Dodaj do ulubionych

Nienawisc na forum

27.02.05, 21:20
Wczoraj judeopolonia i ich pieski bronily dzielnie zydow przed nienawiscia
rasowa i niecywilizowanymi forumowiczami. Dzisiaj role sie odwrocily i pokoj
milujacy zydzi sieja nienawisc rasowa na forum. Kropa oczywiscie spi, a
judeopolonia wtoruje jej rowniez chrapiac. Duze brawa dla zydow i ich
sprawiedliwego potepiania ekstremow na forum,pardon oni zawsze potepiaja Gucia.

Re: Szaron nie znosi Francuzow wlasnie jak ja
Autor: fredzio54
Data: 26.02.2005 06:21

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
ja chetnie tez zastrzele Francuzow bo nienawidze tego merde narodu
ich kuchnaia ich baby ich kultura
Obserwuj wątek
    • j-k Slonce, musisz sie jeszcze 27.02.05, 21:23
      troche politycznie rozwinac...

bo to bylo tak: Bociana je.al Szpak.
      a potem byla zmiana i Szpak je.al Bociana.
      a potem byly jeszcze trzy zmiany.

Ile razy Szpak byl je.any?
      • kiss-my-ass Re: Slonce, musisz sie jeszcze 27.02.05, 21:24
        j-k napisał:

> troche politycznie rozwinac...
        >
        > bo to bylo tak: Bociana je.al Szpak.
        > a potem byla zmiana i Szpak je.al Bociana.
        > a potem byly jeszcze trzy zmiany.
        >
        > Ile razy Szpak byl je.any?

A czy Ty zostales tu oddelegowany do prostowania krzywych idei,czy do liczenia
        bocianow? Czytaj prosze o czym wpis jest,bo strzelasz nie bardzo trafnie.
        • j-k kiss me, musisz zrozumiec 27.02.05, 21:30
          ze ktos musi byc na gorze, by na dole mogl byc ktos...
          bo na tam swiecie i na tym forum sa rowni i rowniejsi...
          nie na darmo ta gazeta nazywa sie Wybiorcza...

tylko ja dokonalem "wlasciwego" wyboru, a Ciebie ten wybor,
          a raczej ta wybiorczosc uwiera...

Bocianico, lubisz Szpaki?
          • kiss-my-ass Re: kiss me, musisz zrozumiec 27.02.05, 21:33
            j-k napisał:

> ze ktos musi byc na gorze, by na dole mogl byc ktos...
            > bo na tam swiecie i na tym forum sa rowni i rowniejsi...
            > nie na darmo ta gazeta nazywa sie Wybiorcza...
            >
            > tylko ja dokonalem "wlasciwego" wyboru, a Ciebie ten wybor,
            > a raczej ta wybiorczosc uwiera...
            >
            > Bocianico, lubisz Szpaki?

Mnie nic nie uwiera nawet majtki,bo mam wlasciwy ich wymiar i ksztalt, ale wudze
            ze z_daleka cierpi na uwieranie moralne.

"Kristianku, przeje bez zadnych wstepow do rzeczy. Otoz spogladam na to
            dzisiejsze forum i tak sobie mysle, ze prawdziwe jest powiedzenie iz wlsnego
            smrodu sie nie czuje, bo przeciez Gucio jest waszym smrodem, nie naszym."

Ciekawe czy meczy go rowniez smrod Fredka i Arapa,czy jak to ladnie mowi swoj
            smrod zawsze sie przezyje,bo sie do niego juz zdazylo przyzwyczaic? Jak myslisz
            statystyku?
            • j-k kiss me, zaczynasz kwitnac... 27.02.05, 21:41
              i chwytasz sprawy w lot, by nie powiedziec w nos...

istotnie, takoz to jest... jak Ci cos nie szkodzi, to Ci i nie przeszkadza...

I tak np. chamstwo na tym forum zwalczam niezaleznie od pogladow dyskutanta, - -
              - gdyz ta cecha szkodzi wszystkim...

PS. Nie powiedzialas mi, Bocianico, czy lubisz Szpaki?
              • kiss-my-ass Re: kiss me, zaczynasz kwitnac... 27.02.05, 21:54
                j-k napisał:

> i chwytasz sprawy w lot, by nie powiedziec w nos...
                >
                > istotnie, takoz to jest... jak Ci cos nie szkodzi, to Ci i nie przeszkadza...
                >
                > I tak np. chamstwo na tym forum zwalczam niezaleznie od pogladow dyskutanta, -
                > -
                > - gdyz ta cecha szkodzi wszystkim...
                >
                > PS. Nie powiedzialas mi, Bocianico, czy lubisz Szpaki?

Ach to Ty jestes z tych wspanialych wybranych do czyszczenia jak leci. Ja
                rowniez selektywnie odpowiadam na pytania,ale czyszcze i eksponuje sprawiedliwie.
              • mirmilek Re: kiss me, zaczynasz kwitnac... 27.02.05, 22:24

> I tak np. chamstwo na tym forum zwalczam niezaleznie od pogladow dyskutanta, -
                > -
                > - gdyz ta cecha szkodzi wszystkim...

jotka, rozumiem, ze budujesz swoj wizerunek, ale sa granice absurdu...
                • j-k nie zartuj, mirmil... 27.02.05, 22:26
                  na Twoim przykladzie widac, ze tych granic raczej nie ma.
                  ile bylo tych rezolucji ONZ w sprawie Izraela?
                  10.433, czy 10.434,
                  przypomnij mi, gdyz nie moge sie doliczyc...
                  • mirmilek Re: nie zartuj, mirmil... 27.02.05, 23:40
                    jotka, twoje zlosliwosci, bezczelne uwagi i chamskie odzywki sa jedna z przyczyn
                    zabagnienia tego forum. zamiast sie wiec skarzyc, moze zmienisz ton wypowiedzi...
                    • j-k jakie? 27.02.05, 23:52
                      osmieszasz sie.
                      zlosliwosci tak - chamstwo nie.
                      jest to moja "linia" - jezeli juz takowej sie chcesz doszukiwac.
                      no gdzie to moje chamstwo?

natomiast nie ukrywam, ze Twoje niekiedy bezczelne, niekiedy wyrafinowane
                      manipulacje lubie osmieszac.
                      Talentu Ci do nich nie brakuje - ale mnie wiedzy i zdrowego rozumu rowniez nie.

dobranoc.
                      • mirmilek Re: jakie? 28.02.05, 00:15
                        jotulino, wlasnie wiedzy ci brakuje... wlasnie wiedzy. smiesznie to wyglada przy
                        tym calym twoim puszeniu sie.

chamstwo w twoim wykonaniu? prosty przyklad: wszystkie chamskie modyfikacje
                        islamusek etc. stworzone na wzor rownie chamskich zydkow itp.

dobranoc i tobie, jotus.
                        • j-k mirmilku, Skarbie, nie wychodzi Ci jakos 28.02.05, 13:03
                          ustawianie sobie, w mojej
                          obecnosci Izraela, jako chlopca do bicia...

Twoje manipulacje zostaja natychmiast wykazane i osmieszone...
                          czy mowie jasno, Zlotko, czy moze uproscic?
                          • mirmilek Re: mirmilku, Skarbie, nie wychodzi Ci jakos 28.02.05, 21:27
                            czyli na temat swoich chamskich wypowiedzi nie masz nic do powiedzenia?
                            • kiss-my-ass Re: mirmilku, Skarbie, nie wychodzi Ci jakos 28.02.05, 21:31
                              mirmilek napisał:

> czyli na temat swoich chamskich wypowiedzi nie masz nic do powiedzenia?
                              >
                              >
                              Swoich tu nikt nie widzi,lepsze sa cudze. Tu paru moralizatorow jest na tym
                              forum. Bardzo dzielnie wytykaja innym ich wady, swoich oczywiscie nie widzac.
                            • j-k mirmilku, dziecie, nie gram na Twoich iluzjach 28.02.05, 22:24
                              "chamskie wypowiedzi" to Twoje iluzje...

"islamusek" - to jak wiesz, NEOLOGIZM.
                              takie slowo nie istnieje.
                              jest wynalezione przeze mnie.

natomiast Twoje MANIPULACJE sa prawdziwe...

ile bylo tych bezsensownych rezolucji
                              ONZ w sprawie izraelskiej Ziemi Swietej?
                              dobranoc.

PS. Pamietaj, ze Flamenco z golymi panienkami czeka na nas.
                              Nawet sam Arafat chetnie bylby to obejrzal...
                              Gdyby KUURAN mu zezwolil.
                              • mirmilek Re: mirmilku, dziecie, nie gram na Twoich iluzjac 28.02.05, 23:51
                                czyli uwazasz, ze twoje chamskie odzywki nie sa chamskie, bo je wymysliles???
                    • kiss-my-ass Re: nie zartuj, mirmil... 28.02.05, 00:05
                      mirmilek napisał:

> jotka, twoje zlosliwosci, bezczelne uwagi i chamskie odzywki sa jedna z przyczy
                      > n
                      > zabagnienia tego forum. zamiast sie wiec skarzyc, moze zmienisz ton wypowiedzi.
                      > ..
                      >
                      No przyznam,ze czytalam lepsze wypowiedzi niz nasz jk,ale on przoduje w
                      skladaniu obrazu w dziwnie powichrowana calosc. Mysle,ze chamstwo forumowe
                      reprezentuja stale ci sami wierni,ale jesli kogos skubna bardziej to reszta im
                      wtoruje. W koncu trudno nie ulec pokusie pobluzgania sobie jak drugi sie o to
                      doprasza.
                      • mirmilek Re: nie zartuj, mirmil... 28.02.05, 00:20
                        kwestia wychowania i granic dobrego wychowania, jak mniemam :)
                      • j-k o literaturze, chamstwie i falszu 28.02.05, 13:19
                        Uprzejmie dziekuje za nieskromne uznanie moich skromnych umiejetnosci
                        literackich (zapewniam, ze na innych forach nie-politycznych, pod innymi
                        nickami, prezentuja sie one znacznie lepiej).

Jestesmy jednak na forum politycznym.
                        Jezeli niektorym uczestnikom tego forum wydaje sie, ze nie istnieja granice
                        manipulacji wydarzen, przypominam jednoznacznie, ze istnieja.

Jest to granica wlasnej smiesznosci.

A chamstwo, ktorego rowniez osobiscie nie znosze, jest mniej grozne,
                        niz zaprogramowany falsz...
                        A zdaje sie o falszu byl Twoj watek?
                        • manny_ramirez widze j-k 28.02.05, 13:24
                          ze sie nagle przychyliles do mej tezy?:)))
                          • j-k o dpowiedz na Twoj post 28.02.05, 13:35
                            zamiast do Ciebie, wleciala mi jako osobny watek.
                            • manny_ramirez widzialem j-k 28.02.05, 14:35
                              dzieki
      • genom3 Re:j-k zostaw kizi,nie widzisz,że jakaś niewyrzyta 28.02.05, 21:36
    • aaki chemik ornitolog? 27.02.05, 21:24
      • kiss-my-ass Re: chemik ornitolog? 27.02.05, 21:26
        Raczej opiekun religii i delegat zreformowanych na niedzielny wieczor.
        • j-k chyba statystyk, co? n/t 27.02.05, 21:28
          • aaki Re: interesujesz się życiem seksualnym ptaków? 27.02.05, 21:30
            n/t
          • kiss-my-ass Re: chyba statystyk, co? n/t 27.02.05, 21:30
            A co liczysz jaja bocianie,czy sledzisz trase ich przelotu, a moze oczekujesz na
            potomka i tak te ptaszki lubisz?
      • dr_j_k a jakze!!! 27.02.05, 21:55
        > przeciez to jasio wymyslil to slynne powiedzenie:

> to nie sztuka trafic kruka, ale gliste trafic w pi^zde!!!!

> A teraz pije do szpaka, bo go podnieca opierzona sraka....
        • kiss-my-ass Re: a jakze!!! 27.02.05, 21:58
          dr_j_k napisał:

> > przeciez to jasio wymyslil to slynne powiedzenie:
          >
          > > to nie sztuka trafic kruka, ale gliste trafic w pi^zde!!!!
          >
          >
          > > A teraz pije do szpaka, bo go podnieca opierzona sraka....

No to czy Ty czyscisz czy brudzisz,wyglada na to drugie statystyku, a fe.
          • j-k Kiss me naucz sie, ze ten dr_j_k, - to Gucio 27.02.05, 22:01
            ktory mnie tu podrabia...

pozdraviam.

J.K.
            • kiss-my-ass Re: Kiss me naucz sie, ze ten dr_j_k, - to Gucio 27.02.05, 22:02
              j-k napisał:

> ktory mnie tu podrabia...
              >
              > pozdraviam.
              >
              > J.K.
              To z tego czyszczenia dostales trolla, a to ci pech. No ale jak sie czysci to i
              czasem cos sie do szczotki przylepi.
            • gucio_itd jotka, to ty Gucia teraz wszedzie widzisz? 27.02.05, 22:06
              > znowuz sie nawachales jakiegos odczynnika?

> I to przed, czy po odtanczeniu Fandanga, czy tez odwaleniu...orla?
              • kiss-my-ass Re: jotka, to ty Gucia teraz wszedzie widzisz? 27.02.05, 22:09
                gucio_itd napisał:

> > znowuz sie nawachales jakiegos odczynnika?
                >
                > > I to przed, czy po odtanczeniu Fandanga, czy tez odwaleniu...orla?
                Chwileczke panowie,bo zbaczamy z tematu,ja tu o eksponowanie nienawisci na
                forum, a wiec swe prywatne porachunki to na inny watek prosze. Jak za duzo jest
                tematow do rozmow to rozmowa sie nie klei,tylko zbacza na inne tory, a to typowa
                taktyka zmylkowa.
                • j-k kiss me - to rob wtedy tak... 27.02.05, 22:13
                  masz na gorze po prawej napis na czerwono: skasujcie ten post.
                  admini posty jawnie zlosliwe, psujace watki, zazwyczaj kasuja.

ja tego nie robie, gdyz mi one nie przeszkadzaja.
                  rozumiem, ze chlopak musi sie wyszczekac, gdyz nie ma gdzie.

tylko prosze, nie pisz: PANOWIE, gdyz ja za tym "panem" nie biegam ,
                  tylko odwrotnie.
                  • kiss-my-ass Re: kiss me - to rob wtedy tak... 27.02.05, 22:18
                    j-k napisał:

> masz na gorze po prawej napis na czerwono: skasujcie ten post.
                    > admini posty jawnie zlosliwe, psujace watki, zazwyczaj kasuja.
                    >
                    > ja tego nie robie, gdyz mi one nie przeszkadzaja.
                    > rozumiem, ze chlopak musi sie wyszczekac, gdyz nie ma gdzie.
                    >
                    > tylko prosze, nie pisz: PANOWIE, gdyz ja za tym "panem" nie biegam ,
                    > tylko odwrotnie.

Ja nie robie nic za co mi nie placa. W koncu jak mamy tu cenzora to niech sie
                    kurcze stara, ja ochotnikiem Strazy Pozarnej nie jestem, a kapowac nie lubie, a
                    jak ktos za kims biega to musze to podkreslic. To nie obraza tylko stwierdzenie
                    faktu. Nie jestes chyba przewrazliwiony na punkcie swej popularnosci?
                    • j-k zapewniam Cie skromnie 27.02.05, 22:21
                      za taki np. marcus_crassus, (ktorego dzisiaj niestety nie ma)
                      jest trzy razy bardziej na tym forum popularny i liczbe troli tez ma wieksza...

ale coz, nie dla psa kielbasa...

pozdraviam.
                      • kiss-my-ass Re: zapewniam Cie skromnie 27.02.05, 22:24
                        j-k napisał:

> za taki np. marcus_crassus, (ktorego dzisiaj niestety nie ma)
                        > jest trzy razy bardziej na tym forum popularny i liczbe troli tez ma wieksza...
                        >
                        > ale coz, nie dla psa kielbasa...
                        >
                        > pozdraviam.

A czy liczba trolii swiadczy o popularnosci,czy wrecz przeciwnie? Ja staram sie
                        udowodnic falsz na forum i pomimo,ze rozmawiamy juz jakis czas rozmowa wlasciwie
                        zbacza z tematu. No coz czas na relaks chyba,gdyz jak widze,nie rozwiazemy tego
                        fascynujacego problemu dzisiaj wieczorem. Dziekuje wszystkim za wpisy.
                        • j-k falsz na forum? 27.02.05, 22:27
                          falsz czego, czy kogo?
                          jasniej prosze.
                          • kiss-my-ass Re: falsz na forum? 27.02.05, 22:29
                            j-k napisał:

> falsz czego, czy kogo?
                            > jasniej prosze.
                            Myslalam,ze statystycy sa bardzo spostrzegawczy i lotni,nie zawiedz mnie.
                            • j-k oj nie podpuszczaj, bo dalej nie uslyszalem 27.02.05, 22:30
                              czy lubisz Szpaki?

jezeli to jest Gazeta Wybiorcza
                              to mamy ex definitione, ze sa tu rowni i rowniejsi...
                              - co jeszcze chcesz udowadniac, Bocianico?
                              • kiss-my-ass Re: oj nie podpuszczaj, bo dalej nie uslyszalem 27.02.05, 22:36
                                j-k napisał:

> czy lubisz Szpaki?
                                >
                                > jezeli to jest Gazeta Wybiorcza
                                > to mamy ex definitione, ze sa tu rowni i rowniejsi...
                                > - co jeszcze chcesz udowadniac, Bocianico?
                                Ze rozmowe na tym forum wlasciwie mozna zaczac na kazdy temat,jedynie naglowek
                                musi byc podniecajacy i zdzebko kontrowersyjny . Jak sie juz zaczniemy rozwijac
                                tematycznie to zawsze wpadnie paru ze zlotymi myslami dolewajacych oliwy do
                                ognia i zbaczajacych z glownego tematu. Potem wszyscy przechodzimy stadium
                                bluzgania i prywatnych animozji,po to aby zakonczyc wspanialymi SALWAMI ku czci
                                dowolnej idei,czy postaci.Po tak pracowitej i tresciwej wymianie zdan
                                rozchodzimy sie do wlasnych zajec,co teraz wlasnie czynie.
                                • j-k aha... 27.02.05, 22:40
                                  jezeli zatem uwazasz, ze realne zycie jest mniej zafalszowane,
                                  i lepiej ulozone, niz to forum - to moje szczere gratulacje...
                                  • kiss-my-ass Re: aha... 27.02.05, 22:43
                                    j-k napisał:

> jezeli zatem uwazasz, ze realne zycie jest mniej zafalszowane,
                                    > i lepiej ulozone, niz to forum - to moje szczere gratulacje...
                                    Moje jest,ale forum nie znam za dobrze, tylko z czytania niektorych wpisow.
                                    Widze,ze dzieja sie tu rzeczy co najmniej dziwne i malo w tym jest konsekwencji
                                    i logiki,ktore lubie.
                                    • j-k Re: aha... 27.02.05, 22:53
                                      NIE MIALEM ani Twojego, ani tez mojego zycia na mysli...
                                      jestesmy wszakze na forum swiat...
                                      Z calym przekonaniem twierdze, ze przeklamanie i chaos tego forum
                                      jest jednynie odbiciem zaklamania i Chaosu na tej Planecie.
                                      • krystian71 slusznie jotka 27.02.05, 22:56
                                        i nie podkreslaj juz wiecej , ze to na tym forum sa rowni i rowniejsi.
                                        Tak jest wszedzie a Rewolucja Francuska to bylo PIERWSZE wielkie oszustwo .
                                        • j-k Re: slusznie jotka 27.02.05, 23:02
                                          alez oczywiscie, ze bede podkreslal.
                                          takie podkreslanie, np. mirmilka, bardzo przywraca do pionu.
                  • gucio_itd no wiesz, jotka! Jak mozesz... 27.02.05, 22:19
                    > przeciez musisz przyznac ze to ten nick autora tego watku tak cie tutaj
                    przywabil!

> Myslisz ze on opierzony i dmuchac bedziesz zanim...
        • j-k Guciu, moze bys wiersze do Misia 27.02.05, 21:59
          zaczal pisac? Ulzylbys sobie, a i pare centow by Ci wpadlo...

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
          • dr_j_k To ja Guciem jestem? 27.02.05, 22:03
            > No to musze powiedziec o tym mojej starej.

> Bedzie miala dzisiaj odmiany troche...

> jasiu, jak to bylo z tym trafianiem kruka u ciebie?
            • kiss-my-ass Re: To ja Guciem jestem? 27.02.05, 22:04
              dr_j_k napisał:

> > No to musze powiedziec o tym mojej starej.
              >
              > > Bedzie miala dzisiaj odmiany troche...
              >
              > > jasiu, jak to bylo z tym trafianiem kruka u ciebie?
              A kim Ty jestes trollem,czy sprzataczem ?
              • dr_j_k jestem od czasu do czasu ...sumieniem jasia! 27.02.05, 22:08
                > ktorego on sie nie moze doszukac w tym swoim zyciowym pierzu...
                • kiss-my-ass Re: jestem od czasu do czasu ...sumieniem jasia! 27.02.05, 22:10
                  dr_j_k napisał:

> > ktorego on sie nie moze doszukac w tym swoim zyciowym pierzu...
                  A kim jest pan statystyk,ze ma juz trolli? Musi byc tu wazna osobistoscia
                  forumowa,nie tylko zwyklym czyscicielem zla?
                  • dr_j_k to jest chemiczny jasio!!! 27.02.05, 22:15
                    > studiowal chemie organiczna usilujac znalezc sposob, czy tez reagenta, ktory
                    by mu tych kilka sprosnych genow parchatych by w atmosfere poslal. No i
                    nieustannie dusi sie nieboraczek emanacjami swoich chazarskich przodkow...
                    • kiss-my-ass Re: to jest chemiczny jasio!!! 27.02.05, 22:21
                      dr_j_k napisał:

> > studiowal chemie organiczna usilujac znalezc sposob, czy tez reagenta, kt
                      > ory
                      > by mu tych kilka sprosnych genow parchatych by w atmosfere poslal. No i
                      > nieustannie dusi sie nieboraczek emanacjami swoich chazarskich przodkow...
                      A TY jestes jego chemicznym sumieniem? No to ladna z Was para chemicznych
                      zwiazkow zlaczonych na zawsze tym samym rodnikiem.
                      • dr_j_k No coz, musze sie sam do tego przyznac: 27.02.05, 22:26
                        > cierpie na rozdwojenie jazni i sam sie gnebie od czasu do czasu, bo jak tu z
                        moja stara od tylu lat wytrzymac?
                        • kiss-my-ass Re: No coz, musze sie sam do tego przyznac: 27.02.05, 22:27
                          dr_j_k napisał:

> > cierpie na rozdwojenie jazni i sam sie gnebie od czasu do czasu, bo jak t
                          > u z
                          > moja stara od tylu lat wytrzymac?
                          Mnie uczono,ze jak cos jest zlego to trzeba zmienic,prosto,szybko i skuteczne.
    • kiss-my-ass Re: Nienawisc na forum 27.02.05, 21:37
      Ciekawe czy i ten nick martwi sie o kulture narodu wybranego,gdyz bardzo sie
      martwil o kulture Polakow? Ile tu kulturalnych ludzi pisuje na tym forum,a o
      tych dbajacych o czystosc jezyka i poprawnosc slowa pisanego to juz nie wspomne.

Re: Ludzie dajcie spokoj Danie
      Autor: sol4000
      Data: 27.02.2005 13:16

skasujcie post

a czego sie spodziewasz po takich jak, np. ben_shaprut = wqrwiony?

tu masz kilka "perelek" tego typa:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7943837&a=7946912
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7927014&a=7947365
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7877222&a=7946557
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7877222&a=7946774
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7877222&a=7943397
      i jakiej kultury spodziewasz sie po nim?
      • sol4000 Re: Nienawisc na forum 28.02.05, 13:54
        cieszy mnie, ze martwisz sie brakiem kultury na tym forum! mnie to tez bardzo
        martwi. malo tego, mnie to bardzo niepoko, szczegolnie nienawisc ludzi do
        ludzi.

a "czy i ten nick martwi sie o kulture narodu wybranego"? chce myslec, zes
        przeczytal podene przez "ten nick" "perelki"? jak myslisz, czyja kulture (i
        nienawisc) odzwierciedlaja wypowiedzi w podanych "perelkach"? odpowiedz
        szczerze, jesli naturalnie stac cie na to!
        • kiss-my-ass Re: Nienawisc na forum 28.02.05, 17:33
          sol4000 napisał:

> cieszy mnie, ze martwisz sie brakiem kultury na tym forum! mnie to tez bardzo
          > martwi. malo tego, mnie to bardzo niepoko, szczegolnie nienawisc ludzi do
          > ludzi.
          >
          > a "czy i ten nick martwi sie o kulture narodu wybranego"? chce myslec, zes
          > przeczytal podene przez "ten nick" "perelki"? jak myslisz, czyja kulture (i
          > nienawisc) odzwierciedlaja wypowiedzi w podanych "perelkach"? odpowiedz
          > szczerze, jesli naturalnie stac cie na to!

Mnie tez cieszy sloneczny przyjacielu,ze stoisz za prawoscia,czystoscia jezyka,
          poprawna kultura i eksponowaniem chamstwa i falszu na forum. Czuje,ze bede miala
          w Tobie przyjaciela sprzatacza. Jedna tylko malutka sprawa,ja sie nie kajam i
          nie przepraszam kogo eksponuje i dlaczego to robie,czy mozesz byc taki
          wspanialomyslny i mi wybaczyc? A teraz ,aby zakonczyc te dyskurse przytaczam
          pare swiezych przykladow forumowego chamstwa.

Re: co za kretyn
          Autor: mamzerek
          Data: 27.02.2005 05:33

skasujcie post

+ odpowiedz
          I will do no such thing,
          but will kick it with pleasure!
          fuck off, asshole!

Re: mamzerku
          Autor: mamzerek
          Data: 28.02.2005 15:10

skasujcie post

manny_ramirez napisał:

> do kogoz sie to wlasciwie odnosi???
          nie do kogo a do czego - do zniesionego postu "kiss my ass"
          I reiterate my desire to give it a swift kick - right betweex the buttocks!

PS. Jesli martwi Cie dlaczego moj post byl zniesiony, to niestety zdaza sie
          nawet najbardziej kulturalnym i tolerancyjnym osobom na forum,nawet takim jak Ty.

No to jak czy mam w Tobie przyjazna dusze do wprowadzania lepszego tonu,czystego
          jezyka i kultury na forum,po to abysmy wszyscy mogli tu koegzystowac w
          harmonii,poznajac wzajemnie nasze odrebne kultury?
    • kiss-my-ass Re: Nienawisc na forum 27.02.05, 22:13
      Mielismy wczoraj na forum sprzataczke etatowke,ktora tak ladnie czyscila
      wyborczo,tfu wybiorczo,czy dzisiaj tez panna ememzetka patrzy co sie tu
      tworzy,czy juz chrapie?

Re: Guciu wroc!! antysemitka dana kompletnie osza
      Autor: ememzet
      Data: 27.02.2005 00:26

skasujcie post

Przelotem. Jestem wszędzie ;)

Ja tu tylko sprzątam ;)
    • dragger [...] 28.02.05, 00:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • manny_ramirez Nie ma puls-usa 28.02.05, 01:05
      mie ma glupoty na fs
      • kiss-my-ass Re: Nie ma puls-usa 28.02.05, 01:28
        manny_ramirez napisał:

> mie ma glupoty na fs
        Do tego ty z kolega musielibyscie zniknac rowniez.
      • puls.usa te manny_ cos !!! 28.02.05, 03:36
        napisalem wyraznie - fredzio,dana nalezy ich walic w ryj.
        o tobie nic nie napisalem , mnie nie przeszkadzasz(co piszesz) wiec czego sie
        przyp..pi.. asz sie, nudzi sie??guza szukasz??
        • manny_ramirez do puls-usa 28.02.05, 13:14
          W ryj to se mozesz kolezkow walic a tu na forum to albo dawaj argumenty
          rzeczowe albo splywaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka