Gość: Monika IP: 82.139.176.* 27.03.07, 15:20 czy ktoś coś wie o tej firmie? jakieś wrażenia z pracy? dobrze tam płacą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Automan Re: Sieńko i Syn !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:36 pracuję w branży finansowej i znam dilerów i komisantów w Białymstoku i Sieńko i Syn nie cieszą się dobra opinią. Nie wiem jak płacą pracownikom ale czasem robią a przynajmniej robili różne "dziwne" rzeczy ze sprzedawanymi samochodami. Znam ludzi którzy do dziś się sadzą bo bite auta jako nowe kupili. Ale jakim są pracodawcą to Ci nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Sieńko i Syn !! IP: *.elpos.net 27.03.07, 17:35 Mnie dziwi brak autokomisu przy salonie .Wszystkie firmy go maja tylko Sienko nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Sieńko i Syn !! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.03.07, 22:11 Nie wiem, jak płacą, ale wiem, że auta naprawiają beznadziejnie i do tego naciagają. Jak miałem VW, to jeżdziłem go serwisować do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VWBorka Re: Sieńko i Syn !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:31 To tak jak jak! Swoją Borkę do Wawy woziłem bo jak raz zajechałem to myślałem że ze złości zaduszę kogoś w tym salonie i serwisie (samo zrestartowanie czy jak tam kompa w aucie to 400Zł!!!!!,musiałem bo mój VW był sprowadzony) reszta jak w Twoim opisie. U mnie miało być wsia za 500-600 zł a wyjachałem prawei o 1,5 tys lżejszy...No comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sieńko i Syn !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 19:00 Warunki pracy chyba nie bardzo, traktują byle jak klientów - to pracowników tym bardziej, zresztą branża motoryzacyjna niestety ostatnio cierpi... Bo kto jeździ nowym autem, coraz mniej aut się sprzedaje, a kto jeździ do autoryzowanej stacji obsługi.. (poza wyjątkiem kiedy jest na gwarancji).. no chyba, że mamy za dużo pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś