Gość: osiedlowy gość IP: 83.151.32.* 02.09.07, 08:10 Zapraszam na powstające forum osiedla Sienkiewicza. Zapraszam do rejestracji mieszkańców osiedla ale nie tylko. Czekam na pomystłu tematów na forum. osiedlowy.mojeforum.net/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z osiedla Re: Forum osiedla Sienkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 06:19 Małe osiedle i małe forum. Ale może się rozkręci, co? Ja będę odwiedzał. Odpowiedz Link Zgłoś
majkelm Re: Forum osiedla Sienkiewicza 05.09.07, 10:35 a ja się zarejestrowałem kiedyś tam mieszkałem i nadal często bywam takie inicjatywy wg mnie to super sprawa pozdrawiam majkelm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gupik Re: Forum osiedla Sienkiewicza IP: *.koba.pl 05.09.07, 15:26 a może znajdzie się ktoś chętny żeby założyć forum oś. Piasta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Forum osiedla Sienkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 07:17 Forum powoli się rozkręca. Ale coś mało uczestników. Ja zaglądam. Odpowiedz Link Zgłoś