Gość: Czenis IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 00:24 Widzialem to tragiczne zdarzenie i uwazam,ze nalezy tez z wielkim uznaniem powiedziec o szybkiej i profesjonalnej akcji karetki reanimacyjnej Pogotowia Ratunkowego z Bialegostoku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Trzy osoby zginęły wpod Dobrzyniewem IP: 167.230.76.* 16.07.03, 09:03 Nie wiesz do jakiego szpitala zostali odwiezieni ranni z peugota! Jestem z Warszawy! Chciałbym udzielic tym rannym ludziom pomocy finansowej, tylko nie wiem jak się skontaktować z nimi! Jeśli wiesz cos to napisz! michaelin@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Trzy osoby zginęły wpod Dobrzyniewem IP: 195.94.199.* 16.07.03, 09:17 Najstraszniejsze jest to, że giną nie Ci którzy zawinili. Tak jest cały czas, to jakiś horror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Trzy osoby zginęły wpod Dobrzyniewem IP: 213.25.92.* 16.07.03, 09:28 A czy można dochodzić od sprawcy wypadku jakiegoś odszkodowania? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Trzy osoby zgine˛?y wpod Dobrzyniewem 16.07.03, 11:24 Niedawno na tej trasie byl wypadek i tak samo tragiczny w skutkach (kolo Rudy), ale nikt nie zdaje sprawy PRZED zaistniala sytuacja tylko zawsze PO. bo.... mnie to nie dotyczy Lato sie nie skonczylo ile zatem jeszcze osob bedzie poszkodowanych ? ile zginie? a moze warto sie nad tym zastanowic zanim sie wdepnie pedal gazu. Tak samo ze skokami Ile bedzie takich odwaznych skaczacych na glowke do plytkiej wody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Trzy osoby zginęły wpod Dobrzyniewem IP: 212.33.95.* 16.07.03, 11:44 poziomk napisał: > Niedawno na tej trasie byl wypadek i tak samo tragiczny w skutkach (kolo > Rudy), ale nikt nie zdaje sprawy PRZED zaistniala sytuacja tylko zawsze > PO. bo.... mnie to nie dotyczy Nie to, żebym chciał usprawiedliwiać tego gościa, co pod Rudą wyprzedzał poboczem a licznik zatrzymał mu się na 130 kmh, ale ... Pochodzę z tamtych stron, okoliczni mieszkańcy mówią, że to jakieś przeklęte miejsce. Podobno już przed wojną zdarzały się tam wypadki, choć to prosta droga i w miarę dobra widoczność. Zresztą krzyże ofiar ostatniego wypadku stoją 10 metrów od krzyży ludzi, którzy rozbili się tam kilkanaście lat temu na motorach. Licho nie śpi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Trzy osoby zginęły wpod Dobrzyniewem IP: 212.33.74.* 16.07.03, 15:09 cos w tym jest. podobnie przed Zwierkami. zawsze jak tamtedy jade mocno trzymam kierownice, bo cos dziwnego zaczyna dziac sie z samochodem mimo ze zwalniam do 50 tak jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś