Dodaj do ulubionych

billingi Begerowej

IP: 81.15.236.* 14.04.03, 23:11
czy ktoś wie na czym polegał błąd Jaśnie Wyedukowanej "Bez Fakultetów" Pani
Posłanki? jak ona mogła zinterpretować BILLINGI telefoniczne po swojemu????!!!
Obserwuj wątek
    • ralston Re: billingi Begerowej 14.04.03, 23:18
      Gość portalu: knur napisał(a):

> czy ktoś wie na czym polegał błąd Jaśnie Wyedukowanej "Bez Fakultetów" Pani
      > Posłanki? jak ona mogła zinterpretować BILLINGI telefoniczne po swojemu????!!!

I proszę się tu z mojej ulubionej pani poseł nie naśmiewać. Mało kto może się
      poszczycić "zrobieniem" matury w półtorej roku! A teraz to pewnie już na
      trzecim roku studiów jest! I pewnie jak to w Samej bronie, nawet nie wie, co
      studiuje :))))
      A na tych billingach to tyle kolumnów porobili, że się nawet uczony człowiek
      nie połapie. To piąta kolumna tak namieszała! Żeby śledztwo utrudnić komisji!
      • Gość: Alter Ego Leppera Samoobrona Forever IP: 212.33.78.* 15.04.03, 09:23
        Pani w szkole pyta dzieci, kim są ich rodzice z zawodu. Padają różne
        odpowiedzi: pielęgniarka, nauczyciel, lekarz, policjant...
        W końcu dochodzi do Jasia, który wstaje i mówi:
        - A mój tato, proszę Pani, to tańczy nago na rurce w klubie dla gejów.

Pani dyskretnie zakończyła dyskusję i zmieniła temat.
        Po lekcji, w łazience inni uczniowie pytają się Jasia:
        -Co ty znowu wymyśliłeś z tym klubem?
        Jasio na to:
        - A co, może miałem powiedzieć, że tato jest posłem Samoobrony?

... bez komentarza
    • kolczugin Re: billingi Begerowej 15.04.03, 10:00
      Gość portalu: knur napisał(a):
      > czy ktoś wie na czym polegał błąd Jaśnie Wyedukowanej "Bez Fakultetów" Pani
      > Posłanki? jak ona mogła zinterpretować BILLINGI telefoniczne po swojemu????!!!

O ile dobrze załapałem to sprawa ma się tak:
      w jednej z kolumn były wyszczególnione numery telefonów, których dotyczyły
      billingi. Obok numerów były opisy niektórych właścieli tych numerów. Pierwszy
      numer był marszałka Pastusiaka, potem było siedem niopisanych numerów i znowu
      numer Pastusiaka. I Wielceszanowna Pani Beger autorytatywnie stwierdziła że
      wszystkie numery pomiędzy dwoma nazwiskami Pastusiaka należą do niego i że ma
      on 9 telefonów stacjonarnych.
      Dla mnie jasne jest, że na polskiej ziemi narodził się godny następca Ś.P.
      Scherlocka Holmesa...
      ;)
    • Gość: ny Re: billingi Begerowej IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 19:40
      Begier Renata jest posłanka wielce utalentowaną i bardzo dociekliwą. Nie
      potrzeba jej fakultetów aby odróżnić poselską dietę od zasiłku dla
      bezrobotnych, ale zabrakło wiedzy z 4 klasy szkoły powszechnej aby odróżnić
      słupki w kolumnach. Z popisów wilce szanownej wynika że podobnie jak Wałęsa
      przeczytała jedną książkę , a był to elementarz M.Falskiego. Lechu jest lepszy
      bo jedną książkę podyktował Wachowskiemu i tym sposobem intelektualnie przebija
      posłankę Begier Renatę. Nie tylko Begier przejechała się na bilingach,
      przejechał się utytułowany prawnik Rokita Jan Marysia i gdyby nie przeprosiny ,
      to jak nic byłby w sądzie za ostatnie ziobro osądzony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka