alex.4 16.07.03, 17:39 W chinach jakiś facet chce się rozwieść z zoną gdyż tej śnią się wężę, cvzyli nie chybnie ma kochanka.... Macie jakieś sny które zapadły wam szczególnie w pamięć.. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kara Re: Sny IP: 195.94.199.* 17.07.03, 11:39 alex.4 napisał: > W chinach jakiś facet chce się rozwieść z zoną gdyż tej śnią się wężę, cvzyli > nie chybnie ma kochanka.... > Macie jakieś sny które zapadły wam szczególnie w pamięć.. Mam jeden: w mojej łazience (wielkość metr na metr) bawiło się na imprezie z okazji Dnia Kawy 38 osób. Wiem ile, bo łaziłam i ich liczyłam. Lekki absurd, a w dalszej części snu zrobiło się zamieszanie, bo przyszły wiewiórki-dywersantki i kradły łyżeczki od kawy :))) Fajny co? Dodam, że byłam całkiem trzeźwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Sny IP: *.edytor.net / 10.10.133.* 17.07.03, 16:16 mi się śniło, że ktoś zagląda przez okno. a mieszkam na drugim piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Sny IP: *.stnet.pl 17.07.03, 23:10 a ja nie pamiętam swoich snów.. :-( a może nic mi sie nie śni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebabial Re: Sny IP: *.tpnet1.grajewo.net 18.07.03, 02:06 Ciekawe co mi się w nocy przyśni. Miłych snów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Sny IP: *.stnet.pl 20.07.03, 23:39 no i jak.. przyśniło sie komuś coś ciekawego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś