Dodaj do ulubionych

Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! ;))

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 18:41
Dość tego czas przerwać to milczenie , Aleksie jak tak mozesz plotkować , ja
rozumiem ze człowiek ma potrzeby no ale bez przesady , ( plotkuje nawet na
wykladach zamiast uważać!!! i ppotem takie braki wychodzą na jaw i mamy taka
niedoedukowana młodzież !!!!) co to ma być !!!!!???????
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 28.04.03, 18:42
      nie rozumiem?
      • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 18:51
        i czego tu nie rozumieć??? oj alex chciałam sprawdzic czy inni tez wiedza ze z
        ciebie plotkarka(pozytywna, przecie zartowałam) ... alez jestes
        • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 28.04.03, 18:55
          ja lubię wiedzieć co ludzie o mnie mysla, to moja słąbośc....
          Pozdr
          • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 18:59
            No a ja chciałam pozartowc i ooo!!!i znowu wyszło ze jestem ta zła , ja
            wiedziałam ze tak bedzie . :((((((((((((((((((((((((
            • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 28.04.03, 19:03
              bp to zła kobieta była....
              w końcu jak pójdziesz na stos (a Wilk jest zawsze chętny, choc zaproponował mi
              ukłąd że Ty zostajessz w mojej gesti....) to musi byc jakis formalny powód...
              dlaczego zła, ja chciałem się tylko dowiedzieć coś o sobie samym. Czy to źle?
              Zawsze uważałem, że jeśli ktos mói to ma cos do powiedzenia (może nie zawsze,
              ale wyjatki potwierdzaja regułę...)
              A poza tym historia narodziłą się z plotek, trzeba kontynować tradycje...
              Pozdr
              • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 19:07
                aham to juz wilk mnie ni chce palić , no jeden sie zlitował
                uffffffff.......alem ja mocno przewinila ojoj to jak mnie spalisz to jeszcze
                mnie pocwiartujesz , a propos zlej kobiety to jest fajne o chłopaku co dobry
                był i mało pil...
                • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 28.04.03, 19:14
                  wiesz dlaczego swiety Mikołaj się ciesdzy?
                  Bo zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek....
                  A co do cwiartowanie... nie.... za duzo naogladałaś sie dziennika.... zresztą
                  lepiej potorturować.... zabita jest jednokrotnego uzytku... ale wielokrotnie
                  jest lepiej.... potorturować.... łaskotki.... sprawdzanie reakcje na wodzenie
                  piórkiem przy zawiazanych oczach.... nowe metody masarzu....
                  Jak ci się podoba :)?
                  Pozdr
                  • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 19:17
                    no jak takie tortury to sie ciesze ze przewiniłam
                    • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 28.04.03, 19:26
                      A czy ktoś kiedys chciał zrobić krzywdę komus? Przecież najpierw trzeba sie
                      odpowiednio zabawić, szczególnie gdyby katom płacic od godziny....
                      Pozdr
                      • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 19:27
                        czy tak mnie pocieszasz???
                        • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 28.04.03, 19:29
                          pocieszać? Nie najpierw tortury a potem
                          pocieszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          W końcu trzeba potem dziewwczynę doprowadzić do uzytku, zaopiekować się..... A
                          wtedy jest bezbronna..... :))))
                          Pozdr
                          • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 19:39
                            hyyyyyyh jam nie jest bezbronna jam silna malosia - malosia himen , malosia -
                            konan!!!!!malosia - kapitan planeta!!!!
                            • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 29.04.03, 19:42
                              ale nawet kobieta Heman potrzebuje chwileczke czułości po nieprzyjemnych
                              przezyciach...
                              Smoczyca w Shrecku mimo, ze Hemany Conany i inne Supermany do piet jej nie
                              sięgaja też miała swoje smutne chwile....
                              a wtedy potrzbny jest dopcipny osiołek który się ja zaopiekuje...
                              Pozdr
                              • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 19:44
                                ja tez lubie osiolka :)))))))) chyba go kochammmmmmm
                                • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 29.04.03, 20:01
                                  osiołka......
                                  za głoszenie swoich pogladów, upór który karze mu iść ciągle przed siebie.....
                                  to oszczerczy zarzucaja osiuołkom głupote, oni po prostu im zazdroszczą...
                                  Pozdr
                                  • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 20:05
                                    oczywiscie osiolki sa dobre miłe grzeczne i kochane , ja koncze a tobie alex
                                    zycze milej podrózy odwiedzaj nas czasem paaa aaaa i pamietaj ze we włoszech
                                    moga czekac na cie rozne pokusy , wino makaron te sprawy UWAzaj!!!!!
                                    • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 29.04.03, 20:07
                                      ja jeszcze jutro tu wrócę.... szkoda ze juz kończysz....
                                      Pozdr
                                    • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 30.04.03, 12:03
                                      Gość portalu: malosi napisał(a):

> oczywiscie osiolki sa dobre miłe grzeczne i kochane , ja koncze a tobie alex
                                      > zycze milej podrózy odwiedzaj nas czasem paaa aaaa i pamietaj ze we włoszech
                                      > moga czekac na cie rozne pokusy , wino makaron te sprawy UWAzaj!!!!!

Alex: Bedę uważał. Okazało sie że dziś wieczorem w necie jednak nie bedę.
                                      Malosiu Życzę Ci udanego wyjazdu majówkowego i w ogóle i w szczególe
                                      powodzenia. Ale ja tu jeszcze wrócę w czerwcu. W maju spróbuję wpadać.... :)
                                      Pozdr
                                      • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 19:15
                                        Paaaa alex baaaaaaaal aloha , hasta la vista!!!!!!!
                                        • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 09.05.03, 10:44

> Paaaa alex baaaaaaaal aloha , hasta la vista!!!!!!!
                                          Dzieki za zyczenia. A propos jezykow. Bylem w informatorium kolo forach
                                          cesarskich i amerykanka spytala sie sprzedajacej foldery co po wlosku znaczy
                                          prosze.... Wloszka poprosila ja aby ta powtorzyla, ale nadal tego wloskiego
                                          slowa nie rozumie. Dopiero ja musialem wyjasnic amerykance co to znaczy i z
                                          jakiego jest jezyka. Usmiadomilem ja.... :)
                                          Pozdr
                                          • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:12
                                            Jeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeśśśśśśs :)))))))))))))))))) zobacz jak fajnie a bez
                                            ciebie sobie by nie poradziła , znalazłeś sie w odpowiednim miejscu o
                                            odpowiedniej porze :) to twe przeznaczenie , a co tam robisz???jak tam
                                            włoszki ;))))))))))
                                            • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 14.05.03, 10:36
                                              siedzie przed kompem za oknem sloneczko lody sa tanie (ponizej 3 euro za 4
                                              kulki), bibliotece jest duszno, zbieram sie aby pojechac do ostii zobaczyc
                                              plazy oczywiscie jako dzialanie poznawcze.
                                              Najlepsze pozdrowienia
                                              • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 11:40
                                                a u nas brzydko i zimno i pada :((((( a i lody to daleko dobre bo na lipowa
                                                czeba isc a jak zimno to sie nie chce nawet tego loda :((((((((( aleksie wracaj
                                                i sie tam nie wygrzewaj!!!!!!!!!!
                                                • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 15.05.03, 09:47
                                                  w sobote jade na plaze do Ostii. A dzis tez rano bylo zimno. Cos ze 20 stopni
                                                  tylko....
                                                  Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 13:05
                                                    obraziłam sie........ to niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 16.05.03, 10:22
                                                    dzis znowu upal. Jest 10.20 a pewnoie jest 30 stopni. A najbardziej upalnie
                                                    jest po popoludniu. A ja w koncu musze sie opalic. Przeciez nikt mi nie
                                                    uwierzy ze bylem w Rzymie jakjestem jasny....
                                                    Zreszta to powoduje, ze wlosi za punkt honoru przyjeli sobie oszukiwac mnie.
                                                    Facet chcal mi sprzedac baterie za 6 euro to go wysmialem.
                                                    Pozdr
                                                    W Polsce jest zimno bo mnie nie ma....
                                                  • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:25
                                                    opal sie koniecznie tylko pamietaj o syndromie pieczonego kurczaka - nie
                                                    przesadzaj , a tu bardzo zimno wracaj!!!!!!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 18.05.03, 10:31
                                                    dopiero teraz to mowisz. Wczoraj spalilem sie straszliwie. poparzylem sie i
                                                    dostalem szoku termicznego. Dzis jestem na srodkach przeciwbolowych, ale jade
                                                    do Ostii antica zobaczyc ruiny. A tam cienia nie bedzie. Tak ze w jak kilka
                                                    najblizszych dni nie bede sie odzywal to znaczy ze w najlepszym razie
                                                    wyladowal w szpitalu...
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 14:35
                                                    łojeju!!!!!!! ty pacz bo jak sie przysmalisz to ci do konca zycia pozostanie
                                                    wisz??????!!!!! pamietaj ze masz mi jeszcze te okulary przyweźc wiec nie masz
                                                    czasu na szpitale , nie pozwalam!!!!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 19.05.03, 10:24
                                                    nie strasz mnie, bo mi burchle zrobily sie na plecach straszliwe....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 19:19
                                                    Ja?????! ja cie strasze , hyh... burchle to se sam zrobiles od tego ciągłego
                                                    leżenia , zamiast leżeć , po zakupy marsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 20.05.03, 09:37
                                                    ale ja nie lezalem, ja sobie szedlem plaza...
                                                    Rzeczywiscie jestem przestraszony.....
                                                    Gdzie slowa pociechy duchowej.....
                                                    Tylko po zakupy....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 18:35
                                                    jesli nie chcesz mojej zguby okulary kup mi luby ....:))))))))))
                                                  • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 21.05.03, 10:50
                                                    kiedys kobiety chcialy mamuta albo krokodyla a teraz taka inflacja tylko
                                                    okulary.... :)
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! IP: *.dipol.tkb.net.pl 21.05.03, 14:42
                                                    moze być diamentowa kolia , nie jestem wymagajaca :)))))))))))))))))
                                                  • alex.4 Re: Czy wiedzieliście ze Alex to plotkarz???!!!! 22.05.03, 09:09
                                                    rzeczywiscie wymagaja nie jestes. O.K. przesylam ja mailem....:)
                                                    Pozdr
    • Gość: datrh BLEBLEBLE..... ble........ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 14:00
      jest takie coś jak chat młotki.....

> Dość tego czas przerwać to milczenie , Aleksie jak tak mozesz plotkować , ja
      > rozumiem ze człowiek ma potrzeby no ale bez przesady , ( plotkuje nawet na
      > wykladach zamiast uważać!!! i ppotem takie braki wychodzą na jaw i mamy taka
      > niedoedukowana młodzież !!!!) co to ma być !!!!!???????
      • Gość: malosi Re: BLEBLEBLE..... ble........ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 14:03
        Jakis ty mądry na prawdę istnieje coś takiego ???!??!!!!! nie wierze a kiedy to
        odkryłeś ???? uczęszczaj więc na tym swoim czacie jak najczesciej i SIE tu do
        cholery nie pokazuj jak cie to nie interesuje!!!!!!!!!!!
        • Gość: Oka Re: BLEBLEBLE..... ble........ IP: 204.17.79.* 22.05.03, 23:44
          No wlasnie,Darth, wrzuc na luz i daj nam wszystkim czytac te przekomarzanki
          miedzy Malosi i Alexem. Nie przyszlo Ci do glowy, ze moze innym to sie podoba?

Malosi i Alex - tak trzymac!

• alex.4 Re: BLEBLEBLE..... ble........ 23.05.03, 10:43
            Hhhmmmm ini to czytaja..... uupppp
            ja myslalem ze to przekomarzanki miedzy nami bez swiadkow... a tu prosze, moze
            nalezy sprzedawac bilety.... zrobic reklame jak matrix (w Rzymie od miesiaca
            matrix jest obecny w reklamie, ale premiere bedzie mial w takij samym czasie
            co w Polsce).... A na serio jezeli komus sprawia przyjemnosc rozmowa to
            dlaczego inni maja im w typ przeszkadzacz. Zyj i pozwol zyc innym...
            darth jest jeszcze dla ciebie nadzieja.....
            niech moc bedzie z toba...
            • Gość: malosi Re: BLEBLEBLE..... ble........ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 00:29
              My sie tu z aleksem pro postu lubimy i se takie głupoty pieprzymy ,Oka
              przyłączaj sie zamiast tylko czytać:))))))) Z matrixa wrócilam własnie i
              zacytuje : "Neo:kim jesteś? , Facet: jestem architektem , to ja zaprojektowałem
              matrix", (czuje sie wyjatkowo , ale szkoda ze wczesniej nie wiedzialam ze
              matrix jest moim dzielem , ciekawe czego dowiem sie w 3 czesci) , film
              wspaniały ... achhhh ochhhhhhh
              • alex.4 Re: BLEBLEBLE..... ble........ 25.05.03, 13:17
                tylko nie wiadomo czy Oka lubi trojkaty. Ale spoko dolacz sie.... :) W ogole
                pozdrowienia Oka dzieki za dobre slowo. A takie chranienie jakie uprawiamy z
                Malosia ma swoj urok wedle mnie....
                Pozdr
                • Gość: malosi Re: BLEBLEBLE..... ble........ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 21:22
                  czeba wkoncu se gdzieś pochrzanić nie???!!!!tu nie mozna tam nie mozna, dobrze
                  ze sa ludzie którzy lubia chrznić ,i za to dziekuje:)))))))
                  • alex.4 Re: BLEBLEBLE..... ble........ 26.05.03, 09:31
                    ja tez dziekuje ze sa ludzie z ktorymi mozna popieprzyc....
                    szczerze mowiac ja chrzanu nie uzywam, a pieprz doaje kolorytu zycia... :)
                    Pozdr
                    • Gość: malosi Re: BLEBLEBLE..... ble........ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 11:20
                      chrzan tez czasem sie przydaje wiesz???!!!! ja to jestem uzależniona od sosu
                      czosnkowego który jest wyjątkowy , ma tylko jedna wadę musze miec znajomych
                      którzy takze go uwielbiaja bo inni jakos tego nie moga zrozumieć ;)
                      • alex.4 Re: BLEBLEBLE..... ble........ 27.05.03, 09:16
                        rozumiem Twoje upodobanie. Czosnek to jest to. I mowie tto bez cienia ironii.
                        Ja tez lubie czosnek....
                        Pozdr
                        • Gość: malosi Re: BLEBLEBLE..... ble........ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 18:21
                          No to możesz w takim razie być moim kolega :))))))))))))
                • Gość: Oka Trojkaty? IP: 204.17.79.* 27.05.03, 23:13
                  Trojkaty lubie, owszem, ale chyba zapomnieliscie, ze ja juz jestem podwojna,
                  wiec wychodzi na to, ze to bedzie czworokat!...:)))

alex.4 napisał:

> tylko nie wiadomo czy Oka lubi trojkaty. Ale spoko dolacz sie.... :) W ogole
                  > pozdrowienia Oka dzieki za dobre slowo. A takie chranienie jakie uprawiamy z
                  > Malosia ma swoj urok wedle mnie....
                  > Pozdr
                  • alex.4 Re: Trojkaty? 28.05.03, 09:27
                    Oka, ale dzieci glosu nie maja, wiec sie nie liczy. Lubisz trojkaty a co na to
                    twoj man.... :)Oka a Tylubisz czosnek (niech zyja nieustraszeni pogromcy
                    wampirow... )
                    Pozdr
                    • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 11:59
                      czworokat pięciokąt? im więcej tym lepiej :))))) jedynym warunkiem jest
                      lubienie czosnku...
                      • alex.4 Re: Trojkaty? 29.05.03, 09:36
                        jezeli chodzi o nieustraszonych pogromcowe wampirow to tak.... ale mysle ze
                        dziecko jeszcze nieurodzone nie ma szansy wiedziec czy lubi czosnek czy nie....
                        Choc we wloszek podobno sa lody o smaku czosnku, ale ja ich nie widzialem.
                        najwidoczniej nie ciesza sie wzieciem...
                        Pozdr
                        • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 11:05
                          ja już w rozwoju płodowym wiedziałam ze czosnek bedzie mym przeznaczeniem , a z
                          drugiej strony jak oka zacznie przyzwyczajać juz swoje maleństwo to może sie
                          udać :))))))))
                          • alex.4 Re: Trojkaty? 30.05.03, 09:44
                            z tym zycuiem plodowym to chyba przesadzasz.... gdybys przyleciala do Rzymu
                            zaprosilbym Cie na lody czosnkowe....
                            Pozdr
                            • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 14:43
                              Dobra skończmy z tymi lodami bo i ttak juz wracasz!!!!!! a wcale nie
                              przesadzilam !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • alex.4 Re: Trojkaty? 01.06.03, 17:51
                                tak bedzie mi brakowalo lodow w Rzymie.... Dlatego na koniec poszedlem na
                                calosc i w 2 ostatnie dni wydawalem po 5-6 euro na lody..... troche od tego
                                boli mnie gardlo....
                                Pozdr
                                • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 22:40
                                  Tyyyyyy burżuju , to za kare za łakomstwo, cie tera boli !!!!!!!!!!!! Nieładnie
                                  tak , a ja sie dziś bez loda obyłam , i sie smażyłam ramiona mam w kolorze
                                  buraka :((((((((((
                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 02.06.03, 18:20
                                    nie zazdroszczę Ci. Zobaczymy jak bedziesz spała. Pewnie bę4dzie ćię bolało...
                                    o nieszczęśliwa...
                                    Pozdr
                                    • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:24
                                      w nocy nie bolało ale po dzisiejszym dniu to chyba niestety bedzie
                                      musiało :((((((( nie moge dotykać nawet do nichhhhhhh ułaaaaaaaaaaa
                                      • alex.4 Re: Trojkaty? 02.06.03, 18:25
                                        to po co się oplalałaś? Przecież tak zawsze się kończy... a mówią że Małosia
                                        mądra po szkodzie.... :)
                                        Pozdr
                                        • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:33
                                          sie wcale nie opalałam tylko sobie na ławeczce pod szkoła siedziałam , a co
                                          miałam sie dusić w budzie , aczkolwiek teraz tego żałuję :(((((((
                                          • alex.4 Re: Trojkaty? 02.06.03, 18:44
                                            a wszystko przez kompromisy. Gdybyś zamiast przed nbudą siedziała na plaży w
                                            Grecji albo lazurowym wybrzeżu to byś nie zapomniała o olejku do opalania...
                                            Pozdr
                                            • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:47
                                              no i co teraz mam robić , tylko płakac ułaaaaaaaaaaaaa ale miałam migdałowy
                                              krem do rąk i sie troche posmarowałam , ale niesety nie miał filtrqa i chyba
                                              jeszcze mocniej mnie wzięło :(((((((((((((
                                              • alex.4 Re: Trojkaty? 02.06.03, 18:51
                                                rozumiem ze przez meską głupotę ja się poparzyłem, ale ty kobieta?
                                                Pozdr
                                                • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 12:29
                                                  no to nie było przewidziane po prostu .dziś siedze w domu i piórkuije tzn
                                                  piórem skrobie muzeum guggenhaima , powiem ci ze tak sie cieszyłam ze mi je
                                                  przydzielili bo niby proste a tu lipa , rzut ma powalony , perspektywa tez
                                                  jakas powalona kurde i sie kisze w domostwie mym :((((( ale na szczescie sie
                                                  przynajmniej juz nie opale :)))))
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 03.06.03, 16:30
                                                    ach czy nie lepiej wyjść na słoneczko, albo usiąść gdzieś w cieniu i
                                                    porozkoszować się zyciem pogoda słońcem, atmosferą na zewnatrz. Zycie jest
                                                    tylko jedno, a terar łatwiej dostrzec porzyjemniejsze jaśniejsze strony
                                                    zycia.... :)
                                                    Pozdr
                                                    Co masz się nauczyć dzisiaj naucz (zrób) jutro i tak przecież to zapomnisz....
                                                    Pozdr :)
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 20:35
                                                    Byłam na balkonie !!!! ale jakieś wiesniaki katują łupanke i mnie w głowie
                                                    łupie BASTA wole siedzieć w domu!!!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 04.06.03, 17:17
                                                    hhmmm to trzeba było pojechać gdzieś dalej niż balkon, jakaś puszcza albo inny
                                                    staw byłby odpowiednim miejscem dla tej historycznej chwili...
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 22:11
                                                    taaaaaak łono natury spiew ptaszków , jakiś stawik , rybki można by było
                                                    połowić , a jak nie rybki to jakieś inne slimaki ....... ale sie boje , tak
                                                    sama po lesie , jeszcze by ktos napadł i wędkę mi zwinął!!!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 05.06.03, 10:41
                                                    nie musisz iść sama. Mozesz np wziąść świnkę obronną....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 13:30
                                                    A zebyś wiedział ze bym wzieła jest tylko jeden problem za szybko biega i bojam
                                                    sie ze by mi moze uciekła i co wtedy ??? płakałabym bardzo mocno :(((((((
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 05.06.03, 18:43
                                                    mozna śwince założyć smycz....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:46
                                                    Myslę ze to jednak niezadobry pomysl , poproszę inny wariant , dzie mojego
                                                    świniaczka na smycz , nie masz litości!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 05.06.03, 21:50
                                                    ale jesteś jak tr4udno Ci dogodzić, to ja sie sile abys była zadowowlona a Ty
                                                    co.... cały czas coś jest xle...
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 09:11
                                                    A ty to chciałbys , zeby dziewczyna była od razu zadowolona , czeba sie troche
                                                    postarać wiesz????!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 06.06.03, 11:02
                                                    wiem, wiem co ty sobie w ogóle wyobrażasz, że ja nic nie wiem? Ale czasami
                                                    łątwiej mozna zaspokoić....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 14:53
                                                    No już myslalam ze ty nieuświadomiony jesteś i chcialam cie oświecić !!!!!
                                                    łatwiej zaspokoić , tez mi !!!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 06.06.03, 14:56
                                                    wiesz jeśli chcesz mnie oświecasz to moze nie wiem wszystkiego, poza tym
                                                    człowiek zawsze czegoś nowego sie uczy... :)
                                                    Pozd
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 15:00
                                                    jeasli moge coś jeszcze powiedzieć , to zeby być dobrym milym cierpliwym i
                                                    bogatym ale tyko po to by obdarowywać swą ukochaną przewspaniałą kobietę
                                                    prezentami , sponsorować wycieczki na ibize oraz jeszcze potrafić gotować i
                                                    sprzątać chyba ze sie zatrudni przystojnego majordomusa z którym to ukochana
                                                    kobieta bedzie mogła romancować :)))))))))))
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 06.06.03, 15:01
                                                    ojej, trochę tego dużo. Co do majodormusa to mi się niepodoba. Do sprzątania
                                                    wole wynająć miłą pokojókę.....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 15:03
                                                    pójdę na kompromis moze być majordomus pszystojny no idla cię jakas stara
                                                    pokojówka ( dośiadczona) :))))))))
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 06.06.03, 15:06
                                                    a może stary majodormus i młoda pokojówka?
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:40
                                                    Nie i tak juz poszlam na kompromis!!!!!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 07.06.03, 00:10
                                                    To ja wole bez pokojowki i majodormusa....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 19:23
                                                    no nie wiem , a czemu nie lubisz majordomusa on by brudną robotę za ciebie
                                                    odwalal ...
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 07.06.03, 19:27
                                                    wiesz w pewnych sytuacjach wolałbym aby nie odwalał "brudnej roboty". Cieszę
                                                    się że znowu Cie spotykam
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 22:54
                                                    a to to wim ze sie cieszysz , ale coż to czyżbyś był skłonny do poświęcen???
                                                    Alex nie poznaje cie , na prawdę ???? u mnie w kuchni troche brudnawo bo mnie
                                                    zostawili więc zapraszam :)))) w zamian oferuję wczorajszego loda z
                                                    bakaliami , tylko to mi z jedzenia juz zostalo , a mięcho sie pekluje ale nie
                                                    jadasz więc ....
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 08.06.03, 18:12
                                                    W takich sytuacjach mozna zrobic dwie rzeczy:
                                                    - zadzwonic do pizzerni (albo pójść na pizzę)
                                                    - ugotować spagetti co się robi łatwo miło i szybko....
                                                    wczorajsze lody. Ponieważ ostatnio gardło mi nawalało więc dopiero dzisiaj
                                                    jadłem lody w Polsce. Zjedłęm i byłem załamany. Smak nie można było poównywać z
                                                    tym co jadłęm jeszcze nie dawno.... ta głębokośc smaku, aromat, ach to taaaaaak
                                                    daleko.... zrobiło mi się smutno....
                                                    C`est la vie.....
                                                  • Gość: malosi Re: Trojkaty? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:16
                                                    Ty mi tu nie marudź , nawet już lodów nie mam , siedze i kurna , leb mi
                                                    napierdziela jak cholera , po dwóch siekierowatych kawach , i
                                                    umieraaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
                                                  • alex.4 Re: Trojkaty? 08.06.03, 19:18
                                                    boli Cię głowa. Ostatnio lekarze stwierdzili że na ból głowy najlepszy jest
                                                    sex..... tak że dawna wymówka kobiet kochanie głowa mnie boli jest juz nie
                                                    aktualna.....
                                                    Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka