Dodaj do ulubionych

Białystok bez hal

IP: *.bsk.vectranet.pl 27.08.07, 22:50
W czasie ogladania ostatnich meczów siatkarzy i siatkarek w Polsce
(Elbląg, Ostroda, Rzeszów, Olsztyn itd) z wielką zazdrością
patrzyłam na piękne hale sportowe i nie mogę zrozumiec dlaczego moje
miasto,300-tysięczne, do tej pory nie ma hali z prawdziwego
zdarzenia. Mamy już drugi sezon I ligową drużynę siatkarek,
koszykarze też awansowali i dalej będziemy przyjmować inne drużyny w
sali gimnastycznej- wstyd!
Obserwuj wątek
    • Gość: perez Re: Białystok bez hal IP: *.euro-net.pl 28.08.07, 03:25
      wstyd i hańba...
      Łapski magistrat przygotował już warunki zabudowy działki przy ulicy Świętokrzyskiej na Antoniuku, na której znajduje się hala Włókniarza.
      to ja bym chciał, żeby za to w Łapach na terenie cukrowni powstało coś w zamian, może hala, albo lotnisko. Patrząc trzeźwo to już był debilizm, budować na terenie boiska na którym rozgrywa się mecze
    • Gość: perez Re: Białystok bez hal IP: *.euro-net.pl 28.08.07, 03:27
      wstyd i hańba...
      Łapski magistrat przygotował już warunki zabudowy działki przy ulicy Świętokrzyskiej na Antoniuku, na której znajduje się hala Włókniarza.
      to ja bym chciał, żeby za to w Łapach na terenie cukrowni powstało coś w zamian, może hala, albo lotnisko. Patrząc trzeźwo to już był debilizm, budować na terenie boiska na którym rozgrywa się mecze (nie ważne której ligi) jakiś koszmarny blok. Ale z tym za późno, może ZIELONY coś by oprotestował w tej sprawie?
    • Gość: jerzy Białystok bez hal IP: 83.151.32.* 28.08.07, 08:50
      zlikwidować wszystko, nie będzie niczego,lepiej postawić budki z
      piwem niech mlodzież pije sportowo.
    • Gość: fonfol Białystok bez hal IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 28.08.07, 11:46
      Ja tam myślę że w Białymstoku niekoniecznie muszą być hale. Wystarczy jedna na
      Bema, co prawda przestała śmierdzieć ale ja i tak tam nie kupowałem mięsa.
      Należy wybudować ściany do grafiti i murki do siedzenia ze spluwaczkami dla
      pijących piwo, bo rzygać się chce na sam ich widok jak plują. I wystarczy tych
      scieżek rowerowo- spacerunkowych, co i raz jakaś stłuczka między bikersami i
      zakochanymi.Aha i Tura dajcie na prezydenta bo Truskolaski zamiast budzić
      Białystok to sam zasnął, biedaczysko.
      • Gość: WW Re: Białystok bez hal IP: 82.139.157.* 28.08.07, 18:45
        :))))))))
    • wioskowy Re: Białystok bez hal 28.08.07, 12:04
      Hala w som ras na chlew dla bydła a na boiskach trza krowy pasac a
      przed meczem to sie gó..aki posprząta jak krowy dobrze obsrajom to
      i nawozu nie trza a trawa lepiej rośnie a Łunia to da kasiore
      Włókniarzowi na te krowy no ipo kłopocie ! Hej !
    • Gość: Przemek spi... stąd IP: 86.41.107.* 28.08.07, 14:35
      Kolejny powod, zeby stad spie.....c. Tak jak juz to zrobila
      wiekszosc moich znajomych po skonczeniu studiow.
      • Gość: Trampkarz A hala mięsna na ul.Bema to h.. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.08.07, 01:37
        zabrac stoiska na czas meczu i tam można pograć.
        Nie narzekajcie,cudze chwalicie,swego nie znacie.
    • Gość: rentgen W Białymstoku były 2 odkryte baseny pływackie! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 28.08.07, 17:31
      • Gość: ja obsesja burzenia IP: *.csk.pl 28.08.07, 18:06
        łatwo coś zburzyć , ale wybudować trudniej!w Bialymstoku wszystko się burzy co
        służy ogółowi mieszkańców- przykład właśnie tych basenów (swoją drogą były chyba
        3 , bo jeden na terenie jednostki), dalej Amfiteatr, bedzie niby mniejszy ,
        stadion Jagiellonii , o tzw. "rewitalizacji" parku Branickich nie wspomnę -
        jeżeli alejki mają żwirkiem wysypać- niech sami tam chodza, czy akcencie Zoo,
        więc kto tu rządzi ?czyżby inny prezydent ? to co obiecywał ,że nie będzie
        niczego i dotrzymuje słowa?
    • mentos88 Trzeba coś zrobić z tym balaganem 28.08.07, 19:59
      drodzy mieszkańcy Białegostoku...
      to ostatni dzwonek na to aby wziać się za Nasze Miasto i coż tym balaganem
      zrobic.Potrzebujemy obiektów sportowych z prawdziwego zdarzenia tak samo jak zoo
      i innych obiektów, które zapewnią nam i naszym dzieciom możliwosc rozwoju nie
      tylko tego intelektualnego,ale również sportowego( o rozrywce już ni wspomnę).
      Niech ktoś wreszczie się przeciwstawi tej nieudolności i weźmie się za te miasto
      bo ile możemy być uznawani za Polskę B.czas to zmienić...Truskolaski rusz się!!!!
    • wioskowy Re: Białystok bez hal 28.08.07, 21:00
      Białystok to WIOCHA i nam WIOSKOWYM to odpowiada tyle wolnych
      pastwisk niech się krowy pasą na ch.j boiska no chyba że taką
      funkcję pełnią jak grają mecz i nie przeszkadza to w pasaniu krów i
      inszej rogacizny ! Hej !
      • jagiellonczyk1920 Re: Białystok bez hal 28.08.07, 22:01
        W Białymstoku nie ma porządnej hali sportowo-widowiskowej, nie stadionu z
        prawdziwego zdarzenia. Nie ma niczego. Ale mamy przynajmniej najwięcej kościołów
        przypadających na metr kwadratowy i jednego mieszkańca. No i mamy marszałka
        Putrę i posła Jurgiela. Mało Wam?
        • Gość: x Re: Białystok bez hal IP: *.elpos.net 29.08.07, 07:46
          Trzeba urzadzic jakis protest .Nie mozemy pozwolic na zburzenie tej hali
          .Mieszkancy musza pokazac ze sa niezadowoleni.A w Lapach zburzyc cukrownie a na
          jej miejscu zbudowac osiedle domkow jednorodzinnych za kare bo czego oni sie
          wtracaja do spraw Bialegostoku.
    • wioskowy Re: Białystok bez hal 29.08.07, 10:06
      Hala na chlew oto hasło WIOSKOWYCH boiska tak bydło też ! Hej !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka