pierwszadama1 03.10.07, 15:49 widziałam Pismakera przez chwilę-ilość ludzi witających kaczkę przerosła moje wyobrażenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiatr13 Re: premier w Łapach 03.10.07, 16:07 to znaczy,dużo czy mało.Kto był na spotkaniu,niech uchyli rąbka tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: premier w Łapach 03.10.07, 16:14 dużo za dużo...większość przyszła z ciekawości ale spora część mało nie zabiła miłością "swojego" wodza ps. Z góry przepraszam jeżeli uraziłam czyjeś uczucia,poglądy polityczne itd. Nie było to moim celem Odpowiedz Link Zgłoś
mr.momek Re: premier w Łapach 03.10.07, 17:58 Właśnie wracałem z pociągu jak w parku zebrało się spore stadko. Nie zostałem, ale ku memu zdziwieniu i tak dane mi było posłuchać (tvn 24 na żywo) pustych frazesów pod publiczkę premiera i lizipupstwa w wykonaniu pomniejszych działaczy i ludu pracującego. Ot i w ten sposób znów pis zrobi w łapach wynik około 80% smutne, ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
ardara Re: premier w Łapach 03.10.07, 18:04 Podpsiuję się pod tą konkluzją. A Łapy jak to Łapy, za komuny czerwone, za PiS czarne... Ciekawe, dlaczego żaden polityk nie zagląda tu w okresie pomiędzy wyborami. W czasie kampanii przed wyborami do sejmiku też mieliśmy desant polityków wszelkiej maści. Swoją drogą, skoro mieliśmy wizytę związaną z kampanią wyborczą, to bardziej gościliśmy lidera PiS niż premiera. Może więc koszty wizyty (dojazdy, BOR) PiS uzwględni w wydatkach. Szkoda, że premier nie wspomniał o układzie (a może coś z moim słuchem nie tak, bo nie pamiętam), bo mógł wyjaśnić sprawę miejskiej spółki LECH z Białegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: premier w Łapach 03.10.07, 22:40 cytuje naszego premiera: "Nie wstydzimy się być partią zwykłych Polaków"-do PISu więc sie nie nadaje bo jestem niezwykla:) Odpowiedz Link Zgłoś