Gość: habitus Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 16:27 Teraz sobie uświadomiłam, że nigdy nie kochałam żadnego Andrzeja. Ale dlaczego!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 13:19 MAKABRA , makabra i jeszcze raz makabra ja bardzo dobrze znam Andrzeja i on jest dziewicą i gdyby się dowiedział co wy na jego tamat piszecie to by się bardzo zdenerwował mimo ze to niespotykanie spokojny człowiek , Andrzejku jak to zobaczysz to pamiętaj ze ja cię broniłam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: Kocham Andrzeja !!! IP: 212.160.236.* 08.04.03, 17:00 Tu Andrzej, ja kocham Monikę :P Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 08.04.03, 18:15 a ja żadnego Andrzeja nigdy kochać nie będę!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 23:19 A jak Ci się urodzi synek i żona się uprze na Andrzejka (po dziadku) to co? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 10.04.03, 14:46 Gość portalu: habitus napisał(a): > A jak Ci się urodzi synek i żona się uprze na Andrzejka (po dziadku) to co? Alex: Jak bedę miał zone i będę maił mieć dziecko to ma być dziwczynka, dostanie imię Aleksandra..... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Kocham Andrzeja !!! 08.04.03, 23:39 Jak można kochać człowieka? Człowiek jest niejadalny!Kocham batoniki Danio- Ryczu zbierasz magnesy???! Kocham palcówkę podsuszaną z firmy Lech! Kocham chorizo firmy Społem! Kocham Ptasie mleczko (czekoladowe)! Kocham Musztardę Kozaka firmy Roleski! Kocham wina sycylijskie "Pasqa"! Kocham filety z kurczaka peklowane w musztardzie 'a la Dijon! Kocham ser plesniowy "Lazur". Kocham kiełbasę parmeńską!Czy to znaczy,że jestem kulinarnym Casanovą? Makłowicze wszystkich krajów-łaczcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
lindow1 Re: Kocham Andrzeja !!! 10.04.03, 10:05 Coś Ty, naprawdę? Pozdrów Andrzejka ode mnie i powiedz, że nie popuszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbie Re: Kocham Andrzeja !!! IP: 212.33.90.* 11.04.03, 09:43 My też kochamy Andrzeja ,jest super koleś ,ma ładne,modne dresy i zawsze częstuje mnie gumą do żucia .Razem chodzimy do przedszkola i jest naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Kocham Andrzeja !!! IP: 212.33.90.* 11.04.03, 09:45 jezeli chodzi o tego Andrzeja spaslaka ,to ja go juz nie kocham .zdradzil mnie z Tomkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 13:06 Z tego co wiem Andrezj przezucił sie sex z wiewiórkami... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 13:42 ja jestem zmuszona kochac Andrzeja. To mój ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 13:45 Agutko jesteś biedna, ale zawsze możesz poświęcić ojca jako marzannę Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 14:41 No tak to nie, ten Andrzej może być, ale jest jeden taki świetnie nadający się na Marzannę - Lepper! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 14:50 Ale czy Biuałak nie będzie zbyt mocno wydawała nieprzyjemną woń, gdy będzie w niej pływał Lepper? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 15:10 Zawsze można go utopić w Wiśle i niech Warszawka się martwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 15:20 Ale jak bedziemy go topili, to on przejdzie transformację w pig-man`a..... W sumie to materiał na komks Pigman w sejmie.... Pigman i nieoddane długi, Pigman kontratakuje.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 19:13 Jeszcze czego nikt mi tu Andrzejka topic nie będzie , on jeszcze moze świat zawojować bardziej niz jakiś tam Arkadius wprowadzając modę na biało - czerwone dodatki , bede go bronic własną piersią , Andrzejku pokaż swiatu co potrafisz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 19:38 Bronienie właśna piersią brzmi intrygująco..... Czekamy na wiecej..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 21:06 A ty to od razu w szczegóły się wdajesz noooo!!!!Ale dla dobra sprawy srodków nie żałuję :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 21:22 to może być bardzo interesujace..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 23:21 Zauważyłam zbyt wielkie zainteresowanie klatka piersiową , ojoj i główny wątek sie nam zatrze , ale jakby wszyscy tak szczerze bronili ANDRIU jak ja to było by dobrze ZOLTAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 23:28 Bo klatka piersiowa jest materiałem na zupełnie inny ciekawy temat :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 11.04.03, 23:52 Gość portalu: malosi napisał(a): > Bo klatka piersiowa jest materiałem na zupełnie inny ciekawy temat :)))) Alex: Robi sie coraz ciekawiej i gorecej. Nie potrzeba wiosny..... :)))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 11:31 Ale klaty nie bedzie dopóki sie ciepło nie zrobi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 12.04.03, 13:15 Poczekam, warto.... Imdłużej się czeka tym lepiej to smakuje.... :)))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 15:11 NO własnie ale ja juz sie niecierpliwię bo niedługo to moze mi co odmarznie az sie boje wychodzić no ale czekam;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 15:30 alex.4 napisał: > Poczekam, warto.... Imdłużej się czeka tym lepiej to smakuje.... :)))))) > Pozdr Alex ale co smakuje yyy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 23:42 więc mi osobiscie w tej chwili bedzie bardzo przyjemnie jesli KTOS zwolni łazienke i pozwoli mi sie wykompać ciekawe , czy czekanie wynagrodzi mi to iż jest mi cholernie zimno bo niedawno wrócilam i mi paluchy odmarzają pozdrawiam wszystkich nie muszących czekać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 13.04.03, 04:09 Moze nalezy wplynac na ta osobe aby lazienke zwolnila. Nigdy nie mowilem aby moje rady zawsze sie sprawdzaly.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 13:13 Tzn jak wpłynąć jakies specjalne sposoby???A teraz na dodatek to sie wogle kapać nie moge bo mi właśnie sie coś tam rozpieprzyło i przecieka do sasiadów , Zostane BRUDASEM , nareszcze zawsze tego pragnełam.... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 13.04.03, 14:32 Malosie rozczarowujesz mnie..... Brudasem...... Dziewczyno przywołuje Cie do pionu mofralnego. Szorować się w Białce. Pozyteczne i miłe dla osób które będą to ogladały..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:17 i potem sie perfumowac nawet nie bede musiała :))) chciałbys miec taką fajna kolezanke co uzywa białkowych kapieli i gdzie sie nie ruszy tam pozostawia po sobie ten niezapomniany zapach ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 13.04.03, 16:25 Białka była tylko ekstremum.... ostatecznym rozwiązaniem. Wolałbym aby mieć fajna koleżanke która pachnie czynmś innym..... :))))))))))))))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:27 ale mam nieczynna wanienke:((((((( do jutra i co teraz???? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 13.04.03, 16:36 jeden dzień jakoś wytrzymasz..... A ile potem radości sprawi Ci kapiel..... [gdyby była jeszcze w miłym towarzystwie :)))))))))))))))))] Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:37 jak bym byla taka bruda to nie wiem czy ktos by chcial dotrzymac mi towarzystwa :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 13.04.03, 16:49 ile ktoś inny miał radosci pomagajac Tobie się myć..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Kocham Andrzeja !!! 13.04.03, 16:41 Znam z widzenia oparu facetów z okolic dworca PKP, którzy natychmiast uznali by cię za swoją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:42 To mnie pocieszyleś !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 13.04.03, 16:50 mnie też się wydaje, ze mozna smieć lepsze towarzystwo..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:51 Tak Aleksie własnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Kocham Andrzeja !!! 13.04.03, 16:51 Od dawna zastanawiałem się nad otwarciem własnego gabinetu psychoterapii... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 13.04.03, 17:03 Inks czasami lepsze od gabinetu psychoterapii jest kapiel z miła osoba płci przeciwnej.... szczególnie gdy wanna jest duża...... :))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 20:12 nie wiem czemu znowu mowie tak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 14.04.03, 12:12 Ja też nie wiem czemu mówisz tak, ale to jest przyjemne..... To co kiedy? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 20:59 Kapiel tak bo juz po awariii lalal i nie bede budna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 17:18 I z tej okazji byłam dzis w auchanie i sie obłowiłam w rózne fajne rzeczy hhaaaaa i sie chciałam pochwalic!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 15.04.03, 17:21 Jak widzę ktoś dzisiaj będzie świętował.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 15.04.03, 18:11 oczyma wyobrażni wyobrażam sobie te misterium.... całkiem przyjemny widok..... Zawsze lubiłem byc etnografem.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 18:12 Etnografem??? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Andrzeja !!! 15.04.03, 18:15 poznawać obyczaje ludów dzikich ich zwyczaje godowe i nie tylko.... smieje się, jak by ktoś nie zauważył.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Kocham Andrzeja !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 18:17 a co ci tak nagle do tych dzikich ludów spieszno??? Odpowiedz Link Zgłoś