawa" jest ogólnie fascynujący - choć jednocześnie smutny, ze względu na ich zaniedbanie lub zabudowywanie.... Z braku czasu narazie nie zajęłam się zbieraniem informacji, na mojej stronie tylko kopia z GW o "naszych" czyli wlochowskich fortach: www.nasze-wlochy.waw.pl/str/FORTY.html Forum, które znalazłeś jest chyba całkiem ciekawe z wielu powodów, warto tam zaglądać ;-) dzięki za podzielenie się odkryciem - szkoda, że stale brakuje czasu porządne czytanie! Ostatnio wolny czas spędzam na próbie uporządkowania jednej z moich stron, to znaczy robię poprostu nową stronę wejścia, z przejściami na podstrony ułożonymi w tabeli, porządnie po obu stronach, z zastosowaniem "przycisków" - musiałam to zrobić, bo teraz strona wygląda strasznie! tak: www.bialyjednorozec.waw.pl/str/_1_Strona_wejscia.html Może znasz jakiś kawałek kodu w html, który by powodował, że przycisk ładnie się "rusza", kiedy najeżdżasz myszą? ja ukradłam (okropna jestem!) komuś ze strony taki kod: button style="border-width: 4px 5px 4px 4px; width: 120px; height: 30px; font-weight: bold; font-size: 18px; font-family: Century Gothic; color: rgb(0, 0, 153);"><b>Ulubione miejsca</b></button Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
gzwolinski Re: ciekawe forum - Forty, Odolany 13.01.07, 14:50 Odpowiedź napiszę w wolej chwili na priv. Co do kodu HTML to buttonyw nim niestety są strasznie brzydkie,może lepiej ratowac się jakims prostym flash-em. Forty - temat rzeka, ale mało znany - szczególnie fort Odolany, który masz po sąsiedzku: www.varsovia.pl/varsovia/index.php-item=1228&frame=main&top=14.htm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adep1 Re: ciekawe forum - Forty, Odolany 14.01.07, 00:50 Dobra strona, dziękuję! zapisałam ją sobie i będę czytać po trochu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś