Gość: jeszcze panna IP: *.elpos.net 06.08.07, 22:51 Mam duży posag,urodę,wykształcenie i stałą pracę :-))))))))))))))) Lubię gotowac i nie chcę emigrować!!!! Są chętni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serdeczna sraczka Re: Casting na męża ! IP: *.koba.pl 06.08.07, 22:53 Czy można wiedzieć jak duży jest ten posag ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 22:59 Bardzo duży! :-))Dorzuce tatusia przy wiekszej kasie....:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdeczna sraczka Re: Casting na męża ! IP: *.koba.pl 06.08.07, 23:03 Prosiłbym o więcej szczegółów. Dużo to pojęcie względne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:10 Nie bądź taki drobiazgowy,wstydź się :-) I to ja wybieram a nie TY ! Nie chcesz brać udzialu w castingu,idz na kolacje i zamow sobie szczura w ziołach ,ktorego tak lubisz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Casting na męża ! IP: 77.232.66.* 06.08.07, 23:15 widze , ze panna nieco nerwowa jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:18 Taaak? A po czym to wnosisz?To chyba "sraczka" nerwowo sie dopytywał,ja tylko spokojnie odpowiadałam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Casting na męża ! 06.08.07, 23:21 W jaki wieku musi być tenże kandydat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:26 Koczisku kofffany,ja nie patrze na cyferki tylko na caloksztalt,wiec powiedzmy 30- 50,miescisz się? A co,rozwód bierzesz z żoną? :-)))))Pozatym ja wierząca jestem a Ty jakby nie za bardzowato.......:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Casting na męża ! 06.08.07, 23:29 Dla kasiory jak trzeba będzie to i na buddyzm się mogę przerzucić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:31 koczisku kofffany,bez obrazy ,a po co mi mąż który nie będzie mnie dopieszczał ino całodobowo będzie przy kompie ślęczeć tak jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Casting na męża ! 06.08.07, 23:32 Dziś dopiero żem usiadł około 20, czyli nie jest tak źle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:36 Rzeczywiscie,na odwyku jestes hahahaha? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Casting na męża ! 06.08.07, 23:40 Żeby być na odwyku, trzeba być od czegoś uzależnionym, a ja nie jestem:) To, że pisuję o różnych godzinach nie musi wcale oznaczać, ze siedzę non stop, czyż nie tak? A tak w ogóle idę już spać, więc asta lawista bebe:)! hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:43 To milych snow i stosunkowo udanej nocki zycze:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Casting na męża ! IP: 77.232.66.* 06.08.07, 23:22 chyba panna ma cos do ukrycia , jak na pytania dotyczace majatku tak nerwowo odpowiada..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:24 Idzik a Ty dalej swoje...,dla jednego milion zlotych jest bardzo duzo a dla drugiego milion euro za mało. Jak juz "sraczek" napisał,duzo-to pojecie wzgledne,reszta w cztery oczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanpidlaszuk Re: Casting na męża ! IP: *.rich-jerks.com 06.08.07, 23:26 a ukrainiec z pod Hajnówki może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:30 Roman,Twe IP jednak mowi ,że nie spod Hajnówki jestes a spod inszej metropoli:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:35 Miseczka E -> 172 cm ,brunetka,długie włosy do pasa ,niebieskie oczy...Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Casting na męża ! 06.08.07, 23:36 Nie, nie! Dziękuję za wyczerpujące (ufff!) informacje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdeczna sraczka Re: Casting na męża ! IP: *.koba.pl 06.08.07, 23:42 Nie wcinać mi się tu , ja dobijam targu !!! A Szanowna Panna jakiego wyznania i jakiej opcji politycznej kibicuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 06.08.07, 23:45 Jedynego słusznego wyznania a opcja polityczna hmmm,należe do Partii Wielbicieli Piwa i do Partii Majtków Okrętowych Zielonego Przylądka i Innych Wysepek ,starczy? Jutro bedziemy kontynuowac,ide w ramiona kochanka Morfeusza :-) Dobrej nocy "sraczku"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdeczna sraczka Re: Casting na męża ! IP: *.koba.pl 06.08.07, 23:51 Nie spodziewałem się , że Panna jest prawosławna . Dobrej nocy życzę i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek panna kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:21 nie występują w przyrodzie prawdziwe brunetki z niebieskimi oczami - sorki, ja na kobietach się tochę znam a "brunetka" to nie okreśenie aktualnie używanej farby do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
nauczycielka_przedszkola Re: panna kłamie 07.08.07, 13:34 Gość portalu: wojtek napisał(a): > nie występują w przyrodzie prawdziwe brunetki z niebieskimi oczami - > sorki, ja na kobietach się tochę znam Ale sie usmialam,wiekszej glupoty dawno nie slyszalam.Ja jestem prawdziwą brunetką z pieknymi niebieskomi oczami,wiec co,jestem dziwoloągiem Twoim zdaniem?Hahahahahaha.. Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.a Re: Casting na męża ! 07.08.07, 00:12 Sa dziewczyny w Bialym - Oj sa! Dawno tak sie nie ubawilem. To byla konwersacja - klasa. Tak elegancko zalatwic 6-ciu facetow! PS. Koczisss idz spac, rano masz wokande. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koczisss Re: Casting na męża ! IP: *.ovh.net 07.08.07, 00:19 to ja Koczisss w całej okazałości - nigdy nie rozstaję się z klawiaturą www.joemonster.org/art/7658/Jak-rozpoznac-bloggera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: Casting na męża ! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.08.07, 10:01 Oj moja droga na pieniądzach i stabilnym życiu nie zbudujesz dobrego związku. W jednej chwili to jest, w drugiej już nie ma. Chyba jednak mui byc to coś, co bedzie sprawiało, że się zakochasz i będziesz wiedziała, że ta druga osoba jest tą o którą chcesz się troszczyć, opiekować i spędzić z nią resztę jeszcze długiego życia. Powodzenia w szukaniu, tylko nic na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 07.08.07, 12:36 "win" nie bądx taki zasadniczy,no cos ty,kasa i miłośc w parze to jest to co tygryski rodzaju męskiego lubią najbardziej,czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: Casting na męża ! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.08.07, 13:06 może jestem inny ale u mnie tak nie jest. Kasa oczywiscie ułatwia życie ale nie sprawia, że jest ono lepsze. Twoją główną zachętą na casting jest kasa a nie to jaka jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendowaty Re: Casting na męża ! IP: *.koba.pl 07.08.07, 13:09 Kasa najważniejsza , a to jaka panna jest to nieważne . Da sie pannie na boki i wychowa się ją po swojemu. Będzie chodziła jak w zegarku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 07.08.07, 13:12 ...."win" a skąd wiesz jaka jestem? Ja troche wiem juz jaki jestes,zero poczucia humoru....nie przeszedles eliminacji juz na poczatku,bye ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: Casting na męża ! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.08.07, 13:22 z całego serca życzę powodzenia. Bye:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Casting na męża ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:18 wolałbym byś miała dzikość w sercu, posag i gotowanie to mnni nie interesuje wolę byc biednym szczęśliwym niż bogatym po sutym obiedzie i znudzonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 07.08.07, 13:47 ...."dzikosc w sercu" hmmmm?Nazywaj rzeczy po imieniu,kobieta musi umiec 70 rzeczy: gotowac i 69 ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Casting na męża ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:54 jeszcze jeden Tinky WinkY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Casting na męża ! - związek homo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:24 po przeczytaniu wpisów "panny" idę w zakład że to facet i to do tego biedny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękny Marian Re: Casting na męża ! - związek homo IP: *.koba.pl 07.08.07, 13:35 Uuuuu jak facet , no to mnie interesuje , tylko szkoda , że biedny , ale może za to szczodrze obdarzony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! - związek homo IP: *.elpos.net 07.08.07, 13:45 Piekny Marianie-dziś jest wtorek a więc zapnij rozporek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! - związek homo IP: *.elpos.net 07.08.07, 13:38 Wojtuś ,wypraszam sobie.Domyslam się,ze poboznie potrzebujesz faceta na gwałt ale ja mam miedzy nogami i u gory co inszego i nie zamierzam sie tego pozbywac,wiesz???? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: Casting na męża ! - związek homo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:51 Gość portalu: jeszcze panna napisał(a): > Wojtuś ,wypraszam sobie.Domyslam się,ze poboznie potrzebujesz > faceta na gwałt ale ja mam miedzy nogami i u gory co inszego i nie > zamierzam sie tego pozbywac,wiesz???? :-))) Na dole przecież nie masz nic, więc nawet nie ma szansy, że tego się pozbędziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Casting na męża ! - związek homo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:58 piszesz jak napalony facet bez polotu - no... zawsze tata mógł cię chowac na faceta a bracia zaimplementowali odpowiedznią dawkę chamstwa i miłośc do piwa - choć ludzie majętni nie żyją "piwem" i zgrabne panie też - to cecha młodych mężczyzn, zazwyczaj napalonych i nie mających na "pyfko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 07.08.07, 14:02 Wojtek,napalony to byl kocziss kiedy na buddyzm dla kaski chcial przechodzic :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż in spe Re: Casting na męża ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:52 A komu potrzebna zrzędliwa stara panna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 07.08.07, 14:00 Wspolczuje Twej zonie męzu,skoro te kilka zdan nazywasz "zrzędzeniem" a o moim wieku nie masz pojęcia i nie wysiliłes sie aby o owy zapytac :-)))))))Twoja zaciankowosc swoadczy o Tobie! Giertych fan club? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Casting na męża ! IP: 85.232.247.* 07.08.07, 14:03 pozdrawiam wszystkie panny. i życzę wielu sukcesów. i porządnego chłopa. sam co prawda w castingu wziąć już udziału nie mogę, ale chętnie bym na popatrzył sobie z boku. a może zrobić casting na męża w telewizji? skoro zdecydowała się pani na ogłoszenie castingu w necie, cechuje panią zarówno otwartość, jak i poczucie humoru. cechy, które doskonale spełniają się przed kamerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 07.08.07, 14:04 Do kogo mam się zgłosić w TV? :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za !!! Re: Casting na męża ! IP: *.koba.pl 07.08.07, 14:25 Koro wprowadź dziewuchę do TV , umówcie się , będzie program. Ty zarobisz , bedziesz miał na pyfko , a dzioucha chłopa wreszcie znajdzie . Bierz się Koro do roboty , zamiast się nażerać przed kamerami i naszymi oczami , zrób wreszcie porządny program :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Casting na męża ! IP: 85.232.247.* 07.08.07, 14:28 do szefa! bardzo sympatyczny człowiek. myślę, że pomysł mu się spodoba. warto jednak wcześniej ustalić zasady programu. jak pani by to widziała. i wszystko spisać. chętnie w tym pani pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Casting na męża ! IP: *.chello.pl 07.08.07, 14:47 telewizyjny casting na meza to nic nowego. Widzialem takie programy w brytyjskiej TV z tym, ze oni nie pchaja ludzi do oltarza ale raczej do lozka. Ot, zafunduja wakacje gdzies w Marbella, ersatz schmaltz luksusy dla jakiegos oika z bicepsami oraz zwyczajnej kuchty gdzies z prowincji. Po czym ludzie maja ubaw, gdy "mloda para" opisuje publicznie swoje kulawe oblapianki i jak po takich wakacjach nie moga juz wiecej patrzec na siebie bez wstretu. sam juz stary, z podagra w paluchu u nogi i raczej nie bardzo juz moge ale za to rowno(co najmniej) bogaty a takze przepasazowany przez kilka malzenstw i tuziny panien do rekreacyjbego seksu. Nie radzilbym powyzszej Pannie Mlodej sprzedawac wianka jakiemus gburowatemu sledziowi. Seks moze sobie kupic, forse stracic ale prawdziwa przyjazn jest niesprzedajna i na wage zlota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Casting na męża ! IP: *.cnb.com.pl 07.08.07, 23:22 Jestem chętny.Tylko jak można się z Tobą skontaktować w rzeczywistości?E-mail?GG-y? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koczisss Re: Casting na męża ! IP: 77.232.66.* 07.08.07, 23:45 Ja też jestem chętny , samotność mi doskwiera i ile można siedzieć przed tym komputerem , muszę się w końcu ustatkować . Podaj numer telefonu , albo inny namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Casting na męża ! IP: *.dataforce.net 08.08.07, 01:25 Powodzenia Pani Iwono ! Ciekaw jestem jak to się rozwinie serwisy.gazeta.pl/cjg/1,32205,1241261.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Casting na męża ! IP: *.chilan.net 08.08.07, 11:37 jeśli chodzi o jedną i tę samą osobę co w tym linku to ja cie nie farfolę, to ilu rogaczy wyprodukowała na tych castingach przez te 4 lata ?? a tym co przegrają casting polecam trasę na warszawę, jak się ostatnio przejechałem to jeszcze dzisiaj jedno oko zezuje na lewe pobocze a drugie na prawo :))) i nie chodzi bynajmniej o te grzybki i jagody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze panna Re: Casting na męża ! IP: *.elpos.net 08.08.07, 13:42 Nie jestem panią Iwoną ale przeprowadzilam juz pierwsze rozmowy w TV. A przedmowcy radze sobie kupic okulary i zarezerwowac miejsce w Osrodku Badania Chorób Przenoszonych Drogą Płciową na Krakowskiej bo tam podobno ostatnio duzy tlok (pisali w Kurierze):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koczisss Re: Casting na męża ! IP: *.ovh.net 08.08.07, 18:42 Proszę napisać kiedy i gdzie trzeba składać papiery do udziału w show TV - Casting na męża. Jestem zainteresowany . Jest duże prawdopodobieństwo , graniczące nawet z pewnością , że wygram ten casting i zostanę Pani mężem . Odpowiedz Link Zgłoś
alinumer Re: Casting na męża ! 09.08.07, 13:55 Gość portalu: jeszcze panna napisał(a): > Mam duży posag,urodę,wykształcenie i stałą pracę :-))))))))))))))) > Lubię gotowac i nie chcę emigrować!!!! > Są chętni? Mam...hmm... pewien majątek, jestem przystojny (tak powiadają ponoć;D, wykształcony, stała praca póki co, lubię zjeść dobre co nie co(a i gotować na 4 ręce) choć nie wyglądam, niezbyt chętny do emigracji... Kupić? Nie kupić? Ale potargować się można:) Chętna Jeszcze Ppanna?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wiem kto będzie dobrym kandydatem IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.08.07, 14:47 Znam takiego jednego! Jest zielony i uprawia demogogię ekologiczną o zabrawieniu politycznym. Zna się świetnie na wszystkim i wszystkich a najważniejsze, że wywołuje u ludzi dreszcze emocji. Poprostu wymarzony kandydat. Ale przecież nie wiesz o kogo może chodzić?! Odpowiedz Link Zgłoś