Dodaj do ulubionych

Zgroza i hanba

30.06.03, 05:07
Robota oszolomo-podobnych "prawdziwych Polakow". Czas sie obudzic. Hitler tez
zaczynal od gromadki pomylencow i smarowania hasel na murach: (podaje za
Kurierem Porannym):

Swastyki straszą
Białystok utonął w antysemickich i faszystowskich napisach. Spółdzielnia na
Białostoczku rozpoczęła akcję zamalowywania

"Jude raus", "sieg heil" - wypisuje ktoś nocą na białostockich budynkach. -
Żeby kogoś ukarać, trzeba najpierw go złapać - mówią policjanci.

- To dzieło frustratów. Nie mają pojęcia, co wyprawiają! To godne
największego potępienia! Pamiętam czasy wojny i swastyka kojarzy mi się z
najgorszym - powiedział "Porannemu" Kazimierz Koleśnik, mieszkaniec osiedla
Białostoczek.
Kilkadziesiąt antyżydowskich i nazistowskich napisów było w piątek na
Białostoczku. Pojawiają się na ścianach budynków w nocy i rano straszą
mieszkańców.

[...]
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Zgroza i hanba IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 08:43
      ormond napisał:

> "Jude raus", "sieg heil" - wypisuje ktoś nocą na białostockich budynkach. -
      > Żeby kogoś ukarać, trzeba najpierw go złapać - mówią policjanci.
      >
      >
      > - To dzieło frustratów. Nie mają pojęcia, co wyprawiają! To godne
      > największego potępienia! Pamiętam czasy wojny i swastyka kojarzy mi się z
      > najgorszym - powiedział "Porannemu" Kazimierz Koleśnik, mieszkaniec osiedla
      > Białostoczek.

Eeee, tam. Dzieci się nudzą i chodzą ze sprayem. Treść ma marginalne znaczenie,
      chodzi o efekt. Potem się cieszą, że w gazecie napisali.
      • hawk.eye Re: Zgroza i hanba 30.06.03, 08:56
        Dzieci nie czytają gazet, więc nie dlatego te napisy są na ścianie. Te napisy
        nie mają żadnego podłoża ideowego, a jedynie szczeniacki występek. Po prostu
        nudzi im się i czują się bezkarni, ale w momencie przyłapania ich na malowaniu
        tego typu napisów wpadają w histerię i zanoszą się płaczem na słowa "idziemy na
        policję". Z kolesiami kiedyś przyłapaliśmy kilku gówniarzy (na oko 10-12 lat),
        którzy byli tak zajęci pisaniem po ścinach, że aż nie usłyszeli, jak do nich
        mówiliśmy, żeby przestali. Oczywiści wylądowali na komisariacie, a ojciec
        jednego z nich na drugi dzień dał swojemu wiadeko z frabą i pędzel, żeby mały
        zamalował to, co napisał poprzedniego wieczora.
        • ormond Re: Zgroza i hanba 30.06.03, 10:00
          Takie rzeczy nie dzieje sie w pustce. Nawet jesli to sa dzieci, ktore nie do
          konca rozumnieje co pisza, to jednak one sa jak barametr, ktory wylapuje
          nastroje spoleczne. Zwroccie uwage, ze one nie pisza np "Pigmeje raus". Ktos te
          nastroje podgrzewa, ktos jest za nie odpowiedzialny. Przyjrzyjcie sie
          programowi LPR - jest jawnie nacjonalislistyczny. Spjrzcie na hasla Mlodziezy
          Wszechpolskiej - bezwstydnie poluje sie na schede po faszystowskiej falandze,
          bez zenady wystepuje z antysemickimi haslami.
          Najlatwiej jest udawac, ze nic sie nie stalo, ze to tylko "dzieci sie brzydko
          bawia", ale za tymi dziecmi sa Rydzyki, Wrzodaki, Tejkowscy, a ci panowie
          wiedza doskonale co robia.
          • alex.4 Re: Zgroza i hanba 30.06.03, 15:54
            Faszystowskich i antysemickich napisów nie mozna lekceważyc. To powazny
            problem. Sam widziałem sfastyke przy wejściu do pałacu Branickich
            Pozdr
    • Gość: knur Re: Zgroza i hanba IP: *.pl 30.06.03, 19:18
      zgroza i hańba? tak. ale czy aby na pewno ci, którzy to wypisują (wymazują)
      wiedzą o so chodzi? wątpię. a wszystkiemu winna jest nuda (czyt. rodzice).
      • gwiezdny.zalogowany Swastyki straszą 01.07.03, 08:40
        Gość portalu: knur napisał(a):
        > a wszystkiemu winna jest nuda (czyt. rodzice).

Owszem przede wszystkim rodzice ale nie mniejszą winę ponosi szkoła (czyt.
        Minister Edukacji Narodowej i Sportu). Dupki biegają ze szprejem bo się nudzą!!
        Bo nie mają boiska! A jak jest boisko to bramki połamane, kosze pourywane. Inna
        sprawa, że same się nie pourywały. Ale nie ma kogoś kto by im pokazał jak sobie
        zorganizowac czas po szkole i odrobieniu lekcji.

Moim zdaniem szkoła powinna zapewnić trzy rzeczy obowiązkowo:

1) Przywiązanie do regionu (w znaczeniu: silna świadomość regionalna). Ciekawa
        i mądrze nauczana historia regionalna. Jak by palant wiedział, że brama
        wjazdowa przed dziedzińcem pałacu jest jedyną oryginalną częścią całego
        kompleksu to by na niej nie sprayował swastyki tylko bo o tym opowiadał swoim
        kumplom z innych miast.

2) Edukacja ekologiczna. Zamiast opowiadać jakieś bajki o biotopie, biocenozie
        i mitochondriach trzeba uczyć i tłumaczyć, że puszka jest zła a butelka zwrotna
        dobra.

3) Zaplecze sportowe (problem polskiej piłki nożnej zostałby przy okazji także
        rozwiązany, a i w drafcie NBA pojawiałoby się więcej Polaków).

A tak mamy afery, łapówki i zadłużone szpitale. Ale co tam! Będziemy mieli
        kościół na Żelaznej!!

Po przeczytaniu artykułu:
        www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030630/WYDARZENIA/306290004
        proponuję jeszcze mały cytacik ze strony MENiS:

"Jest ważnym krokiem w przyszłość, o której sami zdecydują, własną,
        odpowiedzialną pracą. Cieszą się też, kiedy po latach opuszczają szkołę już
        prawie dorośli, niosąc dumnie swoje świadectwo dojrzałości. Dziewczęta i
        chłopcy, roześmiani, szczęśliwi, radośni, pełni marzeń, mając za sobą ten jakże
        ważny etap nauki - szkołę!"
        (www.men.waw.pl)
        • habitus Re: Swastyki straszą 01.07.03, 09:43
          Łybacka musi odejść!
          • ralston Re: Swastyki straszą 01.07.03, 10:12
            Największym dramatem jest to, że w ogóle przyszła...
            • alex.4 Re: Swastyki straszą 01.07.03, 13:37
              łybacka jest dramatem. Ale to nierozwiązyuje wszystkiego. Napisy faszystowskie
              zdarzały się wsześniej również.
              Pozdr
              • saunne Re: Swastyki straszą 01.07.03, 14:26
                Gdyby nie było pustej, głupiej obojętności, gdyby ludziom wszystko "nie
                zwisało", to takich napisów by nie było. Ale co tam, większe prawo do chodzenia
                po ulicach ma nawalony debil, który w życiu nie splamił się rozumną myślą niż
                normalny uczciwy człowiek. Przykład? A proszę bardzo: wracam autobusem
                wieczorem, pijany w sztok wyrostek bluzga tak, że uszy wszystkim dookoła
                więdną, zaczepia dziewczyny i co? Jakaś reakcja? ZERO!!! Wszyscy gapią się w
                okna. A kierowca ma to w....

Wkurza mnie to.
                • alex.4 Re: Swastyki straszą 01.07.03, 14:33
                  ale jeśli bedzie próbował interweniować to czy nie zostanie potaktowany jako
                  nadgorliwiec.... ten co się czepia.... przecież czy komus to przeszkadza...
                  Pozdr
                  • ralston Re: Swastyki straszą 01.07.03, 14:40
                    Przeszkadza. I to nie tylko swastyka, ale jakiekolwiek smarowanie po murach.
                    Wkurza mnie ta bezmyślność do bólu. Rozumiem jeśli poświęca się na graffiti
                    jakiś większy płot i umieszczają tam swoje prace młodzi artyści. Ale smarowanie
                    po murach, gdzie popadnie kretyńskich bohomazów zawsze może liczyć na negatywną
                    reakcję z mojej strony. Kilka razy udało mi się przegonić małolatów. Szkoda
                    tylko, że to syzyfowa praca...
                  • saunne Re: Swastyki straszą 01.07.03, 14:40
                    alex.4 napisał:

> ale jeśli bedzie próbował interweniować to czy nie zostanie potaktowany jako
                    > nadgorliwiec.... ten co się czepia.... przecież czy komus to przeszkadza...
                    > Pozdr

MI PRZESZKADZA i najchętniej przywaliłabym takiemu głąbowi ile wlezie. Niestety
                    natura obdarzyła mnie dużo mniejszą siłą. Secundo: jakby zareagowało kilka osób
                    gostek nie miałby odwagi nawet palcem u nogi ruszyć.
                    • alex.4 Re: Swastyki straszą 01.07.03, 15:10
                      Podobnie jest ze złodziejami w komunikacji miejskiej. Pojedyńczy człowiek moze
                      najwyżej od nich oberwać. Ale jeśli poruszył się cały autobus....
                      Niech zyje aktywność ludzka...
                      Pozdr
                    • Gość: tato Re: Swastyki straszą i saunne....... :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 17:27
                      saunne napisała:

> MI PRZESZKADZA i najchętniej przywaliłabym takiemu głąbowi ile wlezie.
                      Niestety
                      > natura obdarzyła mnie dużo mniejszą siłą.

Oto zdrowe pacyfistyczne podejscie do sprawy!........
                      .......Jak go nie wsadzimy to go powiesimy!!!!..........hehehe

• saunne Re: Swastyki straszą i tato :( 01.07.03, 18:38
                        Gość portalu: tato napisał(a):

> Oto zdrowe pacyfistyczne podejscie do sprawy!........

Ty pewnie jeszcze byś go zachęcał, żeby ci przyłożył, choć w sumie może by ci
                        to i pomogło...

> .......Jak go nie wsadzimy to go powiesimy!!!!..........hehehe

a co uważasz, że propagowanie faszyzmu jest dobre?
                        • Gość: tato Re: Swastyki straszą i saunne :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 18:57
                          saunne napisała:

> Gość portalu: tato napisał(a):
                          >
                          > > Oto zdrowe pacyfistyczne podejscie do sprawy!........
                          >
                          > Ty pewnie jeszcze byś go zachęcał, żeby ci przyłożył, choć w sumie może by
                          ci
                          > to i pomogło...
                          >
                          > > .......Jak go nie wsadzimy to go powiesimy!!!!..........hehehe
                          >
                          > a co uważasz, że propagowanie faszyzmu jest dobre?

Z tego co wiem to faszyzmu nigdy nie bylo w Polsce a NAZIZM(cholernie duza
                          roznica nieuku)okupowal nasz kraj.
                          Posadzanie Polakow o propagowanie faszyzmu to bezsens(taki jak ty!)a nawet
                          propaganda bialoruska!
                          Jezeli sa napisy na scianach to jest to bardziej oznaka biedy i demoralizacji
                          nieletnich a nie chec zrobienia III wojny sw.
                          Moze bardziej trzeba zastanowic sie nad szybkim rozwojem Bialegostoku a nie na
                          karaniu(czasami twojego biednego sasiada,dzieci).
                          Napisal bym tez "Zastanow sie"ale wiem ze masz problemy z koncentracja i
                          czeste migreny z powodu braku mozgu.........
                          Pzdr.

• ralston Re: Swastyki straszą i saunne :( 01.07.03, 19:04
                            Jeśli wydaje ci się, że obrażasz kogokolwiek swoimi chamskimi odzywkami, to
                            grubo się mylisz. Siebie samego jedynie w ten sposób możesz obrazić, pokazując
                            jak wielkim chamem jesteś. Daruj więc sobie te żałosne epitety...
                            • Gość: tato Re: Swastyki straszą i saunne :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 19:12
                              ralston napisał:

> Jeśli wydaje ci się, że obrażasz kogokolwiek swoimi chamskimi odzywkami, to
                              > grubo się mylisz. Siebie samego jedynie w ten sposób możesz obrazić,
                              pokazując
                              > jak wielkim chamem jesteś. Daruj więc sobie te żałosne epitety...
                              Stwierdzam tylko fakty..........
                          • saunne Re: Swastyki straszą i tato :( 01.07.03, 19:13

> Z tego co wiem to faszyzmu nigdy nie bylo w Polsce

to radzę poczytać na przykład o działalności ONR Falanga. Zastanawiam się skąd
                            ten brak w tak podtawowej wiedzy? Czyżby złotko skończył edukację na trzeciej
                            klasie szkoły podstawowej? No coż...

a NAZIZM(cholernie duza
                            > roznica nieuku)okupowal nasz kraj.

o proszę to NAZIZM okupował nasz kraj... a ja do tej pory myślałam, że okupować
                            jakiś teren mogą tylko ludzie... a tu proszę Polskę okupował prąd polityczny...
                            Niebywałe! No ale czego się spodziewać po kimś kto szkoły podstawowej nie
                            skończył...

> Posadzanie Polakow o propagowanie faszyzmu to bezsens(taki jak ty!)a nawet
                            > propaganda bialoruska!

o proszę i wątek antybiałoruski udało ci się wpleść... Słusznie więc posądzam
                            cię o propagowanie faszyzmu.

> Jezeli sa napisy na scianach to jest to bardziej oznaka biedy i demoralizacji
                            > nieletnich a nie chec zrobienia III wojny sw.

a kto tu mówi o III wojnie światowej? Tylko Ty. Wniosek z tego, żeś histeryk,
                            który wpada ze skrajności w skrajność. Proponuję poćwiczyć głębokie oddechy -
                            podobno uspokaja.

> Moze bardziej trzeba zastanowic sie nad szybkim rozwojem Bialegostoku a nie
                            na
                            > karaniu(czasami twojego biednego sasiada,dzieci).

Słusznie!

> Napisal bym tez "Zastanow sie"ale wiem ze masz problemy z koncentracja i
                            > czeste migreny z powodu braku mozgu.........

ty nawet i migren nie masz, bo żeby je mieć to trzeba mieć narząd, który by je
                            odczuwał...

• Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 19:28
                              Jestes jawnym przykladem zacofania i biedy Bialegostoku!(wyksztalcenie zbyt
                              ogolne w scislych przedmiotach).
                              Odnosnik do szkoly moze i jest dobry,ale w poczatkach rewolucji przemyslowej
                              (XIX w).Obecnie liczy sie wyksztalcenie ze specjalizacja.To tyle co do szkoly
                              w cywilizowanym swiecie.
                              Co do odpowiedzi to czysty belkot!
                              Zgadzasz sie lub nie?........
                              Zastan......ok,ok......juz nic nie pisze........
                              • saunne Re: Swastyki straszą i s........ :( 01.07.03, 19:48

> Odnosnik do szkoly moze i jest dobry,

tak podejrzewałam... cieszy mnie to, że się wreszcie sam do tego przyznałeś...

>Obecnie liczy sie wyksztalcenie ze specjalizacja.

cieszy mnie również to, że jesteś tego świadomy...

>ok,ok......juz nic nie pisze........

trzymam za słowo
                                • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:01
                                  saunne napisała:

>
                                  > > Odnosnik do szkoly moze i jest dobry,
                                  >
                                  > tak podejrzewałam... cieszy mnie to, że się wreszcie sam do tego
                                  przyznałeś...
                                  >
                                  > >Obecnie liczy sie wyksztalcenie ze specjalizacja.
                                  >
                                  > cieszy mnie również to, że jesteś tego świadomy...
                                  >
                                  > >ok,ok......juz nic nie pisze........
                                  >
                                  > trzymam za słowo

Przyznalem sie do?...........
                                  Nie badz smieszna w Roma nie ma szkoly rolniczej z Podlasia....
                                  Swiadomosc?
                                  Ty nia nie grzeszysz...........
                                  Za slowo?
                                  Wybacz ale mam bardziej delikatniejsze miejsca.........
                                  • saunne Re: Swastyki straszą i s........ :( 01.07.03, 20:16

> Przyznalem sie do?...........

Skleroza? Biedaczek... wyrazy współczucia...

> Nie badz smieszna w Roma nie ma szkoly rolniczej z Podlasia....

biedaczek a ktoś ci wmówił, że w Rzymie są szkoły z Podlasia... Doprawdy...
                                    jakiś niewdzięcznik, żeby tak stresować chorego człowieka...

> Swiadomosc?
                                    > Ty nia nie grzeszysz...........

wystarczy ją mieć, grzeszenie pozostawiam tobie :)

> Za slowo?
                                    > Wybacz ale mam bardziej delikatniejsze miejsca.........

źle się wyraziłam i nie zrozumiałeś? Biedaczek... nie martw się już się
                                    poprawiam... Otóż uznałam, że nie mógłbyś postępować wbrew własnym obietnicom.
                                    Ale, ale czyżbym cię... zdenerwowała... i nie mogłeś mi tego darować... Emocje
                                    ci zagrały, grdyka podeszła do gardła? Spokojnie... nie trzeba się tak
                                    unosić.... jeszcze ci się pogorszy...
                                    • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:35
                                      saunne napisała:

>
                                      > > Przyznalem sie do?...........
                                      >
                                      > Skleroza? Biedaczek... wyrazy współczucia...
                                      >
                                      > > Nie badz smieszna w Roma nie ma szkoly rolniczej z Podlasia....
                                      >
                                      > biedaczek a ktoś ci wmówił, że w Rzymie są szkoły z Podlasia... Doprawdy...
                                      > jakiś niewdzięcznik, żeby tak stresować chorego człowieka...
                                      >
                                      > > Swiadomosc?
                                      > > Ty nia nie grzeszysz...........
                                      >
                                      > wystarczy ją mieć, grzeszenie pozostawiam tobie :)
                                      >
                                      > > Za slowo?
                                      > > Wybacz ale mam bardziej delikatniejsze miejsca.........
                                      >
                                      > źle się wyraziłam i nie zrozumiałeś? Biedaczek... nie martw się już się
                                      > poprawiam... Otóż uznałam, że nie mógłbyś postępować wbrew własnym
                                      obietnicom.
                                      > Ale, ale czyżbym cię... zdenerwowała... i nie mogłeś mi tego darować...
                                      Emocje
                                      > ci zagrały, grdyka podeszła do gardła? Spokojnie... nie trzeba się tak
                                      > unosić.... jeszcze ci się pogorszy...

To z podniecenie!
                                      Nie zawsze rozmowa z kobieta konczy sie na trzymaniu
                                      • saunne Re: Swastyki straszą i tato:( 01.07.03, 20:41

> To z podniecenie!
                                        > Nie zawsze rozmowa z kobieta konczy sie na trzymaniu

Pisanie wywołuje taką reakcję? Niedobrze... Koniecznie trzeba wyrzucić
                                        komputer! Może to cię jeszcze uratuje
                                • Gość: knur Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.pl 01.07.03, 20:12
                                  saunne napisała:
                                  tato napisał:
                                  same inwektywy, obydwoje, a to, że ktoś nie ma mózgu, a to, że ktoś nie
                                  skończył szkół: ja chamskie odzywki ignoruję i nie zniżam się.

a wracając do tematu: oprócz rodziców szkoły bym nie obarczał, raczej wyższe
                                  uczelnie kształcące pseudo-pasjonatów (bo nimi są w większości
                                  dzisiejsi 'pedagodzy' - jak nic nie umiesz zostań nauczycielem, jak nie umiesz
                                  uczyć - zostań nauczycielem wuefu!).
                                  no i macie rację,że obojętność jest porażająca. Ja nadal walczę a wiatrakami -
                                  dobrze wiedzieć, że gdzieś tam są jeszcze inni Don Kichoci i Dońje Kichotki.:)
                                  • saunne Re: Swastyki straszą i s........ :( 01.07.03, 20:19
                                    Gość portalu: knur napisał(a):

>ja chamskie odzywki ignoruję i nie zniżam się.

i tak trzymaj!

Buziaczki ;)
                                    • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:21
                                      saunne napisała:

> Gość portalu: knur napisał(a):
                                      >
                                      > >ja chamskie odzywki ignoruję i nie zniżam się.
                                      >
                                      > i tak trzymaj!
                                      >
                                      > Buziaczki ;)

Ja z tolerancja glupoty mam problemy............
                                      • saunne Re: Swastyki straszą i s........ :( 01.07.03, 20:24

> Ja z tolerancja mam problemy............

i nie tylko z tym i nie tylko z tym...
                                        • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:28
                                          saunne napisała:

>
                                          > > Ja z tolerancja mam problemy............
                                          >
                                          > i nie tylko z tym i nie tylko z tym...

A proposito........z tym trzymaniem to pewne?
                                          Wystarczy ze jako nieuk bez szkoly nazwe cos slowem i jest?
                                          • saunne Re: Swastyki straszą i s........ :( 01.07.03, 20:29

> A proposito........z tym trzymaniem to pewne?
                                            > Wystarczy ze jako nieuk bez szkoly nazwe cos slowem i jest?

kłopot w tym, źe nie jest bo ciągle tu jesteś...
                                            • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:30
                                              saunne napisała:

>
                                              >
                                              > > A proposito........z tym trzymaniem to pewne?
                                              > > Wystarczy ze jako nieuk bez szkoly nazwe cos slowem i jest?
                                              >
                                              > kłopot w tym, źe nie jest bo ciągle tu jesteś...

Jeszcze mi nie podalas adresu!.........
                                              • saunne Re: Swastyki straszą i s........ :( 01.07.03, 20:42

> saunne napisała:
                                                >

> Jeszcze mi nie podalas adresu!.........

i kłopoty ze wzrokiem...
                                      • Gość: sahajdaczny Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 20:25

> Ja z tolerancja glupoty mam problemy............

patrzac w lustro????
                                        • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:28
                                          Gość portalu: sahajdaczny napisał(a):

>
                                          >
                                          > > Ja z tolerancja glupoty mam problemy............
                                          >
                                          >
                                          > patrzac w lustro????

To bylo pytanie czy stwierdzenie?
                                          • Gość: sahajdaczny Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 20:42
                                            musisz myśleć. Przykro mi, chyba tego nie lubisz i nie potrafisz
                                            • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:45

> musisz myśleć. Przykro mi, chyba tego nie lubisz i nie potrafisz

Ty...."milioner".....przestan pierdolic tylko odpowiadaj!
                                              • Gość: sahajdaczny Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 20:48
                                                zaraz, o co ci może chodzić? Ojce we dworze robiły to i ty chciałbyś ucałować
                                                Pańską rękę? Nie ma problemu...
                                                • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:50

> zaraz, o co ci może chodzić? Ojce we dworze robiły to i ty chciałbyś
                                                  ucałować
                                                  > Pańską rękę? Nie ma problemu...

Temu to juz bezpieczniki pierdolnely......
                                                  Szkoda faceta.......
                                                  • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:52
                                                    Sluchaj Napoleon......
                                                    Napisz jakie leki potrzebujesz.....
                                                    Nie krepuj sie!
                                                  • Gość: sahajdaczny Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 20:55
                                                    Dziwne. Nie dość ze zewsiur to jeszcze w kółko o tym pierdoleniu. Czyli pewnie
                                                    pedał. I do tego agresywny pedał - bardzo dziwne bo oni wszyscy tacy miętcy
                                                  • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 20:59

> Dziwne. Nie dość ze zewsiur to jeszcze w kółko o tym pierdoleniu. Czyli
                                                    pewnie
                                                    > pedał. I do tego agresywny pedał - bardzo dziwne bo oni wszyscy tacy miętcy

Nie....nie jestem pedalem..........ale takie pytanie.........
                                                    Duzo tych twoich "doswiadczen" z mietkimi?..........hehehehe.....
                                                    Moze sperma na mozgu(i w zoladku) jest przyczyna twoich dolegliwosci?....
                                                  • Gość: sahajdaczny Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 21:05

> Nie....nie jestem pedalem..........ale takie pytanie.........
                                                    > Duzo tych twoich "doswiadczen" z mietkimi?..........hehehehe.....
                                                    > Moze sperma na mozgu(i w zoladku) jest przyczyna twoich dolegliwosci?....

Nie, nie jestem pedałem - pewnie jeszcze mówi to cieniutkim piskliwym głosikiem

od razu widac ze pedalina - bardzo cie zainteresował ten temat, dużo wiesz o
                                                    tej spermie
                                                  • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 21:12
                                                    dużo wiesz o
                                                    > tej spermie

Bo mam chuja...................
                                                  • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 21:14

> Gość portalu: sahajdaczny napisał(a):
                                                    > dużo wiesz o
                                                    > > tej spermie
                                                    >
                                                    > Bo mam chuja...................

Czy jeszcze cos chcesz wiedziec?
                                                  • Gość: sahajdaczny Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 21:14

> Gość portalu: sahajdaczny napisał(a):
                                                    > dużo wiesz o
                                                    > > tej spermie
                                                    >
                                                    > Bo mam chuja...................

Z pedałami nie rozmawiam - wsuwaj go sobie dalej w odbyt wieśniaku
                                                  • Gość: tato Re: Swastyki straszą i s........ :( IP: *.fastres.net 01.07.03, 21:19

>
                                                    > > Gość portalu: sahajdaczny napisał(a):
                                                    > > dużo wiesz o
                                                    > > > tej spermie
                                                    > >
                                                    > > Bo mam chuja...................
                                                    >
                                                    > Z pedałami nie rozmawiam - wsuwaj go sobie dalej w odbyt wieśniaku

Majty na dupe i koniec przedstawienia!
                                                    I nie zapomnij wytrzec monitor.................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka