Dodaj do ulubionych

"zieloni" leczcie się

IP: *.cnb.com.pl 20.02.07, 17:58
Inwestycja za 500 mln złotych poszła sie j....

Niema poprostu osób w Augustowie, które zrobią z wami porządek. Czy już
Galeria Jagiellonia wam nie przeszkadza? Moze sie pochwalicie tym, czemu już
tak zaciekle nie walczycie przeciwko GJ? Kibice kiwnęli palcem i nagle cisza..?

Obserwuj wątek
    • Gość: kajetam Re: "zieloni" leczcie się IP: *.elomza.pl 20.02.07, 18:18
      Nie jestem zielony, czerwonym czy czarnym ale "zgnilaku" coś mnie trafia jak
      czytam takie fanaberie jakie napisałeś. Czy twoje IQ koło 60-ki nie moze
      zrozumieć faktów wynikłych z powodu niegospodarności kilku cwaniaczków którzy
      chcą zarobić za wszelką cenę? Za cenę polskiej przyrody jak i Polaków? Człeku
      myśl, to naprawdę nie boli
      • Gość: zgniło-zielony Re: "zieloni" leczcie się IP: *.cnb.com.pl 21.02.07, 13:12
        Czy moze kilku brudnych cwaniaczków [zieloni] nie wywalczyli sobie swojej
        "dzałki". Nie od dziś wiadomo, ze oni bojkotują wszystko i za np "zielone" swoją
        decyzję cofają. Choćby zrobienie ekspertyzy za kilkanaście-kilkadziesiąt tysięcy
        złotych. Normalny haracz. Ale nie wszyscy płacą. Jeszcze sie raz zapytam
        "niedomytych zielonych" czemu wycofali sie z walki z GJ? Ano temu, ze zobaczyli,
        ze ich rozwiązania siłowe z Jagiellonią skończą się dla nich nienajlepiej.
        Wiadomo, kibice sobie w kaszę dmuchać nie dadzą i jakoś GaleriaJagiellonia
        powstanie.

Rozumiem walke o przyrodę, sam sie staram dbać o nie choćby w codziennym życiu,
        ale nie chciałbym mieszkając w Augustowie dowiedzieć się, ze moja nablizsza
        osoba została śmiertelnie potrącona przez samochód.
        Taki objazd jest nieunikniony. Wie o tym zachod gdzie autostrady i obwodnice są
        wszędzie. I oni srają na środowisko. Dziwne tylko, ze u nas robią co innego.

Chciałbym sie zapytać, jak to jest z tymi brudnyni zielonymi koczujacymi na
        drzewach? Jakie oni pieniadze otrzymują od greenpeace? ;]]] No to dosłownie
        super zarobek. Czy oni walczą o srodowisko czy przyjechali zarobić?

• Gość: mk Re: "zieloni" leczcie się IP: 212.33.74.* 21.02.07, 13:16
          nastepny matol do ktorego nie dociera,ze ekolodzy nie sa przeciw obwodnicy
          tylko domagaja sie innego jej przebiegu.
          oprzytomniejesz jak Unia cofnie 900 mln euro na inne inwestycje i jeszcze kary
          dolozy ? bedziesz placil ? bo ja nie mam zamiaru. niech placi Cieslik,
          Topczewski, Dyjuk i reszta zaklamanych oszolomow.
          • Gość: zgniło-zielony Re: "zieloni" leczcie się IP: *.cnb.com.pl 21.02.07, 13:21
            Matoła to sobie poszukaj w rodzinie.

Jakoś "europa" nie jest skłonna płacić za tą drugą inwestycję? Przecież Augustów
            zaproponował drugie rozwiązanie, które zadowoliło "niedomytych", ale "europa" po
            co ma wywalać o wiele wieksze pieniądze. Przeciez może ich wogle nie wywalać co
            załatwiają nam "niedomyci"
            • Gość: mk Re: "zieloni" leczcie się IP: 212.33.74.* 21.02.07, 13:30
              jakie drugie ? przez Raczki,zeby z kolei rolnicy zaczeli protestowac ?
              a co do matola to jest nim ten kto sie upiera przy swoim wariancie do usr...
              smierci widzac,ze moze sie to slonymi karami skonczyc. i to raczej u ciebie
              malolectwo jak widac dziedziczne.
              • Gość: zgniło-zielony Re: "zieloni" leczcie się IP: *.cnb.com.pl 21.02.07, 13:38
                Matołem jest przede wszystkim fanatyk, który nie potrafi dostrzec drugiej racji.
                Takiej racji nie mogą dostrzec "niedomyci".
                Mi to fizycznie rypi jak to będzie z obwodnicą, bo mieszkam daleko od Augustowa.
                Boli mnie jedynie, ze kilkunastu oszołomów i niedmomytych blokuje inwestycję,
                która jest nieunikniona - jeśli nie teraz to za lat 10. A przez te 10 lat
                mieszkańcy Augustowa będą tylko tracić.
                • Gość: mar Re: "zieloni" leczcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:04
                  co dziennie jakas stłuczka z udziałem Tirów, co rok paręnaście ofiar w tym parę
                  śmiertelnych. KONTYNUACJI TEGO STATNU RZECZY CHCĄ ZIELONI.
                  • Gość: 10bkpm Re: "zieloni" leczcie się IP: 207.164.214.* 21.02.07, 21:05
                    zieloni maja swoje przeslanki ,niemniej ludnosc lokalna zyjaca tam na codzien
                    nie tylko od swieta lub na weekendy ,powinna miec glos decydujacy!!!!!!!!!!
                    ciekawa jestem co zieloni maja do powiedzenia na temat rurociagu
                    polnocnego,ktory moze zniszczyc baltyk?
                    a moze boja sie cara putina i ruskich rakiet?:)))))
                    albo nie jest to "to cool"?:))))
                    • Gość: antena Re: "zieloni" leczcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:11
                      Może trenują przed rurą, bo jeden twierdził że na drzewie dobrze tylko trochę
                      buja.
                  • Gość: mikk Re: "zieloni" leczcie się IP: *.aster.pl 21.02.07, 21:19
                    policja, policja, policja, swiatla, policja, policja, policja, az sie naucza przepisow, przeciez budowa nie bedzie trwala tydzien... jak las bedzie juz wyciety, a okolica malowniczo zalana betonem kierowcy tir'ow beda jedynymi przyjezdnymi, ale nawet nie zwolnia na nowej obwodnicy...
                  • Gość: olo Re: "zieloni" leczcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:34
                    :)
    • Gość: zzz Re: "zieloni" leczcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka