Dodaj do ulubionych

a mi jest smutno

05.01.07, 16:05
wiem, że macie to w głębokim poważaniu, ale taka jakas zła chwila mnie
otoczyła :(
Obserwuj wątek
    • baam1 Nos do góry! 05.01.07, 16:43
      Wcale nie mamy tego gdzieś. tak się zdarza, ze czasem jest smutno, czasem
      wesoło. uwierz mi, niedługo zagości usmiech na twarzyczce :) trzymam kciuki!
      • mamba30 Re: Nos do góry! 05.01.07, 16:51
        Dzięki, może to przez muzę, słucham Yanna Tiersena i rozpamiętuję coś, co było
        i coś co mnie czeka :((
        • baam1 Re: Nos do góry! 05.01.07, 16:53
          To najlepszy sposób na pogorszenie sobie nastroju. Włącz coś co ci przypomina
          superchwile, nawet jeżeli nie masz na to najmniejszej ochoty. Staraj się zając
          czymś, co cię pochłonie, nawet jeżeli tego nie lubisz i nie masz chęci, a na
          pewno nie masz, skoro taki nastrój. też popełniam te same błedy, kiedy
          mam "doła" :)
          • mamba30 Re: Nos do góry! 05.01.07, 17:04
            właśnie się zaraz zajmę, mąz wraca z pracy - podam obiad, syn juz nakarmiony. A
            potem?? Mam w kuchni włozoną plytkę Hocico, posłucham sobie. Baam, jesteś
            Kochana, troszkę mi lepiej. Potem siądę sobie do kompa, a co :)
            • baam1 Re: Nos do góry! 05.01.07, 17:06
              zawsze możesz ze mną pogadać :) na priv masz moje namiary :)
              • mamba30 Re: Nos do góry! 05.01.07, 19:47
                baam1 napisała:

> zawsze możesz ze mną pogadać :) na priv masz moje namiary :)

dopiero teraz zobaczyłam, dzieki, idę na @. Troszku lepiej, teraz Lube
                słucham,możenie opty, ale lubię :)
            • sebcioo Re: Nos do góry! 05.01.07, 17:36
              A jak posluchasz juz tyk Kocicow to dawaj na net ;)

Ja to mam wielki problem i swiat jest przeciwko mnie. GG jest glupie i wymaga
              jakichs dziwnych hasel zeby sie zalogowac :( A ja ich nie pamietam !!!!!
              • baam1 Re: Nos do góry! 05.01.07, 17:43
                mam nadzieję, że nie jest az tak źle. co za dzień, tylu ludzi doła łapie :(
                • sebcioo Re: Nos do góry! 05.01.07, 18:06
                  Podpowiedz mi jak zalozyc konto w gg to dol mi blyskawicznie minie ;)

Tylko nie nowe, stare ale na nowym kompie.
                  • to_ja8 Re: Nos do góry! 05.01.07, 18:11
                    musisz na starym kompie w jakiś sposób zarchiwizować kontakty do piliku, a
                    potem po założeniu starego konta na nowym kompie importować je, cztyli
                    przenieść je na jakimś nośniku (CD, drive, czy nawet chociażby na dyskietce)
                    • sebcioo Re: Nos do góry! 05.01.07, 18:44
                      > potem po założeniu starego konta na nowym kompie
                      Chodzi o to ze TEGO nie moge zrobic i w tym potrzebuje pomocy.

Nijak hasla nie moge odzyskac, co za popierdzielony program.
                      • sebcioo Re: Nos do góry! 05.01.07, 19:05
                        Co za program, wreszcie sie zalogowalem. Dół powoli mi mija ;)
                  • baam1 Re: Nos do góry! 05.01.07, 19:53
                    jeżeli nie posiadasz starego komputera, a zapomniałeś hasła, to nie odtworzysz.
                    Jeżeli masz stary komputer, to są specjalne programiki, które odzyskują hasło
                    • mamba30 Re: Nos do góry! 05.01.07, 19:58
                      baam1 napisała:

> jeżeli nie posiadasz starego komputera, a zapomniałeś hasła, to nie
                      odtworzysz.
                      >
                      > Jeżeli masz stary komputer, to są specjalne programiki, które odzyskują hasło

dokłsnie, jakby co, zapytam się męża, to całkiem dobry informatyk.... :)
                      zresztą Sebek dałam Ci cynk na GG
    • pub.blues1 Re: a mi jest smutno 05.01.07, 17:21
      Doły rzecz ludzka, a ja Ci zwyczajnie odpowiem - nie bierz do bani - przyszło,
      samo pójdzie. Oby tylko śladu nie zostawiło.
      • mamba30 Re: a mi jest smutno 05.01.07, 19:50
        dzięks, ale slady chyba zawsze zostaję, wot, psia padruga
    • to_ja8 Re: a mi jest smutno 05.01.07, 17:22
      jak ci smutno, to zapraszam na:

www.kondrat.cees.pl
    • kaukonsky Re: a mi jest smutno 05.01.07, 17:48
      No bo czym tu się cieszyć?
      Idzie ktoś dzisiaj popykać w kulki taczane?
    • aeiou2 Re: a mi jest smutno 05.01.07, 19:23
      mi też jest dzis smutno, ale to chyba normalne o tej porze roku.nikt nie chce
      iść ze mna do teatru, nikt nie chce iść ze mna do kina,nikt nie chce iśc ze mna
      potańczyć. wszyscy pracują albo jest im zimno.beznadzieja.pozdrawiam wszystkich
      smutnych, niedługo przyjdzie wiosna i będzie weselej
      • baam1 Re: a mi jest smutno 05.01.07, 19:54
        idź sama :) nie będzie wcale tak źle :) serio!!! wiem, co mówię :)
      • mamba30 Re: a mi jest smutno 05.01.07, 19:57
        aeiou2 napisała:

> mi też jest dzis smutno, ale to chyba normalne o tej porze roku.nikt nie chce
        > iść ze mna do teatru, nikt nie chce iść ze mna do kina,nikt nie chce iśc ze
        mna
        >
        > potańczyć. wszyscy pracują albo jest im zimno.beznadzieja.pozdrawiam
        wszystkich
        >
        > smutnych, niedługo przyjdzie wiosna i będzie weselej

ja nie pracuję, z chęcia pójde do teatru (do kina nie) do opery/operetki....
        Tylko ja z Wawy :(((pieprzona stolica :((
        • aeiou2 Re: a mi jest smutno 05.01.07, 22:47
          ja też jestem z wawy, możemy pójść razem do opery- lubię bardzo
          • mamba30 Re: a mi jest smutno 06.01.07, 13:46
            aeiou2 napisała:

> ja też jestem z wawy, możemy pójść razem do opery- lubię bardzo

w takim razie trzeba się będzie zgadać z chętnymi, nie mam nic przeciwko :)))
      • kaukonsky Re: a mi jest smutno 05.01.07, 20:03
        O! Do teatru? Do kina? Tylko uprzedź kiedy! ZGGadamy się z Wentaszem (też forumowiczem na obczyźnie w Wawie) i jesteśmy na bank! Zdecydowanie jeszcze przed wiosną :o)
        A dziś bilety stawia Mamba :oD
        • wentkasz Re: a mi jest smutno 05.01.07, 21:10
          I mnie też smutno, tęsknota za naszym Wspaniałym Miastem, za Prezesowymi Obiadami Czwartkowymi i za wszystkimi, których musiałem opuścić w pościgu za obowiązkami zawodowymi. Co zaś się tyczy wyjazdu do teatru to jestem jak najbardziej przeciwny jego zaniechaniu! Tylko jeszcze formalne pytanie do Kaukonsky'ego: Którą sztukę uważasz za godną największego zainteresowania? Tylko nie zrozum mnie źle ;-)
          ...i pojedziemy ją podziwiać!!!!
          • aeiou2 Re: a mi jest smutno 05.01.07, 22:56
            jutro ide na sztukę:"kowal malambo" do buffo, to jest sztuka godna polecenia
            • kaukonsky No to już się tak nie smućmy :o) 05.01.07, 23:20
              O! Widzisz Wentkasz? Aeiou już Ci odpowiedziała. I to bez oczekiwanych przez Ciebie niecnych podtekstów ;o)
        • pruspawel Re: a mi jest smutno 06.01.07, 01:20
          Kaukonsky a wiesz, że do teatru to tylko pod krawatem wpuszczają?? Bo widz z
          krawatem jest mniej awanturujący się:)) A ja jutro w południe ruszam ze moimi
          współziomkami na plaże:) Bo teatr teatrem a kobiety lubią brąz:)))
          • kaukonsky j... s...! 06.01.07, 02:00
            Cholera. A jak się idzie z partnerką, która nie lubi chodzić w krawacie, to może być apaszka? :o)
            Przecież ja nawet do restauracji z własnym łańcuchem do mocowania łyżek do blatu chodzę ;o)
            Tylko nie skruszej tam na tym słońcu za bardzo, bo się w "Iberian Serrano Ham" zmienisz :o)
            A z saracenami to wiesz co masz robić... Pozdro!
        • mamba30 Re: a mi jest smutno 06.01.07, 13:48
          kaukonsky napisał:

> O! Do teatru? Do kina? Tylko uprzedź kiedy! ZGGadamy się z Wentaszem (też
          forum
          > owiczem na obczyźnie w Wawie) i jesteśmy na bank! Zdecydowanie jeszcze przed
          wi
          > osną :o)
          > A dziś bilety stawia Mamba :oD

Mamba bezrobotna, może to tez po trosze przyczyna doła. Ale dziś już lepiej,
          wczoraj był moment, że to nie był dół, ale lej po bombie :)))
          Ty też mieszkasz w wawie??? Co raz więcej Was widze tu wyemigrowało, do tego
          miasta szaleńców i oszołomów. Aczkolwiek sama jest rodowitą warszawianką, to
          musze przyznac, że to miasto mnie strasznie męczy.
          • kaukonsky Luźne rozważania o Wawie. I Magii ;o) 06.01.07, 14:38
            > Ty też mieszkasz w wawie??? Co raz więcej Was widze tu wyemigrowało, do tego
            > miasta szaleńców i oszołomów. Aczkolwiek sama jest rodowitą warszawianką, to
            > musze przyznac, że to miasto mnie strasznie męczy.
            Nie, ja nie. Jestem rodowitym bielszczaninem i czuję się chory, gdy wyjeżdżam z tego miasta na dłużej niż tydzień. Ale do Warszawy mogę dojechać. Jeszcze ze mną nie jest tak źle :o)
            W Wawie za to urzęduje Wentkasz. Na szczęście jeszcze się nie zasymilował zupełnie i od czasu do czasu wraca z podkuloną żyłką do Bielska :o) W sumie możecie się zGGadać i jakoś tak go wprowadzić w stołeczne zycie ;o) (Oj, czuję, że Wentkasz mnie o pompon skróci, gdy to przeczyta ;oP
            Wawa ma swoją Magię. Wy z Aeiou jesteście tej Magii blisko. Może nawet możecie jej uszczknąć co jakiś czas (dopóki Was Magia nie pożre - bo to niebezpieczny związek). Ja - w trakcie studiów - tylko się o tę Magię otarłem, mogłem ją polizać przez szybę. To wciąga, ale też ma swoją cenę. Mnie chyba nie stać na to, by ją zapłacić...
            • mamba30 Re: Luźne rozważania o Wawie. I Magii ;o) 06.01.07, 14:55
              kaukonsky napisał:

> Nie, ja nie. Jestem rodowitym bielszczaninem i czuję się chory, gdy wyjeżdżam
              z
              > tego miasta na dłużej niż tydzień. Ale do Warszawy mogę dojechać. Jeszcze ze
              m
              > ną nie jest tak źle :o)

he he jak miło, powinnam chyba napisac, że poczuję się zaszczycona :)))

> W Wawie za to urzęduje Wentkasz. Na szczęście jeszcze się nie zasymilował
              zupeł
              > nie i od czasu do czasu wraca z podkuloną żyłką do Bielska :o) W sumie
              możecie
              > się zGGadać i jakoś tak go wprowadzić w stołeczne zycie ;o) (Oj, czuję, że
              Went
              > kasz mnie o pompon skróci, gdy to przeczyta ;oP

Stanę w Twej obronie, własną pierwsią Cię zasłonię :D

> Wawa ma swoją Magię. Wy z Aeiou jesteście tej Magii blisko. Może nawet
              możecie
              > jej uszczknąć co jakiś czas (dopóki Was Magia nie pożre - bo to niebezpieczny
              z
              > wiązek). Ja - w trakcie studiów - tylko się o tę Magię otarłem, mogłem ją
              poliz
              > ać przez szybę. To wciąga, ale też ma swoją cenę. Mnie chyba nie stać na to,
              by
              > ją zapłacić...

Hmmm.... wiesz, może dla ludzi z boku stojących to ta magia jest widoczna. Ja
              przyznam szczerze niczego magicznego w tym mieście nie widzę. Nie miałabym nic
              przeciwko temu, żeby zamieszkać w spokojniejszej i wolniej zyjącej okolicy. No
              cóż, taki lajf, tu sie urodziłam i tutaj pewnie umrę.
              • mamba30 Re: Luźne rozważania o Wawie. I Magii ;o) 06.01.07, 14:59
                nawiązując do ostatniego zdania, które w poprzednim poście napisałam, to
                przypomniała mi sie pewna stara piosenka Dezertera - kocham mój kraj, bo tu sie
                urodziłem i tutaj penie umrę, ale dlaczego mam się cieszyć z tego......

no właśnie, wcale się nie cieszę, że wypadło mi zyć w stolicy
                • kaukonsky Nie kradnijmy księżyca :o) 06.01.07, 16:10
                  Napisałem Ci spory referat na priv :o)
                  Magię pojmuję dwojako: nie tylko jako centrum tętniące życiem i przyciągające jak ćmy mieszkańców prowincji (do których oczywiście, bez cienia hipokryzji, także się zaliczam), ale przede wszystkim jako - hm, szukam najlepszego słowa - wielki świat i jego możni, elita, show-biznes... Ja to nazwałem Magią - siłą, która przyciąga, kusi, łechce, czasem podtuczy i najczęściej wypluwa. Ale ja się na tym nie znam...
                  (...) Czemu nas tam nie ma, za płynącą miodem rzeką?
                  Czemu nas tam nie ma? Czy to może za daleko?
                  • mamba30 Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 06.01.07, 16:33
                    czytałam i na chwilę obecną krótko odpisałam :)
                  • mamba30 Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 06.01.07, 16:34
                    a złodziejstwo pozostawiam w rękach kaczylandu......Nawr Lady Punk nie pomoże...
                    • wentkasz Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 07.01.07, 16:51
                      Magia Warszawy - dla mnie jedyną zaletą tego miasta jest perspektywa zatrudnienia. Niestety jest to zaleta przysłaniająca wszystkie wady W-wy. Magia, która przyciąga ludzi z prowincji to możliwość zrobienia kariery zawodowej, tak mi sie przynajmnije wydaje. Osobiście, raczej się od tego odcinam, do wyjazdu (gdziekolwiek) bardziej skłoniły mnie pewne osobiste
                      czynniki.

Kaukonsky - troszkę brutalnie żeś ujął mój stan gdy wracam do Bielska, ale prawda jest taka, że ja w W-wie nie żyję. Ja tu tylko egzystuję. Znajomych mam tylko w pracy a wspólne wyjścia gdzieś po robocie odbywają się z częstotliwością zwycięskich meczów polskich drużyn w europucharach. Każdy dzień składa się z pracy, posiłku i paru wolnych godzin, w czasie których można oddać się przyjemnościom typu pranie, zakupy albo sprzątanie pokoju. Czasem
                      zostanie chwilka na menedżka ;-) W weeekndy zwykle siedzę w mieszkaniu bo wychodzić gdzieś samemu nie mam ochoty. Czy to takie dziwne, że tęsknię za klawym, bielskim życiem? ;-)

Reasumując - ocenię życie w W-wie dopiero wtedy gdy zacznę tu żyć :-)

O pompon Cię nie skrócę bo masz po swojej stronie Mambę. A jej ukąszenia bywają zabójcze ;-)

...
                      "Zaledwie dwieście kilometrów stąd rozciąga się cudowna kraina..."
                      • mamba30 Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 07.01.07, 17:01
                        Ze mnie też raczej zabawowy kompan nie jest. Oczywiście że lubię się bawic i
                        jeżeli już do tego dojdzie, to bawie się na całego, ale raczej rzadko wychodzę
                        gdzieć na zewnatrz. Jak jeszcze w radiu pracowałam, to siłą rzeczy musiałam
                        bywać w różnych miejscach, tylko nie koniecznie to robiłam dla przyjemności.
                        Mimo wszystko jakby co, to służę pomocą, w miarę swoich możliwośći. Podaję GG -
                        5970792, zawsze jestem niewidoczna, ale jak będę przed kompem, to napewno
                        odpiszę
                      • aeiou2 Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 07.01.07, 18:26
                        Ojej czytam tak sobie co tu piszecie o tej Warszawie. I myślę,że to jest tak:
                        Co kto lubi. Warszawa ma swoją magię, ale każdy musi tę magię dla siebie
                        znależć. Napewno jest to miasto gdzie sie nie można nudzić. Tutaj możesz
                        wszystko. Uskuteczniać swoje hobby, jakiekolwiek by nie było, chcesz sie uczyć
                        capoeira- to sie uczysz, chcesz tańczyc sambe to tańczysz, chcesz iść na balet
                        to idziesz,wilanów, pola mokotowskie,dziesiątki teatrów, klubów dla każdego,
                        kawa w coffe heaven, wieczór autorski w "czułym barbarzyńcy", ogrody na dachu
                        buw-u itp itd. nie oszukujmy sie w w Bielsku nic sie nie dzieje. Bielsk jest
                        cudowny jak sie tam wpada na tydzień.I wcale nie umniejszam bielskim klimatom i
                        domyslam sie ,ze tam też ludziska sie dobrze czują. Moja mama- bielszczanka od
                        zawsze , jak przyjeżdża do Wawy dostaje amoku:) A wszystkich forumowiczów z
                        Wawy, samotnie spędzających czas w pokoju:) zapraszam na wspólne poznawanie
                        magii tego miasta.Znam pare fajnych miejsc i często chodzę uskuteczniać moje
                        zainteresowania Podaje gg jakby ktoś był zainteresowany 8171860.pozdro
                        • partizan79 Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 07.01.07, 18:45
                          Ja tam bym się sprzeczał, ale nie bardzo jestem w stanie. W każdym bądź razie
                          Bielsk bezapelacyjnie jest stolicą wszechświata dla wspaniałej większości tych,
                          co się tu urodzili. I wolę się tu nudzić, aniżeli bawić się gdzieś indziej. Tak
                          już mam skonstruowany mózg. Veselych Sviat, Aeiou:D
                          • baam1 Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 07.01.07, 19:04
                            I znowu się z Tobą zgadzam :) coś dziwnego!
                            • partizan79 Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 07.01.07, 20:16
                              A-le-prze-cież-my-się-zaw-sze-zga-dza-myyyy..(?)
                          • aeiou2 Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 07.01.07, 19:09
                            Dzieki za wesołych świat, ale niestety nie mogę ich spędzać z rodzinka w
                            bielsku i orli. ojej nawet sobie śledzika nie zrobiłam:(
                            • partizan79 Re: Nie kradnijmy księżyca :o) 07.01.07, 20:12
                              Ano wiemy, słyszeliśmy:D
                      • kaukonsky Oby do przodu... 07.01.07, 18:36
                        Bo to jest chyba tak, że ponad wszystko cżłowiek potrzebuje możliwości samorealizacji. Najlepiej na kilku polach. Jeśli ma się satysfakcjonującą pracę, dach nad głową, plik w kieszeni, kochającą rodzinę, autentycznych przyjaciół i ciekawe hobby, to można mieszkać w Samułkach Wielkich, Gwizdkowie-Chochołach, Kocach-Basiach, Niemyjach-Ząbkach a nawet w Warszawie! No problemo! Gorzej, gdy którejś z tych składniowych zabraknie. Wtedy zaczynamy się zastanawiać, czy warto zaryzykować to, co mamy, by powalczyć o brakujący element.
                        Wntkasz - Tyś, Niuchu, zaryzykował. Gratuluję! Podobno po pół roku na obczyźnie przychodzi największy kryzys, ale jak się przeżyje pełny rok, to szansa na aklimatyzację szybko rośnie. No to powoli zaczynaj żyć! Powodzenia! Obiecaj tylko, że jak już zostaniesz prezesem, to ściągniesz mnie na pijarowca ;o)
                        Mamba - dziękuję za poparcie! To dzięki Tobie mam nadal pompon na szyi ;o)
                        • mamba30 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 18:45
                          nie za ma co :))) Kurd, siedzę przed drugim kompem i nie nawidzę tej czarnej
                          klawiatury. Chyba zaraz menżowiu aortę przegryzę za zakup powyższej :/
                          • kaukonsky Nie w temacie. 07.01.07, 18:50
                            Ja mam srebrną. Mogę ci pożyczyć ;o)
                            Idę na coolqi.
                            Wentkasz - masz u mnie bana na brendy. Uzasadnienie przesłałem Ci na GG...
                            • mamba30 Re: Nie w temacie. 07.01.07, 19:00
                              kaukonsky napisał:

> Ja mam srebrną. Mogę ci pożyczyć ;o)

wolę zwykła, najzwykelszą.... menżowiu i tak aorty nie uchowa :)))
                              > Idę na coolqi.

znowu??? to jakieś zboczenie i mania :)))

> Wentkasz - masz u mnie bana na brendy. Uzasadnienie przesłałem Ci na GG...

najwyżej napije się starego, dobrego bronka :)) akurat słucham "Komu
                              dzwonią" :)))
                              • kaukonsky Re: Nie w temacie. 07.01.07, 19:07
                                Ech. Zawsze mu dośrodkowuję, a on strzela z główki.... Stoper jeden.....
                              • kaukonsky Re: Nie w temacie. 08.01.07, 11:35
                                Mamba: Zboczenie to jest to, że już drugi wieczór z rzędu nie dorwałem się do
                                cooleq - taki tłok we wszystkich knajpach. Chyba yuppie z całej Polski zjechali
                                do Bielska na święta...
                                Wentkasz: Z tym stoperem to przegiąłem. Sorry ;o)
                          • baam1 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 19:05
                            Mambo, to my znowu w jednym klubie. Też nienawidzę czarnych klawiatur :) I
                            mężowi też takową posiada :D
                            • mamba30 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 19:23
                              baam1 napisała:

> Mambo, to my znowu w jednym klubie. Też nienawidzę czarnych klawiatur :) I
                              > mężowi też takową posiada :D

grrrrrrrrrrrr..... jak wielbię czarny kolor wszem i wobec, tak ta klawiatura to
                              masakra. Też mu załatw aortę :))) Przyjedziesz do Wawy ma wyskok do opery bądź
                              teatru??
                              • baam1 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 19:32
                                Trudno mi odpowiedzieć, ponieważ pracuję w takich godzinach, kiedy inni mają
                                wolne. Ale gdybym mogła to bardzo chętnie :) Ja cierpię z powodu klawiatury,
                                tylko wtedy, gdy mój komp się zepsuję i muszę korzystać z drugiego, Mąż
                                czytając mój wpis sie obraził, bo stwierdził, ze jego jest podświetlana i
                                zażyczył, żebym o tym napisała :)
                                • mamba30 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 19:35
                                  Byłoby miło się spotkać :)) Pozdrów menżowia i jego aortę :))) Mój ma zwykłą,
                                  czarną, bezprzewodowa (jej jedyna zaleta) klawiature, której nienawidzę.
                                  Niestety zostałam przegoniona od 2 kompa przez synowia, nie miałam wyjscia :))
                                  • baam1 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 19:38
                                    Mężus pozdrawia cię serdecznie :) Też myślę, że miło byłoby się spotkać :) Mam
                                    Cię też już na liście kontaktów :)
                                    Współczuję Ci tej czarnej klawiatury :(
                                    • mamba30 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 19:40
                                      Dzieki, no to zawijajcie z menzowiem, mojego tez wyciągne na ewentualne
                                      spotkanie odchamiające :)) Dawaj strzałkę, ja też kce :))))))))))))))))
                                    • mamba30 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 19:41
                                      a nie, ja mam..... ale na tamtym kompie.... wtedy tam zapisałam, ale zawsze
                                      mogę na @ wejść :)) zakręcona jakas jestem :)
                                      • baam1 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 19:53
                                        Dzięki, jak tylko nam się uda mieć wspólnie "wolne". Bo już chyba z pół roku
                                        tak nie było :(
                                        • partizan79 Re: Oby do przodu... 07.01.07, 20:23
                                          Don't ściem, Baam. Mieliście razem wolne np. we wrześniu, kiedy była nad
                                          Bielskiem piękna tęcza. Jak by tu nie patrzeć - pół roku nie minęło:P
                                          • baam1 Re: Oby do przodu... 08.01.07, 09:52
                                            hehehe, ależ nie mielismy wtedy wolnego :) Oboej bylismy baaaaaaaaardzo
                                            zajęci :)
            • sebcioo Re: Luźne rozważania o Wawie. I Magii ;o) 06.01.07, 21:29
              > Wawa ma swoją Magię.
              Tez sie z tym zgodze. Ale jednoczesnie nienawidze tego miasta tak jak zadnego
              innego.
              Za kazdym razem jak jade do Wawy to czuje fascynacje tym miastem, czuje jego
              magie a jednoczesnie nienawidze go bezgranicznie.
    • szarik-102 a ja mam bana na Twoim forum! 05.01.07, 20:10
      Ale się nie przejmuję. Jak dorwiemy tego Browanxa całą kupą, to wyjdzie z niego
      niezła kuńpa*.

* objaśnienie na Forum Plutycze
      • obserwer11 Pozdrawiam z Bielska i tych z Mazowsza i ze Śląska 05.01.07, 20:26
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44765
      • mamba30 Re: a ja mam bana na Twoim forum! 06.01.07, 13:43
        szarik-102 napisał:

> Ale się nie przejmuję. Jak dorwiemy tego Browanxa całą kupą, to wyjdzie z
        niego
        >
        > niezła kuńpa*.
        >
        >
        > * objaśnienie na Forum Plutycze

zaraz lukne, czy jesteś zabanowany....
      • mamba30 a za co jesli można wiedzieć??? 06.01.07, 13:45
        generalnie jak nic strasznego, to Cie odbanuję :))
        Ciekawam, komu za skórę zalazłeś :))
        • i.madzia Re: To przez tą pogodę :) 06.01.07, 13:57
          Koszmarna....ciemno, deszczowo, ponuro i....smutno. Może u Ciebie dzisiaj jest
          lepiej bo u nas baaaaardzo sennie :)
          • mamba30 Re: To przez tą pogodę :) 06.01.07, 14:01
            niebo dzisiaj wygląda ciut lepiej niż wczoraj, ale to nadal nie jest ta pogoda,
            jaką chciałabym ujrzeć za oknem. Mży, ale za to wiatr się uspokoił. Siedzę
            sobie dzisiaj sama i upajam się muzyką :)
            • 11rewresbo Re: To przez tą pogodę :) 06.01.07, 15:06
              nie siedź sama, przygotowana do Świąt ?
              • mamba30 Re: To przez tą pogodę :) 06.01.07, 15:12
                11rewresbo napisał:

> nie siedź sama, przygotowana do Świąt ?

Za godzinkę wraca mąz z córką, więc już nie będę sama. Hmm, ja święta
                obchodziłam w ub. roku, jestem katoliczką. Ale Wam juz gdzieś zyczyłam i życzę
                jeszcze raz spokojnych, szczęsliwych świąt w gronie najbliższych ludzi :)
    • rornanpidlaszuk Re: a mi jest smutno 07.01.07, 10:18
      JAKOŻE TO być może- smutno w bielsku, tym najszczęśliwszym mieście na ziemi?
      • mamba30 Re: a mi jest smutno 07.01.07, 16:40
        rornanpidlaszuk napisał:

> JAKOŻE TO być może- smutno w bielsku, tym najszczęśliwszym mieście na ziemi?

hmmm.... ja warszawianka jestem
        • nikzmienilem mamba ! 07.01.07, 16:46
          Zauważ,że to prowokator paskudny.Nick podrobiony !
          • mamba30 Re: mamba ! 07.01.07, 16:49
            nikzmienilem napisał:

> Zauważ,że to prowokator paskudny.Nick podrobiony !

teraz widzę tę nędzną podróbkę. Że taz ludzie nie mają nic lepszego do roboty.
            Swojego czasu i ja się dorobiłam kilku naśladowców, brrrrr
    • nikzmienilem Smutno ? 08.01.07, 10:48
      Jak komuś smutno,polecam stronę:
      www.mp3.wp.pl
      Wybrać kabarety ,albo muzykę,albo inne podmioty ,albo ...rozpracować soś na
      rozweselenie.
      • mamba30 Re: Smutno ? 08.01.07, 11:03
        dzisiaj nie jest tak źle :)) Zresztą pogoda jest w wawie cudna, czyste,
        błękitne niebi i pięknie świeci słoneczko. Podrawiam :)
        • kaukonsky Re: Smutno ? 08.01.07, 11:27
          W Bielsku też pięknie! Tylko dzisiaj trudno się do kogokolwiek dodzwonić w
          sprawach zawodowych :o)
          • mamba30 Re: Smutno ? 08.01.07, 11:54
            po 1 pniedziałek, po 2 tuz po świętach więc taki urok :)) Jutro pewnie będzie
            lepiej :D
            • bzik132 lekarstwo na smutek 08.01.07, 15:40
              mambo na smutek najlepszy jest sex!!!!!!!!!!!!
              • mamba30 Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 15:46
                he he :))) wiem :))) jak pisałam ten post, to menzowiu był w pracy, więc na
                tamta chwile sex odpadał :)) Ale dzisiaj wraca za półtorej godzinki i już mamy
                umówioną randkę w sypialni :))
                • nikzmienilem Mamba 08.01.07, 16:28
                  jak już mondż bedzie miał dość,to podeślę ze dwapm3. takie nasze,wschodnie.
                  • mamba30 Re: Mamba 08.01.07, 16:30
                    nikzmienilem napisał:

> jak już mondż bedzie miał dość,to podeślę ze dwapm3. takie nasze,wschodnie.

he he, podsyłaj, a pewnie, z przyjemnością posłucham :))))
              • nikzmienilem Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 16:23
                bzik132 napisał:
                > mambo na smutek najlepszy jest sex!!!!!!!!!!!!
                Bziku ! Mamba ma ,mówi,że to już męza.Jak cię dorwie za to,że musiał...zamiast
                po pracy odpoczywać...
                • bzik132 Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 16:28
                  dobra dobra nikzmienilem.moja rada zmotywuje chłopa do działania!!!!!i tak
                  trzymać.
                  • mamba30 Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 16:31
                    bzik132 napisał:

> dobra dobra nikzmienilem.moja rada zmotywuje chłopa do działania!!!!!i tak
                    > trzymać.

o wypraszam sobie, nie musze go jakos specjalnie motywować. Sam gad jeden rwie
                    się, na siłę go nie gwałcę :)))))
                    • nikzmienilem Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 16:35
                      Troche to potrwa-przekonweruje z płyty na mp3.
                      • mamba30 Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 16:38
                        spoko, za chwilę i tak spadam do kuchni obiad szykować. Jakbys ty z kolei
                        potrzebował jakąś inną muzykę, to śmiało pisz. Mam bardzo bogate zbiory :))))
                    • bzik132 Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 16:37
                      oho mambo !!!no no no !!!!fiu fiu fiu!!!!!ajajajaj!!!!!ostro!!!
                      • mamba30 Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 16:40
                        ja tam nie wiem, ale nic już nie napiszę, na moim AO i tak mnie za nimfomankę
                        mają, a mojego Pytona za maniaka seksualnego :D Po co mam sobie opinię "psuć"
                        na kolejnym forum :)))))))))))
                        • bzik132 Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 17:16
                          coś od życia się nam chyba należy. trzeba stworzyć forum sex bielsk !!!!!
                          • mamba30 Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 17:36
                            jeżeli warszawka będzie dopuszczona he he... to ja się pisze :D
                            • nikzmienilem Wszelkie prawa zastrzeżone ! 08.01.07, 17:46
                              Podsyłam pocztą trzy muzyczki z nieistniejącego już zespołu mego kolegi.Płyty
                              już na rynku nie ma dawno.Tak,że tylko do wyłacznego słuchania.Może w tygodniu
                              spytam kolegę ,czy moge udostępnić nagrania w internecie,a więcej posłuchamy.
                              • nikzmienilem Re: Wszelkie prawa zastrzeżone ! 08.01.07, 17:53
                                Dotarło ?
                                • mamba30 Re: Wszelkie prawa zastrzeżone ! 08.01.07, 18:20
                                  tak, dziękuję bardzo :))
                              • mamba30 Re: Wszelkie prawa zastrzeżone ! 08.01.07, 18:17
                                dziekuję bardzo, już odsłuchałam i możesz powiedzieć koledze, że mi się
                                podobało :)
                          • sebcioo Re: lekarstwo na smutek 08.01.07, 22:42
                            Ze niby w Bielsku jest jakis seks? To w pelni aseksualne miasto ;)
                            No chyba ze macie na mysli malolatow ale te jako niepelnoletnie nie mielyby
                            prawa do zabierania glosu w dyskusji ani do uczestniczenia w niej ;)
                            • mamba30 Re: lekarstwo na smutek 10.01.07, 16:41
                              sebcioo napisał:

> Ze niby w Bielsku jest jakis seks? To w pelni aseksualne miasto ;)
                              > No chyba ze macie na mysli malolatow ale te jako niepelnoletnie nie mielyby
                              > prawa do zabierania glosu w dyskusji ani do uczestniczenia w niej ;)

a ja nie wiem, bo ja w innych rejonach urzęduję :))

miało być założone sex forum i co??? Pomysłodawca wymiękł??? :)))))))))))))
    • mmagi stara pieszczocha:-))))))))))))))) 13.01.07, 01:02

• peem63 Re: stara pieszczocha:-))))))))))))))) 13.01.07, 01:07
        o, nie pomyliłaś się, a może znudził się anal ( oral )
    • kaukonsky W-wa a Bielsk 14.01.07, 00:49
      sebcioo napisał:
      > Wawa ma swoją Magię.
      > Tez sie z tym zgodze. Ale jednoczesnie nienawidze tego miasta tak jak zadnego
      > innego.
      > Za kazdym razem jak jade do Wawy to czuje fascynacje tym miastem, czuje jego
      > magie a jednoczesnie nienawidze go bezgranicznie.
      Bo Warszawa, to dziwka. Piękna, ale dziwka.
      A Bielsk - świnka morska. Ani świnka, ani morska...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka