Gość: tric IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.04.04, 22:48 Wszystko wydarzylo sie okolo godziny 19.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.ds.ae.wroc.pl 22.04.04, 23:17 Jest 23:15 a pociag ciagle stoi!Dokladnie o 19:30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fel Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 08:18 doklanie 23:17 jesli chodzi o scislosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belmondo To było pewnie morderstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 08:25 Na pewno, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyneq Re: To było pewnie morderstwo IP: *.crowley.pl 23.04.04, 11:12 Możliwe, że nie chcieli tym bandytom co często jeżdzą tym pociągiem oddać pieniedzy albo komórki. Tamtych typów tobym sam najchętniej wyrzucił z pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 08:28 Morderstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.Trawicka Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.iweb.pl 23.04.04, 11:36 To się nazywa bezpieczeństwo na polskiej koleji.Gdyby był w pobliżu jakiś "struż" pewnie by do tego niedoszło,podobnie jak do kradzieży w pociągach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoor Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 11:44 jaki struz?? massz na mysli konduktora?? On wieje jak tylko cos zaczyna sie dziac i wcale mu sie nie dziwie - w koncu sam nie ma ochoty z pociagu wyleciec... a sokiste na trasie przemysl - wroclaw (akurat z uwagi na moje studia dosc czesto tedy jezdze) to widze na calej trasie moze raz... coz... PKP... a znam przypadek wysadzenia z pociagu w biegu zlodzieja... mial szczescie, przezyl... a przynajmniej pociagu nie zatrzymali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.N. Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.04.04, 11:50 Mi się wydeje że nie mogli już wytrzymać smrodu z kibla i postanowili wcześniej wysiąść. Jak jadę pociągiem to też mam czasami ochotę z nich wyskoczyć tak śmierdzi z tzw. toalet. Odpowiedz Link Zgłoś