Dodaj do ulubionych

...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:50
witam,
jeśli ktoś z Was zna w Białymstoku jakieś ciekawe miejsce do posiedzenia,
pogdania - niech wymienia!

Chodzi mi najlepiej o jakiś lounge-pub, coś w tym stylu - z wygodnymi
kanapami, miłym nastrojem, żeby nie grał jakiś mało inteligentny łomot...
Mało znam takich posiadówek w mieście
- o! -szukam przeciwieństwa Czarciego pubu - gdzie niewygodne twarde
siedzenia, smród fajek i łomot z głośników, ani to dyskoteka ani pub...
Generalnie szukam przeciwiństwa typowych pijalni piwa -jak Strych itp...

Może ktoś poleci jakąś klimatyczną miejscówkę o lepszym standardzie..?
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? 18.01.07, 15:19
      może Blue Pub przy ul. Mariańskiego (tył Błękitnego Wieżowca) albo Loft przy
      ul. Malmeda
      • o.szydzyk Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? 18.01.07, 15:54
        nekroskop88 napisał:

> może Blue Pub przy ul. Mariańskiego (tył Błękitnego Wieżowca) albo Loft

LOL przecież tam to jest dopiero łomot;d
        od siebie: Alibi, Antidotum, 6ścian i ewentualnie Zebra.
        • nekroskop88 Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? 18.01.07, 16:10
          w Blue Pub nie byłem, więc podaję wg opinii znajomych
          a co do Loftu - zależy w jakie dni ;)
        • mvito Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? 18.01.07, 16:13
          w Alibi calkiem spoko muzyczka, nie przeszkadza w spokojnej rozmowie. Siedzenia
          dosc wygodne.

Michal
          • bad_habit Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? 18.01.07, 22:45
            Yzzy fajnie jest, na górze można porozmawiać, etc. a na dole zabalować z lekka lub nieco mocniej:-) i głośna muzyka aż tak bardzo nie przeszkadza!:)
            • Gość: Mikka Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.osiedle.net.pl 19.01.07, 00:49
              Blue Pub.., a strony net chyba nie mają..

Eee...

w Yzzy nie ma własnie atmosfery, kątka takiego loungu, ludzie którzy otwierali
              tego typu interesy zapomnieli o tym, żeby postawić ze 3-4 chociaż wygodne
              miękkie kanapy, gdzie grałaby muza typu down-step, czy inny chillout.. :/
    • Gość: żubr kolega tura Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.koba.pl 19.01.07, 01:47
      Urząd Miejski - Polecam.
      Pytać o Truskawę .
      Podpala cygara :)
      • Gość: Józio Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.koba.pl 19.01.07, 01:49
        Mikka - masz taką dużą du.pę i hemoroidy , że potrzebujesz wygodnej kanapy ?
        • Gość: beck Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:12
          zdecydowanie polecam Alibi. To przyjemne i kulturalne miejsce. Jeśli nie
          znajdziesz tam wolnych miejscówek - idź do Cabaretu - po przeciwnej stronie
          Kilińskiego.
          Stanowczo odradzam Blue Pub. Schodzi się tam rozwydrzone liceum, chodzi duży i
          stary bramkarz i niemal kazdego prosi o okazanie dowodu. Jest bliard za darmo,
          ale nie daj Boże przejdziesz się w jego obrębie z piwem - masz kłopoty. Obsługa
          teżjest dziwna, niemiła w Blue, chyba że są barmani - ci są ok. ale barmanki,
          szkoda słów.typowa zayzaiała PRLówka...
          • Gość: Mikka Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:28
            Hmm..

Czyli ten Blue pub to poprostu wielka kicha, słyszę po raz kolejny- a co tam
            gra- Radio Eska, czy coś gorszego...? :/ -a może się mylę...
            • Gość: serty Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 19.01.07, 09:48
              No ja tez slyszalam same negatywne opinie na temat Blue Pub:obsluga do bani,
              klientela to dzieci przed matura-rozpuszczone dzieci bogatych rodzicow etc. etc.
              Poszlam, zeby przekonac sie sama...wszystko sie potweirdzilo,takze nie polecam
              tego miejsca.
        • Gość: Mikka Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:26
          Jeśli żeby jeździć Mercedesem - potrzebujesz takiej motywacji - to nie znaczy,
          że ktoś inny ma podobnie...

Życzę Ci, żebyś jak najszybciej się wyleczył, bo pewnie nie wiesz, co tzn.
          szybka jazda wygodnym wozem;P
          • Gość: Mikka Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:26
            do Józia biednego- oczywiście post wyżej
            • Gość: openika Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:30
              zgAdzamsię co do blue, choć w alibi nie byłam. nie pamiętam, żeby tam (w blue)
              był stary bramkarz. jak ja byłam, to był młody o wyglądzie cwaniaka, który
              wpierw do mnie , a później do mojej kolezanki zarywał. śmierdziało od niego
              bleee.. poza tym tam kleją się stoły.
              • Gość: ann Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:48
                Mikka! jest jeszcze Castel, miło, przytulnie i kominek sięfajczy. tylko
                siedzenia nie są przednie.
                • Gość: Mikka Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:37
                  Castel...

no właśnie - taki ciamciano-kawiarniany styl..., i niewygodnie bo twardo.,..

chyba najbliżej moim zamysłom będzie jednak Loft...
                  Widze poprostu, że co nowszy lokal w naszym mieście - to tylko zwykła pijalnia
                  piwa, albo pseudoklub,
                  w Kontakcie przy Legionowej np. -jak 3x byłam, tak 3x dobrej muzyki nie było,
                  tzn. wszystko na baaardzo przeciętnym poziomie. Jedynie sam wystrój to +...
                  a organizacji zero...-tzn profesjonalizmu w tym..oj.
                  • zewsi Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? 19.01.07, 14:40
                    Wygodne kanapy są w Amigo i muzyka nienajgorsza.
    • Gość: antek Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:24
      a ja Loft polecam:)
      • Gość: romo Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:28
        To prawda z tym blue.. szemrany pub nie polecam, co do Alibi siedenia owszem
        wygodne, ale towarzystwo stałe i troche snobistyczne mimo że standart lokalu
        przechodzony i do odnowienia. Oby do wiosny przybedzie nowych lokali zapewne:)
        • Gość: kredka co do Alibi IP: *.skorosze.net 19.01.07, 15:33
          i większości białostockich klubów - no niestety wszystkie mają swoich BARDZO
          stałych bywalców i w większości za trzecim razem jest po prostu nieanonimowo i
          nudno. w Alibi jest nudno, ciągle te same twarze - męskie i damskie.

prawda jest taka, że w tym mieście nie ma klubu na idealnym poziomie.
    • Gość: wjt Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:43
      malawi an warszawskiej 22 ma spoko kanapy i ogromne akwaria z rybami :)
      • Gość: radek Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:27
        W Metrze w chillu są wygodne kanapy i muzyka zwykle downtempo.
        Na na końcu duzej sali po remoncie tez się kanapy pojawiły. Wygodny i wbrew
        pozorom całkiem cichy zakatek...
        • Gość: Bezdomny Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.koba.pl 19.01.07, 18:57
          Na PKS przy budce z zapiekankami są wygodne kanapy.
          Muzyka , atmosfera i towarzystwo ciekawe .
          Zapraszamy , będzie weselej ............
          • Gość: Maciek Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.koba.pl 20.01.07, 00:54
            Ciekawy pub - to mogę jeszcze zrozumieć .
            Ale wygodne kanapy ???
            Do kurny nędzy , to Ty Mikka masz 90 lat
            a może psychiczna inaczej jesteś ???
            Ja mam 25 lat i nie potrzebuję do miłego spędzenia czasu
            w pubie "wygodnej kanapy" .
            Liczy się atmosfera , klimat , towarzystwo ,
            a nie dupa posadzona w "wygodną kanapę" , chyba
            że masz tak wielką , że nie każdy pub dysponuje
            miejscem siedzącym dla Ciebie
            • Gość: amc Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.koba.pl 21.01.07, 00:25
              W Gołebiewskim jest fajnie i wygodnie
    • Gość: Easton Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:39
      Blue Pub, przynajmniej nie stracisz znajomych z oczu z powodu smogu
      tytoniowego, kanapy takie, że leżeć można. Pozytywnie jest ;)
    • Gość: Easton Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:02
      Poza tym, yzzy tam znajdziesz sofy, nie ogłuchniesz od muzy w chilloucie i nie
      zaczadziejesz.
      • Gość: korek Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:25
        nie dziwne że Blue Pub zebrał aż tyle negatywnych opinii.
        Oto ich były "specjalista" od reklamy i PR
        www.predek.w.tkb.pl/?view=cv
    • Gość: korek Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:28
      Specjalista od "reklamy i PR" w Blue Pub... Boże uchowaj...
      www.predek.w.tkb.pl/srodek/dokumenty/CV_Kamil_Mirowski.pdf
    • Gość: beta Re: ...ciekawy Klub/Pub z wygodnymi kanapami... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:42
      ogólnie Białystok nie ma fajnych knajp. Właściciele myślą, że rozstawi się parę
      stolików do około siedzenia. naznosi sie jakichśstarych zdjęć na ściany i że
      ludzie będą walić drzwiami i okami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka