Gość: Gruba baba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.03, 13:02 jesli tak, prosze kontakt na mail : marywow@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM Re: Czy ktos w Bialymstoku lubi grube baby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 20:07 Ja! dobrze jak ta gruba baba jest do tego wysoka..wtedy wow!!! Totalnie głupięję na jej widok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Kiedy baba jest gruba? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 20:36 konkretnie jak ma kilka kilo nadwagi to już jest gruba czy jeszcze nie? Albo jak waży więcej niż 50 kilo to już źle? Właśnie panowie jakie babeczki lubicie? (pomijam fakt, że w późniejszym wspólnym życiu większe znaczenie ma charakter wybranki niż jej wygląd...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nxa Re: Kiedy baba jest gruba? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 21:26 Kochanego ciała nigdy dość :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kiedy baba jest gruba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 21:45 mam kumpelę która waży 120 kg przy 182 cm wzrostu...to była moja pierwsza miłość ale niestety jakoś nie zgraliśmy się mieliśmy rózne charaktery a poza tym ona nie gustowała w młodszych i dużo niższych od siebie (trzy lata ode mnie jest starsza... poza tym kiedyś miałem ciężki wypadek na pół roku zapadłem w śpiączkę po wypadku..potem ta rechabilitacja..rozumiem ze nie chciała czekać za mną że straciła nadzieję i rozejrzała się za kimś innym..spotkałem ją niedawno i powiedziała mi że gdyby wiedziała jak się potoczy jej życie być może byłbym dziś jej mężem (nie wiedzie jej się w życiu nic z niego nie ma zapieprza od świtu do nocy w markecie za nędzne grosze a jej mąż utzrymuje rodzinę i dwójkę dzieci z dorywczych prac prawie w ogóle się nie widują w domu..nawet w niedziele.. nie mam do niej o to żalu że wybrała jego a nie mnie... skąd mogła wiedzieć że przeżyję ten wypadek? Ale ona wywarła na mnie duży wpływ..stała się dla mnie ideałem wzorcem kobiety nie tyllo ze wzgl na wygląd ale też i na wyjątkowy charakter..(choć jakoś nie mogę się przyzwyczaić do steranej życiem kobiety która sprawia wrażenie jakby ktoś albo coś odebrało jej radość życia, ale ja jej się nie dziwię...przeżyła bardzo ciężkie chwile w życiu śmierć wielu bliskich nieraz ją oszukano także finansowo co wpędziło ją w poważne kłopoty ale nie będę mówił sczegółów...to zbyt bolesne nie tylko dla niej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabata Oszołom hehehehehe ale z Ciebie koleś... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 22:13 buahahahahaha niezy z ciebie zgrywus!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Oszołom hehehehehe ale z Ciebie koleś... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 22:35 Oszolomie czyś ty sie czegoś najaral ????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Oszołom hehehehehe ale z Ciebie koleś... 07.06.03, 23:02 On juz dawno sie najaral. Tylko caly czas nurtuje mnie jedno pytanie, co to za towar, na ktorym jedzie? PS. Take me to your dealer Oszolom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Oszołom hehehehehe ale z Ciebie koleś... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:37 Ależ własnie sobie pomyslałam ze oszołom mógłby zrobić karierę medialną wystąpil by w programie 'wzruszyła mnie twoje historia' a moze sie załapie na 'rozmowy w toku' i na samym koncu sie okaze ze... az sie boje pomysleć , co to będziej kiedy odkryjemy o nim calą prawdę .... AAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: Oszołom hehehehehe ale z Ciebie koleś... 08.06.03, 10:54 Na końcu tej całej historii okaże się, że oszołoma nie kochała mama a tato tylko w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Oszołom hehehehehe ale z Ciebie koleś... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 15:28 i wszyscy beda płakać , a potem na ekranie podadzą konto na ktore bedzie mozna wplacać pieniażki na sesje terapeutyczne dla biednego oszołosia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom hehehehehe ale z Ciebie koleś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 14:30 Gość portalu: malosi napisał(a): > i wszyscy beda płakać , a potem na ekranie podadzą konto na ktore bedzie mozna > wplacać pieniażki na sesje terapeutyczne dla biednego oszołosia....... - Musiałbym byc obą by obnażąć sie przezd libertyńskimi mediami a przecież to one ogłopiły Polaków tak że zagłosowali na swa głodzicielkę czyli na UE..gdyby to my mielibyśmy te media wynik byłby odwrotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom hehehehehe ale z Ciebie koleś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 14:28 hawk.eye napisał: > Na końcu tej całej historii okaże się, że oszołoma nie kochała mama a tato > tylko w nocy. - a świstak siedzi i zwija sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Oszołom hehehehehe ale z Ciebie koleś... 09.06.03, 18:28 Oszołom co raz lepiej. chłopie ty się amrnujesz? Może w telewizji Rydzka będzie tok-show.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Kiedy baba jest gruba? IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 09.06.03, 14:39 No tak, to wiele tlumaczy z tych bredni, ktore wypisujesz. Mysle nawt, ze ty wciaz jestes w spiaczce, przeciez nikt, kto widzi swiat takim jaki jest, nie plotlby takich banialukow jak ty. > poza tym kiedyś miałem ciężki wypadek na pół roku zapadłem w > śpiączkę Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kiedy baba jest gruba? 09.06.03, 14:32 Gość portalu: maja napisał(a): > konkretnie jak ma kilka kilo nadwagi to już jest gruba czy jeszcze nie? Albo > jak waży więcej niż 50 kilo to już źle? Właśnie panowie jakie babeczki lubicie? > > (pomijam fakt, że w późniejszym wspólnym życiu większe znaczenie ma charakter > wybranki niż jej wygląd...;) Kiedy baba jest gruba? To proste - kiedy łatwiej ją przeskoczyć niż obejść... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: Kiedy baba jest gruba? 09.06.03, 16:09 a już na pewno wtedy, gdy łatwiej ubrać niż nakarmić. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kiedy baba jest gruba? 09.06.03, 16:14 To mógłbyś się naciąć na moją szwagierkę. Chuda jest jak wzorzec anoreksji a zjeść potrafi, że hoho... Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: Kiedy baba jest gruba? 09.06.03, 16:19 To w takim wypadku Twoja szwagierka wychodzi poza ramy posta. Chuda baba nie może być grubą babą :) Jak to było w "Rejsie" "..nie można być jednocześnie twórcą i tworzywem.." Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kiedy baba jest gruba? 09.06.03, 16:46 hawk.eye napisał: > To w takim wypadku Twoja szwagierka wychodzi poza ramy posta. Chuda baba nie > może być grubą babą :) Jak to było w "Rejsie" "..nie można być jednocześnie > twórcą i tworzywem.." Poza ramy posta nie wychodzi. Jak chuda może wystawać za ramy bardziej niż gruba? :) Za to rozwala definicję grubej baby, bo ją naprawdę wychodzi taniej ubrać niż nakarmić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kiedy baba jest gruba? 09.06.03, 17:16 ralston napisał: Poza ramy posta nie wychodzi. Jak chuda może wystawać za ramy bardziej niż > gruba? :) > Za to rozwala definicję grubej baby, bo ją naprawdę wychodzi taniej ubrać niż > nakarmić :))) a mama Gilberta Grape`a to rozwaliła wersalkę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Kiedy baba jest gruba? IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 09.06.03, 17:22 niejaki marek hlasko napisal "kobiety chude kochajom i rodzom jak ptaki".ja bardzo lubie pisanie pana hlaski i zgadzam sie z nim w zupelnosci. najlepszy seks jest z workiem kosci. a grube baby som fajnymi kumpelami. oszolom trzymaj sie! to fajne ze potrafisz sie otworzyc i powiedziec cos szczerego. mysle ze kazdy z nas ma gdzies tam glemboko w zakamarkach pamienci poukrywane pierwsze mlodziencze milosci,kture kto wie, kto wie, czy nie byly najwarzniejszym uczuciem naszego zycia, a juz na pewno najpiekniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kiedy baba jest gruba? 09.06.03, 18:30 Gość portalu: koro napisał(a): > niejaki marek hlasko napisal "kobiety chude kochajom i rodzom jak ptaki".ja > bardzo lubie pisanie pana hlaski i zgadzam sie z nim w zupelnosci. najlepszy > seks jest z workiem kosci. a grube baby som fajnymi kumpelami. > oszolom trzymaj sie! to fajne ze potrafisz sie otworzyc i powiedziec cos > szczerego. mysle ze kazdy z nas ma gdzies tam glemboko w zakamarkach pamienci > poukrywane pierwsze mlodziencze milosci,kture kto wie, kto wie, czy nie byly > najwarzniejszym uczuciem naszego zycia, a juz na pewno najpiekniejszym. Alex: Co na to Ania????? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee A kiedy mężczyzna jest gruby? 09.06.03, 17:19 ralston napisał: > Kiedy baba jest gruba? To proste - kiedy łatwiej ją przeskoczyć niż obejść... :) Czy ta definicja tyczy się również mężczyzn ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? 09.06.03, 17:21 awee napisała: > ralston napisał: > > > > Kiedy baba jest gruba? To proste - kiedy łatwiej ją przeskoczyć niż > obejść... :) > > > Czy ta definicja tyczy się również mężczyzn ?:) Nie ma grubych mężczyzn. Są co najwyżej obficie umięśnieni ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? 09.06.03, 17:34 ralston napisał: > Nie ma grubych mężczyzn. Są co najwyżej obficie umięśnieni ;)))))) :))))))))))))))))))))))))))))) To dobry żart na poniedziałkowe popołudnie Cóż za solidarność To ja też bedę solidarna i powiem tak: Nie ma grubych bab są kobiety przy kości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? 09.06.03, 19:05 często eksponowany przez panó jest mięsień boczny poprzeczny piwny.... niektórzy mają go yak rozbudowany że przesłąnia on wszystko inne.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 20:53 alex.4 napisał: > często eksponowany przez panó jest mięsień boczny poprzeczny piwny.... > niektórzy mają go yak rozbudowany że przesłąnia on wszystko inne.... > Pozdr - to mój problem lubie piwo i skutki tego sa bardzo widoczne ale teraz nadchodzi lato trochę poprafcuję w wakacje fizycznie więc jest szansa że ten problem się skurczy i bede mniej obły.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 10.06.03, 09:47 Chcesz powiedziec, ze bedziesz walil konia czesciej niz zwykle? > nadchodzi lato trochę poprafcuję w wakacje fizycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 13:21 Gość portalu: X napisał(a): > Chcesz powiedziec, ze bedziesz walil konia czesciej niz zwykle? > > > nadchodzi lato trochę poprafcuję w wakacje fizycznie - będę pracował na działce i trochę na budowie... w mojej rodzinie nie ma rolników więc z końmi nie będę miał do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? 10.06.03, 11:34 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > - to mój problem lubie piwo i skutki tego sa bardzo widoczne ale teraz > nadchodzi lato trochę poprafcuję w wakacje fizycznie więc jest szansa że ten > problem się skurczy i bede mniej obły.. Rozumiem, że będzie to praca charytatywna na rzecz miejscowego proboszcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? 10.06.03, 12:37 Oczywiście, że tak. W myśl zasady jeden kościół na jednego mieszkańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 13:22 kolczugin napisał: > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > - to mój problem lubie piwo i skutki tego sa bardzo widoczne ale teraz > > nadchodzi lato trochę poprafcuję w wakacje fizycznie więc jest szansa że t > en > > problem się skurczy i bede mniej obły.. > > Rozumiem, że będzie to praca charytatywna na rzecz miejscowego proboszcza ? - praca u wuja na budowie a w wolnych chwilach praca w LPR w ND... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 10.06.03, 13:30 Czy aby ten "wuj" ni byl kiedys pewnym arcybiskupem w poznaniu? O ile pamietam on juz raz bral chlopcow z budowy.... > - praca u wuja na budowie a w wolnych chwilach praca w LPR w ND... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: A kiedy mężczyzna jest gruby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:06 Gość portalu: X napisał(a): > Czy aby ten "wuj" ni byl kiedys pewnym arcybiskupem w poznaniu? O ile pamietam > on juz raz bral chlopcow z budowy.... > > > - praca u wuja na budowie a w wolnych chwilach praca w LPR w ND... - nikt z mojej rodziny nie jest osobą duchowną Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: Help, help... 10.06.03, 13:35 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > - praca u wuja na budowie a w wolnych chwilach praca w LPR w ND... Czy ktoś może pomóc mi rozszyfrować ten skrót: "ND" ? Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: Help, help... 10.06.03, 13:45 > Czy ktoś może pomóc mi rozszyfrować ten skrót: "ND" ? Może mu chodziło o NieDzielę? A powiedz oszołku, co za pracę wykonujesz w tym el pe erze i ile ci za to płacą? Czyżby elewacja Szpitala Neuropsychiatrycznego w Kościanie nieco pobrudziła się i wy orły, sokoły postanowiliście ją odmalować? Czy to jest część twojej psychoterapii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Help, help... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:08 hawk.eye napisał: > > Czy ktoś może pomóc mi rozszyfrować ten skrót: "ND" ? > > Może mu chodziło o NieDzielę? > A powiedz oszołku, co za pracę wykonujesz w tym el pe erze i ile ci za to > płacą? Czyżby elewacja Szpitala Neuropsychiatrycznego w Kościanie nieco > pobrudziła się i wy orły, sokoły postanowiliście ją odmalować? Czy to jest > część twojej psychoterapii? - Ja mieszkam w Poznaniu..pracuję dla klubu LPR ...sprawy biurowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Help, help... IP: 192.148.125.* 12.06.03, 23:27 Nastawiasz dupy Lubieznym Pdealom Radiowym? > - Ja mieszkam w Poznaniu..pracuję dla klubu LPR ...sprawy biurowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Help, help... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 09:43 Gość portalu: X napisał(a): > Nastawiasz dupy Lubieznym Pdealom Radiowym? > > > - Ja mieszkam w Poznaniu..pracuję dla klubu LPR ...sprawy biurowe - ToLPR to Liga Polskich Rodzin lub jak kto woli Lotnicze Pogotowie Ratunkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Help, help... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:07 kolczugin napisał: > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > - praca u wuja na budowie a w wolnych chwilach praca w LPR w ND... > > Czy ktoś może pomóc mi rozszyfrować ten skrót: "ND" ? - Nasz Dziennik Odpowiedz Link Zgłoś