Gość: obywalelX Szacunek Panie Profesorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:53 Okazuje sie, ze takich ludzi jak Pan nie jest wielu. Inni jak te potulne barany wyrzekaja sie wlasnej godnosci i wypisuja kazda bzdure nakazana przez pajacow, oszolomow i zwyklych drani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajane4 Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: 193.0.117.* 17.04.07, 12:53 Szanowny Panie Profesorze! Po ostatniej wojnie wielu zbrodniarzy tłumaczyło się przed sądami, że wykonywali tylko rozkazy wydawanane zgodnie z obowiązującymi ustawami. Ci którzy wypełnią deklaracje lustracyjne i nie zaprotestują - choćby w sposób wybrany przez Pana Profesora - stawiają się w analogicznej sytuacji do tych zbrodniarzy - też tylko wykonują polecenia zgodne z ustawą. Zgadzam się z Panem, że ta większość parlamentarna, która ma pod kontrolą całą dokumentację IPN, a więc pseudo dowody współpracy z UB czy SB, i która wymaga teraz oświadczeń, postępuje w sposób właściwy dla najniżej stojących sutenerów. Wymusza bowiem oświadczenia fałszywe; "jeśli się sam oskarżę - prawdziwie czy nie - to nic mi nie grozi, a jak się nie oskarżę, to pokażemy przeciwko tobie wybraną przez nas SBcką fałszywkę". Takie sytuacje mogą wymuszać tylko skończone kanalie. Niestety oni są zdolni nie tylko pocałować Pan w d...pę. Arsenał ich działań wywodzi się wprost z metod hitlerowskich i stalinowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.ig.pwr.wroc.pl 17.04.07, 12:54 Myślę, że użycie wulgarnych słów na dokumencie uprawnia do postępowania przed komisją dyscyplinarną. O ile oczywiście Rektor tej uczelni się odważy. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Jak profesor chemii walczy z lustracją 17.04.07, 13:51 > Myślę, że użycie wulgarnych słów na dokumencie uprawnia do postępowania przed > komisją dyscyplinarną. O ile oczywiście Rektor tej uczelni się odważy i wilczy bilet. I zakaz pracy w zawodzie. I mamy PRL bis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.chello.pl 17.04.07, 12:56 GRATULACJE PANIE PROFESORZE. GRATULUJĘ ODWAGI I MĄDROSCI!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPIS Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: 212.244.57.* 17.04.07, 12:56 BRAWO Profesorze! Tym rządzącym obecnie pajacom trzeba walić prosto w oczy bo inaczej nic do nich nie dociera. Zakompleksieni ignoranci mocherowego elektoratu nie raz dostaliby zgniłymi jajami i pojechali na taczkach, gdyby polskie społeczeństwo już dawno nie przerosło ich kulturą. To MY (wyborcy i podatnicy) jesteśmy ich pracodawcami, więc gońmy pajaców z posadek bo przynoszą nszym domom straty i coraz wyższe koszty utrzymania! P.S. Pajace chcą też samolustracji aktorów, więc Kaczyńscy niech też się zlustrują, w końcu byli kiedyś aktorami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: 82.177.34.* 17.04.07, 13:36 > P.S. Pajace chcą też samolustracji aktorów, więc Kaczyńscy niech też się > zlustrują, w końcu byli kiedyś aktorami :-) niestety, ich teczki sa niekompletne i sfalszowane. Pozostale to krynica madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Walczy o wlasna du.... wiec go rozumiem IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.07, 12:56 co za czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Duck Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: 82.177.11.* 17.04.07, 12:57 Brawo - za odwagę i honor w obronie własnych przekonań, obawiam się tylko, że pajace zamknięte w swojej wieży z teczek nie dosłyszą głosu narodu, któremu w gruncie rzeczy podlegają - bo w końcu to naród jest najwyższym suwerenem i to on powinien móc podejmować ostateczne decyzje - a nie grupa sfrustrowanych paranoików, którym się wydaje, że mają do spełnienia misję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Wystarczy powiedzieć "pocałujcie mnie..." i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:57 I już biją czołem do ziemi. Ja proponuję: Dupiasty Profesorek NA PREZYDENYA! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boczek-lustrator żadne tam UwB IP: 193.164.157.* 17.04.07, 12:59 to po prostu UB - Uniwersytet BIałostocki. Wiemy co znaczy ten skrut. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: żadne tam UwB 17.04.07, 13:02 Gość portalu: Boczek-lustrator napisał(a): > to po prostu UB - Uniwersytet BIałostocki. Wiemy co znaczy ten skrut. Proste jak drut! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: żadne tam UwB IP: 82.177.34.* 17.04.07, 13:27 >Wiemy co znaczy ten skrut. Ty mozesz najwyzej rozszyfrowac S.P. Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: żadne tam UwB 17.04.07, 13:29 nie przesadzajmy. jedna czarna owca nie moze reprezentowac innych, na pewno bardziej umiarkowanych pracownikow uwb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryk Re: żadne tam UwB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:06 Gość portalu: Boczek-lustrator napisał(a): > to po prostu UB - Uniwersytet BIałostocki. Wiemy co znaczy ten skrut. Moze tak byś z domyslności przeszedł do nauki ortografii? Skrót pisze się przez "Ó", pisowcu. Dla rozwiania twojej domyslności: pisowiec nie pochodzi od słowa pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IVRP Wystarczy powiedzieć "pocałujcie mnie..." i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:08 ... i już się dzieci cieszą :D I czołem biją do ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: Wystarczy powiedzieć "podpisujcie lojalki" i.. IP: 82.177.34.* 17.04.07, 13:26 juz sie tani moralisci ciesza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamors Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.chello.pl 17.04.07, 13:01 brawo panie profesorze ma pan 100 racji adamors Odpowiedz Link Zgłoś
winiary2 Jak profesor chemii walczy z lustracją 17.04.07, 13:01 Jestem administratorem strony szkolnej. Czy jako wydawca podlegam lustracji? No do d...pa. Pierwsze: dobrze się bawiłem kolegami i koleżankami w ZSMP. Imprezy w "Piekiełku" były pełen wypas. Laski niezłe.... Drugie: nie ma takiego drugiego idioty który by chciał za darmo administrować stroną szkoły, a co za tym idzie, zacznie mnie teraz ścigać ten wielkolud z LPR, że działam na szkodę oświaty. Ktoś kiedyś śpiewał: "paranoja jest goła", a ja mówię: obrosła w małostkowość i głupotę ludzką, jak nigdy od czasów stalinizmu.... Jeszcze jeden cytat: "gdyby głupota umiała fruwać, to ten sejm, rząd unosili się jak gołębice" (Szpital na peryferiach - produkcja czechosłowacka) Pozdro dla swobodnie myślących, nie przytłumionych głupotą władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...byly naukowiec Re: Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 13:03 dziekuje za madra i konstruktywna wypowiesz. Ma Pan wiele racji i mysli Pan jeszcze normalnie... a co to jest norma??? hahhahah nie dajmy sie zwariowac. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I co jeszcze? Czytaj_TO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:04 Warto przeczytać! www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070417/opinie_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarus Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:04 Brawo Panie Profesorze tak trzymać-czarus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wystarczy powiedzieć "pocałujcie mnie..." i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:09 i już sie mały czaruś cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
docent.net Jak profesor chemii walczy z lustracją 17.04.07, 13:06 Ja by dodał jeszcze tylko tyle: maciek.lasyk.info/translator_stron.html?dd=http%3A%2F%2Fwiadomosci.gazeta.pl%2Fwiadomosci%2F1%2C53600%2C4064569.html&method=kk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: Jak zareagować ?? Wywalić chama z pracy !! IP: 82.177.34.* 17.04.07, 13:17 slusznie, musi byc miejsce dla nowych marcowych docentow... Poslusznych wladzy, potulnie podpisujacych co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Jak zareagować ?? Wywalić chama z pracy !! IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.07, 13:23 jasne wywalić z pracy i zatrudnić takich, co Kaczorom dupy liżą, nie? Coś ci się pomyliło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UB Jaki uniwerek, takie profesory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:07 Jaki uniwersytet [białostocki w końcu - euroelita! ;)], takie profesory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poqelin Re: Jaki uniwerek, takie profesory IP: *.cnb.com.pl 17.04.07, 13:59 Gość portalu: UB napisał(a): > Jaki uniwersytet [białostocki w końcu - euroelita! ;)], takie profesory... AFAIK pierwszy polski uniwerek zakładający zagraniczną filię - łyso Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:08 brawo jestem szczęśliwy , że ktoś tak celnie napisał ,tak powinni postąpić wszyscy zmuszani do składania jakiś bzdur lustracyjnych , zgnoić tych głupoli kaczorów i przygłupów pis-owców ,dosyć idiotów wuwładzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:08 Szacunek Profesorze gratuluję odwagi i trafnych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.chello.pl 17.04.07, 13:11 Cham i tyle. Jego psim obowiązkiem jest respektowanie prawa, a jak mu sie nie podoba - ma wybory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: 82.177.34.* 17.04.07, 13:19 przeciez respektowal - podpisal. Swoja droga esbecy tez tak mowili i tez dzialali zgodnie z prawem. Zawsze mozna bylo wyjechac na zewnetrzna albo wewnetrzna emigracje. Esbecki duch w narodzie nie ginie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Jak profesor chemii walczy z lustracją 17.04.07, 15:41 nie jest obowiazkiem obywatela przestrzeganie kazdego prawa panstwo polskie i rzadzacy nawet pochwalaja nieprzestrzeganie prawa np postawe polskich lekarzy ordynarnie zlewajacych prawo w kwestii badan prenatalnych i przerywania ciazy (naduzywaja klauzuli sumienia na warunkach lecznictwa spolecznego ale sumienie robi im sie b. elastyczne w ramach uslugi platnej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Gratulacje za odwagę! IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.07, 13:12 Każdy z profesorów powinien tak napisać. Przecież oni znajdą sobie pracę na prywatnych uczelniach, w prywatnych dobrych firmach, albo za granicą. Powinni się spakować i wyjechać. A za nimi studenci. Żeby tym PiSiorom sama "elita" została! Szacunek dla Profesora! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:15 POPIERAM PANSKIE SŁOWA W 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Mnie też pocałujcie w dupę pieprzone kartofle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:16 Naród wam nie wybaczy Samoobrony w koalicji Odpowiedz Link Zgłoś
m15 "naród"chce koalicji cieniasów z ubecją..ha,ha,ha 17.04.07, 13:22 Gość portalu: Marek napisał(a): > Naród wam nie wybaczy Samoobrony w koalicji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Jak profesor chemii walczy z lustracją IP: *.tktelekom.pl 17.04.07, 13:17 BRAWO PANIE PROFESORZE,BRAWO!!!!!!!!PAN JEDEN MA ODWAGĘ W TYM OBŁUDNYM ZAKŁAMANYM KRAJU RZĄDZONYM PRZEZ PAJACÓW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś