Dodaj do ulubionych

Przedszkolanka - sprawa intymna - potrzebna rada

18.07.07, 00:47
Wiecie Kochani jak to bywa - zakochałem się .
Moją wybranką jest kobita , a jakże , nie jestem bi , ani homo .
Fajna kobita , jest tylko pewne ale........
Jest przedszkolanką...........
Znajomi mi odradzają takiego związku , mówią - panuje nad dzieciakami ,
będzie panować nad Tobą , sam kurna nie wiem co mam robić .
Fajna kobita , no wiecie , duże , niebieskie oczy , ale te wątpliwości....
I tak sobie myślę , poradzę się mądrzejszych ode mnie .
Doradzcie coś , ma ktoś żonę przedszokolankę ?
Jak się wam układa ?
Będę wdzięczny za rady i opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Wąski Re: Przedszkolanka - sprawa intymna - potrzebna r IP: 82.136.42.* 18.07.07, 14:23
      Jak chcesz górować nad babą , to weź se sprzątaczkę , ja tak zrobiłem
      i jestem zadowolony
    • Gość: meg Re: Przedszkolanka - sprawa intymna - potrzebna r IP: *.chello.pl 18.07.07, 14:50
      fajna podpucha z tym tematem:))))

> Znajomi mi odradzają takiego związku , mówią - panuje nad dzieciakami ,
      > będzie panować nad Tobą ,
      a co, ty też dzieciak jesteś?
      skoro tak cię porównują, to pewnie jesteś i jest się czego bać, żarcie podane,
      tyłek podtarty, leżakowanie w południe, gry i zabawy, malowanki, wycinanki,
      teletubisie.
      do poważnych rzeczy weźmie sobie kochanka

• Gość: zenon Re: Przedszkolanka - sprawa intymna - potrzebna r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:08
      Byłem kiedyś z przedzskolanką. I coż było nudno. Mam nadzieję, że nie trafiłeś
      na taką/ tą samą. Rozmowy ograniczone miałem do prau tematów, bo "nie będę
      dyskutowac o czyms na czym się nie znam", sex jedynie tradycyjkny, monotonny
      przez jej ograniczenia. Problem rozwiązuje piwo, po 3-4 piwach, stawała się
      interesująca
    • Gość: idzikczortu Re: Przedszkolanka - sprawa intymna - potrzebna r IP: *.sub-66-174-79.myvzw.com 18.07.07, 17:51
      "serdeczna sraczka" napisal: "...poradze sie madrzejszych ode mnie...".
      Och, co za komfort intelektualny - choc przez moment poczuc sie madrzejszym
      od "serdecznej sraczki".
      • Gość: Maks Kowalik Re: Przedszkolanka - sprawa intymna - potrzebna r IP: *.elpos.net 18.07.07, 18:31
        Dobry wybor ! Tak trzymac! Przedszkolanki to otwarte,cieple,gorace i seksowne
        babeczki a jednoczesnie swietnie zajmuja sie domem.Sam chajtnąłem sie z jedną i
        znam kilka jej kolezanek. Nie żałuję ozenku nic a nic!
        • Gość: zen Re: Przedszkolanka - sprawa intymna - potrzebna r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:25
          Ty ssie tak nie chwal, bo moze się okazac , że sraczka zakochał sie w Twojej żonie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka