Gość: Nicky IP: *.stacje.agora.pl 06.06.03, 18:58 W Suwałkach nadaje Radio 5, czy spełnia swoją misję radia lokalnego ? Prezenterzy ? Co o tym sądzicie ? Natalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: Radio 5 - kto słucha ? lokalna szczekaczka. IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 09:19 nie wiem czy radio 5 spełnia swoją rolę. To taka lokalna szczekaczka o prawicowych odchyłach. Bardziej amatorka niż profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfgang Re: Radio 5 - kto słucha ? lokalna szczekaczka. IP: *.tele2.pl 07.06.03, 15:26 ale studio nagraniowe maja profesjonalne niskiej jakosci to nieskiej i z kiepskim realizatorem dzwiekow ale jednak maja... nie slucham radyjka bo nie ma mnie w suwalkach ale jest to spoko radio sporo densu i chalowy :) ale troche szczekaja tez na temat lokalnych wiadomosci a ze prawicowo ? nie wiem,ale trzeba miec jakas orientacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Radio 5 - kto słucha ? lokalna szczekaczka. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 00:21 Nie wiem czy prawicowo,jak gościem był Andrzej Lepper to właściciel radia podlizywał się jak tylko mógł.Słyszałem też że pracownicy nie zawsze otrzymują na czas wynagrodzenia.Co by nie powiedzieć to jednak radio wrosło w świadomość Suwalczan i bardzo dobrze że jest.Przynajmniej coś mamy w tych Suwałkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Radio 5 - kto słucha ? lokalna szczekaczka. IP: *.156ce.maxonline.com.sg 12.06.03, 11:14 To radio jeszcze zyje??? Sluchalam tego badziewia jakies 8 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Radio 5 - kto słucha ? lokalna szczekaczka. IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 12:41 Nie bajerować ludzi tylko płacić pracownikom panie właścicieli radia 5 z Bożej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Re: Radio 5 - kto słucha ? lokalna szczekaczka. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 13:22 Juz dawno nie słuchałem, ale poziom tego radia nie odstaje od innych lokalnych rozgłośni w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Radio 5 - kto słucha ? lokalna szczekaczka. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 16:55 Akurat z tym że poziom radia 5 nie odstaje od innych lokalnych stacji pozwolę się nie zgodzić.Zalezy też o które miasta chodzi:większe czy te mniejsze.Z tymi z większych nie ma żadnych szans,wiadomo większe pieniądze,konkurencja,wyższy poziom pracowników.Jednak jest to radio lokalne,zajmujące się problemami Suwałki i okolic(przynajmniej teoretycznie tak być powinno).Dobrze że istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Radio 5 - kto słucha ? lokalna szczekaczka. 08.07.03, 09:57 ostatnio transmituje "Z'-tkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kosynier Re: Radio 5 - kto słucha ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.03, 14:57 Ja nie słucham i nie mam zamiarusłuchać . Odpowiedz Link Zgłoś