poziomk Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 13.05.03, 17:05 W sam grad wracalem do domu. Na szczescie bylem w autobusie i mnie ominęło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 13.05.03, 17:05 Jakiś kataklizm mamy w Białymstoku? Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 13.05.03, 17:08 Przydała się od razu lepiej się oddycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 13.05.03, 17:55 ralston napisał: > Jakiś kataklizm mamy w Białymstoku? Noooo! NAjpierw zero widoczności, a potem jak już trochę było widać, to pierwsze co zobaczyłam to samochody do połowy w wodzie.... Szczęściem udało mi sie zawrócić na górkę.... A ile sie nakombinowałam, żeby do domu dojechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: 212.33.95.* 13.05.03, 20:01 Gość portalu: ida napisał(a): > ralston napisał: >> Jakiś kataklizm mamy w Białymstoku? > > Noooo! NAjpierw zero widoczności, a potem jak już trochę było widać, to > pierwsze co zobaczyłam to samochody do połowy w wodzie.... Szczęściem udało > mi sie zawrócić na górkę.... A ile sie nakombinowałam, żeby do domu > dojechać... Mam nadzieję, że ten cholerny grad nie podziurawił mi dachu w Trabancie ... Nie miałem czasu jeszcze sprawdzić - praca. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 13.05.03, 20:09 > Mam nadzieję, że ten cholerny grad nie podziurawił mi dachu w Trabancie ... > Nie miałem czasu jeszcze sprawdzić - praca. Z pewnością nic mu nie jest. Trabant to mocna sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 22:56 awee napisała: > > Mam nadzieję, że ten cholerny grad nie podziurawił mi dachu w Trabancie .. > . > > Nie miałem czasu jeszcze sprawdzić - praca. > > Z pewnością nic mu nie jest. Trabant to mocna sztuka... No i miałeś(aś?) rację :-) Wszystko w porządku. Tylko szyby zamarzły ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Ida 13.05.03, 22:29 Ida, gdzieżeś bywała kiedy Cię nie było??? Długo Cię tu nie było... Jakaś ulewa od świata Cię odcięła, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Ida IP: *.csk.pl 14.05.03, 07:46 ;-))))) Ależ ja tu się czasami przemykam... pobocznymi wątkami... cichaczem...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ida 14.05.03, 08:58 Gość portalu: ida napisał(a): > ;-))))) > > Ależ ja tu się czasami przemykam... pobocznymi wątkami... cichaczem...;-) > > > Bardzo pobocznymi, bardzo cichaczem i bardzo... rzadko :) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 14.05.03, 10:26 ralston napisa?: > Jakis´ kataklizm mamy w Bia?ymstoku? podsumowanie mego ojca: znowu fasole i buraki bede musial szukac w truskawkach... (akurat swiezo posadzil) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 17:21 Tak, Kwaśniewski przyjechał namawiac do UE, tak to robil, ze nawet Bozia sie zdenerwowala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: *.dipol.tkb.net.pl 13.05.03, 19:12 A przy Opałku 10-tki zaprotestowały, przed kałużą się zatrzymały i jechać dalej nie chciały. Trzeba było z buta, a chodników ani widu, ani słychu... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ale ulewa.... 13.05.03, 19:28 Na początku chciałam napisać że wszystko jest dla ludzi, ulewy również :)))) Ale dobrze się tak mówi skoro gradobicie przeżyło się tylko dlatego że było się w autobusie, że był korek, jazda się dłużyła i kiedy trzeba było wysiąść to już tylko lekko kropiło.... Na pocieszenie wszystkim którzy nie uchronili się mogę powiedzieć że ponoć po majowych deszczach ( czyt. ulewach ) można urosnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ale ulewa.... 13.05.03, 19:30 mnie to nie grozi 170cm i ani wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ale ulewa.... 13.05.03, 19:36 poziomk napisał: > mnie to nie grozi 170cm i ani wiecej :) jeszcze maj się nie skończył :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Ale ulewa.... IP: 212.33.95.* 13.05.03, 20:00 poziomk napisał: > mnie to nie grozi 170cm i ani wiecej :) Czyli poziom K jest na wysokości 170 cm ? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ale ulewa.... 13.05.03, 21:33 przecie mówię :)) 170 i ani w tę ani w tę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Ale ulewa!!! Niebiosa pogoniły euroagitatorów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 21:38 I chwała Panu za to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Ale ulewa!!! Niebiosa pogoniły euroagitatoró IP: *.piasta.pl 13.05.03, 22:18 Ja byłem przed pałacem Branickich kiedy zaczęło się deszczobicie i gradobicie. Na szczęście miałem parasolkę i stojącego poloneza trucka i się za niego schowałem. Ale i tak miałem do wysuszenia dżinsy, polar i buty. A co się działo na Mickiewicza - woda powyżej krawężników rwała jak szalona. Nawet wolno jadące samochody tworzyły fale które docierały prawie do budynków koło Arsenału. Przejeżdzał może ktoś pod wiaduktem na Sienkiewicza? Był zalany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Ale ulewa!!! Niebiosa pogoniły euroagitatoró IP: *.csk.pl 14.05.03, 08:00 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Przejeżdzał może ktoś pod wiaduktem na Sienkiewicza? Był zalany? no, toz ja właśnie stamtąd zawracałam, co było manewrem stosunkowo łatwym (aczkolwiek karalnym;-) bo nic nie jechało z przeciwka... no może z wyjątkiem pewnej dzielnej pani, która nie zwracajac uwagi na ogólna konsternację po obu stronach wiaduktu (i tłumne zawracanie) śmiało przeprawiła się przez wielka wodę... A mówią, że kobiety to jeździc nie umieją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Ale ulewa!!! Niebiosa pogoniły euroagitatoró IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 08:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Ale ulewa!!! Niebiosa pogoniły euroagitatoró IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 08:03 Ludzie, żebyście widzieli jak po słowach Kwacha: Nie straszna nam żadna burza. W naszym zdecydowaniu europejskim przetrwamy i tę ulewę - towarzystwo spieprzało gdzie się da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Ale ulewa!!! Niebiosa pogoniły euroagitatoró IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 09:33 Gość portalu: kacper napisał(a): > Ludzie, żebyście widzieli jak po słowach Kwacha: Nie straszna nam żadna burza. > W naszym zdecydowaniu europejskim przetrwamy i tę ulewę - towarzystwo > spieprzało gdzie się da!!! ]- na takie dictum Pan Bóg nie mógł zareagować inaczej jak tylko spotęgopwać tyen żywioł..tym samym pokazał mu kto wtym mieście tak naprawdę rządzi! Tu komuchy wstępu nie mają! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 13.05.03, 22:32 A w tej chwili ulewa nad Warszawą. Przez okno widzę potoki wody płynące osiedlowymi uliczkami... Niebo błyska, ale grzmotów jakoś nie słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisia Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 22:59 Oj Ralstonie- są i grzmoty. A do tego niesamowite błyskawice były przed 21. Widoczność za to dobra- tylko pekinu nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealLife Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 14.05.03, 01:15 A na Leśnej Dolinie, przy torach, ledwie pokropiło. Ale jaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumer Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 14.05.03, 07:52 ciekawe, bo na boboli (bloki) lalo ze swiata nie bylo widac zza deszczu i gradu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealLife Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 14.05.03, 13:13 Gość portalu: gumer napisał(a): > ciekawe, bo na boboli (bloki) lalo ze swiata nie bylo widac zza deszczu i gradu. O północy tak, ale wcześniej była mowa o wtorku po południu.W centrum wody było po dzrzwi samochodu a u nas ciut, ciut Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 14.05.03, 09:00 Gość portalu: kalisia napisał(a): > Oj Ralstonie- są i grzmoty. A do tego niesamowite błyskawice były przed 21. > Widoczność za to dobra- tylko pekinu nie widzę. Doszły i grzmoty na Bielany... tylko trochę później. I grad chyba też padał... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 14.05.03, 10:28 A u mnie 30 stopni, zar leje sie z nieba a wlosi zrzucili wlasnie kurtki.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 14.05.03, 10:38 alex.4 napisał: > A u mnie 30 stopni, zar leje sie z nieba a wlosi zrzucili wlasnie kurtki.... > Pozdr Rzymianie to mocny naród skoro dopiero przy 30 stopniach zrzucają kurtki. To się nazywa hart ducha i ciała....:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! 14.05.03, 10:42 albo delikatnosc.... im jest po prostu zimno..... do jednego maja talent..... tu wszystko kosztuje i to duzo..... Ale u nas tez byl deszcz. Padalo kilka dni temu w nocy.... w dzien bylo tylko 25 stopni. To moze czlowieka zmrozic... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Ale ulewa!!!!!!!!!! IP: 204.17.79.* 14.05.03, 21:30 W Bostonie juz od 3 dni obiecuja ulewe, ale jak na razie nie zanosi sie nawet na kropelke deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Nareszcie pada.... 20.06.03, 08:35 ...i jak to dobrze, że do 16 nigdzie nie muszę wychodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś