aand 26.04.03, 22:25 ...stalismy z Wolfem naprzeciwko siebie jak rewolwerowcy, i czekalismy który pierwszy mrugnie powieka... I zaden nie mrugnal...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Western IP: 217.97.164.* 26.04.03, 22:56 .. więcej szczegółów poproszę.. jak skończył sie ten pojedynek? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Western 26.04.03, 23:44 Zapomnieliście pistoletów? Trzeba było usiąść i porozmawiać, piwo wypić... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Western 27.04.03, 11:30 aand napisał: > ...stalismy z Wolfem naprzeciwko siebie jak rewolwerowcy, i czekalismy który > pierwszy mrugnie powieka... I zaden nie mrugnal...;) No proszę, nawet nie wiedziałem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Western IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 12:52 wolny_wilk napisał: > No proszę, nawet nie wiedziałem. :)) Byłeś zajęty zbieraniem datków. Nie mrugałeś, żeby nie przeoczyć jakiegoś darczyńcy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Western 27.04.03, 13:08 Gość portalu: habitus napisał(a): > wolny_wilk napisał: > > > No proszę, nawet nie wiedziałem. :)) > Byłeś zajęty zbieraniem datków. Nie mrugałeś, żeby nie przeoczyć jakiegoś > darczyńcy? :))) Raczej pilnowaniem Cecory, gdyż zdecydowanie jest za dziarska jak na staruszkę. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Western 27.04.03, 17:36 I w końcu doszło do spotkania? Kim jest ta narywista babcia? :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Western 27.04.03, 17:40 alex.4 napisał: > I w końcu doszło do spotkania? Niestety tylko jednostronnego. Aand się nie ujawnił. Ale za to poznałem Habi i Ralsa z pociechami. > Kim jest ta narywista babcia? :) Bardzo uroczą kobyłką. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Western 27.04.03, 17:47 Kim jest ta babcia to się domysliłem choc wolałem nie ryzykować i strzelać.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Western IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 17:49 wolny_wilk napisał: > Niestety tylko jednostronnego. Aand się nie ujawnił. > Ale za to poznałem Habi i Ralsa z pociechami. A ja Aanda widziałam!!! Ale nie wiedziałam, że to On. W mailu się przyznał. Ralston też był? O kurcze... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Western 27.04.03, 17:54 Gość portalu: habitus napisał(a): > A ja Aanda widziałam!!! Ale nie wiedziałam, że to On. W mailu się przyznał. > Ralston też był? O kurcze... :(( Rals się spóźnił i przyjechał post factum, więc miałem szczęście, gdyż byłem już bezrobotny i mogłem z nim swobodnie pogadać. Przy okazji przewiozłem jego pociechy konno (niestety, Rals nie dał się namówić, ale obiecał, że któregoś dnia spróbuje), co zwłaszcza Ula przyjęła z ogromnym entuzjazmem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Western 29.04.03, 16:08 Gość portalu: habitus napisał(a): > > A ja Aanda widziałam!!! Ale nie wiedziałam, że to On. W mailu się przyznał. > Ralston też był? O kurcze... :(( Ano niestety, najpierw obowiązki, potem przyjemności. Nie mogłem być na czas - jechałem z nadzieją, że się jeszcze nie skończyło - Wolf zapowiadał, że do białego rana będzie trwało, co dawało nadzieję na spotkanie. Pierwsze, co zrobiłem po wyjsciu z samochodu to staranny przegląd parkingu w poszukiwaniu jakiejś multipli. Test wypadł negatywnie :(( Na szczęście dość łatwo było zidentyfikować Wolfa. To znaczy - nie do końca łatwo, bo Ulka mi się od razu do koników wyrywała i nie chciała iść między ludzi. A potem ciężko ją było ściągnąć z grzbietu Natolina :)) po czym, po zmianie - bratu też nie dała pojeździć spokojnie - musieliśmy ją ponownie posadzić i dzieciaki jeździły we dwójkę. Wiele radochy było też z karmienia Hawajki cukrem i głaskania leniwego, wypasionego kota. A teraz suszy mi codzień głowę - kiedy pojedziemy do koników... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Western 30.04.03, 19:40 ralston napisał: > A teraz suszy mi codzień głowę - kiedy pojedziemy do koników... :) No właśnie! Tatuś jest winien córce konkretną odpowiedź! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Western IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 18:55 wolny_wilk napisał: > alex.4 napisał: > > > I w końcu doszło do spotkania? > > Niestety tylko jednostronnego. Aand się nie ujawnił. żałuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Western IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 19:02 alex.4 napisał: > no tak, kobiety wiedzą co dobre... :) oczywiście! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Western 28.04.03, 20:19 Gość portalu: saunne napisał(a): > wolny_wilk napisał: > > > alex.4 napisał: > > > > > I w końcu doszło do spotkania? > > > > Niestety tylko jednostronnego. Aand się nie ujawnił. > > żałuj :) Dzieki Saunne :))) Uwazam sie za bardzo pokrzywdzonego przez los ze nie mam takiej super mlodszej siostry...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Western 27.04.03, 20:03 ...rewolwerów zadnych nie bylo, ale Wilk przyniósl pól tuzina mieczy...:) wiec moze powinienem napisac - rycerski epos... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Western 28.04.03, 18:42 kiedys Kurosawa umieścił mw jednym ze swoich filmów pojedynek dwaj samuraje stali koło siebie, chodziło o to któy z nich szybciej wyciągnie miecz. Wygrał kto pierwszy wyciągnał i zabił przeciwnika.... tacy japońscy rewolwerowcy.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Western 28.04.03, 20:24 aand napisał: > ale Wilk przyniósl pól tuzina mieczy...:) Dodajmy, ze wszystkie nagie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Western 28.04.03, 20:27 wolny_wilk napisał: > > Dodajmy, ze wszystkie nagie. ;) ...i walka w konkursie byla bardzo ostra, jeden z jezdzców roztrzaskal miecz w drzazgi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Western 29.04.03, 09:21 czyzby tych nagich mieczy nie włożono potem do pochew.... a co do walk, to one są oczywiście nieźle reżyserowane, bez tego mogło by dojść do tragedii Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Western IP: *.student.pw.edu.pl 29.04.03, 17:18 ojej, wszyscy sie spotkali... a mnie nie bylo... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Western 29.04.03, 17:58 No - nie wszyscy. Ja się rozminąłem z Habitus a Aand poszedł w głęboką konspirę... Podobno dochodziło już do bardziej skutecznych spotkań forumowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Western 30.04.03, 07:50 ralston napisał: > No - nie wszyscy. Ja się rozminąłem z Habitus a Aand poszedł w głęboką > konspirę... Podobno dochodziło już do bardziej skutecznych spotkań forumowych. ...gdybym wiedzial ze bedzie Annabl i Ralston, wybudowalbym przed stadnina brame triumfalna z napisem AVE ANKA! AVE RALSIK!...i witalbym gosci chlebem, sola i chomikiem i puszkami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Western 29.04.03, 18:35 Gość portalu: annabl napisał(a): > ojej, wszyscy sie spotkali... a mnie nie bylo... :( Alex: Mnie też nie było, więc jest nas juz dwoje.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Western IP: *.student.pw.edu.pl 29.04.03, 19:15 W grupie razniej:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Western 29.04.03, 19:15 szczególnie jeżeli w grupie są tak interesujace osoby jak przedmówca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Western 01.05.03, 22:39 alex.4 napisał: > Alex: Mnie też nie było, więc jest nas juz dwoje.... > Pozdr a nawet troje... ale ja sie jeszcze nie zadomowilam ;) Odpowiedz Link Zgłoś