kolczugin 07.06.03, 08:26 Może przeciwnik nie był wielki, ale fakt jest faktem. A na forum jakoś radości nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: KAZACHSTAN ROZGROMIONY !!! 07.06.03, 08:53 poziom gry reprezentacji pozostawial wiele do zyczenia.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: KAZACHSTAN ROZGROMIONY !!! 07.06.03, 09:03 alex.4 napisał: > poziom gry reprezentacji pozostawial wiele do zyczenia.... Poziom nie był za wysoki, ale wynik idzie w świat! Szwedom już drżą nogi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: KAZACHSTAN ROZGROMIONY !!! 07.06.03, 09:06 mysle ze Szwedzi nawet nie zauwaza tego. Zauwaza raczej dziwna niepokojaca otoczke wobec naszej reprezentacji. Kontuzje fikcyjne, odmowy gry w reprezentacji. Na szczescie nie zauwaza stale eksperymentowanie i powolywanie do reprezentacji zawodnikow bardzo przypadkowych.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: KAZACHSTAN ROZGROMIONY !!! 07.06.03, 09:34 alex.4 napisał: >Zauwaza raczej dziwna niepokojaca otoczke wobec naszej reprezentacji. >Kontuzje fikcyjne, odmowy gry w reprezentacji. I bardzo dobrze, niech to sobie zauważają !!! Dzięki tamu trochę nas zlekceważą, trochę uśpi to ich czujność, bedą atakować z większą nonszalancją... A wtedy my przeprowadzimy kontratak..., pióra załapoczą na skrzydłach jak za dawnych lat... Ech co to się będzie działo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: KAZACHSTAN ROZGROMIONY !!! 07.06.03, 13:14 myśleze ze szwecja to Polacy raczej nie cnie strzela a stracą bramki..... Jestem pesymistą. Janas wykonuje zbyt nerwowe ruchy, a eleminacje jak zauwazył Dudek są przegrane.... Ciemno widzę Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: KAZACHSTAN ROZGROMIONY !!! 09.06.03, 12:20 alex.4 napisał: > myśleze ze szwecja to Polacy raczej nie cnie strzela a stracą bramki..... > Jestem pesymistą. Janas wykonuje zbyt nerwowe ruchy, a eleminacje jak zauwazył > Dudek są przegrane.... Ciemno widzę > Pozdr Alex, jesteś pesymistą, ale na szczęście pomyliłeś się całkowicie. W jednym z dzisiejszych wywiadów trener Janas, odpowiadając na pytania dotyczące meczu ze Szwecją, powiedział tajemniczo: "MAM PEWIEN PLAN..." sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,730400,dyscyplina.html Już dziś możemy świętować środowy sukces! ;) Odpowiedz Link Zgłoś