Dodaj do ulubionych

Dylematu 5

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 11:27
Oglądał to ktoś wczoraj? Jak reakcje, ile wytrzymaliście?
Obserwuj wątek
    • Gość: telewidzka Re: Dylematu 5 IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.05.07, 11:33
      Ja wytrzymałam 5 minut, beznadziejny.
    • Gość: J. Re: Dylematu 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:32
      Ja wytrzymałam cały film( :-( ) cały czas mając nadzieję, że może jednak coś
      zabawnego w końcu się stanie. Niestety godzina stracona, film do bani i tylko
      szkoda tych aktorów ze starego serialu.
    • Gość: . Re: Dylematu 5 IP: 82.160.179.* 02.05.07, 13:41
      nie wiem ale wydaje mi się, że TVP robi wszystko pod Klan, M jak Miłość, Ranczo,
      itp. Jeden układ, najazdy kamerowe, dźwięk itp
    • stefan.bialystok Re: Dylematu 5 02.05.07, 14:51
      Czyli dobrze wybrałem, oglądając kabarety na Polsacie, a potem z żoną "M jak Miłość"?
    • Gość: J. Re: Dylematu 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 16:56
      Sztefan.bialystok niczego nie straciłeś nie oglądając dylematu 5, choć prawdę
      mówiąc m jak miłość to też gniot (według mnie oczywiście).
      • stefan.bialystok Re: Dylematu 5 02.05.07, 17:13
        Gość portalu: J. napisał(a):
        > mówiąc m jak miłość to też gniot (według mnie oczywiście).
        Cóż, tak to jest, kiedy ma się kobietę pod dachem. Do niczego jej nie przekonasz.
    • Gość: x Re: Dylematu 5 IP: *.elpos.net 02.05.07, 17:30
      Niestety zabraklo Barei oraz Wilchelmiego .Gdyby zyli powstal by o wiele lepszy
      film .Cale szczescie ze nie dano tytulu Alternatywy 4 20 lat pozniej .Ja zobacze
      jeszcze nastepny odcinek , ale tylko dlatego ze chce zobaczyc jak bedzie
      wygladal ten nowy blok .Jezeli odcinek bedzie slaby to 3 czesci juz nie bede
      ogladal.
    • Gość: J. Re: Dylematu 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 19:18
      Sama jestem kobietą i mieszkam z 2 ( bez podtekstów:-) na stancji. Na początku
      ogladałam z nimi ten serial (tzn.M jak miłość)potem jednak stwierdziłam, że
      szkoda czasu i podziękowałam. X- też się zastanawiam czy nie dać jeszcze jednej
      szansy Dylematom 5, choć po wczorajszym jeszcze czuję niesmak:-(
    • Gość: J. Re: Dylematu 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:19
      No i obejrzałam 2 odcinek i muszę stwierdzić, że był lepszy niż wczoraj, co
      prawda nie zachwyca ale było kilka momentów kiedy sie uśmiechnęłam (np. kiedy
      Tyniec mówi do syna: ciebie do poprawczaka oddamy, a my do więzienia). Dziś już
      jednak oglądałam ten serial z innej perspektywy: raczej jako oddzielny film a
      nie kontynuację alternatyw. Ktoś napisał, że konwencja w polskich serialach
      jest zawsze ta sama, rzeczywiśćie mi na myśl przy oglądaniu dylematu
      przychodzą "Bulionerzy". Dzisiejszy odcinek ratował też brak tej dziennikarki,
      co była wczoraj. A co Wy myślicie o 2 odcinku, warto kręcić dalej?
      • Gość: . Re: Dylematu 5 IP: 82.160.179.* 02.05.07, 22:14
        a ja myślałem, że to był Teatr Telewizji a nie serial komediowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka