galba 24.05.05, 19:15 Tajemnicza sekta mięczaków znalazła bezpieczną przystań. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28181 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla ale Limaka nie ma tam 24.05.05, 19:23 myślę, że Limak ducha oddał już i na lepszy świat przniósł się. Jak pisał ostatnio schorowany był, po tym jak elektrownię zawiadomiłeś w sprawie przestępstwa którego dopuścił się. Sam dopraszał się. Niech pretensje do siebie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ostali się jeno Jego wyznawcy 24.05.05, 19:48 perla napisał: > myślę, że Limak ducha oddał już i na lepszy świat przniósł się. Jak pisał > ostatnio schorowany był, Przy pełni księżyca wypełzają na swoje forum i oddają Mu cześć splatając się swoimi różkami i kołysząc się w rytm rzewnych pieśni. Odpowiedz Link Zgłoś
7em oddają cześć Złotemu Ślimakowi 24.05.05, 19:59 ciekawe czy galop ślimaka przez to forum by je ożywił... kto pierwszy nadźgałby tą małą, śliską kanalię na widelec, krzycząc "Zuzia48 to Ślimak!" 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba To już nie wróci 24.05.05, 20:28 Tego forum już nic nie ożywi. Inne fora wyglądają równie żałośnie. Tyle tu teraz pospolitej szumowiny, że poczciwy ślimak jawi się niczym książę forumowego śmiecia - arystokrata szambianego rodu, Arsen Lupin (przepraszam za ewentualną pomyłkę w pisowni - kiedyś bym sprawdził, dziś mi się nie chce) pośród Zenków Gazrurków, Książę Ciemności wobec pokątnych zaduszaczy bezdomnych kotów, perwersyjny geniusz zła, który ustąpił miejsca niegrzecznym pensjonarkom... G. PS. A może to myśmy się zestarzeli? Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: To już nie wróci 24.05.05, 21:12 galba napisał: > Tego forum już nic nie ożywi. Inne fora wyglądają równie żałośnie. > > Tyle tu teraz pospolitej szumowiny, że poczciwy ślimak jawi się niczym książę > forumowego śmiecia - arystokrata szambianego rodu, Arsen Lupin (przepraszam za > ewentualną pomyłkę w pisowni - kiedyś bym sprawdził, dziś mi się nie chce) > pośród Zenków Gazrurków, Książę Ciemności wobec pokątnych zaduszaczy bezdomnych > > kotów, perwersyjny geniusz zła, który ustąpił miejsca niegrzecznym > pensjonarkom... > > G. > > PS. A może to myśmy się zestarzeli? no nie wiem. ja sie niemal nie wyturlalem po podlodze ze smiechu. :] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: To już nie wróci 24.05.05, 21:21 galba napisał: > PS. A może to myśmy się zestarzeli? BINGO! ))))))))))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: To już nie wróci 24.05.05, 23:01 owca_czarna napisała: > galba napisał: > > > PS. A może to myśmy się zestarzeli? > > BINGO! ))))))))))))))))) > > czarna_owca Trafieni, zatopieni Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Arsain Lupin 25.05.05, 00:03 ai = e in = ę ain = ę r = jedno drgnięcie środkiem języka o podniebienie koniuszek nie drga! u = ji albo ui - usta do "u" język do"i" a = a L = l gdyby było napisane ..aine = en jesli dobrze pamietam po 42 latach. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: To już nie wróci 25.05.05, 00:10 > Trafieni, zatopieni znalazła sie "młoda na sukces" 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: To już nie wróci 25.05.05, 00:24 7em napisał: > > Trafieni, zatopieni > znalazła sie "młoda na sukces" > 5040 "młoda na sukces" odcinek 5040 ) Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Aquanet zdycha zgodnie z intencjami jego właści- 25.05.05, 09:24 cieli. Właściciel ma prawo zrobić ze swoją własnością, co mu się podoba. Nawet przypalać cygara (hawańskie) banknotami. A szczerze powiedziawszy, to ja tego żyjątka nie żałuję. Razem z nim zdechnie część aquanetowych żyjątek, i bardzo dobrze. Chociaż, z drugiej strony ... Rozpełzną się po innych forach (niestety, to się już stało) i będą zanieczyszczać inne akweny. Odpowiedz Link Zgłoś