Gość: knur IP: 81.15.236.* 14.04.03, 23:11 czy ktoś wie na czym polegał błąd Jaśnie Wyedukowanej "Bez Fakultetów" Pani Posłanki? jak ona mogła zinterpretować BILLINGI telefoniczne po swojemu????!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: billingi Begerowej 14.04.03, 23:18 Gość portalu: knur napisał(a): > czy ktoś wie na czym polegał błąd Jaśnie Wyedukowanej "Bez Fakultetów" Pani > Posłanki? jak ona mogła zinterpretować BILLINGI telefoniczne po swojemu????!!! I proszę się tu z mojej ulubionej pani poseł nie naśmiewać. Mało kto może się poszczycić "zrobieniem" matury w półtorej roku! A teraz to pewnie już na trzecim roku studiów jest! I pewnie jak to w Samej bronie, nawet nie wie, co studiuje :)))) A na tych billingach to tyle kolumnów porobili, że się nawet uczony człowiek nie połapie. To piąta kolumna tak namieszała! Żeby śledztwo utrudnić komisji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alter Ego Leppera Samoobrona Forever IP: 212.33.78.* 15.04.03, 09:23 Pani w szkole pyta dzieci, kim są ich rodzice z zawodu. Padają różne odpowiedzi: pielęgniarka, nauczyciel, lekarz, policjant... W końcu dochodzi do Jasia, który wstaje i mówi: - A mój tato, proszę Pani, to tańczy nago na rurce w klubie dla gejów. Pani dyskretnie zakończyła dyskusję i zmieniła temat. Po lekcji, w łazience inni uczniowie pytają się Jasia: -Co ty znowu wymyśliłeś z tym klubem? Jasio na to: - A co, może miałem powiedzieć, że tato jest posłem Samoobrony? ... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: billingi Begerowej 15.04.03, 10:00 Gość portalu: knur napisał(a): > czy ktoś wie na czym polegał błąd Jaśnie Wyedukowanej "Bez Fakultetów" Pani > Posłanki? jak ona mogła zinterpretować BILLINGI telefoniczne po swojemu????!!! O ile dobrze załapałem to sprawa ma się tak: w jednej z kolumn były wyszczególnione numery telefonów, których dotyczyły billingi. Obok numerów były opisy niektórych właścieli tych numerów. Pierwszy numer był marszałka Pastusiaka, potem było siedem niopisanych numerów i znowu numer Pastusiaka. I Wielceszanowna Pani Beger autorytatywnie stwierdziła że wszystkie numery pomiędzy dwoma nazwiskami Pastusiaka należą do niego i że ma on 9 telefonów stacjonarnych. Dla mnie jasne jest, że na polskiej ziemi narodził się godny następca Ś.P. Scherlocka Holmesa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ny Re: billingi Begerowej IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 19:40 Begier Renata jest posłanka wielce utalentowaną i bardzo dociekliwą. Nie potrzeba jej fakultetów aby odróżnić poselską dietę od zasiłku dla bezrobotnych, ale zabrakło wiedzy z 4 klasy szkoły powszechnej aby odróżnić słupki w kolumnach. Z popisów wilce szanownej wynika że podobnie jak Wałęsa przeczytała jedną książkę , a był to elementarz M.Falskiego. Lechu jest lepszy bo jedną książkę podyktował Wachowskiemu i tym sposobem intelektualnie przebija posłankę Begier Renatę. Nie tylko Begier przejechała się na bilingach, przejechał się utytułowany prawnik Rokita Jan Marysia i gdyby nie przeprosiny , to jak nic byłby w sądzie za ostatnie ziobro osądzony. Odpowiedz Link Zgłoś