Dodaj do ulubionych

“We must transform Western countries...

07.01.25, 17:19

into Islamic countries!”

x.com/RadioGenoa/status/1876511723383046399

Obserwuj wątek
    • tomek.400 Re: “We must transform Western countries... 07.01.25, 17:35
      "They are forcing us to learn about Islam and Mohammed in school. I don't want to know. I want to know my culture. I'm proud to be English!”

x.com/RadioGenoa/status/1876648557102711028
    • tomek.400 Re: “We must transform Western countries... 07.01.25, 21:04
      Tak to wygląda w krajach rządzonych przez Islam (czyste zło):
      Oto relacja Ronai Chaker:

"Gwałty na brytyjskich dziewczętach w Wielkiej Brytanii nie były dokonywane przez mężczyzn, którzy po prostu nie potrafili kontrolować swoich pragnień. Były to czyny motywowane nienawiścią, władzą, pogardą dla świata zachodniego i rasizmem.

Nie chodziło tylko o znęcanie się nad kobietami — chodziło o upokarzanie ojców i braci, pokazywanie im: Bierzemy to, czego chcemy, a wy nic z tym nie możecie zrobić.

Skąd to wiem? Ponieważ moja rodzina żyje w tych islamskich strukturach od stuleci. Widzieliśmy z pierwszej ręki, co się dzieje, gdy państwo zawodzi, a wymiar sprawiedliwości przymyka oko.

Porywanie naszych córek było codziennością. Mojej matce nie pozwolono nawet chodzić do szkoły, ponieważ było to zbyt niebezpieczne, zbyt prawdopodobne, że zostanie porwana.

Siostra mojego dziadka została porwana w wieku 14 lat. Sąd orzekł, że powinna zostać zwrócona matce, ale przed salą sądową czekali mężczyźni z muzułmańskiego klanu. Pobili eskortę, brutalnie wyrwali dziecko z rąk matki — i nikt ich nie powstrzymał. Sądownictwo? Nic nie zrobiło. Odwróciło wzrok.

Mój dziadek, sierota bez ojca, odszukał przywódcę klanu, który był również imamem, i zażądał zwrotu siostry. Reakcja? Śmiech i słowa: Uważaj, następna może być twoją żoną.

To był moment, w którym mój dziadek zdecydował, że już wystarczy. Wyprowadził rodzinę z kraju w ciągu jednej nocy. Ale zanim wyjechał, zakradł się do domu przywódcy klanu — prosto do jego sypialni. Obudził go, chcąc, aby ostatnią rzeczą, jaką ten człowiek zobaczy, była jego twarz. Potem go zastrzelił.

Mój dziadek uciekł, ukrywając się w szopie pod sianem przez trzy dni. Trzeciej nocy uciekł do Syrii.

A teraz mówię wam: to się stanie w Europie, jeśli sądownictwo i polityka nadal będą zawodzić. Będą ojcowie, bracia i matki, którzy nie będą siedzieć bezczynnie i patrzeć, jak ich córki stają się ofiarami.

To nie groźba — to ostrzeżenie. Los mojej rodziny będzie twoim losem, jeśli nie zaczniesz działać."

x.com/wlw_wlw55/status/1876600075943616874

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka