www.zieloni-bialystok.w.pl 08.08.07, 21:04 PREZYDENT TUR=SKOLASKI Z PO BEDĄC TEŻ WYKŁADOWCĄ UNIWERSYTETU ZAŁATWIA DLA SWOJEJ FIRMY BEZPRZETARGOWE PRZEJĘCIE ZIEMI POD TZW CAMPUS, OBOK TZW. "LOTNISKA" TO NIE TYLKO NIE ETYCZNE LECZ KORUPCJOGENNE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazz Re: Wizja na kampus uniwersytetu 08.08.07, 21:47 O Matko znowu Pan Ctrl+C Ctrl+V znany wszystkim "wklejacz" złotych( CZYTAJ ZIELONYCH) myśli.Że nie ma na niego sposobu może zrzucimy się forumowicze aby dał nam święty spokój chyba jest to jakiś sposób? Wracając do tematu Bardzo dobrze, że powstanie Kampus bardzo fajnie te, że w takim miejscu szkoda mi trochę działkowiczów bo wiem co dla nich znaczą te działki ale kiedyś musiało sie to stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.... znowu ani grosza dla zielonego, który kocha kasę IP: 80.54.13.* 08.08.07, 22:01 zielony sam pisze o tym na portalwiedzy.onet.pl/1,15,8,26343399,72951780,2826517,0,forum.html w dodatku chwali się, że oszukuje płacących mu, jego tekst jest odpowiedzią na pytanie, czemu wziął kasę od browaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: znowu ani grosza dla zielonego, który kocha k IP: *.koba.pl 09.08.07, 04:01 Widziałem prawdziwy kampus uniwersytecki w Irlandii, zajmował powierzchnię co najmniej całego lotniska z wszystkimi ogródkami działkowymi dookoła. Dlatego zastanawiam się, jak oni chcą się zmieścić na tak małej powierzchni? Poroniony pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wizja na kampus uniwersytetu 09.08.07, 08:41 jeśli budynki w rzeczywistości będą wyglądać tak jak na wizualizacji, to ja dziękuję za taki kampus :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcelam Wizja na Lipowej 09.08.07, 13:12 W projekcie podany jest adres kampusu: Lipowa 41. Las tam posadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek gierkowskie bloki IP: 86.41.102.* 09.08.07, 14:06 Na tej wizualizacji budynki campusu wyglądają jak gierkowskie bloki. Mam nadzieję, że projektanci ostatecznie wykażą troche więcej fantazji... Odpowiedz Link Zgłoś