Dodaj do ulubionych

Zginęli pasażerowie pociągu

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.04.04, 22:48
Wszystko wydarzylo sie okolo godziny 19.00
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.ds.ae.wroc.pl 22.04.04, 23:17
      Jest 23:15 a pociag ciagle stoi!Dokladnie o 19:30.
      • Gość: fel Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 08:18
        doklanie 23:17 jesli chodzi o scislosc
    • Gość: Belmondo To było pewnie morderstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 08:25
      Na pewno, nie?
      • Gość: Cyneq Re: To było pewnie morderstwo IP: *.crowley.pl 23.04.04, 11:12
        Możliwe, że nie chcieli tym bandytom co często jeżdzą tym pociągiem oddać
        pieniedzy albo komórki. Tamtych typów tobym sam najchętniej wyrzucił z pociągu.
    • Gość: gość Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 08:28
      Morderstwo
    • Gość: I.Trawicka Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.iweb.pl 23.04.04, 11:36
      To się nazywa bezpieczeństwo na polskiej koleji.Gdyby był w pobliżu
      jakiś "struż" pewnie by do tego niedoszło,podobnie jak do kradzieży w pociągach.
      • Gość: jacoor Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 11:44
        jaki struz?? massz na mysli konduktora?? On wieje jak tylko cos zaczyna sie
        dziac i wcale mu sie nie dziwie - w koncu sam nie ma ochoty z pociagu
        wyleciec... a sokiste na trasie przemysl - wroclaw (akurat z uwagi na moje
        studia dosc czesto tedy jezdze) to widze na calej trasie moze raz... coz...
        PKP...
        a znam przypadek wysadzenia z pociagu w biegu zlodzieja... mial szczescie,
        przezyl... a przynajmniej pociagu nie zatrzymali
    • Gość: A.N. Re: Zginęli pasażerowie pociągu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.04.04, 11:50
      Mi się wydeje że nie mogli już wytrzymać smrodu z kibla i postanowili wcześniej
      wysiąść. Jak jadę pociągiem to też mam czasami ochotę z nich wyskoczyć tak
      śmierdzi z tzw. toalet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka