sekretar1 01.06.07, 18:50 dzisiaj w Obiektywie ukazał się materiał filmowy z rozdawania kur przez Stowarzyszenie Droga dla biednych mieszkańców naszej gminy i cóż naprawdę biednych ludzi nie było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan381 Re: niuS 02.06.07, 20:30 sekretar1 napisała: > dzisiaj w Obiektywie ukazał się materiał filmowy z rozdawania kur przez > Stowarzyszenie Droga dla biednych mieszkańców naszej gminy i cóż naprawdę > biednych ludzi nie było... >a jacy ludzie biedni według ciebie to ci z winkla co proszą o złotówkę na sikacza czy dyktę ci co widziałem w obiektywie mają rodziny i potrzebują tej pomocy to według ciebie mają być w łachmanach i mieC niebieskie nosy od dynksu wasz jan Odpowiedz Link Zgłoś
sekretar1 Re: niuS 03.06.07, 15:12 No to według ciebie Janie,wszyscy mają rodziny i wszystkim w Gródku należy się pomoc i nie byłoby w tym nic dziwnego , w tym wypadku zgodziłbym się z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: niuS 04.06.07, 19:46 sekretar1 napisała: > No to według ciebie Janie,wszyscy mają rodziny i wszystkim w Gródku należy się > pomoc i nie byłoby w tym nic dziwnego , w tym wypadku zgodziłbym się z Tobą. >ludziom trzeba dać wędkę a nie gotowy grosz niech uczą się jak można skorzystać z pomocy bo gotowy grosz może pójść na przechlanie a ta pomoc mabyć dzieciom z tych rodzin a nie wyrodnym rodzicom na przechlanie taki jest cel tej pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
sfinks62 Re: niuS 08.07.07, 07:59 Kochani gdzie wy widzicie biednych obywateli Gródka ?.Koncentrujecie się na winklu ?-takich ludzi jest pełno w każdej miejscowości .Popatrzcie na naszą wieś całą. Rano wychodząc do sklepu ,ciężko jest przejść przez jezdnię (jak na Marszałkowskiej).Nawet godziny szczytu są ,po piętnastej korki na jednej głównej ulicy. Nasuwa się tutaj pytanie –gdzie jest to biedne społeczeństwo?.Ja wiem, jakiegoś gruchota za pięćset złotych to każdy może kupić ,ale roczne opłaty za niego – to co do opieki? Cytuję"ludziom trzeba dać wędkę a nie gotowy grosz niech uczą się jak można skorzystać z pomocy bo gotowy grosz może pójść na przechlanie"-tacy ludzie już od dawna co miesiąć wystają pod Urzędem Gminy po miesięczną rętę pijacką. Z szacunkiem dla biednych !!! Odpowiedz Link Zgłoś