Dodaj do ulubionych

Sieńko i Syn !!

IP: 82.139.176.* 27.03.07, 15:20
czy ktoś coś wie o tej firmie? jakieś wrażenia z pracy? dobrze tam płacą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Automan Re: Sieńko i Syn !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:36
      pracuję w branży finansowej i znam dilerów i komisantów w Białymstoku i Sieńko
      i Syn nie cieszą się dobra opinią. Nie wiem jak płacą pracownikom ale czasem
      robią a przynajmniej robili różne "dziwne" rzeczy ze sprzedawanymi samochodami.
      Znam ludzi którzy do dziś się sadzą bo bite auta jako nowe kupili. Ale jakim są
      pracodawcą to Ci nie powiem.
      • Gość: x Re: Sieńko i Syn !! IP: *.elpos.net 27.03.07, 17:35
        Mnie dziwi brak autokomisu przy salonie .Wszystkie firmy go maja tylko Sienko nie.
    • Gość: Acro Re: Sieńko i Syn !! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.03.07, 22:11
      Nie wiem, jak płacą, ale wiem, że auta naprawiają beznadziejnie i do tego naciagają. Jak miałem VW, to jeżdziłem go serwisować do Warszawy.
      • Gość: VWBorka Re: Sieńko i Syn !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:31
        To tak jak jak! Swoją Borkę do Wawy woziłem bo jak raz zajechałem to
        myślałem że ze złości zaduszę kogoś w tym salonie i serwisie (samo
        zrestartowanie czy jak tam kompa w aucie to 400Zł!!!!!,musiałem bo mój VW był
        sprowadzony) reszta jak w Twoim
        opisie. U mnie miało być wsia za 500-600 zł a wyjachałem prawei o 1,5 tys
        lżejszy...No comments
        • Gość: xxx Re: Sieńko i Syn !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 19:00
          Warunki pracy chyba nie bardzo, traktują byle jak klientów - to pracowników tym
          bardziej, zresztą branża motoryzacyjna niestety ostatnio cierpi... Bo kto
          jeździ nowym autem, coraz mniej aut się sprzedaje, a kto jeździ do
          autoryzowanej stacji obsługi.. (poza wyjątkiem kiedy jest na gwarancji).. no
          chyba, że mamy za dużo pieniędzy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka