Dodaj do ulubionych

witam mlap

22.03.07, 21:15
Długo szukałem tegonowego Forum , czysty przypadek , że znalzałem, nawet konto
mi zlikwidowali,powiem szczerze - głupio mi sie zrobiło jak zobaczyłem wpis -
Forum nie istnieje!!!mam parę pytań - 1 dlaczego padło poprzednie Forum? ,
wybory ?, za gorąca duskusja?jednak 3 lata pisania szkoda, nawet nie mozna
poczytac starych postów- kto to był , była? Ha 14 !!! może ktos wie?
pozdrawiwm forumowiczów z Łap -mlap.
Obserwuj wątek
    • pablo.el Re: witam mlap 22.03.07, 22:21
      uuu zlikwidowali konto, a forum powiadasz nie istnieje ? jednym słowem masz czystą kartotekę , a Twoja teczka nie istnieje ... źle ci jeszcze?
      1. I Forum padło ze starości he he he , rozlewu krwii nie było ...ale mamy za to II Forum
      2. co wybory? nie słyszałes co premier powiedział ? układ został rozbity , tera zajmą się ( znaczy sie : rozprawią ) gospodarką ...
      3. 3 lata pisania ? ...ja bym się nie chwalił tak , licho nie śpi :D kto wie jakie przyjdą czasy ? i co wtedy powiesz? - ano pisałem ....ale ja tak nieświadomie....tere fere
      4. Ha 14 oficjalnie nie istnieje , śladu nie ma po niej w googlu , podobnie jak i po Tobie , a jak ktos tam kiedys powiedział : "jeżeli nie ma cię w googlu , to upewnij się , czy jeszcze istniejesz ." :D he he he

4.
      -
      ----volenti non fit iniuria - chcącemu nie dzieje się krzywda----
      • pablo.el Re: witam mlap 23.03.07, 19:07
        jedna sprawa , co wspominam z nostalgią , była świetna w poprzednim forum - dyskusja on line - oj się pisało ... tera co najwyżej 1, 2 w porywach 3 wpisy na dobę można wyprodukować , bo , z kim ? o czym ? to forum niestety jest tylko marnym cieniem poprzedniego . a szkoda , bo nawet rozpędzić się nie mogę he, he
        to nie to pisanie co kiedyś ....
        • mlap Re: witam mlap 24.03.07, 17:47
          Trudno znalezc to Forum , moze koledzy z Twoje Lapy i Serwislapski na swoich
          stronach wrzuciliby linki na to forum? wydaje mi sie , ze wiecej ludzi by
          wrocilo- ale czy bedzie to starywagon, janekdzbanek i inni?? zobaczymy a tak na
          marginesie -jest juz wiosna w Łapkach, kra spłynela?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka